Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Φαινεται οτι ο τυπος δεν βγηκε για ραντεβου με την γκομενα,αλλα για κεφαλοκλειδωμα

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
στανταρ σε αγαπησε το κοριτσι με ολα αυτα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ο τυπος πρεπει να ηταν ο μασκοφορος τιγρης,απο την ταινια με τον βεγγο.Η ο σπαζοκεφαλος

Επισκέπτης
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
gaidarosfresko.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μην το γελατε καθολου! :2funny:τα μεγαλητερα Ζωντοβολα του κοσμου οι Ελεεινιδες γουσταρουνε κατι τετοιους!Το παιδι που γραφει με αυτα που της ειπε μπορει να την εριχνε :headbang:γιατι τα ζωα (Ελεεινηδες) κατι τετοια τα γουσταρουν.Ισως επεσε σε εξαιρεση απ'τον κανονα.Εχω αρκετους φιλους που εχουν στυλ μαγκικο (χωρις απαραιτητα να ειναι τσαμπουκαδες) και στην Ελλαδα εχουνε περαση και εχουνε γκομενες! :)Στη Ρωσσια βεβαια με κατι τετοιους γελανε  :2funny:!Δεν τους θελουν καθολου.--------Εχω και ενα παραδηγμα ενα παιδι ειχε ερθει εδω για μια μετεκπαιδευση για 5-6 μηνες πριν 4 ή 5 χρονια.Ειχε μαγκικο στυλ (φαλακρα,μουσακι θυμιζε λιγο Παλαιοκωστα)στην Ελλαδα εβγαζε γκομενες εδω τον αποφευγαν!Οποτε η τακτικη που πηγε να ακολουθισει ο φιλος με την Ελεεινιδα δεν ηταν τελειως λαθος :think:.Ειχε αρκετες πιθανοτητες επυτηχιας.

Aν υπάρχει γκόμενα που σου κάθεται χωρίς να την πληρώσεις, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, τότε ντάξει,
3cd8a33a.png

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Aν υπάρχει γκόμενα που σου κάθεται χωρίς να την πληρώσεις, σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, τότε ντάξει,
Γκομενα που καθεται επι πληρωμη δεν ειναι γκομενα, αλλα ΠΟΥΤΑΝΑ....
Και η ιεροδουλη δεν ειναι ποτε μονη της, κατα πολυ μεγαλο ποσοστο......
Αρα θα πληρωνεις και τον νταβα ο οποιος θα την πηδαει κιολας  :sunglasses:

Για να μην πω οτι δεν ειναι και για πολλα πολλα.... γιατι μπλεκεις σε καταστασεις που δυσκολα χειριζονται απο ατομα εκτος χωρου  :sunglasses:

Καμια σχεση το ενα με το αλλο.....

Το ενα ειναι αισθημα .... το αλλο εμπορικη συναλλαγη

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γκομενα που καθεται επι πληρωμη δεν ειναι γκομενα αλλα ΠΟΥΤΑΝΑ....

Καλά, ψάξε την κωλότσεπη για κανά χιλιάρι ευρώ και σκάσε.
Α, κλείδωσε κιόλας, νύχτωσε.

Μην λες μαλακιες ο δημητρακης ειναι ο γαμιας των 5 ηπειρων :sunglasses:

Ρε δεν μπορώ πια!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γκομενα που καθεται επι πληρωμη δεν ειναι γκομενα, αλλα ΠΟΥΤΑΝΑ....
Και η ιεροδουλη δεν ειναι ποτε μονη της, κατα πολυ μεγαλο ποσοστο......
Αρα θα πληρωνεις και τον νταβα ο οποιος θα την πηδαει κιολας  :sunglasses:

Για να μην πω οτι δεν ειναι και για πολλα πολλα.... γιατι μπλεκεις σε καταστασεις που δυσκολα χειριζονται απο ατομα εκτος χωρου  :sunglasses:

εμπλουτίστηκε σταδιακά αυτό το ποστ :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά, ψάξε την κωλότσεπη για κανά χιλιάρι ευρώ και σκάσε.
Α, κλείδωσε κιόλας, νύχτωσε.

Ρε δεν μπορώ πια!

χαχα. εντωμεταξυ εγω βριζω αυτον και αυτος το σπορο μου. δηλαδη με βαζει σε σκεψεις...μπορουμε πλεον να πουμε ανοιχτα οτι ειναι αποτελεσμα συγγενικου σεξ? οτι τον ακουμπαει στη μανουλα τις δυσκολες μερες μηπως?  :think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο όσο περνάει η ώρα.
Η έμπνευση έρχεται σιγά-σιγά...μην του κόβετε τα φτερά του ποιητή. :birdman:

Πάντως το κάνω κ γω αυτό,βέβαια όχι με το στρέμα. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom