Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Δεν διαβαζεις ρε τυπε?Εχω θεμα,οσο ηταν εδω και γουσταρε ημουν χαλαρος,τωρα που εφυγε και δεν ξερω καν αν θα την ξαναδω με επιασε ανασφαλεια.Αν ερχοταν και μου ελεγε παλι τα ιδια,με θελει και τετοια,κατα 99% θα ημουν αδιαφορος.Ετσι ειμαι ρε γμτ και με τις κοπελες εξω,με τις εκδιδομενες θα αλλαξω?Ειμαι λιγο οτι να ναι.χαχαχα

Καλά να τα πάθεις.

Αφήνουν τέτοια κορίτσια μέσα από τα χέρια τους.

:dunno:

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
280
Πόντοι
21
Δεν διαβαζεις ρε τυπε?Εχω θεμα,οσο ηταν εδω και γουσταρε ημουν χαλαρος,τωρα που εφυγε και δεν ξερω καν αν θα την ξαναδω με επιασε ανασφαλεια.Αν ερχοταν και μου ελεγε παλι τα ιδια,με θελει και τετοια,κατα 99% θα ημουν αδιαφορος.Ετσι ειμαι ρε γμτ και με τις κοπελες εξω,με τις εκδιδομενες θα αλλαξω?Ειμαι λιγο οτι να ναι.χαχαχα

καλα κανεις
μη σε περνουν και για ληγουρι

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Μαλακια έκανα λες ε?

Εξαρτάται πως το βλέπεις.

Αν όμως ήταν σαν και αυτές τότε μάλλον ΝΑΙ.

:wink:

Τέτοιες γυναίκες θέλουμε να μας ξε-σηκώνουν ...

:erection:

Τελευταία τροποποίηση:

trunks89

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Like
101
Πόντοι
0
Να εκφράσω μια χαζή απορία;Στις οικογένειες τους λένε ότι πηγαίνουν στην Ελλάδα για δουλειά σε εργοστάσιο,καθαρίστριες,κάτι άλλο;Πώς καταφέρνουν και το κρατάνε κρυφό;Μόνο εύκολο δεν είναι
Το κρατανε κρυφο μεχρι και στις κολλητες τους.
Ειδικα τον τελευταιο χρονο με τα reverse image search εχουν θεμα! γιατι καποιοι τις εκβιάζουν κιολας τυπου ιδια φωτο σε γραφειο και σε προφιλ θα πω στους δικους σου στο χωριο της ανατολης τι κανεις κλπ

trunks89

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Like
101
Πόντοι
0
Για αυτό τον λόγο δεν τις έχω ρωτήσει ποτέ.Απλά πιστεύω θέλει προσπάθεια για να μην πέφτουν σε αντιφάσεις.Ας πούμε αν τις ρωτήσουν να δούνε καμιά φωτό από το εργοστάσιο που υποτίθεται πως δουλεύουν,τι θα πουν;Εκτός αν όλες λένε ότι δουλεύουν ως καθαρίστριες σε διάφορους χώρους
Συνηθως λενε οτι ειναι σε αλλη χωρα και δουλευουν υποδοχη σε εστιατορια και τετοια. Ευκολο να βγαλεις φωτο σε εστιατοριο αλλωστε

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εξαρτάται πως το βλέπεις.

Αν όμως ήταν σαν και αυτές τότε μάλλον ΝΑΙ.

:wink:

Τέτοιες γυναίκες θέλουμε να μας ξε-σηκώνουν ...

:erection:

Ρε τα 15χρονα,εβαλαν τις γοβες απο τις μαμαδες τους και ξεσαλωσαν. :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Ρε τα 15χρονα,εβαλαν τις γοβες απο τις μαμαδες τους και ξεσαλωσαν. :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστα, η Ουγγαρέζα πότε θα έρθει στο νήμα ???

Θέλω να ακούσω την άποψή της.

Listen Bernie Sanders GIF by GIPHY News

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Την ερχομενη εβδομαδα,αν ερθει βασικα,θα παω στην Ουγγαρεζα και θα την βαλω να γραψει η ιδια εδω στο φορουμ (τωρα τι θα της πω οτι ειναι αυτο το φορουμ δεν ξερω,κανενα γκαλοπ μαλλον θα της πω οτι κανει εδω μεσα η κυβερνηση σχετικα με τις εκδιδομενες) ποσα βγαζει καθε μηνα,αν μενει με 3-4 μαζι,ποσα στελνει στην οικογενεια της,τι τους εχει πει οτι κανει στην Ελλαδα,πως ξεκινησε και οτι αλλες αποριες εχετε-εχω.Πιστευω οτι η αληθεια δεν θα συμφωνει με τιποτα απ οσα εχουν γραφτει εδω μεσα.

Παντως φιλε αν οντως βγζει 5.500€ τον μηνα,θα κανω σχεση μαζι της,δεν θα παω Γερμανια τον Αυγουστο που σκεφτομαι να παω και θα της τρωω ενα διχιλιαρο τον μηνα για τζογο και για να πηγαινω σε συναδελφισσες της.

⬆️ ⬆️ ⬆️

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Μην αγχωνεσαι φιλος,αν την δω ξανα θα της πω οτι χρειαζομαστε την συνεισφορα της στο μπου κομ και να εισαι σιγουρος οτι θα ανταποκριθει διοτι ειναι και καλο κοριτσι,μην το ξεχναμε.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.172
Πόντοι
3.786
Το κρατανε κρυφο μεχρι και στις κολλητες τους.
Ειδικα τον τελευταιο χρονο με τα reverse image search εχουν θεμα! γιατι καποιοι τις εκβιάζουν κιολας τυπου ιδια φωτο σε γραφειο και σε προφιλ θα πω στους δικους σου στο χωριο της ανατολης τι κανεις κλπ
Συνηθως λενε οτι ειναι σε αλλη χωρα και δουλευουν υποδοχη σε εστιατορια και τετοια. Ευκολο να βγαλεις φωτο σε εστιατοριο αλλωστε
Ρε τι υπάνθρωποι υπάρχουν που εκβιάζουν τις κοπέλες!Ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Thanks!

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Μην αγχωνεσαι φιλος,αν την δω ξανα θα της πω οτι χρειαζομαστε την συνεισφορα της στο μπου κομ και να εισαι σιγουρος οτι θα ανταποκριθει διοτι ειναι και καλο κοριτσι,μην το ξεχναμε.

13.gif

trunks89

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Like
101
Πόντοι
0
Εγω θα γραψω την ιστορια μου οταν εχω χρονο να ειναι γλαφυρη αλλα θα τοποθετηθω στο οτι ολοι εχουν την ευκαιρια να το ζησουν οπως και ολοι μπορουν να την πατησουν.

Σιγουρα εχετε δει λουλουδια και δωρα στα δωματια τους. Και δεν ειμαι μονο απο καλα παιδια, ειναι και απο ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων και απο διασημους που αυτοι αφηνουν πολλες φορες μπουρμπουαρ πολυ μεγαλυτερα απο τα service price.

Να περναμε αμφοτεροι καλα, να σεβομαστε εμεις αυτες και αυτες εμας και ολα τα αλλα ειναι εξτρα εμπειριες για να τις λεμε μεταξυ μας και με τπυς φιλους μας

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Εγω θα γραψω την ιστορια μου οταν εχω χρονο να ειναι γλαφυρη αλλα θα τοποθετηθω στο οτι ολοι εχουν την ευκαιρια να το ζησουν οπως και ολοι μπορουν να την πατησουν.

Σιγουρα εχετε δει λουλουδια και δωρα στα δωματια τους. Και δεν ειμαι μονο απο καλα παιδια, ειναι και απο ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων και απο διασημους που αυτοι αφηνουν πολλες φορες μπουρμπουαρ πολυ μεγαλυτερα απο τα service price.

Να περναμε αμφοτεροι καλα, να σεβομαστε εμεις αυτες και αυτες εμας και ολα τα αλλα ειναι εξτρα εμπειριες για να τις λεμε μεταξυ μας και με τπυς φιλους μας

Εγώ έτρωγα τα σοκολατάκια που της έφερνε ο προηγούμενος για δώρο ...

:2funny:

Μια φορά μου είχε στείλει φωτογραφία το ρολόι που της είχε πάρει δώρο.

Αυτή βέβαια μόνο Rolex και Cartier γούσταρε και με τα υπόλοιπα δώρα γέλαγε ...

:tooth:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.172
Πόντοι
3.786
Εγώ έτρωγα τα σοκολατάκια που της έφερνε ο προηγούμενος για δώρο ...

:2funny:

Μια φορά μου είχε στείλει φωτογραφία το ρολόι που της είχε πάρει δώρο.

Αυτή βέβαια μόνο Rolex και Cartier γούσταρε και με τα υπόλοιπα δώρα γέλαγε ...

:tooth:
Άραγε υπάρχουν κάποιες που ξεκινάνε το σπορ για επιβίωση & μετά γλυκαίνονται και το συνεχίζουν για τα λούσα ή εξ αρχής πάνε για τη χλιδή;Σίγουρα πάντως υπάρχουν και αυτές που το κάνουν για να ζήσουν,χωρίς να κυνηγάνε Rolex & Gucci

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.402
Πόντοι
46.423
Άραγε υπάρχουν κάποιες που ξεκινάνε το σπορ για επιβίωση & μετά γλυκαίνονται και το συνεχίσουν για τα λούσα ή εξ αρχής πάνε για τη χλιδή;Σίγουρα πάντως υπάρχουν και αυτές που το κάνουν για να ζήσουν,χωρίς να κυνηγάνε Rolex & Gucci

Κοίταξε όλες το ξεκινούν ως ένα μέσο επιβίωσης μη έχοντας άλλους πόρους.

Σου λένε αντί να γαμιέμαι τζάμπα θα γαμιέμαι και θα βγάζω τα προς το ζην.

Άλλες αντέχουν και άλλες όχι.

Αυτές που αντέχουν έχουν αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να βγάλουν πολύ χρήμα απλά χρησιμοποιώντας το σώμα τους.

Γνώμη μου.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.172
Πόντοι
3.786
Κοίταξε όλες το ξεκινούν ως ένα μέσο επιβίωσης μη έχοντας άλλους πόρους.

Σου λένε αντί να γαμιέμαι τζάμπα θα γαμιέμαι και θα βγάζω τα προς το ζην.

Άλλες αντέχουν και άλλες όχι.

Αυτές που αντέχουν έχουν αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη και αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να βγάλουν πολύ χρήμα απλά χρησιμοποιώντας το σώμα τους.

Γνώμη μου.
Και αν σταματάνε μέχρι τα 40 και κάνουν οικογένεια,έχουν ακόμα πιο υψηλό EQ.Εγώ λυπάμαι για τις μεγαλύτερες που συνεχίζουν.Κάτι έχει πάει στραβά με αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom