Νέα

Πιάτσες στη Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoxxx87
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ΤΙ ωρα ρε παιδια γαιτι μονο κατι μαυρες εχω δει ?
Μετα τις 12 το βραδυ βγαινει..ψηλο,μελαχρινο αλλα σε παει μονο σε ξενοδοχειο,
πραγμα που εμενα με χαλασε γιατι εχει πιο φαση στο αμαξι..βεβαια εχω κανα δυο μερες να τη δω..ισως εχει παιξει μαζεμα απο αστυνομια...καθοτι γινετε πεσιμο στις πιατσες αυτες τις μερες...ΣΧΕΤΙΚΑ με τη στροφη για ν.σμυρνη δεν παιζει πιατσα εκει..απλα θα ηταν ενα πεσιμο ενος τυπου σε περαστικες...ειναι γνωστο οτι στη καλλιθεα ειναι τινγκα στισ ρωσιδες....καλη σας μερα.... :rockon: :rockon: :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Στο τέρμα της Θησέως (εκεί που είναι το Trust), στρίβοντας δεξιά προς Πειραιά και μετά από το βενζινάδικο 2 κοπέλες (σε απόσταση 10 μέτρων)..
Η μία το έπαιζε και cg σε σαιτ γνωριμιών..

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Στο τέρμα της Θησέως (εκεί που είναι το Trust), στρίβοντας δεξιά προς Πειραιά και μετά από το βενζινάδικο 2 κοπέλες (σε απόσταση 10 μέτρων)..
Η μία το έπαιζε και cg σε σαιτ γνωριμιών..
τη ωρα τις ειδες φιλε?

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
oi τύπισες ειναι τις τελευταιες μέρες 3...βεβαια οι 2 ειναι χάλια.παίζουν μετα την μπουμ μπουμ κ η μια κάθεται πριν το βενζιναδικο κ η άλλη ή άλλες μετα κ για την ακριβεια πριν το στενάκι παράπλευρα του ποταμού ιλισσού!αν καμία φορά δεν υπαρχει καμια έιναι καβαντζωμένες μεσα στο στενό κ λίγο παραπέρα για τις κηνυγά η μπατσαρια.προσπάθησα μια φορά να πάρω το ´ρνα καλό που έχει αλλά μου άρχισε και δικαιολογίες κ μα κ μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Απ' το καλοκαίρι έχει δημιουργηθεί η πιάτσα εκεί, στην αρχή ήταν κάτι μαύρες, μετά ήταν μια ξανθιά ψιλοκαλούλα, 40 ευρώ στο αμάξι ζητούσε.
Για πιο πρόσφατα δεν ξέρω

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
εστριψα πριν λιγες μερες απο θησεως στο τερμα και με το που στριβω ... μπλοκο ... χαρτια κτλ ολα οκ και οση ωρα περιμενα για τον ελεγχο δεν ειδα τιποτα απο κοριτσια... αλλοι κοιταζαν τα χαρτια μου και εγω για πουτανες χααχαχ μαλακια εκανα επρεπε να ρωτησω τα παιδια στο μπλοκο αν ειδαν τιποτα :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εστριψα πριν λιγες μερες απο θησεως στο τερμα και με το που στριβω ... μπλοκο ... χαρτια κτλ ολα οκ και οση ωρα περιμενα για τον ελεγχο δεν ειδα τιποτα απο κοριτσια... αλλοι κοιταζαν τα χαρτια μου και εγω για πουτανες χααχαχ μαλακια εκανα επρεπε να ρωτησω τα παιδια στο μπλοκο αν ειδαν τιποτα :)
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom