Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
τυπε πιστευω οτι ολη η φαση χαλασε οταν της ειπες για το κωλοδαχτυλισμα
μαλλον ηθελε να σε κωλοδαχτυλισει :2funny:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα ρε απολυτε.που ησουν και περιμενει διαγνωση;

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δειξε του τη σημενει απολυτο και γνησιο αρσενικο.με αυτα που κανει ο τυπος μπακουρι θα μεινει :2funny: :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
και η πλακα ειναι οτι οι φιλοι σου αυτοι σιγουρα βριζουν τις Ελληνιδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αυτο ισχυει αλλα ο συγκεκριμενος ειναι περιπτωση και δεν αλλαζει το οτι η Ελληνιδες ειναι Ελλειηνιδες!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
οτι εκανες φυλακη της τοπες?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;

Ρε τυπε,εφαγες τοσο χρονο απο την ζωη σου για να μας πεις αυτες τις μαλακιες;Εγω στο χρηματιστηριο θα τα'χα κονομησει τοση ωρα.ελα μουνι στον τοπο σου

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε στα γενεθλια της γκομενας να της ριξεις γαμισι ξυλο και προστιμο,θα το εκτιμησει δεοντως

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Όλα αυτά που λες
τα λένε και άλλοι και γαμάνε.

Το θέμα είναι αν πείθεις όταν τα λες.
Αν είσαι π.χ. έτσι μάλλον δεν πείθεις ...
fauxhawk.jpg

XAXAXAXAXAXA
Με το που διάβασα το αρχικο ποστ, πηγα να γραψω "Πού ειναι ο Λακης, ρε παιδια????"
Αλλα λεω... κατσε να δουμε, μπορει και να εχει γραψει πιο κατω!
Οποτε περασα ολες τις σελιδες...
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!
Εγραψε ακριβως την ατακα που περιμενα  :thumbsup:

(Μεχρι και τη σελιδα 3- που δεν ειχε εμφανιστει ακομα- αρχισα να ανησυχω πως κατι δεν παει καλα  :2funny:)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην το γελατε καθολου! :2funny:τα μεγαλητερα Ζωντοβολα του κοσμου οι Ελεεινιδες γουσταρουνε κατι τετοιους!Το παιδι που γραφει με αυτα που της ειπε μπορει να την εριχνε :headbang:γιατι τα ζωα (Ελεεινηδες) κατι τετοια τα γουσταρουν.Ισως επεσε σε εξαιρεση απ'τον κανονα.Εχω αρκετους φιλους που εχουν στυλ μαγκικο (χωρις απαραιτητα να ειναι τσαμπουκαδες) και στην Ελλαδα εχουνε περαση και εχουνε γκομενες! :)Στη Ρωσσια βεβαια με κατι τετοιους γελανε  :2funny:!Δεν τους θελουν καθολου.--------Εχω και ενα παραδηγμα ενα παιδι ειχε ερθει εδω για μια μετεκπαιδευση για 5-6 μηνες πριν 4 ή 5 χρονια.Ειχε μαγκικο στυλ (φαλακρα,μουσακι θυμιζε λιγο Παλαιοκωστα)στην Ελλαδα εβγαζε γκομενες εδω τον αποφευγαν!Οποτε η τακτικη που πηγε να ακολουθισει ο φιλος με την Ελεεινιδα δεν ηταν τελειως λαθος :think:.Ειχε αρκετες πιθανοτητες επυτηχιας.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αντε και οι Τριτες καλες ειναι :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην το γελατε καθολου! :2funny:τα μεγαλητερα Ζωντοβολα του κοσμου οι Ελεεινιδες γουσταρουνε κατι τετοιους!Το παιδι που γραφει με αυτα που της ειπε μπορει να την εριχνε :headbang:γιατι τα ζωα (Ελεεινηδες) κατι τετοια τα γουσταρουν.Ισως επεσε σε εξαιρεση απ'τον κανονα.Εχω αρκετους φιλους που εχουν στυλ μαγκικο (χωρις απαραιτητα να ειναι τσαμπουκαδες) και στην Ελλαδα εχουνε περαση και εχουνε γκομενες! :)Στη Ρωσσια βεβαια με κατι τετοιους γελανε  :2funny:!Δεν τους θελουν καθολου.--------Εχω και ενα παραδηγμα ενα παιδι ειχε ερθει εδω για μια μετεκπαιδευση για 5-6 μηνες πριν 4 ή 5 χρονια.Ειχε μαγκικο στυλ (φαλακρα,μουσακι θυμιζε λιγο Παλαιοκωστα)στην Ελλαδα εβγαζε γκομενες εδω τον αποφευγαν!Οποτε η τακτικη που πηγε να ακολουθισει ο φιλος με την Ελεεινιδα δεν ηταν τελειως λαθος :think:.Ειχε αρκετες πιθανοτητες επυτηχιας.

ενω εσυ χεζεις εκλεπτισμενα και τις ριχνεις

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Το προστιμο γιατι ?

Τυπε εκφραση ειναι αυτη.αλλα μια και ειναι αλανι ο τυπος,να μην ριξει και κανα προστιμο να τα κονομησει;Η την εκμεταλλευεσαι την γκομενα η δεν την εκμεταλλευεσαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
ενω εσυ χεζεις εκλεπτισμενα και τις ριχνεις

Τις ρίχνει, επειδή δεν σκουπίζεται μετά τη αφόδευση. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να μιλήσει. Αφήνει την μυρωδιά της βαρβατίλας να δουλέψει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε εκφραση ειναι αυτη.αλλα μια και ειναι αλανι ο τυπος,να μην ριξει και κανα προστιμο να τα κονομησει;Η την εκμεταλλευεσαι την γκομενα η δεν την εκμεταλλευεσαι
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο ποτε......

Για πες κι αλλα τετοια ωραια πραγματα να μαθω κι εγω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom