Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
μια χαρα τα ειπες,επρεπε να της πεις και αλλα.απλα σε μαλακισμενη επεσες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ερωτηση ...

Τους μοντ και τον αντμιν τους γαμεις η σε γαμουν ?

γιατι σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ θα ειχες φαει μπαν με την μια

εσυ σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ να μιλας ετσι για τους μοντ θα σου στελνανε λουλουδια με σοκολατακια?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
αχαχουχα πας γηπεδο? εισαι οργανωμενος?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τραβα τσιμπουκωσου εσυ και βουλωστο

Πςςςς μου τα λέει στο main τώρα, βρήκε το θάρρος!
Τι φαΐ είχε σήμερα η μαμά?

Ερωτηση ...

Τους μοντ και τον αντμιν τους γαμεις η σε γαμουν ?

γιατι σε οποιοδηποτε αλλο φορουμ θα ειχες φαει μπαν με την μια

Όταν είσαι κι εσύ σε κάποιο φόρουμ, δεν ισχύουν οι κανόνες.

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
θα πουλαμε μουρη μετα καργα...  ;)

Εξωτερικο τους ειχα δει πρωτη φορά τυπε μου,οι συγκρισεις ειναι αναπόφευκτες και οδυνηρές για το εδω καθεστώς  :grin:
Θα το θυμασαι μια ζωή,ψήσου  :sunglasses:
Το thread χωριστηκε σε δυο υποθεματα που κανενα δεν εχει σχέση με το πρωτεύων θέμα,ας μου πει κάποιος καλύτερο ορισμό στη λέξη spam ή μπάχαλο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αχαχουχα πας γηπεδο? εισαι οργανωμενος?
Εχω να πατησω σε γηπεδο απο τοτε που επαιξε η εθνικη ελλαδος με την ρωσσια και προκριθηκαμε στο μουντιαλ της αμερικης...
Κι εκει με το ζορι με πηγαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου φαινομαι για τυπος που τρεχει σε γηπεδα σαν μαλακας ?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Πςςςς μου τα λέει στο main τώρα, βρήκε το θάρρος!
Τι φαΐ είχε σήμερα η μαμά?

Όταν είσαι κι εσύ σε κάποιο φόρουμ, δεν ισχύουν οι κανόνες.

μαζεψου κι εσυ ελλεηνιδα και μην τον προκαλεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εχω να πατησω σε γηπεδο απο τοτε που επαιξε η εθνικη ελλαδος με την ρωσσια και προκριθηκαμε στο μουντιαλ της αμερικης...
Κι εκει με το ζορι με πηγαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου φαινομαι για τυπος που τρεχει σε γηπεδα σαν μαλακας ?
νομιζα οτι εισαι στην θυρα 7
για συνδεσμιτης τους μ κανεις

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
draftlens2325280module1.jpg

Stories