You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήγα να το παίξω βαρβατάντρας και την πάτησα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 319
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε τυπε, εχουμε πολλα ατομα εδω μεσα που θα εκτιμουσαν τα μαλα την βαρβατιλα σου. Στο μελος male tsouli εστειλες μηνυμα με τα προσοντα σου?
Είναι ο άνθρωπός του!!!
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
δερματικη ασθενεια ορχεωντι εστι τρολλαρισμα ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε καταλαβε οτι εισαι μεγας φιδεμπορος μαν.......η αλυσιδα σε προδοσε τι φλωρικο πουστρακι εισαι και ο ζελες στα μαλλια....Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλάω λοστό στο αμάξι άμα παίξει φάση με ξύλο στο δρόμο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
Γιατί δεν ενθουσιάστηκε η γκόμενα; Τι πήγε λάθος κατά τη γνώμη σας;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Και τι κανει αυτη δηλαδη ?δερματικη ασθενεια ορχεων
Σου τα πρηζει ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πισω σου ειναιΠού είναι ο έκτορ,είδε κανείς τον έκτορ;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αχαχαχαχαχαχαχαΚαι τι κανει αυτη δηλαδη ?
Σου τα πρηζει ?
topkouzoulos84
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μήπως εκτός ότι δε σου έκατσε άλλαξε και τηλέφωνο η κοπέλα; νομό; χώρα;
και μια απορία: γιατί δε της είπες ότι είσαι ο τσακ νόρις μεταμφιεσμένο σε Ελληνα μαλακα; ίσως να έπιανε περισσότερο...
και μια απορία: γιατί δε της είπες ότι είσαι ο τσακ νόρις μεταμφιεσμένο σε Ελληνα μαλακα; ίσως να έπιανε περισσότερο...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Της είπα ότι οι πρώην μου με κυνηγάνε ακόμα επειδή έχουν μείνει ενθουσιασμένες με το σεξ που κάνω.
Της είπα ότι και στο δρόμο που ερχόμουνα μου την έπεσε ένα μιλφ έξω από το περιπτερο που σταμάτησα για τσιγάρα.
Εδώ είναι το λάθος μεγάλε. Προφανώς είναι πολύ ζηλιάρα η γκόμενα και δεν θα άντεχε να σε μοιράζεται με άλλες...
Στα υπόλοιπα καλά τα πήγες...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν νομιζω να υπαρχει τοσο μαλακας ανθρωπος......
99% Πλακα ειναι
τι αλλο θα ακουσουμε απο τον καθυστερημενο...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
απορία: γιατί δε της είπες ότι είσαι ο τσακ νόρις μεταμφιεσμένο σε Ελληνα μαλακα;
Xαχαχαχχα άμα τα είπες αυτά δεν πειράζει που δεν πήγε κάλα είσαι ωραίος.Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Της είπα ότι στο στρατό ήμουν κομάντο μαχίμι και περιφρονούσα τους γιωτάδες ενώ στην πραγματικότητα ήμουν βυσματίας και κωλόφιδο.
Της είπα ότι κουβαλαώ μαχαίρι για ώρα ανάγκης και της είπα υπαινικτικά ότι είμαι πρόθυμος να το χρησιμοποιήσω αν χρειαστεί.
Της είπα ότι ένα βράδυ θα την βγάλω να φάμε σε ταβέρνα γιατί σε γαλλικά ρεστοράν πάνε πούστηδες και φλώρια.
Έφερα την κουβέντα στις γυναίκες που πάνε να δαχτυλιάσουν τον άντρα για να τσεκάρουν αν πουστίζει και της είπα ότι όποια πάει να το κάνει αυτό σε μένα θα της σπάσω το χέρι και θα την πετάξω από το σπίτι γυμνή στο δρόμο.
Της είπα ότι ο άντρας που σέβεται τα παντελόνια του δεν κάνει ποτέ δουλειές τουσ σπιτιού και ρίχνει σφαλιάρα στη γυναίκα του αν διανοηθεί να του το ζητήσει.
Ανέφερα για έναν πρόσφατο νόμο που βγήκε οτι θεωρείται βιασμός και η βίαιη εντός γάμου συνουσία και της είπα ότι αυτά είναι μαλακίες και νόμοι πουστόφλωρων.
Επίσης προσπαθούσα να διακωμωδώ τις απόψεις της και ειρωνεύομαι αυτά που έλεγε με στυλ "τι να μας πεις και εσύ τώρα στον άντρακλα".
Να τονίσω επίσης ότι φόραγα δερμάτινο αλήτικο μπουφάν αλυσίδα στυλ ροκο σιφρέντι και είχα ρίξει όλο το μαλλί με τζελ προς τα πίσω για να φαίνεται μεγάλο το κούτελο μου σαν του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Παραδόξως δεν φάνηκε να τσιμπάει με όλα αυτά και θέλησε να φύγουμε άρον άρον. Αρνήθηκε πεισματικά ακόμα και να την κεράσω τον καφέ. όταν τη ρώτησα πότε θα ξανασυναντηθούμε ,μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά και θα δούμε. Χθες την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
Προχθές βγήκα για καφέ με μια γκόμενα, γνωστή φίλου, που κατάφερα να ψήσω και προσπάθησα να της το παίξω άγριος και γαμιάρης για να με καψουρευτεί και να μου ανοίξει τα μπουτάκια της το βράδυ.
Πιθανόν να τις ζαλίσατε το αιδοίο με την πολυλογία σας. Την επόμενη φορά (άν υπάρξει), πλακώστε την με την μία στα χαστούκια, χωρίς πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα επαληθεύσετε τα λόγια σας, και θα σας πάρει στα σοβαρά.
Επισκέπτης
καλυτερα να βγαλει το μαχαιρι και να καθαριζει τα νυχια τουΠιθανόν να τις ζαλίσατε το αιδοίο με την πολυλογία σας. Την επόμενη φορά (άν υπάρξει), πλακώστε την με την μία στα χαστούκια, χωρίς πολλά λόγια. Μόνο έτσι θα επαληθεύσετε τα λόγια σας, και θα σας πάρει στα σοβαρά.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Το μόνο που ξεχασε να της πει πόσο τον εχει!!!!!!!!
Γιαυτο εξαφανίστηκε η γκομενα
Γιαυτο εξαφανίστηκε η γκομενα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.451
- Πόντοι
- 25.467
καλυτερα να βγαλει το μαχαιρι και να καθαριζει τα νυχια του
Δεδομένου ότι ο ίδιος παραδέχεται ότι είπε φιδιές, αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Προφανώς "δεν το έχει". Αφήστε μην κόψει και κάνα δάχτυλο το παλικάρι....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις