Νέα

Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 319
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεδομένου ότι ο ίδιος παραδέχεται ότι είπε φιδιές, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Προφανώς "δεν το έχει". Αφήστε μην κόψει και κάνα δάχτυλο το παλικάρι....
και να το κοψει δεν τρεχει τιποτα θα λεει οτι το επαθε απο οβιδα στο αφγανισταν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασε που οι ουλες ειναι καυλα για τις γυναικες........ :grin:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
...

Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;

φταιει μαλλον το οτι δεν την πηρες μαζι σου για μπουρδελοτσαρκα μετα τον καφε. να εισαι βεβαιος οτι μετα θα σου καθοταν 100%. δεν πειραζει ομως, στην επομενη ξερεις τι θα κανεις...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φταιει μαλλον το οτι δεν την πηρες μαζι σου για μπουρδελοτσαρκα μετα τον καφε. να εισαι βεβαιος οτι μετα θα σου καθοταν 100%. δεν πειραζει ομως, στην επομενη ξερεις τι θα κανεις...
εννοειται οτι θα πρεπει να την βαλει στο δωματιο να τον καμαρωνει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.976
Πόντοι
25.467
και να το κοψει δεν τρεχει τιποτα θα λεει οτι το επαθε απο οβιδα στο αφγανισταν...

Ομολογώ πως με μπερδέψατε.
Να βγάλει (μπροστά στην γκόμενα) το μαχαίρι και καθώς καθαρίζει  νύχι, να κόψει δάκτυλο και ευθύς αμέσως να υποστηρίξει ότι το έχασε στο Αφγανιστάν;  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να βγάλει (μπροστά στην γκόμενα) το μαχαίρι και καθώς καθαρίζει  νύχι, να κόψει δάκτυλο και ευθύς αμέσως να υποστηρίξει ότι το έχασε στο Αφγανιστάν;  :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Να βγάλει (μπροστά στην γκόμενα) το μαχαίρι και καθώς καθαρίζει  νύχι, να κόψει δάκτυλο και ευθύς αμέσως να υποστηρίξει ότι το έχασε στο Αφγανιστάν;  :think:
στο επομενο καμακι αφου σε εκεινο θα παει για ραμματα ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

Οι διαδρομές που κάνει το μυαλό αυτού του ανθρώπου είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.

Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.

Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.

αν πράγματι τα είπες συγχαρητήρια. Γνωστός έκανε το εξής. Τα φτιάχνει με μία θείτσα. Αυτή είχε μία φίλη αρκετά καλό.
Ε, την πείθει για ρτούζαπα, τρώει καλά από το μικρό και τέλος την άλλη μέρα ούτε μήνυμα, την παράτησε, έτσι θέλουνε οι
πατσαβούρες  :cum:

Επισκέπτης
Όλα αυτά που λες
τα λένε και άλλοι και γαμάνε.

Το θέμα είναι αν πείθεις όταν τα λες.
Αν είσαι π.χ. έτσι μάλλον δεν πείθεις ...
fauxhawk.jpg

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
re μλκες τουτος ειναι απ τα αποτυχια τρολ του διαδυκτιου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

χαχαχ..παντως εχει φαντασια και μερακι..ειδικα εκει με το μπουρδελο που τον ειδε μια γκομενα απο την δουλεια του ηταν γαματο..το εχει παντως το θεμα  :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όλα αυτά που λες
τα λένε και άλλοι και γαμάνε.

Το θέμα είναι αν πείθεις όταν τα λες.
Αν είσαι π.χ. έτσι μάλλον δεν πείθεις ...
fauxhawk.jpg

αρχηγε μου πες μου σε παρακαλω πως αυτο
Macaulay-Culkin.jpg
επεισε αυτην
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom