kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
οποιος εχει παντως πληροφοριες για γριες που κανουν πιατσα ενημερώστε με ρε μαγκες σας παρακαλω!!
απο πιατσα δεν εχω παρει.παντως εχει αρκετες στο μεταξυ αλλα σπανια να βρεις65+οποιος εχει παντως πληροφοριες για γριες που κανουν πιατσα ενημερώστε με ρε μαγκες σας παρακαλω!!
:-απο πιατσα δεν εχω παρει.παντως εχει αρκετες στο μεταξυ αλλα σπανια να βρεις65+
τυπε η μαρια δουλευε κωλοκυνθους και κων/πολεως αλλα στις καλες εποχες
τρομερη μορφη
τελικα πεθανε
ψηλη καμπουρα αλλοιθωρηΜια Μαρία είχα πάρει αρκετές φορές στην Κωλοκυνθούς,στο λευκό μπουρδελάκι που έπαιρνες μάτι και τα διπλανά δωμάτια και μετά γαμιότανε στο Κεραμεικού (πάντα 3η βάρδια) και μετά έγινε τσατσά ,σάπιο πρόσωπο,πεσμένα 3αρια βυζιά και πάντα μαύρες πατούσες .Μάλλον λέμε για άλλη
ψηλη καμπουρα αλλοιθωρη
εσκαγε μυτη με κυλοτα λαικης τρυπια και αθλητικη καλτσα τυπε
δεν ξερω τυπε δεν την ειχα δει ποτε να πινειΊσως λέμε και την ίδια .Αξύριστο μουνί και αγκαλιά την ρετσίνα
ειδα μια ωραια τσατσα γυρω στα 65 αδυνατη με ξανθο κοντο μαλλι πρεπει να ητανε στο ιασωνος 2στον οροφο στα καινουρια μπουρδελακια.της εκανα προταση αλλα αρνηθηκε κοιτωντας με απορημενη που προτιμουσα αυτην και οχι την κοπελαψηλη καμπουρα αλλοιθωρη
εσκαγε μυτη με κυλοτα λαικης τρυπια και αθλητικη καλτσα τυπε
τυπε εχει κατι καλα τεμαχια απο τσατσαδεςειδα μια ωραια τσατσα γυρω στα 65 αδυνατη με ξανθο κοντο μαλλι πρεπει να ητανε στο ιασωνος 2στον οροφο στα καινουρια μπουρδελακια.της εκανα προταση αλλα αρνηθηκε κοιτωντας με απορημενη που προτιμουσα αυτην και οχι την κοπελα
ειδα μια ωραια τσατσα γυρω στα 65 αδυνατη με ξανθο κοντο μαλλι πρεπει να ητανε στο ιασωνος 2στον οροφο στα καινουρια μπουρδελακια.της εκανα προταση αλλα αρνηθηκε κοιτωντας με απορημενη που προτιμουσα αυτην και οχι την κοπελα
δεν ξερω τυπε δεν την ειχα δει ποτε να πινει
μονο καπνιζε και εβηχε αιματα και σαλια
η νανα μπροστα της ειναι μις υγεια 2014
καλτ σκηνικα τυπεΞεροχύνω να φτύνει έτσι η πουτάνα .Την είχα πετύχει το Πάσχα νομίζω ως τσατσά στο Κεραμεικού,αυτό με την πράσινη πόρτα,έπινε άμστελ μαζί με 2 πακιστανούς στο σαλόνι και μου λέει άραξε στην παρέα μας .Έκατσα για λίγο μπας και μου κάνει μια πρόταση για αλλά οι πακιστανοί είχαν αναλάβει δράση και την χούφτωναν σε βυζιά και μουνί.Είχε βγάλει πάλι τις σαγιονάρες και πατούσε ξιπόλυτη στο πάτωμα,χαλαρό σκισμένο μπλουζάκι χωρίς σουτιέν και σκισμένη βερμούδα ;) ;)
Ωραίος τύπος ο ΤΑΚΜΑΝμονο ο Τακμαν τα ξερει αυτα τα κολπα τυπε , εκει ρωτα και θα σου λυθουν ολες οι αποριες
εχω παρει κανω δυο παλια αλλα περιεργος ηταν καθαροτερεε απο τις πιο νεες πορνεςτυπε εχει κατι καλα τεμαχια απο τσατσαδες
ο νωντας ειχε γαμησει μια αλλα βρωμαγε ψαριλα το μουνι της
δωσε τιποτα πληροφοριες τυπεεχω παρει κανω δυο παλια αλλα περιεργος ηταν καθαροτερεε απο τις πιο νεες πορνες
δωσε εσυ που εισαι πιο εμπειρος για το μεταξι.αν εχει καμια πιο σκινι γρια σε μπουρδελο που να ειναι δεκτικη σχεδον σε ολα.μαρεσουν οι γερικοι κοκαλιαρικοι κωλοι τους και τα ωριμα μουνια τουςδωσε τιποτα πληροφοριες τυπε
και γκρανια και σκινια τυπε?δωσε εσυ που εισαι πιο εμπειρος για το μεταξι.αν εχει καμια πιο σκινι γρια σε μπουρδελο που να ειναι δεκτικη σχεδον σε ολα.μαρεσουν οι γερικοι κοκαλιαρικοι κωλοι τους και τα ωριμα μουνια τους