axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σκασε να πεις στον μαλακα σου και οχι σε μεναΚαλά, ψάξε την κωλότσεπη για κανά χιλιάρι ευρώ και σκάσε.
Α, κλείδωσε κιόλας, νύχτωσε.
Σκασε να πεις στον μαλακα σου και οχι σε μεναΚαλά, ψάξε την κωλότσεπη για κανά χιλιάρι ευρώ και σκάσε.
Α, κλείδωσε κιόλας, νύχτωσε.
Μην διαβάσεις άλλο θα το πάθεις το εγκεφαλίκο...και θα κλαίει η βέλβυ.Σκασε να πεις στον μαλακα σου και οχι σε μενα
τι κανεις τυπε μου? Μας γαμησαν οι Sabbath τελικα... :-
ρε μαλακα,οτι εχεις να του πεις πες του αλλα τωρα γραφεις μαλακιες.χαχα. εντωμεταξυ εγω βριζω αυτον και αυτος το σπορο μου. δηλαδη με βαζει σε σκεψεις...μπορουμε πλεον να πουμε ανοιχτα οτι ειναι αποτελεσμα συγγενικου σεξ? οτι τον ακουμπαει στη μανουλα τις δυσκολες μερες μηπως?
Ωχ...και είπα να μην το δει αυτό.ρε μαλακα,οτι εχεις να του πεις πες του αλλα τωρα γραφεις μαλακιες.
ρε μαλακα,οτι εχεις να του πεις πες του αλλα τωρα γραφεις μαλακιες.
Oλα καλά τύπε μου,εσύ?
Απλα εχω μπλεξει με μια δευτερη δουλεια που υποτιθεται θα μου ετρωγε καποιες ωρες το ΣΚ και η οποια κοντευει να εξελιχθει σε full time!!
Με απλα λόγια...τρεχω και δεν φτανω
Ναι δυστυχως τα εμαθα για τους Sabbath,ευτυχως τους εχω δει twice
Ασ ευχυθουμε περαστικα στον Mr Iommi και ας ελπισουμε πως ο Ozzy και οι φιλοι του θα μας αποζημιωσουν με καποιο τρόπο
Μην λες μαλακιες ο δημητρακης ειναι ο γαμιας των 5 ηπειρων
ρε συ τυπε καπου υπαρχει ενα οριο.να του κανει κανει χαβαλε ναι και να τον ξεσκισει, αλλα δεν γουσταρω να βλεπω τετοια χυδαια.δεν ξερεις αν του αλλου η μανα ζει η τι σχεση εχει με αυτηνΩχ...και είπα να μην το δει αυτό.
Θα γίνει χαμός.......
ρε τυπε εισαι εξυπνο παιδι και με χιουμορ.μπορεις να τον προσβαλεις με αλλους τροπους,οχι ετσιτυπε εβρισε τον σπορο μου. αρα θα τον θερισω τωρα.
Ντάξει συμφωνώ εν μέρει και εγώ δεν θα έγραφα διάφορα,από την άλλη βρίσκεσαι στο νετ,δεν υπάρχεις,δεν υπάρχω εκτός από νικ,οπότε stay cool.ρε συ τυπε καπου υπαρχει ενα οριο.να του κανει κανει χαβαλε ναι και να τον ξεσκισει, αλλα δεν γουσταρω να βλεπω τετοια χυδαια.δεν ξερεις αν του αλλου η μανα ζει η τι σχεση εχει με αυτην
ρε συ τυπε καπου υπαρχει ενα οριο.να του κανει κανει χαβαλε ναι και να τον ξεσκισει, αλλα δεν γουσταρω να βλεπω τετοια χυδαια.δεν ξερεις αν του αλλου η μανα ζει η τι σχεση εχει με αυτην
Ντάξει συμφωνώ εν μέρει και εγώ δεν θα έγραφα διάφορα,από την άλλη βρίσκεσαι στο νετ,δεν υπάρχεις,δεν υπάρχω εκτός από νικ,οπότε stay cool.
Παίζει ναι.εντωμεταξυ δε προλαβαινει να ποσταρει τωρα, εχει λιωσει στα πμ και στις αναφορες στους μοντ
ρε τυπε εισαι εξυπνο παιδι και με χιουμορ.μπορεις να τον προσβαλεις με αλλους τροπους,οχι ετσι
Και εγω ψαχνομαι για δουλεια, αστα να πανε τυπε μου...
Εγω δεν τους εχω δει ουτε μια... :'(
Ο κυριος Τονυ και τα αλλα παιδια ηταν ο λογος που θα πηγαινα εξ αρχης...ο νυχτεριδοφαγος ζ' μπουτσαμ τον δω δεν τον δω...
Διαφωνείς ότι ο έκτορας είναι όλα αυτά;;;
Κλασικός έκτορας,αν αρχίσει δεν σταματάει.μαλακες το γαμησατε με τον αχαχουχα
καλα τα πειραγματα αλλα μεχρι ενος σημειου
ο αλλος λεει εαν του εδωσε βυζι η μανα του
αχαχαχαχαχ
ζωααααααααααααα