axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αμεα εισαι και φαινεσαι μαλακαΔεν εχει αδικο βασικα.
Ειναι αμεα και τον αντιμετωπιζεις με ρατσισμο για το προβλημα του.
Αμεα εισαι και φαινεσαι μαλακαΔεν εχει αδικο βασικα.
Ειναι αμεα και τον αντιμετωπιζεις με ρατσισμο για το προβλημα του.
θα παραγγειλω μια απο τα ιδια με εφτιαξεσΓαριδες γαμπαρη μεγαλες και χταποδακι στα καρβουνα με γιγαντες σαλατα με κρεμμυδακι ελιτσες και ντοματινια
Τα συνοδευω με ενα ποτηρακι οινομελο
Αντε καλο βραδι ......................
καλοπερνας μωρη κουφαλαΓαριδες γαμπαρη μεγαλες και χταποδακι στα καρβουνα με γιγαντες σαλατα με κρεμμυδακι ελιτσες και ντοματινια
Τα συνοδευω με ενα ποτηρακι οινομελο
Αντε καλο βραδι ......................
στα 17 την ειδα εγω (χασμα γενεων)Σε τι ηλικία το είδες ρεεεε?
Είχα τρομάξει πάααρα πολύ! Στα 15 το είδα και για πολλά βράδια στη σειρά έβλεπα στον ύπνο μου ότι τραγουδούσα τη μαλακία χαχα.
να τα φτιαξεις σπιτι σου ρε συθα παραγγειλω μια απο τα ιδια με εφτιαξεσ
Δεν ειναι κακο να εισαι αμεα φιλε αχαχουχα.Αμεα εισαι και φαινεσαι μαλακα
βαλτος εισαι και μου ανοιξες την ορεξη?να τα φτιαξεις σπιτι σου ρε συ
Μια μικρη ψηστιερα με καρβουνα θες και εισαι οκ
Αμεα εισαι και φαινεσαι μαλακα
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑΔεν ειναι κακο να εισαι αμεα φιλε αχαχουχα.
Εχεις ενα προβλημα και το σεβομαι. ;)
60 ευρα κερδοσ απο στοιχημα θα περασω βασιλικα σημερα παραγγελια κρασο μασα και υπνονα τα φτιαξεις σπιτι σου ρε συ
Μια μικρη ψηστιερα με καρβουνα θες και εισαι οκ
στα 17 την ειδα εγω (χασμα γενεων)
Αλλα γενικα δεν φοβαμαι παρα πολυ.
Μια φορα φοβηθηκα που ειδα ενα cult τριλερ, και εξω εκανε τρομερο καιρο, και την καταλληλη στιγμη επεσε το ρευμα. :S
Νταξει φιλε αχαχουχα δεν εισαι αμεα.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΑ
Αντε και γαμησου τωρα μαλακα
Τελος παω για φαγητο
Οι κυριες (τροπος του λεγειν, γιατι εσυ μονο τετοια δεν εισαι) ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙΆντε μου στο διάολο να πούμε.
ολο μαλακιες ναχαμε να λεγεμα εδω ο κοσμος καιγεται και εμεις χτενιζομαστεΠροχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
Αυτη η εναλλαγη τονου και υφους τα σπασει.Χαχα θα μ'έπιανε τρελή φρίκη.
Έχω σταματήσει χρόνια τώρα τα θρίλερ, γιατί είμαι φοβιτσιάρα σε τραγικό βαθμό.
Οι αμεα προηγουνται.Οι κυριες (τροπος του λεγειν, γιατι εσυ μονο τετοια δεν εισαι) ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ
τυπε αυτοι που πειθουν δεν τα λενε αυτοι που τα λενε ειναι σαν εσενα.... δεν πειθουν ;)
xaxaxaxxaa πως αυτο το ορκ την έπεισε ???του εκανε μαθηματα ο λακης τυπε
XAXAXAXAXAXA
Με το που διάβασα το αρχικο ποστ, πηγα να γραψω "Πού ειναι ο Λακης, ρε παιδια????"
Αλλα λεω... κατσε να δουμε, μπορει και να εχει γραψει πιο κατω!
Οποτε περασα ολες τις σελιδες...
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!
εσυ τυπε με πουλημενουσ μπατσουσ εισαι φιλοσ εεεεεEνώ εσύ και το συνάφι σου
εντυπωσιάζετε τις γκόμενες
πετώντας πέτρες σε περιπολικά
και καίγοντας κάδους σκουπιδιών
στα Εξάρχεια ... στα διαλείματα φροντίζετε και Πάκια ...
εσυ τυπε με πουλημενουσ μπατσουσ εισαι φιλοσ εεεεε