Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (9 μέλη και 48 επισκέπτες)

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
446
Πόντοι
21
Καλησπέρα μύστες,

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Δυστυχώς όσες φορές τις είδα ήμουν με την γυναίκα στο αμάξι..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??
Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100

• Like
Αντιδράσεις: SevenS

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.131
Πόντοι
371
Φίλος , δεν τρολάρω επαρχιώτης είμαι και θέλω πληροφορίες πρίν κατέβω Αθήνα κακό είναι ρε μεγάλε?
Αφού σου εγραψε ένα τεράστιο κείμενο τι να κάνεις, μετά σου λέει ότι παντού όλες κάτι παίρνουν και εσύ συνεχίζεις την ίδια ερώτηση.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.131
Πόντοι
371
Μην ακούς τον Πορνερ , το Μεταξουργείο μετά την Όμονοια είναι το 2ο πιο καθαρό μέρος με ρδελα στο νομό Αττικής , καταρχάς έχει καθαρά κι φρεσκοβαμενα ρδελα και επίσης το 65% των ρδελων έχουν υποστή ανακαίνιση προ 4ετιας κάπου μέσα στον κοβιντ , οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν ξαπλώσεις και αραξεις στα ολοκαίνουρια στρώματα , η μόνη παραφωνία στο μέρος είναι οι Ασιάτες επενδυτές οι οποίοι βέβαια δεν ενοχλούν και προπαντων είναι απ τις καθαροτερες φυλές σε θέματα υγιεινής , οπότε πήγαινε και γαμα άφοβα !!!
Κάτι άλλο αν θες να βοηθήσουμε πες μας και θα σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε τα μέλη του bou
Με πέθανες στα γέλια

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.131
Πόντοι
371
Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Δεν υπάρχει αυτό στο εξήγησε, αν πιατσοβια θα πας με κανένα γκρανι 70 ετών που δεν θα παίρνει κάτι,όλες κάτι παίρνουν κάτι ζητάτε..σε θέμα πιάτσας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν 2 είναι που πρέπει να διαβάσεις τι έχουμε γράψει ο μποκολος και το άλλο το παλικάρι που κάνει ολόκληρες σελίδες δε γράψιμο και όλα τέρμα αναλυτικα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.131
Πόντοι
371
Καλησπέρα μύστες,

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??
Πιστεύω αν μπεις στο νήμα παραλιακής θα σε βοηθήσουν περισσότερο

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Μαρια απο Ιλιον ειπε αν ερχεται ειναι νωρις,κατα προσεγγιση το διατυπωνω,θα τη καταλαβετε 100% δεν εχει καμια τα χαρακτηριστικα της
Καλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
888
Πόντοι
81
Θέλω πιατσόβια αλλά οχι πρεζόνι!
Κι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Υπαρχει νημα για αυτο να γ
Καλησπέρα μύστες,

Υπαρχει αλλο νημα για αυτο ωστε να βγαλεις και ακρη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
μαλακα μικτοτο σε οτι θρεντ εχεις γραψει μαλακιες εχει γραψει 39 μηνυματα πιπας οχι πουλαδα εσυ εχεις παρασημα μπρος πισω. Πηγες και ΔΕΑ παπατζη
Δεν υπαρχει και το προφιλ του

• Like
Αντιδράσεις: Cecell

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Κι εγώ θέλω mercedes ατρακάριστο με ελάχιστα χιλιόμετρα και τιμή μέχρι 5000 ευρω..... Άσε ρε μας ρε μεγάλε! Άκου τι σου λένε εδώ τα παιδιά και πήγαινε κάπου αλλού..
Αυτα τα θελω χαχαχαχα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Ναι έχει καλά κομμάτια στη παραλιακή αλλά ακριβά. Συνήθως παίρνουν 30 πίπα και 60 μια φορά στο αμάξι, λίγες πάνε ξενοδοχείο που ζητάνε 80-100
Παραλογες τιμες λογω ομορφιας,οτι ισχυει παντου ε?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Χαχαχαχαχαχα πιθανοτητες 5-10% με περισσοτερες 5% για να μη πω 1%,απλα πολλοι θεωρουμε καλες και κανονικες οσες πινουν ελαφρα η καθαρα,κ δε μας πολυνοιαζει κιολας,κι ομως αναμεσα τους υπαρχουν και εξαιρεσεις που ειτε δε κανουν ειτε δεν εχουν αναγκη να κανουν για το σεξ.γι αυτο να αναφερω μετα απο καιρο οτι οντως εχουν σχεσεις με ψυχοφαρμακα και φαρμακα κατι που δε φαινεται και παντα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Καλησπέρα φίλε μου έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Μαρία από Ίλιον??
Οπως ειπα δημοσια,Ορφεα τη ξακαβρηκα.Καποτε τη βρηκα Σωκρατους.Ορφεα κυκλοφορυσε και καθοταν στη τελευταια,κανει μπαμ λογω ματιων και εμφανισης.Καταπρασινα με ανοιχτα χαρακτηριστηκα ανοιχτο δερμα ανοιχτοχρωμη,δεν μοιαζει με καμια αλλη,ειναι σαν Ευρωπαια,λογικα νωρις καθοτι ηταν και νωρις,σωματικα πολυ καλη αδυνατη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Αφού σου εγραψε ένα τεράστιο κείμενο τι να κάνεις, μετά σου λέει ότι παντού όλες κάτι παίρνουν και εσύ συνεχίζεις την ίδια ερώτηση.
Αυτο να λεγεται,και σε ολες τις βαθμιδες παιρνουν οσο καθαρες κ αν φαινονται,κ αν δε παιρνουν ισως πηραν η επαιρναν στο παρελθον τους

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Δεν υπάρχει αυτό στο εξήγησε, αν πιατσοβια θα πας με κανένα γκρανι 70 ετών που δεν θα παίρνει κάτι,όλες κάτι παίρνουν κάτι ζητάτε..σε θέμα πιάτσας χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν 2 είναι που πρέπει να διαβάσεις τι έχουμε γράψει ο μποκολος και το άλλο το παλικάρι που κάνει ολόκληρες σελίδες δε γράψιμο και όλα τέρμα αναλυτικα
Μην εισαι και σιγουροα για τις γρανι,πιθανοτατα εχεις δικαιο γτ φαινονται,για το αλλο ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
470
Πόντοι
301
υπαρχει καμια 50ρα να δινει κωλο για 1 ωρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.795
Πόντοι
6.196
Τύπε η ζωή δικιά σου είναι και την κάνεις ότι θες, θα σε συμβούλευα αν θες απλά να γαμήσεις να πας σε κάποιο μπουρδέλο στη Φυλής.

Τα μέρη που λένε εδώ οι συναγωνιστές είναι σκληροπυρηνικά και αν δεν είσαι καθόλου ψιλιασμένος δε σε βλέπω να περνάς καλά.

Φιλικά πάντα.

Απαντώντας το ερώτημα σου, ναι οι κοπέλες ειναι 99% χρήστριες και γενικά η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη χρήστες.
Δεν ενδείκνυται για κάποιον που δεν έχει ξαναπεράσει από την περιοχή ποτέ στη ζωή του.
Θα τα μαθει.Η μαλλον θα τα μαθαινε,αλλα παει διαγραφηκε χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom