Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γαλα με πετσα
Από την πηγή στην κατανάλωση.
γαλα με πετσα
Εχω να πατησω σε γηπεδο απο τοτε που επαιξε η εθνικη ελλαδος με την ρωσσια και προκριθηκαμε στο μουντιαλ της αμερικης...
Κι εκει με το ζορι με πηγαν
Σου φαινομαι για τυπος που τρεχει σε γηπεδα σαν μαλακας ?
σωστος. εισαι ατομο με αρχες για αυτο σε παω. ελα ηρθε και η αγαπη σου η λουκριτια κοιτα να εισαι πιο κοσμιος στη συμπεριφορα σου
Δεν εχω καταλαβει γιατι με προκαλεις συνεχως και χωνεσαι εκει που δεν σε σπερνουν ....Πςςςς μου τα λέει στο main τώρα, βρήκε το θάρρος!
Τι φαΐ είχε σήμερα η μαμά?
Όταν είσαι κι εσύ σε κάποιο φόρουμ, δεν ισχύουν οι κανόνες.
Εξωτερικο τους ειχα δει πρωτη φορά τυπε μου,οι συγκρισεις ειναι αναπόφευκτες και οδυνηρές για το εδω καθεστώς
Θα το θυμασαι μια ζωή,ψήσου
Το thread χωριστηκε σε δυο υποθεματα που κανενα δεν εχει σχέση με το πρωτεύων θέμα,ας μου πει κάποιος καλύτερο ορισμό στη λέξη spam ή μπάχαλο?
ξου ρε απο δω που θα με πεις συνδεσμιτη της θυρας 7νομιζα οτι εισαι στην θυρα 7
για συνδεσμιτης τους μ κανεις
Δεν εχω καταλαβει γιατι με προκαλεις συνεχως και χωνεσαι εκει που δεν σε σπερνουν ....
Θες να τα ακους μαλλον..... δεν εξηγειται αλλιως
Μια νορμαλ κοπελα που ξερει να κρατα την θεση της δεν ανακατευεται .... ;)
Αρα ειναι προσωπικο το ζητημα μαλλον.............
kai ti eimai γω ρε?κηδεμονας η γκομενα?λουκ μαζεψετον γιατι θα τον βαρεσει κανα εγκεφαλικο και θα τον χασεις
ξου ρε απο δω που θα με πεις συνδεσμιτη της θυρας 7
ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
σωστος. εισαι ατομο με αρχες για αυτο σε παω. ελα ηρθε και η αγαπη σου η λουκριτια κοιτα να εισαι πιο κοσμιος στη συμπεριφορα σου
Μέλουσα νυφούλα,όχι;;;;kai ti eimai γω ρε?κηδεμονας η γκομενα?
στον πουτσο μου με ποιον μαλωνει.]
Δες πως γλύκανε ξαφνικά μόλις είδε την καλή του....
Με επιασαν κρυαδες .....
Εναν μαυρεα πηγα να ποσταρω και με σκυλοβρισε ..... και δεν της φαινοταν ομολογω
Μονο απο κονταλοιπον παρε σταση προσοχης και ζητα συγγνωμη απο τον σπορο μου για να μη συνεχισω να σε βαραω
το τελευταιο σου ηταν.ξεκιναω τα πμ.Μέλουσα νυφούλα,όχι;;;;
ολα τα θρεντ πανε με τον αυτοματο πιλοτο τυπε....
kai ti eimai γω ρε?κηδεμονας η γκομενα?
στον πουτσο μου με ποιον μαλωνει.]
Μονο απο κοντα