apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χαρτακια πανινι τυπεσαν τους βολους που παιζαμε στο σχολειο τυπε
χαρτακια πανινι τυπεσαν τους βολους που παιζαμε στο σχολειο τυπε
ενα τυπος προχτες ανταλλαζε το τηλ της με αλλης πουτανας τυπε
Ρε συ ειναι δυνατον να αλλαζεις το "υπερατου" ????
Ρε συ ειναι δυνατον να αλλαζεις το "υπερατου" ????
βγαλτο σε πληστηριασμο τυπεΕχω το τήλ της Μίμας απο Χαλκοκονδύλη.
Ποιός το θέλει
κατεβηκα στο τριγωνο σημερα το πρωι για να παω στο ικα στην καποδιστριου επρεπε να βγαλω κατι φωτοτυπιες και εκει στην καποδιστριου ακριβως διπλα απο την πορτα του ικα ειναι μια στοα καθως εβγαζα φωτοτυπιες ενα μελαχρινο μουνακι δεν εμοιαζε για ζακι χαμουρευοταν με ενα πακι και του τον επαιζε
κατεβηκα στο τριγωνο σημερα το πρωι για να παω στο ικα στην καποδιστριου επρεπε να βγαλω κατι φωτοτυπιες και εκει στην καποδιστριου ακριβως διπλα απο την πορτα του ικα ειναι μια στοα καθως εβγαζα φωτοτυπιες ενα μελαχρινο μουνακι δεν εμοιαζε για ζακι χαμουρευοταν με ενα πακι και του τον επαιζε
δικε μου εχω και διευθυνση κατοικιας αν ενδιαφερεται κανειςΕχω το τήλ της Μίμας απο Χαλκοκονδύλη.
Ποιός το θέλει
δωρακι απο την γιαγια που εχει το μαγαζι βλεπεις εχουμε και τα τυχερα μαςΟι φωτοτυπιες ποσο πηγανε?
Ρε συ ντροπη τη γιαγια..δωρακι απο την γιαγια που εχει το μαγαζι βλεπεις εχουμε και τα τυχερα μας
εριχνε και κανα ματι και η γιαγια εξω την αλλη με τον πακιΡε συ ντροπη τη γιαγια..
Επρεπε να χει βγει στη συνταξη και καθεται να σου βγαζει φωτοτυπιες για να παιρνεις εσυ ματι
τυπε την σπρωχνεις την γιαγια?δωρακι απο την γιαγια που εχει το μαγαζι βλεπεις εχουμε και τα τυχερα μας
ενα της το εδινα δικε μου και αν εβγαζε και την μασελα ακομα καλυτερατυπε την σπρωχνεις την γιαγια?
αυτη ειναι δικε μουΑπόλυτε για δώσε φώτα
Χαμηλά Σολωνος η ξανθιά ειναι μια Σοφία που πριν κανά 5ρι χρονια έπαιζε πριν το Χημείο;