θα σας διηγηθω ακομα μια περιπτωση,τοσα χρονια στην πουτανια ειδαν πολλα τα ματια μου,οπως και σχεδον ολων που περπατησαμε σε αυτους τους δρομους,θυμαστε καποιες εποχες που ειχαν αγγελιες για γνωριμιες μεσω συνδρομης?δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα!! 40αρης τοτε εψαχνα καθε γωνια του αγοραιου πηδηματος,γραφτηκα εκει και μου εδωσαν 5 τηλ με ενδιαφερομενες,τυχερος βγαινω με την πρωτη με κραχτη,ειχαν κραχτες,τα εμαθα αργοτερα,ελα ντε που τσιμπησε η τυπισσα,βγαιναμε 5 μερες φιλια,χαμουρεμα,δεν με αφηνε παρακατω,ρε που εμπλεξα σκεφτομουν,η γκομενα μυριζε χρημα,ρουχα,μαλλια,ρετιρε ν.σμυρνη,τι δουλεια κανεις μωρο μου ρωτησα,κτηματομεσιτρια μου λεει...μαλιστα εγω..σκεπτομενος τυπος..φυγαμε 2 μερο οπου κυριολεκτικα παιχτηκε πορνο,η κυρια μαστορας,θα σε γαμουσα μου λεει απο το πρωτο βραδυ αλλα ειχα περιοδο,,,ααα οκ καλοοοο κοριτσι,γυρναμε πισω παω να την αφησω σπιτι,μου λεει δεν θα κοιμηθεις εδω?μμμμμ ειχε ξεχασει ,μου ειχε πει οτι σπιτι της δεν κοιμοταν κανεις,ουτε η σχεση της...χεχεχεχε λεω ηρθε ο σουπερ γαμιας και επεσε στο πατωμα η γκομενα...αρχισαν βαραγανε τα τιλτ στο κεφαλι μου,σε μια βδομαδα με ειχε αγαπησει σφοδρα,γνωρισα και φιλους..με συστησε βεβαια..ολοι με φραγκα πολλλαααα,λεω κατι μυριζει εδω,ενα βραδυ που κοιμοταν παιρνω τα κινητα και αρχισα το ψαξιμο,λεω μεσα μου,πουτανιαρη δεν πεφτεις εξω ευκολα...και ιδου ο θησαυρος..μνμ απο αντρες-πελατες,του τυπου ,μωρο μου ποτε θα χυσω τα βυζακια,σου,ποτε εχεις καιρο να σε γαμησω απο παντου...το πρωι εφυγε για το κτηματομεσιτικο....την εκανα ,πηρα οτι ρουχα ειχα και σπιτακι μου,δεν σας λεω το βρισιδι που εφαγα,τι μπινελικια που την παρατησα,τις ειπα οτι γυρναω στην πρωην μου..λυσαξε η πουτανιτσα που την εφτυσε γκομενος....ρε τι εχουν δει τα ματακια στα χρονια της πουτανιας.......ατελειωτες φασεις...αυτα συναγωνιστες..οπως ελεγε και ο μεγας ΤΣΑΜΟΣ...ισως καποιοι τον ξερουν,γαματε μην αγαπατε!!!