You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 319
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αρχηγε μου πες μου σε παρακαλω πως αυτοεπεισε αυτην http://[URL unfurl="true"]www.moviespad.com/photos/mila-kunis-macaulay-culkin-2450b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
xaxaxaxxaa πως αυτο το ορκ την έπεισε ???του εκανε μαθηματα ο λακης τυπε :P
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Και εγω απορω γιατι δε σου εκατσε....υπο κανονικες συνθηκες, θα επρεπε να ειχε χυσει ηδη 17 φορες που σε ακουγε να τα λες αυτα. Πιστευω, οτι της γαμησες τοσο καλα τον εγκεφαλο που εφυγε ετσι γρηγορα να παει να συνελθει απο τους πολλαπλους.....
Ρε φιλε, σιγα-σιγα τα λενε αυτα....ποσο καβλα να αντεξει μια γκομενα?
Π
Ρε φιλε, σιγα-σιγα τα λενε αυτα....ποσο καβλα να αντεξει μια γκομενα?
Π
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
συνεχισε ετσι μεγαλε,μια χαρα τα πας,ολες οι γκομενες θα σε προσκυνανε καποια μερα.
σε λιγο δεν θα σου σηκωνει το τηλεφωνο ουτε η μανα σου.
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
Ρε φίλε μας δουλεύεις....;Τι πήγε στραβά.....;;;;Μόνο που δεν της τράβηξες κανένα χαστουκι...Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
Αυτό εδώ μου θυμίζεις (τον πορώτο χαρακτήρα..)
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
φιλε τιποτα απο αυτα που ειπες δεν ειναι λαθος το λαθος ειναι οτι ουτε τα πιστευες ουτε τα υποστηριζες γιατι δεν τα εζησες και η γκομενα καταλαβε οτι εχει να κανει με μαλακουλη
μαν, μην το λες αυτό.συνεχισε ετσι μεγαλε,μια χαρα τα πας,ολες οι γκομενες θα σε προσκυνανε καποια μερα.
σε λιγο δεν θα σου σηκωνει το τηλεφωνο ουτε η μανα σου.
Οι γκόμενες γουστάρουν πούτσα και ξύλο.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
μαν, μην το λες αυτό.
Οι γκόμενες γουστάρουν πούτσα και ξύλο.
Τυπε με προλαβες! Μεσα στο μυαλο μου εισαι ετσι?
Πουτσα κ ξυλο φορ εβερ να ουμε!
Οσο για το φιλο μας, εγω πιστευω οτι η γκομενα μετα απο ολα αυτα που ακουσε σιγουρα θα γουσταρει τρελα κ απλα το παιζει δυσκολη! Δε θα θελει να στα δωσει και ολα στο πιατο με τη μια θελει να σε ψησει λιγο με πιανεις? ;)
Εσυ πρεπει να επιμεινεις και δε θα χασεις! Ξεκινα απο τωρα να σκεφτεσαι τι αλλα θα της πεις την επομενη φορα.. γιατι σιγουρα θα υπαρξει και επομενη φορα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τυπε με προλαβες! Μεσα στο μυαλο μου εισαι ετσι?
Οσο για το φιλο μας, εγω πιστευω οτι η γκομενα μετα απο ολα αυτα που ακουσε σιγουρα θα γουσταρει τρελα κ απλα το παιζει δυσκολη! Δε θα θελει να στα δωσει και ολα στο πιατο με τη μια θελει να σε ψησει λιγο με πιανεις? ;)
Εσυ πρεπει να επιμεινεις και δε θα χασεις! Ξεκινα απο τωρα να σκεφτεσαι τι αλλα θα της πεις την επομενη φορα.. γιατι σιγουρα θα υπαρξει και επομενη φορα
Ναι ρε συ πουτσα και ξυλο θελει αφου το ελεγε και η μουνιτσα στο αβαταρ της.
Πιστευω ο φιλος μας πρεπει να δειξει και λιγο ρομαντισμο.... λιγη ευαισθησια...
η επομενη κινηση του που θα την κανει σκονη πραγματικα πρεπει να ειναι ενα μηνυμα
-> "Θελω να μυριζω τα εσωρουχα σου και να αυνανιζομαι.... ξερω οτι μενεις σε μονοκατοικια ...
και τι ωρες απλωνεις τους στρίγκους "
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες αυτή η ιστορία να είναι πραγματική.
Ο τύπος πρέπει τώρα να το παίξει λίγο πουσταρά.Τυπε με προλαβες! Μεσα στο μυαλο μου εισαι ετσι?
Να δείξει οτι εχεί δυο πλευρές.
Επισκέπτης
τυπε αυτοι που πειθουν δεν τα λενε αυτοι που τα λενε ειναι σαν εσενα.... δεν πειθουν ;)Όλα αυτά που λες
τα λένε και άλλοι και γαμάνε.
Το θέμα είναι αν πείθεις όταν τα λες.
Αν είσαι π.χ. έτσι μάλλον δεν πείθεις ...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Η μαλακία που σε δέρνει, αυτό πήγε στραβα. SERAPIS.
Προς αποφυγην SERAPIS
Επισκέπτης
ομιλητικοτατο σε βρισκω για 4ο μηνυμα
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Εν μερη θα συμφωνισω και εγω σαυτο..Θα σας πω δυο περιπτωσεις με εναν γνωστο μου, μιλαμε ζωο κανονικα ομως, πρωτο ραντεβου απογευμα στη καφετερια προσπαθησε να της πιασει το μουνι βαζοντας το χερι του εκει και λεγοντας ''ασε να σου πιασω τα χειλακια καυλα μου'' αυτη τσαντιστικε και εφυγε...Δευτερη περιπτωση, την πεφτει σε μια στο δρομο, ανταλασουνε τηλεφωνα και του λεει αυτη να της στειλει μηνυμα να κανονισουνε για καφε..και αυτος τι κανει? Στελνει μηνυμα για καφε και φωτο του πεους του λεγοντας μου ''ξερω τι κανω αυτα θελουν τα γκομενακια για να τα ριξεις''...
...6 χρονια με το πουλι στο χερι ο τυπος..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εν μερη θα συμφωνισω και εγω σαυτο..Θα σας πω δυο περιπτωσεις με εναν γνωστο μου, μιλαμε ζωο κανονικα ομως, πρωτο ραντεβου απογευμα στη καφετερια προσπαθησε να της πιασει το μουνι βαζοντας το χερι του εκει και λεγοντας ''ασε να σου πιασω τα χειλακια καυλα μου'' αυτη τσαντιστικε και εφυγε...Δευτερη περιπτωση, την πεφτει σε μια στο δρομο, ανταλασουνε τηλεφωνα και του λεει αυτη να της στειλει μηνυμα να κανονισουνε για καφε..και αυτος τι κανει? Στελνει μηνυμα για καφε και φωτο του πεους του λεγοντας μου ''ξερω τι κανω αυτα θελουν τα γκομενακια για να τα ριξεις''...
ειλικρινης τυπε!!! Θα περιμενε κανεις οτι η ειλικρινεια τελικα πιανει
Επισκέπτης
και η πλακα ειναι οτι οι φιλοι σου αυτοι σιγουρα βριζουν τις ΕλληνιδεςΕν μερη θα συμφωνισω και εγω σαυτο..Θα σας πω δυο περιπτωσεις με εναν γνωστο μου, μιλαμε ζωο κανονικα ομως, πρωτο ραντεβου απογευμα στη καφετερια προσπαθησε να της πιασει το μουνι βαζοντας το χερι του εκει και λεγοντας ''ασε να σου πιασω τα χειλακια καυλα μου'' αυτη τσαντιστικε και εφυγε...Δευτερη περιπτωση, την πεφτει σε μια στο δρομο, ανταλασουνε τηλεφωνα και του λεει αυτη να της στειλει μηνυμα να κανονισουνε για καφε..και αυτος τι κανει? Στελνει μηνυμα για καφε και φωτο του πεους του λεγοντας μου ''ξερω τι κανω αυτα θελουν τα γκομενακια για να τα ριξεις''...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Σαν να βγαινει μυρωδια απο "κοσμοκοριτσο".......
Αυτην την εντυπωση εχω ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 41