Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
η ρακι σε ωθει σε μερη ακολασιας :priest: αμαρτωλοι... :)

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.233
Πόντοι
2.456
ερμ... νομίζω το ίδιο πράγμα είναι: το ΤΕΙ Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω

;) πολυτεχνίτης
Ε τότε δεν υπάρχει Καβάλας εκει  :think:
Άμα σου λέω εγω ρε άνθρωπε πουταν@! :2funny:
Στο Βενετη λες;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
ερμ... νομίζω το ίδιο πράγμα είναι: το ΤΕΙ Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω

;) πολυτεχνίτης
TEI Αθήνας, Έχει δύο παραρτήματα. Το ένα είναι στου Σαρακάκη, ακριβώς απέναντι από τη Γεωπονική σχολή επι της λεωφ. Καβάλας ή αλλιώς λεωφ. Αθηνών. Εκεί μαζεύοντααι πουτάνες και πάρα πολλά τραβελόνια μετά το σούροπο.Το δεύτερο παράρτημα (το μεγάλο συγγκρότημα του ΤΕΙ, πρώην μπαρουτάδικο) είναι επί της λεωφ. Καβάλας μετά τη διασταύρωση με την Θηβών στο ρεύμα προς ελευσίνα. Εκεί θα δείτε μόνο μουνίτσες φοιτήτριες που σχολάνε από τα μαθήματα. Πεζοδρόμιο δε κάνουν εκεί τα κορίτσια, μη μπερδεύεστε. Το ΤΕΙ Πειραιά είναι στην Λεωφ. Θηβών πιο κάτω από το γήπαιδο του Αιγάλεω προς Νίκαια. Αν παίζει κάτι εκεί?????

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:fuck2:
ρε τυπε παπαδοπουλε απο ολα οσα ειδες
μιλφονια
μαυρες
ζακια
το τραβελι λιμπιστικες? :grin:
τι να κανα ρε παιδια,γυρναγα ποση ωρα,επρεπε ν αδειασω....και τυχε να ναι το τραβελι,το οποιο επεμενε οτι ηταν γυναικα κ ειχε κ παιδια...ελεος!!!!!!αν δεν ειχα πιει δεν το τσιμπουκωνα με τιποτα..παντως την εκανε καλα τη δουλεια του...

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
βρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium  απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
βρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium  απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???
ΣΩΚΡΑΤΟΥς ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ ΓΩΝΙΑ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
βρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium  απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???

Σου απάντησε ο τύπος πάνω. Και τις πουτάνες τις βρίσκεις μέχρι να βραδιάσει (πλέον).

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
Εχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Εχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana
apo oso μπορω νααθυμηθω με την περιγραφη την εχο παρει εγω δυο φορες...δυο γαμησια 2 χυσιματα  :cum: τις ειπα να τις τα δωσω στι μουρι αλλα δεν ηθελε..,40 ευρω και το  :fuck1: :cum:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575

Τι ώρες παίζει ? ?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
απο μεσημερακι μεχρι 8 το απογευμα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ηταν να την παρω αλλα κατι με χαλαγε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
TEI Αθήνας, Έχει δύο παραρτήματα. Το ένα είναι στου Σαρακάκη, ακριβώς απέναντι από τη Γεωπονική σχολή επι της λεωφ. Καβάλας ή αλλιώς λεωφ. Αθηνών. Εκεί μαζεύοντααι πουτάνες και πάρα πολλά τραβελόνια μετά το σούροπο.Το δεύτερο παράρτημα (το μεγάλο συγγκρότημα του ΤΕΙ, πρώην μπαρουτάδικο) είναι επί της λεωφ. Καβάλας μετά τη διασταύρωση με την Θηβών στο ρεύμα προς ελευσίνα. Εκεί θα δείτε μόνο μουνίτσες φοιτήτριες που σχολάνε από τα μαθήματα. Πεζοδρόμιο δε κάνουν εκεί τα κορίτσια, μη μπερδεύεστε. Το ΤΕΙ Πειραιά είναι στην Λεωφ. Θηβών πιο κάτω από το γήπαιδο του Αιγάλεω προς Νίκαια. Αν παίζει κάτι εκεί?????
αυτο μου ξεφυγε εκει κανεις μονο οφθαλμοθεραπεια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει παρει κανεις μια μελαχρινη που την αραζει πλατεια λαυριου καμια φορα καθεται και εξω απο τα τζους που φοραει συνεχεια κολαν...50 νομιζω παιρνει και ειναι απο αλβανια..μιλαμε για κολαρα
καποτε υπηρχε και ενα ξανθο μιλφονι κει αλλα μετα χαθηκε ρουμανα νομιζω ηταν...γενικως οι κολαρες οι πρωινες εχουν χαθει.αν γνωριζει κανεις καμια κολαρα ας ειδοποιησει το επιπεδο παντως εχει πεσει παρα πολυ

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
εχει παρει κανεις μια μελαχρινη που την αραζει πλατεια λαυριου καμια φορα καθεται και εξω απο τα τζους που φοραει συνεχεια κολαν...50 νομιζω παιρνει και ειναι απο αλβανια..μιλαμε για κολαρα
καποτε υπηρχε και ενα ξανθο μιλφονι κει αλλα μετα χαθηκε ρουμανα νομιζω ηταν...γενικως οι κολαρες οι πρωινες εχουν χαθει.αν γνωριζει κανεις καμια κολαρα ας ειδοποιησει το επιπεδο παντως εχει πεσει παρα πολυ
φιλε πρεγματι το επιπεδο εχει πεσει.αλλα τα πρωινα κυκλοφορουν αρκετες για ολα τα γουστα υπομονη θελει μονο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom