KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια ίωση είναι με κολλήσανε σε ένα σεμινάριο.....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΑΡΑ BBW ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΑΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩρε παιδια ίωση είναι με κολλήσανε σε ένα σεμινάριο.....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΑΡΑ BBW ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΑΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ
τι σεμιναριο ηταν τυπε?ρε παιδια ίωση είναι με κολλήσανε σε ένα σεμινάριο.....
τι σεμιναριο ηταν τυπε?
Και τσακισες τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα ρε;επαγγελματικό σεμινάριο ειναι.
μηπως καθοτανε στο φαναρι γ σεπτεμβριου πριν περασουμε απεναντι καπποδιστριου λιτο χοτελ?ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΩΛΑΡΑ BBW ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΑΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΠΙΝΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ
ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΟΣ Α ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑμηπως καθοτανε στο φαναρι γ σεπτεμβριου πριν περασουμε απεναντι καπποδιστριου λιτο χοτελ?
για καμεραμαν τυπε?
για καμεραμαν τυπε?
φιλε αμα γράφανε στα κινητά τους ητανε σιγουρα τανες...Πέρασα σήμερα από κέντρο και είδα στην Σατοβριάνδου ανεβαίνοντας από 3ης Σεπτεμβρίου για Δώρου δεξιά ένα καφέ και έξω κάθονταν δύο κοπέλες που γράφανε στα κινητά τους, ξέρει κανείς αν κάνουν πιάτσα και εκεί?
φιλε αμα γράφανε στα κινητά τους ητανε σιγουρα τανες...
Πέρασα σήμερα από κέντρο και είδα στην Σατοβριάνδου ανεβαίνοντας από 3ης Σεπτεμβρίου για Δώρου δεξιά ένα καφέ και έξω κάθονταν δύο κοπέλες που γράφανε στα κινητά τους, ξέρει κανείς αν κάνουν πιάτσα και εκεί?
τυπε μαλακια εκανες επρεπε να χωθειςκαλό αν και εννοώ αν το καφέ είναι νέο σημείο συνάντησης.
Όσο για τα κινητά ήταν η αφορμή που δεν μίλησα.