Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αφού δεν έχεις πισί. :huh:
Το εφτιαξα σημερα.

Για αυτο δεν το διορθωνω.  :tooth:

Παμε ομαδικα τυπε  :tooth: :tooth:
περιμενω να με συστησεις !
Βελβυ απο εδω ενα καλο φιλαρακι μου ο βολντ.
Του αρεσει το ποδηλατο, ο Χαρι Ποτερ, και ειναι χορτοφαγος.
Επισης γαμαει μπαζα..... σας αφηνω να τα πειτε.  :boobies:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το εφτιαξα σημερα.

Kαλορίζικoοοο.

Βελβυ απο εδω ενα καλο φιλαρακι μου ο βολντ.
Του αρεσει το ποδηλατο, ο Χαρι Ποτερ, και ειναι χορτοφαγος.
Επισης γαμαει μπαζα..... σας αφηνω να τα πειτε.  :boobies:

Ααα είμαι ο άνθρωπός του! :cheesy:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαλορίζικoοοο.

Ααα είμαι ο άνθρωπός του! :cheesy:
ξεχασα να σου αναφερω οτι οταν λεω οτι του "αρεσει" ο Χαρυ Ποτερ, δεν εννοω αυτο... (δηλαδη η ταινια)
harry-potter-poster-final.jpg

Αλλα αυτο.....
Harry-Potter-Brings-His-Naked-Self-to-Broadway-3.jpg

:2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ενω εσυ χεζεις εκλεπτισμενα και τις ριχνεις
:2funny:Οχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtube :2funny:

Επισκέπτης
:2funny:Οχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtube :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εσυ ομως εχεις και το σιδερενιο αλογο και κανεις την διαφορα :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ ομως εχεις και το σιδερενιο αλογο και κανεις την διαφορα :dancing:
Και το σιδερενιο αλογο βοηθαει αλλα και το ντυσιμο.Αν εχεις στυλ που τραβαει της γκομενες τοτε φυσικο ειναι να εχεις επυτηχιες.Οι Ελεεινιδες παντος γουσταρουν τους μαγκες :jerking:για της γκομενες ολα παιζουν ρολο συνονοματε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δικε μου περνας μηνυματα!!!!!εισαι τεραστιος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κανε μας μια μικρη στυλιστικη αναλυση-μαθημα δασκαλε...... :helpplea:
Κοιτα ο καθε ανθρωπος εχει θελει και διαφορετικο στυλ.Μπορει ενας να βαλει τα ρουχα που φοραω εγω και να ειναι χαλια.Π.Χ. μπορει να φοραει φορμες γυμναστικης και γενικα σπορ ντυσιμο ενας γεροδεμενος και να του πηγαινει και να τραβαει γκομενες.Να βαλει ντυθει ετσι ενα χοντρομπαλας και να γελανε μαζι του οι γκομενες :2funny:Ολα εξαρτατονται απο τον ανθρωπο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ηταν πιο μεγαλο αυτο που ειχες ποσταρει περυσι!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Τελικα μαθαμε γιατι δεν του εκατσε η γκομενα ???
Εγω νομιζω πως δεν ειχε αμαξι,,,γιαυτο... :2funny: :2funny:

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;

:2funny: :2funny: :2funny:
ΑΠΛΑ ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΘΡΕΝΤ :think:
ΕΚΛΑΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΥΠΕ
:2funny: :2funny: :2funny:
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ  :rockon:

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι πολλα χρονια εδω αλλα συνηθως δεν μιλαω αλλα αυτο που διαβασα σημερα με εκανε να μπω στο κοπο να γραψω ΠΟΣΟ ΜΑΛ----ΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΙς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑ SITE

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom