GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
Τα ελεγα εγω οτι θα αρχησουν να πηγαινουν τωρα ολοι οι διεστραμμένοι παιδεραστεςνα τος ο πρώτος παιδεραστής
Τα ελεγα εγω οτι θα αρχησουν να πηγαινουν τωρα ολοι οι διεστραμμένοι παιδεραστεςνα τος ο πρώτος παιδεραστής
ποσο κατσατε 20 λεπτα ή παραπανω?Η βόλτα στο τρίγωνο με έφερε έξω από το LITO στην Καποδιστρίου.
Εκεί βρήκα μια παλιά μου γνώριμη εδ΄ω και κοντά 10 χρόνια, την Βιολέτα από Βουλγαρία.
Ψηλή, ξερακιανή, ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και λεπτό σώμα, αλλά πολ΄ύ σταφιδιασμένο. Δείχνει κάπου στα 60-65.
Καλή στο κρεβάτι . Σεξ από μπροστά (δε ζήτησα άλλη τρύπα), 20€ + 10€ το ξενοδοχείο.
Ξέρεις πόσες πουτσες παίρνει ακαποτα ;και πουτσες με φουλ τυριλα και κονδυλώματαΦιλε μην λες πολλα για ΣΜΝ και τρεχα στου Συγγρου μετα το γλειψιμο που εκανες στην Ελενη Διδυμου , γιατι σε βλεπω με παρασημα πολλα !!!!!!!
Απα πα πα!!! Γίνονται τέτοια πράγματα;;;;;Ξέρεις πόσες πουτσες παίρνει ακαποτα ;και πουτσες με φουλ τυριλα και κονδυλώματα
περίπου 20 λεπτά, δεν πρόσεξαποσο κατσατε 20 λεπτα ή παραπανω?
Το περίεργο είναι πως γίνεται να μην έχει ειτζ ; Εκτός αν δεν κολαει με 4-5 γαμησια η εκτός αν ειμουν τόσο τυχερός ..Απα πα πα!!! Γίνονται τέτοια πράγματα;;;;;
Όλα καλά οι εξετάσεις σου;πηγα σημερα και περιμενω αυριο αποτελεσμα τα αλλα μεχρι τοτε μεσα στο αγχως ειμαι γιατι και πριν απο μια εβδομαδα ειχα κανει πλαυ 69 με τη γιαγια Ελενη απο το Ιασ 43 και μετα σκεφτικα οτι θα εχει κανει ακαπ φουλ πριν απο εμενα γιατι πηγα βραδυ
Φίλε τυχαία πέρασα χθες κατά τις 1 το βράδυ και ήταν δύο νέες καλές γενικά ... Εγώ. Δεν έχω δοκιμασει επειδή πιστεύω πως η φάση είναι αρπάκολεΚαλημέρα παιδιά.Ξερουμε αν είναι ακόμα τα 2 κορίτσια στα ΚΤΕΛ κοντά εκεί δίπλα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων;
είναι μια καινούργια... αν ψάχνεις την Μαίρη που ήταν κηφισό τώρα είναι στο τρίγωνο!Καλημέρα παιδιά.Ξερουμε αν είναι ακόμα τα 2 κορίτσια στα ΚΤΕΛ κοντά εκεί δίπλα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων;
Που είναι το τρίγωνο γιατί ήταν πολύ δυνατό κομμάτι.είναι μια καινούργια... αν ψάχνεις την Μαίρη που ήταν κηφισό τώρα είναι στο τρίγωνο!
πάταΠου είναι το τρίγωνο γιατί ήταν πολύ δυνατό κομμάτι.
ολα καλα αλλα θα ξανακανω σε 3 μηνες μου ειπαν εκειΌλα καλά οι εξετάσεις σου;
Πέρασμα χθες γύρω στις 10μμ, ήταν μια ξανθιά ψιλονταρντάνα , αν είδα καλάΚαλημέρα παιδιά.Ξερουμε αν είναι ακόμα τα 2 κορίτσια στα ΚΤΕΛ κοντά εκεί δίπλα από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων;
Ναι την έχω δει δεν μου άρεσε(προσωπικά).Μια λεπτουλα έψαχνα και τωρα μου είπαν ότι είναι στο τρίγωνο.Πέρασμα χθες γύρω στις 10μμ, ήταν μια ξανθιά ψιλονταρντάνα , αν είδα καλά
δωσε πληροφοριες συναγωνιστη την ψαχνω πολυ καιρο τωρα αν εχεις τηλ στειλε π μ τη γοσταρω παρα πολυ την κυριαΗ βόλτα στο τρίγωνο με έφερε έξω από το LITO στην Καποδιστρίου.
Εκεί βρήκα μια παλιά μου γνώριμη εδ΄ω και κοντά 10 χρόνια, την Βιολέτα από Βουλγαρία.
Ψηλή, ξερακιανή, ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και λεπτό σώμα, αλλά πολ΄ύ σταφιδιασμένο. Δείχνει κάπου στα 60-65.
Καλή στο κρεβάτι . Σεξ από μπροστά (δε ζήτησα άλλη τρύπα), 20€ + 10€ το ξενοδοχείο.
δωσε πληροφοριες συναγωνιστη την ψαχνω πολυ καιρο τωρα αν εχεις τηλ στειλε π μ τη γοσταρω παρα πολυ την κυρια