Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σατωβριάνδου και σωκράτους γωνία κατά τις 20:00
είχαν μαζευτεί 3 μπλέ ,κάποιοι  άντρες και μερικές
γυναίκες και διαμαρτύρονταν για την επερχόμενη σύλληψη

τελικά ούτε να γαμήσει δεν μπορεί κανείς εδω πέρα
η πιρφορία επιβάλλεται δια νόμου  :s&m_1:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σατωβριάνδου και σωκράτους γωνία κατά τις 20:00
είχαν μαζευτεί 3 μπλέ ,κάποιοι  άντρες και μερικές
γυναίκες και διαμαρτύρονταν για την επερχόμενη σύλληψη

τελικά ούτε να γαμήσει δεν μπορεί κανείς εδω πέρα
η πιρφορία επιβάλλεται δια νόμου  :s&m_1:
την στηνουν εξω απτα πορνοχοτελια οι μπατσοι τυπε :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελισιουμ συνήθως
σε ολα πανε τυπε
κανουν κυκλικο δρομολογιο
πρεπει να καταγραφεις χρονους για να μπορεσεις να ξερεις που θα την στησουν :grin:
ουτε ριφιφι να εκανες :grin:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα το πρωί αλλά επικρατούσε νέκρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στα παιδιά της σχεδόν νεκρής πιάτσας. Όπως ξέρετε όσοι κατεβαίνουν στο τρίγωνο της ηδονής τα πράγματα είναι ψόφια. Σήμερα το απόγευμα δεν βρήκα καμία του γούστου μου, αλλά ενώ έφευγα μου έτυχε κάτι αστείο, για μένα που το άκουγα, καθόλου αστείο γι αυτόν που την πάτησε. Μια πιτσιρίκα κοντή, πολύ λεπτή, μελαχρινή, μύτη κάπως μεγάλη, τζιν ξεβαμμένο, μάλλον αλβανόφατσα πλησίασε ένα μεσήλικα και πιθανόν του πρότεινε να τη φορτώσει. Πετάγεται ο τύπος και φωνάζοντας  με όλη του δύναμη της είπε - στο διάβολο μωρή βρωμιάρα, άπλυτη που η κωλοτρυπίδα σου βρώμαγε τέτοια σκατίλα που μου έπεσε το καβλί και δεν μπορούσα να χύσω, ουστ από δω. Αυτή έμεινε κάγκελο, μπορεί και να μην κατάλαβε τι της είπε, κι αυτός έφυγε αγανακτισμένος. Καλά κι αυτός μεγάλος άνθρωπος, δεν ήξερε ότι συνήθως οι πιτσιρίκες είναι κομοδίνα στο κρεβάτι? του έκατσε και η βρωμιάρα κι ήρθε κι έδεσε. Τέλος πάντων, έδωσα περιγραφή μήπως κάποιος συνάδερφος την πατήσει.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Απέξω από το σινέ Κοσμοπολίτ στον πεζόδρομο τύπε. Κάτι τέτοιο χρειάζεται εκεί τριγύρω.
Έχει πέσει πολύ λουκέτο.

9a029j.jpg

k1uao0.jpg

:zombie: :shit:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε θελω να ανοιξω ψησταρια :grin: να ψηνω καστανα στην αθηνα το χειμωνα :grin: στο πεζοδρομιο :grin: μπορεις να με βρεις κανα καλο μερος?
επι χρονια ηταν ενας καστανας μπροστα απτο πολυτεχνειο τυπε

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μπα κάπου εδώ πέρα! Στην Σατρωβριάδου απέναντι από το παλιό σινέ Ομόνοια. η καλύτερη δουλειά!

12519bl.jpg

Άντε σιγά σιγά σιγά να συμαζευτή η περιοχή!

:zombie: :shit:

Συνημμένα

• Omonia.JPG
    Omonia.JPG
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 22

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μολις τωρα περασμα απο σεπτεμβριου.πατησιων και βαρβακειο.ουτε μια μαυρη για δειγμα.χθες ηταν δυο μπαζα στη βαρβακειο τα οποια ζηταγανε 15ευρω για πιπα :jerking: .ας βρουν κανενα μαλακα να τους τα δωσει.τελειωσαν και οι γαζελες

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εμενα κατι μαυρες και κατι τελειωμενες που ειχα παρει πριν μηνες απο τις πιατσες και ανταλλαξαμε τηλεφωνα... με πρηζουν συνεχεια με κλησεις να μιλησουμε
Ουτε καν το σηκωνω, προφανως δεν μπορουνε να βγαινουνε κεντρο και ψαχνουν πελατεια για επισκεψεις στα σπιτια

Μου το ειχανε πει κιολας οτι ερχοντε και στο σπιτι μου αν θελω
Μαλακια μου που εδωσα το νουμερο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμενα κατι μαυρες και κατι τελειωμενες που ειχα παρει πριν κατι μηνες απο τις πιατσες και ανταλλαξαμε τηλεφωνα... με πρηζουν συνεχεια με κλησεις να μιλησουμε
Ουτε καν το σηκωνω, προφανως δεν μπορουνε να βγαινουνε κεντρο και ψαχνουν πελατεια για επισκεψεις στα σπιτια

Μου το ειχανε πει κιολας οτι ερχοντε και στο σπιτι μου αν θελω
Μαλακια μου που εδωσα το νουμερο.
την πατησες τυπε
τωρα αυτες θα σου γινουν βδελες
δωσε τα τηλ τους στην διωξη να τις απελασουν  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα στα παιδιά της σχεδόν νεκρής πιάτσας. Όπως ξέρετε όσοι κατεβαίνουν στο τρίγωνο της ηδονής τα πράγματα είναι ψόφια. Σήμερα το απόγευμα δεν βρήκα καμία του γούστου μου, αλλά ενώ έφευγα μου έτυχε κάτι αστείο, για μένα που το άκουγα, καθόλου αστείο γι αυτόν που την πάτησε. Μια πιτσιρίκα κοντή, πολύ λεπτή, μελαχρινή, μύτη κάπως μεγάλη, τζιν ξεβαμμένο, μάλλον αλβανόφατσα πλησίασε ένα μεσήλικα και πιθανόν του πρότεινε να τη φορτώσει. Πετάγεται ο τύπος και φωνάζοντας  με όλη του δύναμη της είπε - στο διάβολο μωρή βρωμιάρα, άπλυτη που η κωλοτρυπίδα σου βρώμαγε τέτοια σκατίλα που μου έπεσε το καβλί και δεν μπορούσα να χύσω, ουστ από δω. Αυτή έμεινε κάγκελο, μπορεί και να μην κατάλαβε τι της είπε, κι αυτός έφυγε αγανακτισμένος. Καλά κι αυτός μεγάλος άνθρωπος, δεν ήξερε ότι συνήθως οι πιτσιρίκες είναι κομοδίνα στο κρεβάτι? του έκατσε και η βρωμιάρα κι ήρθε κι έδεσε. Τέλος πάντων, έδωσα περιγραφή μήπως κάποιος συνάδερφος την πατήσει.
Ιωαννη καταλαβα πια λες και ναι ειναι αλβανιδα και τοξικομανης , απο οτι εχω καταλαβη.... συχνα πυκνα το πεζι μαγκια εχει τετοιο στυλακι αλλα με τον μπαρμπα απο οτι λες εμεινε καγκελο χαχαχα καλα εκανε και της ταχωσε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom