Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
οποιος εχει παντως πληροφοριες για γριες που κανουν πιατσα ενημερώστε με ρε μαγκες σας παρακαλω!! :helpplea:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
οποιος εχει παντως πληροφοριες για γριες που κανουν πιατσα ενημερώστε με ρε μαγκες σας παρακαλω!! :helpplea:
απο πιατσα δεν  εχω παρει.παντως εχει αρκετες στο μεταξυ αλλα σπανια να βρεις65+

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
τυπε η μαρια δουλευε κωλοκυνθους και κων/πολεως αλλα στις καλες εποχες
τρομερη μορφη
τελικα πεθανε :priest:

Μια Μαρία είχα πάρει αρκετές φορές στην Κωλοκυνθούς,στο λευκό μπουρδελάκι που έπαιρνες μάτι και τα διπλανά δωμάτια :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: και μετά γαμιότανε στο Κεραμεικού (πάντα 3η βάρδια) και μετά έγινε τσατσά :rockon: :rockon:,σάπιο πρόσωπο,πεσμένα 3αρια βυζιά και πάντα μαύρες πατούσες :tits: :cum: :cum: :cum:.Μάλλον λέμε για άλλη :rolleyes: :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια Μαρία είχα πάρει αρκετές φορές στην Κωλοκυνθούς,στο λευκό μπουρδελάκι που έπαιρνες μάτι και τα διπλανά δωμάτια :sunglasses: :sunglasses: :grin: :grin: και μετά γαμιότανε στο Κεραμεικού (πάντα 3η βάρδια) και μετά έγινε τσατσά :rockon: :rockon:,σάπιο πρόσωπο,πεσμένα 3αρια βυζιά και πάντα μαύρες πατούσες :tits: :cum: :cum: :cum:.Μάλλον λέμε για άλλη :rolleyes: :grin: :grin:
ψηλη καμπουρα αλλοιθωρη
εσκαγε μυτη με κυλοτα λαικης τρυπια και αθλητικη καλτσα τυπε :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ίσως λέμε και την ίδια :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Αξύριστο μουνί και αγκαλιά την ρετσίνα  :idiot: :uglystupid: :sunglasses: :sunglasses:
δεν ξερω τυπε δεν την ειχα δει ποτε να πινει
μονο καπνιζε και εβηχε αιματα και σαλια
η νανα μπροστα της ειναι μις υγεια 2014 :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ψηλη καμπουρα αλλοιθωρη
εσκαγε μυτη με κυλοτα λαικης τρυπια και αθλητικη καλτσα τυπε :2funny:
ειδα μια ωραια τσατσα γυρω στα 65 αδυνατη με ξανθο κοντο μαλλι πρεπει να ητανε στο ιασωνος 2στον οροφο στα καινουρια μπουρδελακια.της εκανα προταση αλλα αρνηθηκε κοιτωντας με απορημενη που προτιμουσα αυτην και οχι την κοπελα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειδα μια ωραια τσατσα γυρω στα 65 αδυνατη με ξανθο κοντο μαλλι πρεπει να ητανε στο ιασωνος 2στον οροφο στα καινουρια μπουρδελακια.της εκανα προταση αλλα αρνηθηκε κοιτωντας με απορημενη που προτιμουσα αυτην και οχι την κοπελα
τυπε εχει κατι καλα τεμαχια απο τσατσαδες :cum:

ο νωντας ειχε γαμησει μια αλλα βρωμαγε ψαριλα το μουνι της :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.260
Πόντοι
12.756

μονο ο Τακμαν τα ξερει αυτα τα κολπα τυπε , εκει ρωτα και θα σου λυθουν ολες οι αποριες  :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.014
Πόντοι
7.885
δεν ξερω τυπε δεν την ειχα δει ποτε να πινει
μονο καπνιζε και εβηχε αιματα και σαλια
η νανα μπροστα της ειναι μις υγεια 2014 :grin:

Ξεροχύνω να φτύνει έτσι η πουτάνα :cum: :cum:.Την είχα πετύχει το Πάσχα νομίζω ως τσατσά στο Κεραμεικού,αυτό με την πράσινη πόρτα,έπινε άμστελ μαζί με 2 πακιστανούς στο σαλόνι και μου λέει άραξε στην παρέα μας  :grin: :grin:.Έκατσα για λίγο μπας και μου κάνει μια πρόταση για  :knockinb: :zfuck: αλλά οι πακιστανοί είχαν αναλάβει δράση και την χούφτωναν σε βυζιά και μουνί.Είχε βγάλει πάλι τις σαγιονάρες και πατούσε ξιπόλυτη στο πάτωμα,χαλαρό σκισμένο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και σκισμένη βερμούδα :sunglasses: :sunglasses: ;) ;) :cum: :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξεροχύνω να φτύνει έτσι η πουτάνα :cum: :cum:.Την είχα πετύχει το Πάσχα νομίζω ως τσατσά στο Κεραμεικού,αυτό με την πράσινη πόρτα,έπινε άμστελ μαζί με 2 πακιστανούς στο σαλόνι και μου λέει άραξε στην παρέα μας  :grin: :grin:.Έκατσα για λίγο μπας και μου κάνει μια πρόταση για  :knockinb: :zfuck: αλλά οι πακιστανοί είχαν αναλάβει δράση και την χούφτωναν σε βυζιά και μουνί.Είχε βγάλει πάλι τις σαγιονάρες και πατούσε ξιπόλυτη στο πάτωμα,χαλαρό σκισμένο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και σκισμένη βερμούδα :sunglasses: :sunglasses: ;) ;) :cum: :cum:
καλτ σκηνικα τυπε :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε εχει κατι καλα τεμαχια απο τσατσαδες :cum:

ο νωντας ειχε γαμησει μια αλλα βρωμαγε ψαριλα το μουνι της :grin:
εχω παρει κανω δυο παλια αλλα περιεργος ηταν καθαροτερεε απο τις πιο νεες πορνες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δωσε τιποτα πληροφοριες τυπε
δωσε εσυ που εισαι πιο εμπειρος για το μεταξι.αν εχει καμια πιο σκινι γρια σε μπουρδελο που να ειναι δεκτικη σχεδον σε ολα.μαρεσουν οι γερικοι κοκαλιαρικοι κωλοι τους και τα ωριμα μουνια τους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δωσε εσυ που εισαι πιο εμπειρος για το μεταξι.αν εχει καμια πιο σκινι γρια σε μπουρδελο που να ειναι δεκτικη σχεδον σε ολα.μαρεσουν οι γερικοι κοκαλιαρικοι κωλοι τους και τα ωριμα μουνια τους
και γκρανια και σκινια τυπε?
πολλα ζητας δικε μου :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom