σε βλεπω δικε μου να την καρφωνεις
Έχω άλλα στο στόχαστρο τώρα........
σε βλεπω δικε μου να την καρφωνεις
για πες για πεςΈχω άλλα στο στόχαστρο τώρα........
:Sισως απογοητευτικε απο την νεκρα στο τριγωνο
εγω δεν την εχω παρει ποτε και ουτε προκειται....δεν με τραβαει,ειμαι πιστος στις εβενινες υπαρξειςδικε μου πολυ θα την εχουν γαμησει και θα την γαμησουν και ας ζηταει 50 αρικο.
πως και εχει σηκωσει την ταριφα τοσο ψηλα?εγω δεν την εχω παρει ποτε και ουτε προκειται....δεν με τραβαει,ειμαι πιστος στις εβενινες υπαρξεις
την τριχοπτωση να προσεχεις εσυ τυπεεγω δεν την εχω παρει ποτε και ουτε προκειται....δεν με τραβαει,ειμαι πιστος στις εβενινες υπαρξεις
εχει και κινητο δικε μου?Μηπως να του στελνες το τηλεφωνο της με pm?
για πες για πες
οκ δικε μου περιμενωΆλλη ώρα και με πμ........όταν θα είναι σίγουρο........ ;)
ας παρει εδω τυπεΜηπως να του στελνες το τηλεφωνο της με pm?
ας παρει εδω τυπε
κατι θα ξερουν
Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
παει τωρα,εχω κανει ειδικα αντισωματα αφρικανικατην τριχοπτωση να προσεχεις εσυ τυπε
τα αραπακια προκαλουν ανοσια δικε μου.εισαι ανθεκτικος στα παντα μεταπαει τωρα,εχω κανει ειδικα αντισωματα αφρικανικα
μπας και σου εδωσε την συνταγη με τα ματζουνια απτο μεντιουμ που ειχε πιει ο αλλος τυπος και ξαναεβγαλε τριχες?παει τωρα,εχω κανει ειδικα αντισωματα αφρικανικα
την τριχοπτωση να προσεχεις εσυ τυπε
δικε μου εσυ ολο το τριγωνο ελευθερας να το δουλεψεις δεν σε πιανει τιποταπαει τωρα,εχω κανει ειδικα αντισωματα αφρικανικα
ας παρει εδω τυπε
κατι θα ξερουν
Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
μπα εχω εντονη τρυχοφυιαμπας και σου εδωσε την συνταγη με τα ματζουνια απτο μεντιουμ που ειχε πιει ο αλλος τυπος και ξαναεβγαλε τριχες?