Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100Καλησπέρα μύστες,
Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Δυστυχώς όσες φορές τις είδα ήμουν με την γυναίκα στο αμάξι..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)
Αφού σου εγραψε ένα τεράστιο κείμενο τι να κάνεις, μετά σου λέει ότι παντού όλες κάτι παίρνουν και εσύ συνεχίζεις την ίδια ερώτηση.Φίλος , δεν τρολάρω επαρχιώτης είμαι και θέλω πληροφορίες πρίν κατέβω Αθήνα κακό είναι ρε μεγάλε?
Με πέθανες στα γέλιαΜην ακούς τον Πορνερ , το Μεταξουργείο μετά την Όμονοια είναι το 2ο πιο καθαρό μέρος με ρδελα στο νομό Αττικής , καταρχάς έχει καθαρά κι φρεσκοβαμενα ρδελα και επίσης το 65% των ρδελων έχουν υποστή ανακαίνιση προ 4ετιας κάπου μέσα στον κοβιντ , οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν ξαπλώσεις και αραξεις στα ολοκαίνουρια στρώματα , η μόνη παραφωνία στο μέρος είναι οι Ασιάτες επενδυτές οι οποίοι βέβαια δεν ενοχλούν και προπαντων είναι απ τις καθαροτερες φυλές σε θέματα υγιεινής , οπότε πήγαινε και γαμα άφοβα !!!
Κάτι άλλο αν θες να βοηθήσουμε πες μας και θα σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε τα μέλη του bou
Δεν υπάρχει αυτό στο εξήγησε, αν πιατσοβια θα πας με κανένα γκρανι 70 ετών που δεν θα παίρνει κάτι,όλες κάτι παίρνουν κάτι ζητάτε..σε θέμα πιάτσας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν 2 είναι που πρέπει να διαβάσεις τι έχουμε γράψει ο μποκολος και το άλλο το παλικάρι που κάνει ολόκληρες σελίδες δε γράψιμο και όλα τέρμα αναλυτικαΘέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Πιστεύω αν μπεις στο νήμα παραλιακής θα σε βοηθήσουν περισσότεροΚαλησπέρα μύστες,
Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 13.022
- Πόντοι
- 3.506
Θέλε!Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Καλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??Μαρια απο Ιλιον ειπε αν ερχεται ειναι νωρις,κατα προσεγγιση το διατυπωνω,θα τη καταλαβετε 100% δεν εχει καμια τα χαρακτηριστικα της
Κι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Υπαρχει νημα για αυτο να γ
Υπαρχει αλλο νημα για αυτο ωστε να βγαλεις και ακρηΚαλησπέρα μύστες,
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Δεν υπαρχει και το προφιλ τουμαλακα μικτοτο σε οτι θρεντ εχεις γραψει μαλακιες εχει γραψει 39 μηνυματα πιπας οχι πουλαδα εσυ εχεις παρασημα μπρος πισω. Πηγες και ΔΕΑ παπατζη
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Αυτα τα θελω χαχαχαχαΚι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Παραλογες τιμες λογω ομορφιας,οτι ισχυει παντου ε?Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Χαχαχαχαχαχα πιθανοτητες 5-10% με περισσοτερες 5% για να μη πω 1%,απλα πολλοι θεωρουμε καλες και κανονικες οσες πινουν ελαφρα η καθαρα,κ δε μας πολυνοιαζει κιολας,κι ομως αναμεσα τους υπαρχουν και εξαιρεσεις που ειτε δε κανουν ειτε δεν εχουν αναγκη να κανουν για το σεξ.γι αυτο να αναφερω μετα απο καιρο οτι οντως εχουν σχεσεις με ψυχοφαρμακα και φαρμακα κατι που δε φαινεται και παντα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Οπως ειπα δημοσια,Ορφεα τη ξακαβρηκα.Καποτε τη βρηκα Σωκρατους.Ορφεα κυκλοφορυσε και καθοταν στη τελευταια,κανει μπαμ λογω ματιων και εμφανισης.Καταπρασινα με ανοιχτα χαρακτηριστηκα ανοιχτο δερμα ανοιχτοχρωμη,δεν μοιαζει με καμια αλλη,ειναι σαν Ευρωπαια,λογικα νωρις καθοτι ηταν και νωρις,σωματικα πολυ καλη αδυνατηΚαλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Αυτο να λεγεται,και σε ολες τις βαθμιδες παιρνουν οσο καθαρες κ αν φαινονται,κ αν δε παιρνουν ισως πηραν η επαιρναν στο παρελθον τουςΑφού σου εγραψε ένα τεράστιο κείμενο τι να κάνεις, μετά σου λέει ότι παντού όλες κάτι παίρνουν και εσύ συνεχίζεις την ίδια ερώτηση.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
ΧαχαχαχαχαΜε πέθανες στα γέλια
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Μην εισαι και σιγουροα για τις γρανι,πιθανοτατα εχεις δικαιο γτ φαινονται,για το αλλο ευχαριστουμε και ανταποδιδουμεΔεν υπάρχει αυτό στο εξήγησε, αν πιατσοβια θα πας με κανένα γκρανι 70 ετών που δεν θα παίρνει κάτι,όλες κάτι παίρνουν κάτι ζητάτε..σε θέμα πιάτσας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν 2 είναι που πρέπει να διαβάσεις τι έχουμε γράψει ο μποκολος και το άλλο το παλικάρι που κάνει ολόκληρες σελίδες δε γράψιμο και όλα τέρμα αναλυτικα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Θα τα μαθει.Η μαλλον θα τα μαθαινε,αλλα παει διαγραφηκε χαχαχαΤύπε η ζωή δικιά σου είναι και την κάνεις ότι θες, θα σε συμβούλευα αν θες απλά να γαμήσεις να πας σε κάποιο μπουρδέλο στη Φυλής.
Τα μέρη που λένε εδώ οι συναγωνιστές είναι σκληροπυρηνικά και αν δεν είσαι καθόλου ψιλιασμένος δε σε βλέπω να περνάς καλά.
Φιλικά πάντα.
Απαντώντας το ερώτημα σου, ναι οι κοπέλες ειναι 99% χρήστριες και γενικά η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη χρήστες.
Δεν ενδείκνυται για κάποιον που δεν έχει ξαναπεράσει από την περιοχή ποτέ στη ζωή του.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 21.795
- Πόντοι
- 6.196
Δεν εχω παει ποτε και με φοβιζουν οσα γραφονται παροτι εχω ανοσια λογω Πλατειας ΒαθηςΠολύ βρώμικα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 782K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495