Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
36 λεπτα μεχρι να κατεβει το family guy.
Αφού δεν έχεις πισί.
36 λεπτα μεχρι να κατεβει το family guy.
κορυφαιοΤι εννοεις?
Gαng bank, η να την δειρουμε?
Το εφτιαξα σημερα.Αφού δεν έχεις πισί.
Για αυτο δεν το διορθωνω.κορυφαιο
Βελβυ απο εδω ενα καλο φιλαρακι μου ο βολντ.Παμε ομαδικα τυπε
περιμενω να με συστησεις !
Το εφτιαξα σημερα.
Βελβυ απο εδω ενα καλο φιλαρακι μου ο βολντ.
Του αρεσει το ποδηλατο, ο Χαρι Ποτερ, και ειναι χορτοφαγος.
Επισης γαμαει μπαζα..... σας αφηνω να τα πειτε.
ξεχασα να σου αναφερω οτι οταν λεω οτι του "αρεσει" ο Χαρυ Ποτερ, δεν εννοω αυτο... (δηλαδη η ταινια)Kαλορίζικoοοο.
Ααα είμαι ο άνθρωπός του!
μου θυμησε εναν φιλο που ηθελε να παρει υπνοσακο για καμπινγκ και μου ειπε να παμε παρεα να παρει "slipping bank"Για αυτο δεν το διορθωνω.
Οχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtubeενω εσυ χεζεις εκλεπτισμενα και τις ριχνεις
Οχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtube
εσυ ομως εχεις και το σιδερενιο αλογο και κανεις την διαφοραΟχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtube
Και το σιδερενιο αλογο βοηθαει αλλα και το ντυσιμο.Αν εχεις στυλ που τραβαει της γκομενες τοτε φυσικο ειναι να εχεις επυτηχιες.Οι Ελεεινιδες παντος γουσταρουν τους μαγκες για της γκομενες ολα παιζουν ρολο συνονοματε.εσυ ομως εχεις και το σιδερενιο αλογο και κανεις την διαφορα
κανε μας μια μικρη στυλιστικη αναλυση-μαθημα δασκαλε......Οχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.
δικε μου περνας μηνυματα!!!!!εισαι τεραστιοςΟχι απλως προσπαθω να ειμαι γλυκος μαζι τους.Εχω και το στυλ μου στο ντυσιμο και γ'αυτο εχω επιτυχιες.Τα εχω γραψει στο σα'ι'τ και οταν καποιος με ρωταει του δινω συμβουλες.Εχεις δει απο φωτογραφιες που εχω κατα καιρους βαλει και πολλα παιδια απο το σα'ι'τ εχουν ερθει Ρωσσια και ξερουν αν εχω επυτηχιες ή οχι.Το χεσιμο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω και συμβολιζει οτι ειναι τοσο αθλιες οι πιατσες που μονο για χεσιμο ειναι.Το εχω μονταρει και ετοιμαζομαι να το ανεβαζω στο youtube
Κοιτα ο καθε ανθρωπος εχει θελει και διαφορετικο στυλ.Μπορει ενας να βαλει τα ρουχα που φοραω εγω και να ειναι χαλια.Π.Χ. μπορει να φοραει φορμες γυμναστικης και γενικα σπορ ντυσιμο ενας γεροδεμενος και να του πηγαινει και να τραβαει γκομενες.Να βαλει ντυθει ετσι ενα χοντρομπαλας και να γελανε μαζι του οι γκομενες Ολα εξαρτατονται απο τον ανθρωποκανε μας μια μικρη στυλιστικη αναλυση-μαθημα δασκαλε......
Ααα είμαι ο άνθρωπός του!
Βελβαρα εχεις εκεινο το βιντεακι
με το Family guy poy kl;anoyn (γαμω τα γκρικλις μου μεσα)
και βηχουν για να το καλυψουν? αχαχαχχαα
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
Τους βαρβάτους δεν τους πιάνει το μάτι στον πούτσο.
Ούτε χρειάζεται να κρεμάνε μπλε χάντρες στ' άρχιδια τους.