Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
... και πάει λοιπόν ο πελάτης να πηδήξει ένα κορίτσι.

Το κορίτσι αντιλαμβάνεται τη βρωμιά και τον προτρέπει να πάει στο μπάνιο να πλυθεί λίγο και να επιστρέψει καθαρός.

Ο πελάτης λοιπόν Ισπανο-Ιταλός πηγαίνει να πλυθεί.

Επιστρέφει αλλά ο πούτσος εξακολουθούσε να βρωμάει.

Του βάζει λοιπόν προφυλακτικό, λόγω έντονης μυρωδιάς, αλλά ο πελάτης δυσανασχετεί λόγω του ότι στις υπηρεσίες αναγράφεται blowjob without condom.

Που να εξηγήσει το κορίτσι τώρα ... ότι βρωμάει ο πούτσος του ...

Αφού λοιπόν τελειώνει η πράξη ξαναπάει ο πελάτης για μπάνιο και όταν με το καλό ο πελάτης φεύγει το κορίτσι αντιλαμβάνεται ότι η πετσέτα του είναι στεγνή ... και ότι δεν είχε κάνει μπάνιο αλλά απλώς άφηνε το νερό να τρέχει ...

:dunno:
:vomit:

kontos7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
1.526
Πόντοι
486
Ας κάνω και εγώ λοιπόν μια αναφορά στην μικρή , τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση , εμπειρία μου με κορίτσι του χώρου,
Ήταν Μάιος του 2019 όπου το λατινόσπιτο στην Αγιου Πέτρου κένταγε.
Ένα από τα κορίτσια, που μιλούσε και αρκετά καλά αγγλικά, αρχικά μου έδωσε το λογαριασμό της στο ινστα.
Στην συνέχεια μου έδωσε και τον αριθμό τηλεφώνου της και μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων καθημερινά.
Βγήκαμε μια δυο φορές για ποτό και άλλες τόσες για μπανάκι, πάντα όμως απέφευγε να με ακολουθήσει στο διαμέρισμα μου για περαιτέρω, παρόλο που η εν γένει συμπεριφορά της μαρτυρούσε κάτι άλλο.
Κάποια στιγμή που ήθελε να αλλάξει διαμέρισμα, μου ζήτησε να πάρω τηλ. τον ιδιοκτήτη του νέου διαμερίσματος ως το αφεντικό της σε κάποιο καφε και να εγγυηθώ για αυτήν.
Ένα βράδυ και ενώ περίμενα έξω από το σπίτι της , κάπου στου Γκύζη, για να βγούμε δεν εμφανίστηκε ποτέ
Στη συνέχεια έμαθα ότι είχε ήδη μετακομίσει :sunglasses:
κάπως έτσι η σύντομη περιπέτεια έλαβε τέλος, καθώς και αριθμό τηλεφώνου άλλαξε και με μπλόκαρε στα σόσιαλ
η πορεία της στην συνέχεια είχε λίγο από όλα , και στούντιο και μασάζ, τώρα δεν γνωρίζω την τύχη της ...
ευχαριστώ για τον χρόνο σας :D:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Ας κάνω και εγώ λοιπόν μια αναφορά στην μικρή , τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση , εμπειρία μου με κορίτσι του χώρου,
Ένα από τα κορίτσια, που μιλούσε και αρκετά καλά αγγλικά, αρχικά μου έδωσε το λογαριασμό της στο ινστα.
Στην συνέχεια μου έδωσε και τον αριθμό τηλεφώνου της και μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων καθημερινά.
Βγήκαμε μια δυο φορές για ποτό και άλλες τόσες για μπανάκι, πάντα όμως απέφευγε να με ακολουθήσει στο διαμέρισμα μου για περαιτέρω, παρόλο που η εν γένει συμπεριφορά της μαρτυρούσε κάτι άλλο.
Κάποια στιγμή που ήθελε να αλλάξει διαμέρισμα, μου ζήτησε να πάρω τηλ. τον ιδιοκτήτη του νέου διαμερίσματος ως το αφεντικό της σε κάποιο καφε και να εγγυηθώ για αυτήν.
Ένα βράδυ και ενώ περίμενα έξω από το σπίτι της , κάπου στου Γκύζη, για να βγούμε δεν εμφανίστηκε ποτέ
κάπως έτσι η σύντομη περιπέτεια έλαβε τέλος, καθώς και αριθμό τηλεφώνου άλλαξε και με μπλόκαρε στα σόσιαλ
η πορεία της στην συνέχεια είχε λίγο από όλα , και στούντιο και μασάζ, τώρα δεν γνωρίζω την τύχη της ...

Αδερφέ με το που διάβασα «μου ζήτησε να πάρω τηλ» είχα μαντέψει τη συνέχεια πριν πάει το μάτι μου. Όταν η γυναίκα σου ζητήσει «χάρη» και δη η σχέση σου, σημαίνει ότι είσαι για μεταγραφή. Άκου δω άλλο στόρι παρόμοιο πρόσφατο.

Πάω προσφατα βραδινό ραντεβουδάκι της μιας ώρας σε βίζιτα στη Θεσσαλονίκη. Είχα στο καπάκι με του κλαμπ οπότε δε με πολυενοιαζε. Πάω, μου ανοίγει, ένα συνεσταλμένο από Ελλάδα, φωτογραφίες παραπλανητικές, παίζει ελάχιστο σεξ και κατά κύριο λόγο κουβέντα. Πώς τα λέμε, τελοσπαντων βρίσκουμε αρκετά κοινά. Πέφτει το γνωστό στόρι απ τη μεριά της, δίνω απλόχερα την ταπεινή μου άποψη, το λύνουμε, χύνω, φεύγω. Έχουμε σπάσει τον πάγο, έχουμε πει δυο προσωπικά, έχουμε ένα μικρό τσατ στο κινητό καθότι αυτή είναι ανεξάρτητη. Όπως παρατηρείς, δεν επιδίωξα να της δείξω τίποτα άλλο παρά ένα «καλό παιδί» που την άκουσε, παιδί «εμπιστοσύνης», που απλά πέρασε και έφυγε.

Λοιπόν μου στέλνει μήνυμα τώρα πρόσφατα και μου λέει «αγάπη ο τάδε έγραψε για μένα το και το» μπορείς να με βοηθήσεις, να γράψεις κάτι καλό; Το βλέπω... γελάω... λέω στείλε το προφίλ σου. Ναι αμέσως, το στέλνει. Μου λέει «και λαικ να κάνεις». Είχε κάτσει ον-λάιν και περίμενε, πήρε ένα συμπαθητικό @ και την επόμενη έφαγε μπλοκ.

Συμπέρασμα: ποτέ μη γίνεις φιλος με γυναίκα, ποτέ μη βοηθήσεις σα χάνος, ποτέ μη τσιμπήσεις στο τρυπακι ότι ο σωστός άντρας γίνεται θυσία και προσφέρει τα πάντα, ότι ακούει, ότι κάνει δώρα, ότι ότι. Ειδικά μαλακα μου με εκδιδόμενη. Αν σου κάτσει καμία, πας ένα ΣΚ την ξεκωλιάζεις περνάς καλά και μετά γεια σας πέντε μέρες άφαντος. Ούτε μήνυμα. Πηδάς τις φίλες της, κάνεις τη ζωή σου. Αν η άλλη ξέρει ότι έχεις επιλογές και ότι βάζεις πρώτη τη δίκη σου γούνα, δε θα σε ζητήσει ποτέ χάρη. Τίποτα. Να κολλήσει ισως. Το πολύ πολύ να κόψει μαζί σου, χεστηκαμε, τι είχες τι έχασες. Ένα χιλιοχυμένο κουβά που όταν θέλει μεταμορφώνεται σε λαίδη με αισθήματα.

Η χάρη είναι ένδειξη μη σεβασμού, αποκαλύπτει το ποιον του άλλου. Καλύτερα που εξαφανίστηκε. Γλυτωσες.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Πατρίτσια;;;

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

dragajia

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
37
Πόντοι
0
γραφω ενα περιστατικο που μου συνεβει με call girl πριν πολλα χρονια,πρωτο ραντεβου με την κορασιδα καταλαβαινω οτι γουσταρε πολυ,δευτερο,στο τριτο μου λεει να παρω ρεπο να βγουμε,οντως απο το περιφημο illusion,βρεθηκαμε για ξεσκισμα,οντως ξεσκισμα, βγαιναμε ,μπουζουκια μπαρακια,μου εφερε και φιλη για παρτυ,ουτε απαιτησεις ουτε τιποτα,ζωαρα και γαμησια,εγω χωρισμενος απο γαμο προσφατα με παιδια δεν ηθελα συνεχεια,εν τω μεταξυ η οδηγος που την κουβαλαγε ,με ηξερε ,μας καλεσε σπιτι της για καφε,πηγα ο δικος σου με την τυπισα οπου μου συστησε την κορη η οδηγος,..πολλα φραγκα τοτε ο υποφαινομενος,προσεξτε την συνεχεια....εχει ουσια.στο φευγα μου λεει το πλασμα η κορη,θα με κατεβασετε στην γλυφαδα?φυσικα εγω..τι διαολο.δασκαλα χορου η τυπισσα 22 μαιων ,εγω 33 φευγα το πουρο,την παμε γλυφαδα,οποτε στην κουβεντα μου ζηταει το τηλ για καποια δουλεια,οκ...που να πηγαινε το μυαλο του μλκα τι θα παιχτει.....σε μια βδομαδα εφυγα ταξιδι επαγγελματικο,γυρνωντας πηγα στο σπιτι που εμενε το κορασιον,δεν υπηρχε ουτε καρφιτσα,εξαφανισμενη η τυπισσα,ρωταω την οδηγο,μου λεει την αρπαξε ο νταβατζης και πουληθηκε,δεν γαμιεται λεω,καλα περασα,μετα απο καποιες μερες τηλ απο το θεομουνο...κλπ κππ κλπ βγηκαμε πρωτη φορα οπερ και εγινε σχεση....το κλου ειναι οτι την κακομοιρα την πρωτη την εδωσε η μανα για να φυγει απο την μεση και να την πεσει η μικρη,ειχαν μυριστει χρημα,μου το ειπε σε καποια στιγμη μετα απο καιρο σε στιγμη αδυναμιας...κοιτα ρε μλκω τι γκομενο τραβαει η πουτανα,ειπε η μανα στην κορη,εσυ με ολους τους αφραγκους μπλεκεις...φυσικα δεν εμεινα πολυ καιρο ακομα,την εκανα με ελαφρα,πολυ πουστια,πολυ βρωμια...εβαλα μια γνωστη να βρει τι εγινε η ΣΤΕΛΛΑ,γραφω ενα ονομα..μου ειπε μην ψαχνεις,ισως και να την εχουν καθαρισει...την ακουσα γιατι υπηρχαν και τα παιδια μου πισω....αυτα παιδες,ελπιζω μην σας κουρασα!!ηθικο διδαγμα...γαματε μην αγαπατε!!

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Πριν από χρόνια, φίλος, 50άρης τότε γνωρίζει μέσω τρίτου προσώπου τη Σάρα! Λατίνα σκουρόχρωμη, μέτριο πρόσωπο,γύρω στα 50 κι αυτή με ένα γυιο 12 ετών στην Ελλάδα και άλλον ένα μεγάλο στη Βενεζουέλα. Ο ίδιος μπακούρι για πολλά χρόνια και με ανασφάλειες τύπου - τι κάνω στη ζωή μου, θα γεράσω μόνος κλπ.
Μετά από σύντομο δεσμό, ετοιμάζει αρραβώνα και τη φέρνει σε σπίτι οικογενειακού μου φίλου να τη γνωρίσουμε κι εμείς. Με το που τη βλέπω λέω μέσα μου... Βίζιτα!!!
Προχωράει η κουβέντα και... Τι δουλειά κάνεις;;; Προσέχω ένα γέρο και είμαι όλη μέρα εκεί!!! Κάποιες φορές μένω και τα βράδια μέσα. (επιβεβαίωση! Βίζιτα!!!)
Χωρίς να δώσω σημάδια το αφήνω και περνάει. Την επόμενη ανοίγω κουβέντα στο φίλο. Ρε Παύλο, ξέρεις... Αυτές οι κοπέλες, οι οικονομικές μετανάστριες, έχουν παλέψει πολύ... και έχουν κάνει τα πάντα για τα παιδιά τους... κλπ κλπ, δε μου πέφτει λόγος αλλά να ξέρεις πως αν εσύ γουστάρεις, εμείς μαζί σου!!!!
Όχι μου λέει αποκλείεται και δεν είναι τέτοια κλπ.
ΟΚ μαζί σου!!! Σε 3 μήνες τον έχει κάνει άλογο!!! Σήκω, κάτσε, φύγε, έλα και αυτά μόνο τα Σ/Κ επειδή τις καθημερινές είναι στη δουλειά (και τα βράδια). Μην τα πολυλογώ, τον κούρασε και τον ίδιο αλλά το οριστικό χτύπημα ήταν όταν του έφαγε λεφτά δήθεν για να φέρει το γυιο της στην Ελλάδα. Ξέχασα να πω πως ο φίλος είναι πολύ "σφιχτός" με τα λεφτά παρόλο που του έφαγε κάμποσα αυτή!!! Μικροποσά, αλλά από τις οικονομίες του, εργαζόμενος είναι οχι εισοδηματίας. Τελικά αφού στράβωσε η φάση, μετά από τσακωμούς κλπ του το ξεφούρνισε η ίδια πως έκανε βίζιτες και μάλιστα "είχε όποιον ήθελε" από τα θύματα.
Έψαξε αυτός και βρήκε τουλάχιστον άλλους 2 υποψήφιους πατεράδες για το "ανήλικο"!!!! :klapste:

dragajia

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
37
Πόντοι
0
θα σας διηγηθω ακομα μια περιπτωση,τοσα χρονια στην πουτανια ειδαν πολλα τα ματια μου,οπως και σχεδον ολων που περπατησαμε σε αυτους τους δρομους,θυμαστε καποιες εποχες που ειχαν αγγελιες για γνωριμιες μεσω συνδρομης?δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα!! 40αρης τοτε εψαχνα καθε γωνια του αγοραιου πηδηματος,γραφτηκα εκει και μου εδωσαν 5 τηλ με ενδιαφερομενες,τυχερος βγαινω με την πρωτη με κραχτη,ειχαν κραχτες,τα εμαθα αργοτερα,ελα ντε που τσιμπησε η τυπισσα,βγαιναμε 5 μερες φιλια,χαμουρεμα,δεν με αφηνε παρακατω,ρε που εμπλεξα σκεφτομουν,η γκομενα μυριζε χρημα,ρουχα,μαλλια,ρετιρε ν.σμυρνη,τι δουλεια κανεις μωρο μου ρωτησα,κτηματομεσιτρια μου λεει...μαλιστα εγω..σκεπτομενος τυπος..φυγαμε 2 μερο οπου κυριολεκτικα παιχτηκε πορνο,η κυρια μαστορας,θα σε γαμουσα μου λεει απο το πρωτο βραδυ αλλα ειχα περιοδο,,,ααα οκ καλοοοο κοριτσι,γυρναμε πισω παω να την αφησω σπιτι,μου λεει δεν θα κοιμηθεις εδω?μμμμμ ειχε ξεχασει ,μου ειχε πει οτι σπιτι της δεν κοιμοταν κανεις,ουτε η σχεση της...χεχεχεχε λεω ηρθε ο σουπερ γαμιας και επεσε στο πατωμα η γκομενα...αρχισαν βαραγανε τα τιλτ στο κεφαλι μου,σε μια βδομαδα με ειχε αγαπησει σφοδρα,γνωρισα και φιλους..με συστησε βεβαια..ολοι με φραγκα πολλλαααα,λεω κατι μυριζει εδω,ενα βραδυ που κοιμοταν παιρνω τα κινητα και αρχισα το ψαξιμο,λεω μεσα μου,πουτανιαρη δεν πεφτεις εξω ευκολα...και ιδου ο θησαυρος..μνμ απο αντρες-πελατες,του τυπου ,μωρο μου ποτε θα χυσω τα βυζακια,σου,ποτε εχεις καιρο να σε γαμησω απο παντου...το πρωι εφυγε για το κτηματομεσιτικο....την εκανα ,πηρα οτι ρουχα ειχα και σπιτακι μου,δεν σας λεω το βρισιδι που εφαγα,τι μπινελικια που την παρατησα,τις ειπα οτι γυρναω στην πρωην μου..λυσαξε η πουτανιτσα που την εφτυσε γκομενος....ρε τι εχουν δει τα ματακια στα χρονια της πουτανιας.......ατελειωτες φασεις...αυτα συναγωνιστες..οπως ελεγε και ο μεγας ΤΣΑΜΟΣ...ισως καποιοι τον ξερουν,γαματε μην αγαπατε!!!

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
θα σας διηγηθω ακομα μια περιπτωση,τοσα χρονια στην πουτανια ειδαν πολλα τα ματια μου,οπως και σχεδον ολων που περπατησαμε σε αυτους τους δρομους,θυμαστε καποιες εποχες που ειχαν αγγελιες για γνωριμιες μεσω συνδρομης?δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα!! 40αρης τοτε εψαχνα καθε γωνια του αγοραιου πηδηματος,γραφτηκα εκει και μου εδωσαν 5 τηλ με ενδιαφερομενες,τυχερος βγαινω με την πρωτη με κραχτη,ειχαν κραχτες,τα εμαθα αργοτερα,ελα ντε που τσιμπησε η τυπισσα,βγαιναμε 5 μερες φιλια,χαμουρεμα,δεν με αφηνε παρακατω,ρε που εμπλεξα σκεφτομουν,η γκομενα μυριζε χρημα,ρουχα,μαλλια,ρετιρε ν.σμυρνη,τι δουλεια κανεις μωρο μου ρωτησα,κτηματομεσιτρια μου λεει...μαλιστα εγω..σκεπτομενος τυπος..φυγαμε 2 μερο οπου κυριολεκτικα παιχτηκε πορνο,η κυρια μαστορας,θα σε γαμουσα μου λεει απο το πρωτο βραδυ αλλα ειχα περιοδο,,,ααα οκ καλοοοο κοριτσι,γυρναμε πισω παω να την αφησω σπιτι,μου λεει δεν θα κοιμηθεις εδω?μμμμμ ειχε ξεχασει ,μου ειχε πει οτι σπιτι της δεν κοιμοταν κανεις,ουτε η σχεση της...χεχεχεχε λεω ηρθε ο σουπερ γαμιας και επεσε στο πατωμα η γκομενα...αρχισαν βαραγανε τα τιλτ στο κεφαλι μου,σε μια βδομαδα με ειχε αγαπησει σφοδρα,γνωρισα και φιλους..με συστησε βεβαια..ολοι με φραγκα πολλλαααα,λεω κατι μυριζει εδω,ενα βραδυ που κοιμοταν παιρνω τα κινητα και αρχισα το ψαξιμο,λεω μεσα μου,πουτανιαρη δεν πεφτεις εξω ευκολα...και ιδου ο θησαυρος..μνμ απο αντρες-πελατες,του τυπου ,μωρο μου ποτε θα χυσω τα βυζακια,σου,ποτε εχεις καιρο να σε γαμησω απο παντου...το πρωι εφυγε για το κτηματομεσιτικο....την εκανα ,πηρα οτι ρουχα ειχα και σπιτακι μου,δεν σας λεω το βρισιδι που εφαγα,τι μπινελικια που την παρατησα,τις ειπα οτι γυρναω στην πρωην μου..λυσαξε η πουτανιτσα που την εφτυσε γκομενος....ρε τι εχουν δει τα ματακια στα χρονια της πουτανιας.......ατελειωτες φασεις...αυτα συναγωνιστες..οπως ελεγε και ο μεγας ΤΣΑΜΟΣ...ισως καποιοι τον ξερουν,γαματε μην αγαπατε!!!

Το θέμα είναι ότι πέρασες καλά με κορίτσια του χώρου και χωρίς περιττά έξοδα ...

Δεν είπαμε και να την παντρευτείς.

Άλλωστε αυτό το νόημα έχει το συγκεκριμένο νήμα.

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου που και αυτές γουστάρουν αγόρια του χώρου κάτω απο συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Είναι πολλοί αυτοί που είχαν κάποιου είδους σχέση ... αλλά για τους δικούς τους λόγους δεν τολμούν να την μοιραστούν μαζί μας.

Ελπίζω να ακούσουμε και άλλες παρόμοιες ιστορίες.

dragajia

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
37
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι πέρασες καλά με κορίτσια του χώρου και χωρίς περιττά έξοδα ...

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου που και αυτές γουστάρουν αγόρια του χώρου κάτω απο συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Είναι πολλοί αυτοί που είχαν κάποιου είδους σχέση ... αλλά για τους δικούς τους λόγους δεν τολμούν να την μοιραστούν μαζί μας.

εχω χαλασει χρημα αρκετο,αλλα εχω περασει σουπερ,δεν εχω παραπονο..να ειναι καλα ολες!! παντως αν αφησω απομνημονευματα θα ριξουν πολυ γελιο πολλοι!!!

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
εχω χαλασει χρημα αρκετο,αλλα εχω περασει σουπερ,δεν εχω παραπονο..να ειναι καλα ολες!! παντως αν αφησω απομνημονευματα θα ριξουν πολυ γελιο πολλοι!!!

Και εγώ.

Μια από τα ίδια.

:hi:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Δεν ειναι δυσκολο φιλε,δεν θελουν να εκθεσουν τα κοριτσια.Εγω εχω να σου πω 2 ιστοριες αλλα δυστυχως οι ιδιοκτητες των στουντιο που δουλευουν αυτη την στιγμη τα κοριτσια διαβαζουν το φορουμ και παραλιγο η μια να χασει την δουλεια της οποτε τηρω σιγη ιχθυος.Γι αυτο καποια στιγμη αν ειδες το γυρισα στο τρολαρισμα.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Δεν ειναι δυσκολο φιλε,δεν θελουν να εκθεσουν τα κοριτσια.Εγω εχω να σου πω 2 ιστοριες αλλα δυστυχως οι ιδιοκτητες των στουντιο που δουλευουν αυτη την στιγμη τα κοριτσια διαβαζουν το φορουμ και παραλιγο η μια να χασει την δουλεια της οποτε τηρω σιγη ιχθυος.Γι αυτο καποια στιγμη αν ειδες το γυρισα στο τρολαρισμα.

Πες τους να μη διαβάζουν το νήμα αν δεν θέλουν να πάθουν εγκεφαλικό ...

:tooth:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423

Την είδα και σήμερα, και χθές και προχθές ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom