Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
τυπε εμπλεξες, ελπιζω να μην ειναι καμμια κρυφομπατσινα και αυτη :police::police:
ειπε οτι εισαι και για τον πουτσο...χοντρο
Ναι μονο που ολα αυτα πανε σε σενα ειναι η αληθεια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.650
Πόντοι
47.129
Ναι μονο που ολα αυτα πανε σε σενα ειναι η αληθεια
καρφωθηκες ομως οτι εισαι αυτος που της ειπε οτι το προφιλ της ανεβηκε σε αυτο εδω το σαητ...
μυστη το να καρφωνεις τα μελη εδω για να προσεγγισεις κορασιδες εκτος απο ρουφανια ειναι και πουστια, εκτεθηκες...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
καρφωθηκες ομως οτι εισαι αυτος που της ειπε οτι το προφιλ της ανεβηκε σε αυτο εδω το σαητ...
μυστη το να καρφωνεις τα μελη εδω για να προσεγγισεις κορασιδες εκτος απο ρουφανια ειναι και πουστια, εκτεθηκες...
Εισαι σιγουρος οπως ηταν σιγουροι ολοι για ολα τοσο καιρο?Πεφτεις εξω αλλα θα σου πω το αλλο.Εφοσον τα ανεβαζεις/λες/δειχνεις δεν εχει σημασια το ποιος θα τα πει κ που θα το πει.Οτι δημοσιευσεται ειναι απομακρυνση απο το ταμειο.Σε site εισαι με ψευδωνυμα,οχι σε παρεα κολλητων,μη κανεις κ εσυ σαν την Sandra12345 που με κατηγορησε οτι δηθεν της ζητησα ακαποτο ενω ποσταρα τα μηνυματα που τη ρωτησα τα βασικα καμια σχεση με ακαποτα.Τα φαινομενα απατουν.Ξερεις τι εκανε?Προσπαθει να το δουν οι διαχειρηστες?Ξερεις τι εκανα?Ξαναποσταρα τα μηνυματα μας ακτι που δε κανει αυτη αφου δεν υπαρχουν αλλα μηνυματα περαν απο βασικες ερωτησεις.Οτι δημοσιοποιειται εχει επιπτωσεις οι οποιες ειναι ανυπαρκτες και ανυδωνες πρακτικα καθως το θεμα υπαρχει μεχρι να ξεχαστει με τελικο αποδεκτη τη δημοφιλια του site και τιποτε αλλο.Κ οπως λενε οι σοφοτεροι,κανενα μελος που περναει καλα κ βρισκει τα καλα δε καθεται να γραψει να πει κτλ,δεν ασχολουνται καν οσοι ζουν τα καλυτερα.Το οτι εβαλα εγω τη φωτο δε λεει απολυτως τιποτα,αυτο που λεει κ εχει αξια ειναι τα λεγομενα της,εκει να σταθεις,αν δε συμφωνειτε με οσα σας ειπα τοτε κατι δε παει καλα.Πιστευω ειμαστε ολοι ενα κ οχι χωρια.Πες μου,θες να ξαναπας μαζι της μετα απο οσα εγραψε?Φανταζομαι οχι.Εγω ο ακαποτος ναυαγος οπως λενε σε αυτη δε παω με αυτα που διαβασα δε πα να ταν κ η τοπ μοντελα!Που δεν ειναι η τοπ μοντελα

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.479
Πόντοι
456
Βρε δε πάει να γαμηθεί που μας απειλεί η ψυχοπαθής..που μου θέλει κ 120 την ώρα μας βρίζει λες κ μεις ανεβάσαμε το προφίλ της καμένη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.650
Πόντοι
47.129
Εισαι σιγουρος οπως ηταν σιγουροι ολοι για ολα τοσο καιρο?Πεφτεις εξω αλλα θα σου πω το αλλο.Εφοσον τα ανεβαζεις/λες/δειχνεις δεν εχει σημασια το ποιος θα τα πει κ που θα το πει.Οτι δημοσιευσεται ειναι απομακρυνση απο το ταμειο.Σε site εισαι με ψευδωνυμα,οχι σε παρεα κολλητων,μη κανεις κ εσυ σαν την Sandra12345 που με κατηγορησε οτι δηθεν της ζητησα ακαποτο ενω ποσταρα τα μηνυματα που τη ρωτησα τα βασικα καμια σχεση με ακαποτα.Τα φαινομενα απατουν.Ξερεις τι εκανε?Προσπαθει να το δουν οι διαχειρηστες?Ξερεις τι εκανα?Ξαναποσταρα τα μηνυματα μας ακτι που δε κανει αυτη αφου δεν υπαρχουν αλλα μηνυματα περαν απο βασικες ερωτησεις.Οτι δημοσιοποιειται εχει επιπτωσεις οι οποιες ειναι ανυπαρκτες και ανυδωνες πρακτικα καθως το θεμα υπαρχει μεχρι να ξεχαστει με τελικο αποδεκτη τη δημοφιλια του site και τιποτε αλλο.Κ οπως λενε οι σοφοτεροι,κανενα μελος που περναει καλα κ βρισκει τα καλα δε καθεται να γραψει να πει κτλ,δεν ασχολουνται καν οσοι ζουν τα καλυτερα.Το οτι εβαλα εγω τη φωτο δε λεει απολυτως τιποτα,αυτο που λεει κ εχει αξια ειναι τα λεγομενα της,εκει να σταθεις,αν δε συμφωνειτε με οσα σας ειπα τοτε κατι δε παει καλα.Πιστευω ειμαστε ολοι ενα κ οχι χωρια.Πες μου,θες να ξαναπας μαζι της μετα απο οσα εγραψε?Φανταζομαι οχι.Εγω ο ακαποτος ναυαγος οπως λενε σε αυτη δε παω με αυτα που διαβασα δε πα να ταν κ η τοπ μοντελα!Που δεν ειναι η τοπ μοντελα

Τυπε δεν το παιρνω προσωπικα που ενημερωσες τη Σισσυ οτι το προφιλ της στο ινστα ανεβηκε εδω.
Το σαητ καρφωσες οχι εμενα.
Εμενα η Σισσυ δε με ξερει, ενα γαμησι της εκανα ενα τυχαιο βραδι που την πετυχα στον Ορφεα και τελος.
Ινσταγραμ μου εδωσε αλλα δεν της εστειλα ποτε μυνημα εκει, τηλεφωνο μου δεν εχει, για εσενα ξερει πιο πολλα απο οτι για εμενα.
Και οπως εχω ξαναπει οτι γραφω και οτι ανεβαζω εδω ειναι ετεροχρονισμενο, οι κορασιδες ειναι αδυνατο να με ταυτοποιησουν.
Για αυτο μην τρεχεις να τις ενημερωνεις οπως εκανες και με τη Ζαϊρα, οταν ανεβασα φωτο της εδω.
Μονο εσυ εκτιθεσαι και εκθετεις και το σαητ,

Υ.Γ Με την Ζαϊρα ξαναβρεθηκα, ηταν μαστουρωμενη απο την κοκα, δε με θυμοταν καν απο την προηγουμενη φορα, κοιμοταν ορθια, την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ακαποτα,
τα εχυσα ολα μεσα στη μουνα της, ειμαι σιγουρος οτι το γκαστρωσα το πουτανακι !
Μην τρεξεις να την ενημερωσεις, δεν εγινε σημερα !

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
Τυπε δεν το παιρνω προσωπικα που ενημερωσες τη Σισσυ οτι το προφιλ της στο ινστα ανεβηκε εδω.
Το σαητ καρφωσες οχι εμενα.
Εμενα η Σισσυ δε με ξερει, ενα γαμησι της εκανα ενα τυχαιο βραδι που την πετυχα στον Ορφεα και τελος.
Ινσταγραμ μου εδωσε αλλα δεν της εστειλα ποτε μυνημα εκει, τηλεφωνο μου δεν εχει, για εσενα ξερει πιο πολλα απο οτι για εμενα.
Και οπως εχω ξαναπει οτι γραφω και οτι ανεβαζω εδω ειναι ετεροχρονισμενο, οι κορασιδες ειναι αδυνατο να με ταυτοποιησουν.
Για αυτο μην τρεχεις να τις ενημερωνεις οπως εκανες και με τη Ζαϊρα, οταν ανεβασα φωτο της εδω.
Μονο εσυ εκτιθεσαι και εκθετεις και το σαητ,

Υ.Γ Με την Ζαϊρα ξαναβρεθηκα, ηταν μαστουρωμενη απο την κοκα, δε με θυμοταν καν απο την προηγουμενη φορα, κοιμοταν ορθια, την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ακαποτα,
τα εχυσα ολα μεσα στη μουνα της, ειμαι σιγουρος οτι το γκαστρωσα το πουτανακι !
Μην τρεξεις να την ενημερωσεις, δεν εγινε σημερα !
Μα δεν θεωρησα οτι το παιρνεις προσωπικα,οσοι παιρνουν προσωπικα πραγματα εδω μεσα ειναι αυτοι που βαριουντια τη ζωη εξω.Ξαναλεω ολα θα ξεχαστουν οπως ξεχαστηκαν οσα γραφονταν πριν 10 χρονια φανταζομαι.Δεν καρφωσα κανενα site,το site παρχει δημοσια κ αναμενονται αυτα.Η Σισσυ δε ξερει τιποτα για μενα διοτι εξακολουθεις να πιστευεις οτι το μηνυμα της το στειλε σε μενα.Κ να ηξερε δε θα με νοιαζε με αυτα που εγραψε.Καλα κανεις που τα κανεις ετεροχρονισμενα αλλα αυτο δεν ειναι οπλο,οπλο ειναι η ταυτοτητα σου,κ αμεσα να τα βαζες δε θα γινοταν τιποτα οπως τα καναν αλλοι κ δεν επαθαν τιποτα.Οτι πουτανιες κανουν αυτες τετοιες πουτανιες κανεις κι εσυ,τις δουλευεις οπςω μας δουλευουν,κανενα θεμα.Δεν εκτιθεμαι κ δεν εκθετω το site διοτι εσυ εβαλες φωτο της αρα εσυ εξεθεσες το site και επισης πριν την ενηεμρωσω στο ειπα διοτι μιλουσαμε κεινη την στιγμη,εαν χαλιοσουν η οτιδηποτε δε θα ενημερωνοταν.Δε της μιλησα αμεσως,στο λεω για να μη τα θεωρησεις ολα το ενα καπακι απ το αλλο.Καλα η Ζαιρα εγκυος δε μενει οπως πιστευαν πριν μηνες,γελουσε κ εκεινη.Δε με νοιαζει τι κανεις κ τι θα κανει κ ουτε θα την ενημερωσω διοτι δε μου πεφτει λογος κ δε με ενδιαφερει,ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος κ το ξερεις,να ναι καλα το κοριτσι να προσεχει τον εαυτο της και μακρια κ αγαπημενοι,απο αλλο μελος πρεπει να ανησυχεις οχι απο μενα.Εγω πλεον το γυριζω σε μπουρδελακιας.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
Νεο:Η Ελενη Ουκρανη ειναι εγκυος γι αυτο τη βλεπετε με κοιλια την οποια κρυβει οσο γινεται και την αποκαλυπτει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
Καλά είδα προχτές που πέρασα δηλαδή
Ακριβως,υπηρχαν υποψιες,επιβεβαιωθηκε απο την Λενα,καλα να ναι το κοριτσι κ να προσεχει,σιγουρα θα βρει κοινο που θελουν εγκυους,μακαρι να μπορουσε να μη δουλευει.Απλα τωρα το ξερετε οποτε οσοι δε το θελετε αυτο να το θυμαστε για να μη νιωθετε μετα ασχημα,καλυτερα να της δινουμε κανα φραγκο παρα να την εκμεταλλευτουμε,το εχω κανει σε αλλη και δε ξερω ακομα αν αξιζε κ ας μη φαινοταν τοσο η κοιλια οταν ξαπλωσε.Δε καταλαβαινεις διαφορες,η διαφορα ειναι οτι ειναι ''ανοιχτες'' αλλα δε ξερω αν γινεται απο προγενεστερς γεννες η απο προσαρμογ του οργανισμου στην γεννα που ερχεται.Η και τα δυο.Ισως θα σας το πει η ιδια διοτι δε θα το κρυβει για παντα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.081
Πόντοι
746
Ακριβως,υπηρχαν υποψιες,επιβεβαιωθηκε απο την Λενα,καλα να ναι το κοριτσι κ να προσεχει,σιγουρα θα βρει κοινο που θελουν εγκυους,μακαρι να μπορουσε να μη δουλευει.Απλα τωρα το ξερετε οποτε οσοι δε το θελετε αυτο να το θυμαστε για να μη νιωθετε μετα ασχημα,καλυτερα να της δινουμε κανα φραγκο παρα να την εκμεταλλευτουμε,το εχω κανει σε αλλη και δε ξερω ακομα αν αξιζε κ ας μη φαινοταν τοσο η κοιλια οταν ξαπλωσε.Δε καταλαβαινεις διαφορες,η διαφορα ειναι οτι ειναι ''ανοιχτες'' αλλα δε ξερω αν γινεται απο προγενεστερς γεννες η απο προσαρμογ του οργανισμου στην γεννα που ερχεται.Η και τα δυο.Ισως θα σας το πει η ιδια διοτι δε θα το κρυβει για παντα.
Απ ότι καταλαβαίνω υπάρχει έγκυος εκδιδομενη στο τρίγωνο ;;
Απίστευτα πράγματα τι άλλο θα δούμε σε αυτό το βόθρο του κόσμου

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
340
Πόντοι
21
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.877
Πόντοι
3.656
Έπεσες από τα σύννεφα τύπε; δηλαδή ποια δουλειά μπορεί να κάνει μια γκαστρωμένη εκδιδόμενη; να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ; Να καθαρίσει σπίτια; ΟΧΙ. Θα κάνει το μόνο που ξέρει. Θα γαμιέται στα τέσσερα, ώστε να μην επιβαρύνει την κοιλιά της, και θα παίρνει πίπες

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.184
Πόντοι
3.506
Θεωρώ ότι το νήμα είναι στη χειρότερη φάση που ήταν ποτέ!!! Ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση (ίσως) αλλά μιλάμε ότι χτυπάει ιστορικά χαμηλά σε θέμα ποιότητας !!!
:vomit:
Επιβεβαιώνομαι που σταμάτησα να ακολουθώ και να λαμβάνω ειδοποιήσεις.
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ήρωας που αντέχεις ακόμα!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.650
Πόντοι
47.129
Θεωρώ ότι το νήμα είναι στη χειρότερη φάση που ήταν ποτέ!!! Ίσως υπάρχει μεγαλύτερη ενημέρωση (ίσως) αλλά μιλάμε ότι χτυπάει ιστορικά χαμηλά σε θέμα ποιότητας !!!
:vomit:
Επιβεβαιώνομαι που σταμάτησα να ακολουθώ και να λαμβάνω ειδοποιήσεις.
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ήρωας που αντέχεις ακόμα!!!

Απο τοτε που "εκλεισε" η πιατσα στη σολωνος επεσε πολυ η ποιοτητα στις υπολοιπες πιατσες.
Στη σολωνος επαιζαν πολλες φοιτητριες.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.184
Πόντοι
3.506
Απο τοτε που "εκλεισε" η πιατσα στη σολωνος επεσε πολυ η ποιοτητα στις υπολοιπες πιατσες.
Στη σολωνος επαιζαν πολλες φοιτητριες.
Δε μιλάω για τις πιάτσες αδερφέ!!! Από τότε που ήρθαν κάποια νέα μέλη στο σάη και ξαφνικά έγιναν γκουρού του τριγώνου, γαμήθηκε το νήμα!!!

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
410
Πόντοι
21
Αυτην ψαχνω και εγω φιλε μπορεις να μου δωσεις το τηλ της? Η ξερεις αν ξαναγυρισε που μπορω να την βρω

Το λοιπόν, μετά από πέντε (5) συναπτά έτη παρακαλώ, χθες πέτυχα το Χριστινάκι Αλβανάκι έξω από τον Ορφέα, πρωινή ώρα, πριν τις 12.00

Στην αρχή δεν τη κατάλαβα, δυσκολεύτηκα πολύ να τη γνωρίσω, ο χρόνος δεν ήταν καλός μαζί της.. :turkydance:

Πάχυνε πολύ, κυρίως σε κοιλιά, αλλά και κώλο, στο πρόσωπο είναι σχεδόν όπως ήταν, από τη χαρακτηριστική της φωνή έκανα τη σύνδεση..
Ατημέλητη, με ένα βρώμικο κολάν και φούτερ φαρδύ μπας και κρύψει τα παραπάνω κιλά :tooth:

Δηλώνει Μαρία πλέον, ζητάει 25€ συν το χοτέλι, προφανώς και έφαγε άκυρο..

Τελευταία τροποποίηση:

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
504
Πόντοι
301
υπαρχει στο κεντρο μαυρακι να δινει κωλαρακι για 1 ωρα η 2 φορες σεξ

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.081
Πόντοι
746
Έπεσες από τα σύννεφα τύπε; δηλαδή ποια δουλειά μπορεί να κάνει μια γκαστρωμένη εκδιδόμενη; να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ; Να καθαρίσει σπίτια; ΟΧΙ. Θα κάνει το μόνο που ξέρει. Θα γαμιέται στα τέσσερα, ώστε να μην επιβαρύνει την κοιλιά της, και θα παίρνει πίπες
Όχι Νταξει προφανώς θα δουλεύουν αρκετές φαντάζομαι στα πρώτα στάδια η μήνες της εγκυμοσύνης αλλά ποτε δεν έχω δει εκδιδόμενη να είναι αρκετά εμφανές κ να δουλεύει ειδικά σε πιάτσα τύπου τρίγωνο,βέβαια δε ξέρω σε τι στάδιο είναι η συγκεκριμένη κ τέλος προφανώς δεν είναι ότι καλύτερο,προσωπικά γι εμένα είναι πολύ αποκρουστικό κ εννοώ το να γαμας μια τελευταία στο τρίγωνο π φαίνεται ότι είναι έγκυος.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
Δεν ειναι η πρωτη φορα,εγκυες εχουν ξαναδουλεψει κ σε αλλες βαθμιδες ειτε το ξεραν ειτε οχι,υπαρχουν ατομα που ψαχνουν εγκυους

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.722
Πόντοι
6.196
Το λοιπόν, μετά από πέντε (5) συναπτά έτη παρακαλώ, χθες πέτυχα το Χριστινάκι Αλβανάκι έξω από τον Ορφέα, πρωινή ώρα, πριν τις 12.00

Στην αρχή δεν τη κατάλαβα, δυσκολεύτηκα πολύ να τη γνωρίσω, ο χρόνος δεν ήταν καλός μαζί της.. :turkydance:

Πάχυνε πολύ, κυρίως σε κοιλιά, αλλά και κώλο, στο πρόσωπο είναι σχεδόν όπως ήταν, από τη χαρακτηριστική της φωνή έκανα τη σύνδεση..
Ατημέλητη, με ένα βρώμικο κολάν και φούτερ φαρδύ μπας και κρύψει τα παραπάνω κιλά :tooth:

Δηλώνει Μαρία πλέον, ζητάει 25€ συν το χοτέλι, προφανώς και έφαγε άκυρο..
Βρε βρε,πανω που λεμε μηπως αλλαξαν τη ζωη τους δυστυχως επιστρεφουν ακομη κ αν την ειχαν αλλαξει.Οποτε επιβεβαιωθηκε οτι δε προκειται για τη Χριστινα που γινε ντορος,βλεπω απογευμα+βραδυ μια "Μαρια" Αλβανιδα λεει,παρομοια αν οχι ιδια τιμη.Μελαχρινη ειναι?Βαζει κολλαν κ σορτσακι που φαινεται κωλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom