apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατα τις 1.30 τυπεΧαχαχαχαχαχαχαχαχά...................τι ώρα ρε...εγώ 12 30 το βράδυ μόνο......... είδα πάλι.........
κατα τις 1.30 τυπεΧαχαχαχαχαχαχαχαχά...................τι ώρα ρε...εγώ 12 30 το βράδυ μόνο......... είδα πάλι.........
εχουνε εμφανιστη νεα ειδη στη πιατσα,πυγμαιασημερα το βραδυ τριγυρνουσε στο τριγωνο ενα νεο ειδος μαυρης
δεν ειχα ξαναδει ποτέ τετοια
πυγμαια
ηταν ακριβως ετσι
νεες φυλες τυπεεχουνε εμφανιστη νεα ειδη στη πιατσα,πυγμαια
θα χει μαθει τα βασικα η θα μας κοψει κανα πουλι?νεες φυλες τυπε
απτα βαθη της αφρικης
θα χει μαθει τα βασικα η θα μας κοψει κανα πουλι?
τυπε δεν κυκλοφορουσε ξυπολυτηθα χει μαθει τα βασικα η θα μας κοψει κανα πουλι?
θα κατεβω με το κολληταρι μου και θα τον στειλω αναγνωριστικη μαζι της.τυπε δεν κυκλοφορουσε ξυπολυτη
πρεπει να εχει εκπολιτιστει
Χθες Σάββατο βράδυ κατά τις 23:30 στο τρίγωνο και την πέριξ περιοχή δεν υπήρχε ούτε θηλυκιά γάτα, πάλι έκαναν ντου τα στρουμφάκια;
Χθες Σάββατο βράδυ κατά τις 23:30 στο τρίγωνο και την πέριξ περιοχή δεν υπήρχε ούτε θηλυκιά γάτα, πάλι έκαναν ντου τα στρουμφάκια;
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/75je3zxrk2e2[/code[/URL]]
:S :S :S :S
Ο Αλβανός Enri Canaj φωτογράφος που ζει στην Ελλάδα δημοσιεύει το παρακάτω κείμενο μαζί με «ωραίες» ασπρόμαυρες «ρομαντικές» φωτογραφίες του κέντρου.
Shadows in Greece.
Σκιές στην Ελλάδα.
Το κέντρο της Αθήνας, όπως το θυμάμαι για πρώτη φορά, ήταν γεμάτο ζωή . Κατά την περίοδο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες , υπήρχε μεγάλη ανάπτυξη . Νέα ξενοδοχεία εμφανίστηκαν , προκειμένου να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες. Καταστήματα, εστιατόρια, και καφετέριες άνοιξαν, και παντού υπήρχαν άνθρωποι . Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε λίγα χρόνια . Η πόλη είχε φορέσει τα καλά της . Κατά τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων , η πόλη ήταν καθαρή και καλά φυλασσόμενη . Δεν υπήρχαν πλανόδιοι, ναρκομανείς ή μετανάστες , μόνο οι τουρίστες και οι άνθρωποι που ήρθαν για να περάσουν καλά . Στα μάτια μου , φαινόταν σαν μια άλλη χώρα . Με την πάροδο του χρόνου , η κατάσταση στην πόλη άρχισε να επιδεινώνεται και σταδιακά να ανακτά τον προηγούμενο χαρακτήρα της .
Ο χρόνος περνάει γρήγορα . Η πόλη πια τώρα ξεθωριάζει . Μερικοί άνθρωποι την εγκαταλείπουν λόγω της κρίσης . Πολλά καταστήματα και ξενοδοχεία έχουν κλείσει , το κέντρο είναι πλέον έρημο. Οι άνθρωποι φοβούνται ότι θα τους κλέψουν, νομίζουν ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια. Φοβούνται την φτώχεια την εξαθλίωση , τους χρήστες ναρκωτικών οι οποίοι θα τους κλέψουν για την δόση τους . Οι γυναίκες εκπορνεύονται .
Αλλά για μένα , αυτοί οι άνθρωποι ήταν πάντα εκεί . Τους βρήκα εκεί όταν έφτασα για πρώτη φορά 9 - χρονών παιδί . Ήταν πάντα εκεί όταν μεγάλωνα . Είναι κατά κάποιο τρόπο παγιδευμένοι στη ζωή τους . Οι μετανάστες ζουν σε μικρά δωμάτια που νοικιάζουν , πολλοί από αυτούς μαζί , χωρίς πολλές ελπίδες . Οι ίδιες οι γυναίκες εκπορνεύονται , ακόμη και στους δρόμους για 5 € .
Ωστόσο, τους συναναστρέφομαι καθημερινά. Με αυτό τον τρόπο, είναι πιο εύκολο να τους πλησιάσει κανείς . Είναι ευαίσθητοι άνθρωποι με πολλά προβλήματα, με διαλυμένες οικογένειες από πίσω τους . Μερικές φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι κανείς δεν έχει φροντίσει για αυτούς . Άλλες φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να σου μιλήσουν σαν να θέλουν να σου εξομολογηθούν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μου ξανοίχτηκαν λες και με ήξεραν πολύ καιρό.
Τις φωτογραφίες τις τράβηξα αφού κατάλαβα ότι οι άνθρωποι αυτοί ένοιωθαν άνετα μαζί μου. Οι εικόνες που έχω επιλέξει είναι πολύ σημαντικές για μένα , επειδή ξέρω την ιστορία που βρίσκεται πίσω τους.
Enri Canaj
Πηγή:
Όλες οι φωτογραφίες εδώ:Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/75je3zxrk2e2[/code[/URL]] :S :S :S :S [/quote] σιγά ρε τύπε που ξαφνικά όλοι πέφτετε από τα σύννεφα με αυτές τις εικόνες. στον καπιταλισμό η εξαθλίωση των κατώτερων στρωμάτων είναι ένα καθόλα σπάνιο φαινόμενο, όσο υπάρχουν τάξεις στην κοινωνία αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.
Μεγαλη προσοχη στα αμαξια σας στην περιοχη αυτη ! Παρολο που ειχε πολυ αστυνομια, οταν επιστρεψαμε στο αμαξι
που το ειχαμε παρκαρει αγησιλαου προς κολωνου (σχεδον γωνια) ΒΡΗΚΑΜΕ σπασμενο-διαλυμενο τον καθρεπτη του αμαξιου που ηταν απο την μερια του πεζοδρομιου! Επισης κατι αλλοδαποι (μαλλον μουσουλμανοι) ακριβως στο 2ο τετραγωνο της κολωνου ηταν στην ταρατσα κ εφτυναν τους περαστικους (παρατριχα την γλυτωσαμε την φτυσια τους) κ ειχαν το θρασος κ γελουσαν κι απο πανω....
" Ο Αλβανός Enri Canaj φωτογράφος που ζει στην Ελλάδα δημοσιεύει το παρακάτω κείμενο μαζί με «ωραίες» ασπρόμαυρες «ρομαντικές» φωτογραφίες του κέντρου. "
Ο Αλβανός Enri Canaj "ξέχασε" να μας γράψει ότι ένα τεράστιο εκατοστιαίο ποσοστό από "καθαρά" όπλα, αδήλωτες πουτάνες, μαλακά και σκληρά ναρκωτικά και φυσικά λαθρομετανάστες προέρχονται από την χώρα του ...
Ναι,γιατί το Έλλενας είναι ρατσιτή.Επειδή μπαίνω σπίτι με φίλο μου Πέπα και γκαμάμε γκυναίκα Ελλενίντα πουτάνα μπροστά σε άντρα και παιντί της;Πουτάνα θα είναι και αυτό σαν το μαμά.Επειδή έκουμε φέρει Καλάσνικοφ,πρέζα και πουτάνες;Εσείς το ζητήσατε...Επειδή κλέβουμε ότι φτάνουν το κέρια μας;Επειδή σκοτώνουμε όποιον γουστάρουμε;Επειδή το φυλακές είναι γκεμάτες απο Αλμπανό;Επειδή είστε κότες και μας φοβάστε επειδή πάμε 20 φίλος να ντίρουμ έναν άλλο που πρόσβαλλε φίλος και όταν βλέπει μακαίρια μας φοβάται;Είναι κότα και εμείς Σκιπερί μαφία και σκοτώσουμε όλες κότες στο Ελλάντα...Ελλενας,όμως,είσαι ρατσιστή...Αλβανός Enri Canaj φωτογράφος που ζει στην Ελλάδα:
Η Ελλάδα φέρθηκε σκληρά στην οικογένειά μου. Πιστεύαμε ότι θα επιστρέφαμε σπίτι σύντομα, αλλά τα χρόνια πέρασαν, και συναντήσαμε άπειρα προβλήματα, θυσίες, δυσκολίες, ακόμα και ρατσισμό. Τώρα, 22 χρόνια αργότερα, η Ελλάδα είναι το μέρος που γνώρισα και το Καλό και το Κακό. Είναι το σπίτι μου, και ο πόλεμός μου. Πηγή:
σιγά ρε τύπε που ξαφνικά όλοι πέφτετε από τα σύννεφα με αυτές τις εικόνες.
στον καπιταλισμό η εξαθλίωση των κατώτερων στρωμάτων είναι ένα καθόλα σπάνιο φαινόμενο, όσο υπάρχουν τάξεις στην κοινωνία αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.
Ο Αλβανός Enri Canaj "ξέχασε" να μας γράψει ότι ένα τεράστιο εκατοστιαίο ποσοστό από "καθαρά" όπλα, αδήλωτες πουτάνες, μαλακά και σκληρά ναρκωτικά και φυσικά λαθρομετανάστες προέρχονται από την χώρα του ...
Ουδέν σχόλιον και σιγά μην πέσω και από τα σύννεφα!!!
Μη λες τέτοια θα σε πούνε ρατσιστή, Σφακιανάκη, Χίτλερ κ.τ.λ.
Ναι, γιατί το Έλλενας είναι ρατσιτή. Επειδή μπαίνω σπίτι με φίλο μου Πέπα και γκαμάμε γκυναίκα Ελλενίντα πουτάνα μπροστά σε άντρα και παιντί της; Πουτάνα θα είναι και αυτό σαν το μαμά. Επειδή έκουμε φέρει Καλάσνικοφ, πρέζα και πουτάνες; Εσείς το ζητήσατε... Επειδή κλέβουμε ότι φτάνουν το κέρια μας; Επειδή σκοτώνουμε όποιον γουστάρουμε; Επειδή το φυλακές είναι γκεμάτες απο Αλμπανό; Επειδή είστε κότες και μας φοβάστε επειδή πάμε 20 φίλος να ντίρουμ έναν άλλο που πρόσβαλλε φίλος και όταν βλέπει μακαίρια μας φοβάται; Είναι κότα και εμείς Σκιπερί μαφία και σκοτώσουμε όλες κότες στο Ελλάντα... Ελλενας, όμως, είσαι ρατσιστή...