Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για πες τι σου γραφει? στον αχαχουχα το εχεις πει οτι σε παρενοχλει σεξουαλικος ο τυπος παπαζολης?
τρια πουλακια καθονταν και ψηφιζαν κκε εισαι κ συ.

Τουλάχιστον πες μου που θα με θάψουνε κ πότε,έχω δικαίωμα να ξέρω. :helpplea:
με την αγωνια θα μεινεις.
αποχωρω γ τωρα....θα επανελθω...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
hahaha παπατρολαρά μου
εγινες παπανυφίτσας?  :2funny: :2funny: :2funny:
στην ειπε ο αχαχουχας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:grin:

Ρε πατε καλα ?
Δεν ψαχνωμαι απο εδω μεσα ......  :sunglasses: :headbang:

Ελεος δηλαδη !!!!!!! :headbang: :S
Για εμένα λέει,όχι για εσένα ρε. :birdman:

Εκτός αν μου απαγορεύεις κ εμένα να ψάχνομαι επειδή δεν ψάχνεσαι εσύ. :birdman:

Ναι ομολογώ πως την παρενοχλώ σεξουαλικά την Λουκριτία όπως κ τον alex. :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για εμένα λέει,όχι για εσένα ρε. :birdman:

Εκτός αν μου απαγορεύεις κ εμένα να ψάχνομαι επειδή δεν ψάχνεσαι εσύ. :birdman:

Ναι ομολογώ πως την παρενοχλώ σεξουαλικά την Λουκριτία όπως κ τον alex. :sunglasses:
Με τις ευχες μου τεκνον μου  :sunglasses:

Βουρ στο πατσα τοτε  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
axaxouxas ο γαμηκος
μονο την αδερφη μ μην πηδηξεις γιατι θα σε γαμησω μετα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
axaxouxas ο γαμηκος
μονο την αδερφη μ μην πηδηξεις γιατι θα σε γαμησω μετα
ΔΕΝ με ενδιαφερει η αδελφη σου ...
Μπορεις να κοιμασαι ησυχος

Και σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;

Τύπε το ίδιο στυλ ακολουθώ κααι εγώ και γαμάω στο 95% των περιπτώσεων..Απορώ με την πάρτυ σου.. Ίσως έπεσες στο άλλο 5% ή μήπως είσαι άσχημος?  :dunno: :think:

Επισκέπτης
Μάλλον ο Χάρος δεν έχει γνωρίσει όλο το μεγαλείο σου, μην κάνεις χαρές.
Η αφορμη ηταν το θρεντ με την ληστεια.
Θα εχουν προηγηθει προφανως και αλλα τα οποια δεν γνωριζω.
Δεν πηρα καμια θεση για τις διαφωνιες τους,η αναφορες του εκτωρα χτυπησαν ασχημα ανεξαρτητα σε ποιον τα ειπε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παντως την ωρα του φαγητου ειναι σοβαρος.
alg_adult_breastfeeding.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom