Η βυζαρού παραγγέλνει στα ουκρανικά.Μετά έρχονται κάτι περίεργα πράγματα σε στυλ θαλασσινών και ανοίγει μια σαμπάνια.Εχω σχεδόν μεθύσει και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.Η βυζαρού με ρωτάει πόσα λεφτά έχω στο πορτοφόλι.Είχα 700 ευρώ.Ερχεται ο λογαριασμός και είναι 705 ευρώ!Πάω να τον αμφισβητήσω και βλέπω οτι έχουν χρεώσει τρελλές τιμές αφού η γκόμενα παρήγγελνε στα ουκρανικά.Δε με παίρνει να κάνω τίποτα.Δίνω 700 ευρώ και οι αχρείοι μου κρατάνε το διαβατήριο μέχρι να φέρω τα άλλα 5.Στο διαμέρισμα που είναι μακριά έχω ακόμα 150 ευρώ και με αυτά πρέπει να πληρώσω και το νοίκι.Λέω στη γκόμενα να πάμε στο διαμέρισμα με τη φίλη της μου λέει αύριο να δώσουμε ξανά ραντεβού.Μετά όπως κάνω να φύγω τη βλέπω αγκαζέ με το σερβιτόρο.Τότε κατάλαβα τι κόλπο μου έπαιξε η καριόλα και γιατί ήθελε να πάμε στο Σπλιτ.
Η μεταβολή είναι φοβερή.Από γαμών και δέρνων στη ντίσκο βρίσκομαι εντός μιας ώρα χωρίς λεφτά και διαβατήριο να γυρίζω στο διαμέρισμα μέσα στο ψωλόκρυο.Μια απίθανη απρόβλεπτη κατάσταση που με οδήγησε στο να μην αφήνω ποτέ τις γκόμενες έκτοτε να παραγέλνουν μόνες τους.
Εδώ είναι φωτό από το εσωτερικό του εστιατορίου του Σπλιτ που με μάδησαν.
SPLIT Κ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ,απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ
το μαγαζι ειναι βασικα καζινο,εχει μεσα κι ενα εστιατοριο αυτο πουβγαλες φωτο
οι τιμες ειναι πολυ συνηθισμενες
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ναρθε λογαριασμοσ 705ευρα
κατ αρχην οτι λογαριασμος κ ναρθε θαρθε σε χριβνια,απολκλειετε σε ευρω
αν σουπαν αυτο,ειναι το κλασικοτερο απλο κολπο,να σου ζητανε τα χριβνια σε ευρω,σηλ 10-12 φορες πανω,705χριβνια ηταν,ΠΑΛΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,60-70ΕΥΡΩ τωρα στο ΣΠΛΙΤ,με 7,8 κλεσμενους ισως..
αυτο μαλλον επαθες,σουπαν τα χριβνια για ευρω,το εχουν προσπαθησει κ σε μενα καποιες φορες στην ουκρανια
ΑΡΑ ,μαλλον,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟς,οσο πρεπει...
επισης αν τυχον σουρθε σε χριβνια δηλ απο 9000-10000χριβνια???για 2 ατομα κ στο λβοβ???
δεν υπαρχει κατι τετοιο,παλι ελλειψη ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ,....αλλιως μαλλον ΠΑΡΑ-ΥΠΕΡΒΑΛΕΙς ΦΙΛΕ,,,ΚΙ ισως σε ολα