SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.399
- Πόντοι
- 6.196
Εχω ανοσια!Ήπιες φαντα;
Δε πιστευω,τη πηγα κοντα Πλατεια Αττικης,υστερα θα κανε τα δικα της κ θα πηγε σπιτι
Αποστειρομενο πρόγραμμα κάνει. Εμένα που με ξέρει.....με αφήνει και δίνω φιλάκια στο στόμα.Την έχω πάρει και εγώ κάνα - δυο φορές... Έπιπλο Μαρμαρίδη... Δεν αφήνει φιλιά, δεν σαλεύει... Μόνο την δεύτερη φορά, επειδή δεν είχε κάνει σεφτέ, με άφησε μα φιλάω... Τσιμπούκι δέχεται μόνο με καπότα...
Συνεχισε χωρια,δε θα καθομουν,την αφησα κι συνεχισαΠοια ειναι τα δικά της;
Ο μονος εισαι χαχαχαΑποστειρομενο πρόγραμμα κάνει. Εμένα που με ξέρει.....με αφήνει και δίνω φιλάκια στο στόμα.
Αποστειρομενο πρόγραμμα κάνει. Εμένα που με ξέρει.....με αφήνει και δίνω φιλάκια στο στόμα
ησυχα αλκη γιαννακαΑποστειρομενο πρόγραμμα κάνει. Εμένα που με ξέρει.....με αφήνει και δίνω φιλάκια στο στόμα.
Χαχαχαχαχαχα Κι ομως υπαρχουν οι περιπτωσεις ειτε λιγα εξτρα ειτε πολλα ειτε κατι παραπανω απο τα γενικα εξτρα,με τοσο πολυ κοσμο δεν ειναι 1ας αλλα 10 αντι 100 μονο που οι 10 πιστευουν πως ειναι 1ας,καθε φορα που θα ανακαλυψουν οτι γινονται κ αλλου θα πουνε ονειρο ηταν και παεισε χαίρομαι τύπε. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ότι μια σεξεργάτρια κάνει εξτραδάκια ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ
Και τα φιλια δεν ειναι εξτρα,σιγα τη παροχη ειδικα τα απλαησυχα αλκη γιαννακα
να πάει να πάρει τη δόση της μάλλονΠοια ειναι τα δικά της;