Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.663
Πόντοι
3.656
Χαιρετώ τους χύστες. Επέστρεψα από βραδινή καταδρομική. Οι συνηθισμένες παρουσίες στα συνηθισμένα στέκια τους, κι οι τράβελοι βιδωμένοι στις θέσεις τους. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα, μου έχει πει ότι στις 23.00 το πολύ την κοπανάει. Έχει καλυτερέψει πάρα πολύ. Ξανθό μαλλί σφιχτό κότσο, πολύ ωραίο και προσεγμένο ντύσιμο, κι έχει πάρει και 8 κιλά όπως μου είπε. Αν φτιάξει και τα δόντια της, θα φυσάει. Τέλος πάντων, αυτή ήταν η μοναδική επιλογή, και την τίμησα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
526
Πόντοι
306
Μικροδειχνει.Τωρα που τη βλεπω παιζει να την εχω δει αλλα δε κινουσε υποψιες,ηταν με ζακετα με τη κουκουλα σο κεφαλι,σου λεει ακτι αυτο?Θελω να πω,δεν την ειχα ξαναδει κ ξαφνικα τριγυρνουσε μια σοκολατενια που ομως δε φαινοταν για της δουλειας.πες μας οσα ξερεις,μονο Liberty παει?Ωρες?Που κινειται?Τηλ εχεις?
Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.789
Πόντοι
6.196
Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....
Στα αλλα των 5 ευρω παει?Η το απογευγεις επειδη ξερεις οτι αργει?Γτ εχεις δικαιο,το αργο ξεντυσιμο ειναι εκνευριστικο!Αν ομως δε βιαζεται μετα για 1 ωρα συνολο στα 20 ευρω μια χαρα ειναι.Στη πλατεια Βαθης που κινεται?Μεταξυ Χαλκοκονδυλης?Σου χει πει μερες που βγαινει?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.789
Πόντοι
6.196
Ρε παιδια ειδατε την Ανιτα-Σιμιωνα?Την εχασα.Ορφεα κ περαστικη Χαλκοκονδυλη Καματερου με επισημο Ορφεα,αλλαζε μαλλια,ξανθα πρωτα ροζ μετα κτλ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.663
Πόντοι
3.656
Ρε παιδια ειδατε την Ανιτα-Σιμιωνα?Την εχασα.Ορφεα κ περαστικη Χαλκοκονδυλη Καματερου με επισημο Ορφεα,αλλαζε μαλλια,ξανθα πρωτα ροζ μετα κτλ
Έχω πολύ καιρό να τη δω. Πληροφορία από σεξεργάτρια, με κάθε επιφύλαξη όμως. Είμαι ο πρώτος που λέω μην πιστεύεις λόγια της πιάτσας, ποτέ δεν ξέρεις αν είναι αληθινά. Κάποια μου είπε ότι μια νεαρή ξανθιά Βουλγαροτσιγγάνα έκλεψε πολλά από ένα Ρουμάνο, κι αυτός τη χαράκωσε στο πρόσωπο. Η περιγραφή κουμπώνει στη Σιμώνα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.789
Πόντοι
6.196
Έχω πολύ καιρό να τη δω. Πληροφορία από σεξεργάτρια, με κάθε επιφύλαξη όμως. Είμαι ο πρώτος που λέω μην πιστεύεις λόγια της πιάτσας, ποτέ δεν ξέρεις αν είναι αληθινά. Κάποια μου είπε ότι μια νεαρή ξανθιά Βουλγαροτσιγγάνα έκλεψε πολλά από ένα Ρουμάνο, κι αυτός τη χαράκωσε στο πρόσωπο. Η περιγραφή κουμπώνει στη Σιμώνα
Ρε γαμωτο,να μην ισχυει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.663
Πόντοι
3.656
Νέος εδώ! Θέλω να έρθω Αθήνα για την πιάτσα ,που ξεκιναω?απο ξενοδοχεία? ΟΡΦΕΑΣ?ΛΙΜΠΕΡΤΥ?Κατα τοπιστεμε?
δύο σελίδες πριν είχα απαντήσει σε άλλο μέλος. Τέλος πάντων. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, τουλάχιστον παλιότερα, κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty (10 ευρώ), πάντα έχει κοπέλες. Στην αριστερή μεριά της, πριν τη διασταύρωση με τη Χαλκοκονδύλη έχει ένα προπατζίδικο, συνήθως κάποιες κάθονται εκεί. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει, συνήθως εκεί πιατσάρουν κάποιες νεαρές αλλοδαπές. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις ανεβαίνοντας τη Σωκράτους, σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Τα περισσότερα ξενοδοχεία ζητάνε 5€ για μισή ώρα. Στο φανάρι με τη Σατωβριάνδου συνήθως υπάρχει κάποια στην αριστερή μεριά όπως ανεβαίνεις. Στρίβεις δεξιά στη Σατωβριάνδου, πριν το Ξενοδοχείο Easy Acces πάντα υπάρχουν κάποιες. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να ξοδέψεις. Οι περισσότερες παίρνουν γύρω στα 20€ για μισή ώρα. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι, και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Όποτε μου απαντήσουν τα κάνω όλα, τους απαντάω πες μου ακριβώς τι κάνεις, όσες ντρέπονται να μου που τι κάνουν, συνήθως δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Ξεκαθάρισέ της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Αφήνεις το πορτοφόλι σου κι οτιδήποτε άλλο ΠΑΝΤΑ πολύ μακρύτερα από όσο φτάνει το χέρι της, και το παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο. Ελπίζω να βοήθησα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.789
Πόντοι
6.196
Νέος εδώ! Θέλω να έρθω Αθήνα για την πιάτσα ,που ξεκιναω?απο ξενοδοχεία? ΟΡΦΕΑΣ?ΛΙΜΠΕΡΤΥ?Κατα τοπιστεμε?
Σε ολα!Liberty-Lito-Easy-Ορφεας και τα περιξ εξωτερικα τα οποια και θα καταλαβεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.789
Πόντοι
6.196
Πώς να αποφύγω τα πρεζόνια?που να φυλαχτώ?
Φαινονται.Θα κυκλοφορεις με συνορο,απο 3η Σεπτεμβριου ως Ορφεα κι απο Αριστοτελους ως Σωκρατους πανω κατω,οχι παραπερα κ βγαλε κ τη Μενανδρου εκτος να βαλεις συνορο,θα περνουν οπου να ναι αλλα με συνορα δε θα χεις επαφες κ στα συνορα δε θα γινονται αυτα που γινονται στα στεκια,αν μαζευτουν στα ηρεμα συνεχισε διοτι δε γινεται και αλλιως

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.663
Πόντοι
3.656
Πώς να αποφύγω τα πρεζόνια?που να φυλαχτώ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ. Το 99% των γυναικών που εκπορνεύονται κάτι παίρνουν, εκτός από τις Κινέζες. Παίρνουν Σίσα, ηρωίνη, κόκα, χάπια ή και όλα μαζί, προκειμένου να αντέξουν. Και υπέθετα ότι έγραψα πεντακάθαρα ποια μέτρα να πάρεις, ώστε να μην δίνεις στόχο και να στην πέσουν

SevenS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
280
Καλησπέρα μύστες,

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Άλιμο έχω δει να πιατσαρουν 1-2 πολύ καλά κομμάτια..
Δυστυχώς όσες φορές τις είδα ήμουν με την γυναίκα στο αμάξι..
Μήπως έχει ψωνίσει κάποιος μύστης από εκεί ώστε να μας πει τιμές, υπηρεσίες κτλ??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.663
Πόντοι
3.656
Στον Ορφέα αυτές ου κάθονται εκεί είναι πρεζόνια όλες?
Είτε τρολάρεις, είτε δεν είσαι ικανός να κατανοήσεις ένα απλό κείμενο. Οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, άστο καλύτερα

Πορνερ

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
97
Πόντοι
1
Φίλος , δεν τρολάρω επαρχιώτης είμαι και θέλω πληροφορίες πρίν κατέβω Αθήνα κακό είναι ρε μεγάλε?
Τύπε η ζωή δικιά σου είναι και την κάνεις ότι θες, θα σε συμβούλευα αν θες απλά να γαμήσεις να πας σε κάποιο μπουρδέλο στη Φυλής.

Τα μέρη που λένε εδώ οι συναγωνιστές είναι σκληροπυρηνικά και αν δεν είσαι καθόλου ψιλιασμένος δε σε βλέπω να περνάς καλά.

Φιλικά πάντα.

Απαντώντας το ερώτημα σου, ναι οι κοπέλες ειναι 99% χρήστριες και γενικά η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη χρήστες.
Δεν ενδείκνυται για κάποιον που δεν έχει ξαναπεράσει από την περιοχή ποτέ στη ζωή του.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.611
Πόντοι
2.846
Διάβασα επίσης για μεταξουργείο είναι οικονομικες οι τάνες ,είναι καθαρά?
Μην ακούς τον Πορνερ , το Μεταξουργείο μετά την Όμονοια είναι το 2ο πιο καθαρό μέρος με ρδελα στο νομό Αττικής , καταρχάς έχει καθαρά κι φρεσκοβαμενα ρδελα και επίσης το 65% των ρδελων έχουν υποστή ανακαίνιση προ 4ετιας κάπου μέσα στον κοβιντ , οπότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αν ξαπλώσεις και αραξεις στα ολοκαίνουρια στρώματα , η μόνη παραφωνία στο μέρος είναι οι Ασιάτες επενδυτές οι οποίοι βέβαια δεν ενοχλούν και προπαντων είναι απ τις καθαροτερες φυλές σε θέματα υγιεινής , οπότε πήγαινε και γαμα άφοβα !!!
Κάτι άλλο αν θες να βοηθήσουμε πες μας και θα σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε τα μέλη του bou

SevenS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
280

SevenS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
285
Πόντοι
280
Μλκ μου έπεσα με αλεξίπτωτο και πήρα πουλάδα με αστέρι,τι μαλακίες με λές καρντασι?
Σωστά καρντασι, πήρες πουλαδα με αστέρι γιατί ήσουν θαρραλέος!!
Έτσι και στο Μεταξουργείο, αν αποδειχθείς αληθινά θαρραλέος τότε τα κορίτσια εκεί θα σε ανταμείψουν με τα ανάλογα παράσημα!

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.067
Πόντοι
6.125
μαλακα μικτοτο σε οτι θρεντ εχεις γραψει μαλακιες εχει γραψει 39 μηνυματα πιπας οχι πουλαδα εσυ εχεις παρασημα μπρος πισω. Πηγες και ΔΕΑ παπατζη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom