You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 8.233
- Πόντοι
- 2.456
Ε τότε δεν υπάρχει Καβάλας εκειερμ... νομίζω το ίδιο πράγμα είναι: το ΤΕΙ Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω
;) πολυτεχνίτης
Άμα σου λέω εγω ρε άνθρωπε πουταν@!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στο Βενετη λες;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.748
- Πόντοι
- 4.587
TEI Αθήνας, Έχει δύο παραρτήματα. Το ένα είναι στου Σαρακάκη, ακριβώς απέναντι από τη Γεωπονική σχολή επι της λεωφ. Καβάλας ή αλλιώς λεωφ. Αθηνών. Εκεί μαζεύοντααι πουτάνες και πάρα πολλά τραβελόνια μετά το σούροπο.Το δεύτερο παράρτημα (το μεγάλο συγγκρότημα του ΤΕΙ, πρώην μπαρουτάδικο) είναι επί της λεωφ. Καβάλας μετά τη διασταύρωση με την Θηβών στο ρεύμα προς ελευσίνα. Εκεί θα δείτε μόνο μουνίτσες φοιτήτριες που σχολάνε από τα μαθήματα. Πεζοδρόμιο δε κάνουν εκεί τα κορίτσια, μη μπερδεύεστε. Το ΤΕΙ Πειραιά είναι στην Λεωφ. Θηβών πιο κάτω από το γήπαιδο του Αιγάλεω προς Νίκαια. Αν παίζει κάτι εκεί?????ερμ... νομίζω το ίδιο πράγμα είναι: το ΤΕΙ Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω
;) πολυτεχνίτης
neronas1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
τι να κανα ρε παιδια,γυρναγα ποση ωρα,επρεπε ν αδειασω....και τυχε να ναι το τραβελι,το οποιο επεμενε οτι ηταν γυναικα κ ειχε κ παιδια...ελεος!!!!!!αν δεν ειχα πιει δεν το τσιμπουκωνα με τιποτα..παντως την εκανε καλα τη δουλεια του...ρε τυπε παπαδοπουλε απο ολα οσα ειδες
μιλφονια
μαυρες
ζακια
το τραβελι λιμπιστικες?![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.712
- Πόντοι
- 266
ΣΩΚΡΑΤΟΥς ΚΑΙ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ ΓΩΝΙΑβρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.248
- Πόντοι
- 5.015
βρε παιδακια μου θα μου πειτε και εμενα που ειναι αυτο το ellysium ??εγω ξερω μονο στην βαθης εχει κανενα πρεζονι πιατσα!!!αλλου οχι περναω απο πλατεια ομονοιας στα περιπτερα διπλα τιποτα ουτε στην πλατεια..που βρισκετε το ellysium απο την πλατεια ομονοιας πως παω..και τι ωρες θα βρω τις πουτανες???
Σου απάντησε ο τύπος πάνω. Και τις πουτάνες τις βρίσκεις μέχρι να βραδιάσει (πλέον).
ειναι 24ωρες χαχαχαχαΣου απάντησε ο τύπος πάνω. Και τις πουτάνες τις βρίσκεις μέχρι να βραδιάσει (πλέον).
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.712
- Πόντοι
- 266
Εχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
apo oso μπορω νααθυμηθω με την περιγραφη την εχο παρει εγω δυο φορες...δυο γαμησια 2 χυσιματαΕχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 102
- Like
- 2.208
- Πόντοι
- 9.575
Εχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana
Τι ώρες παίζει ? ?
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 102
- Like
- 2.208
- Πόντοι
- 9.575
απο μεσημερακι μεχρι 8 το απογευμα
Ευχαριστώ.
Αν την πετύχω, μου γυαλίσει και την πάρω, θα σου πω . . . .
ηταν να την παρω αλλα κατι με χαλαγε...Εχει γαμησει κανεις την skinny βουλγαρογυφτισσα ονοματι σοφια με το μαυρο μαλι που καθετε σωκρατους και χαλκοκονδυλη διπλα στο ποροκαφενειο?Εγω την πήρα χθες το απογευμα!Φοβερο skinny κορμακι με κοιλια τελειως επίπεδη και πολυ ωραίο βυζι!απο γαμησι δεν λεει και πολλλα!Αρνητικο πολυ τα δόντια της!20 ευρω και 5 το hotel xristiana
αυτο μου ξεφυγε εκει κανεις μονο οφθαλμοθεραπειαTEI Αθήνας, Έχει δύο παραρτήματα. Το ένα είναι στου Σαρακάκη, ακριβώς απέναντι από τη Γεωπονική σχολή επι της λεωφ. Καβάλας ή αλλιώς λεωφ. Αθηνών. Εκεί μαζεύοντααι πουτάνες και πάρα πολλά τραβελόνια μετά το σούροπο.Το δεύτερο παράρτημα (το μεγάλο συγγκρότημα του ΤΕΙ, πρώην μπαρουτάδικο) είναι επί της λεωφ. Καβάλας μετά τη διασταύρωση με την Θηβών στο ρεύμα προς ελευσίνα. Εκεί θα δείτε μόνο μουνίτσες φοιτήτριες που σχολάνε από τα μαθήματα. Πεζοδρόμιο δε κάνουν εκεί τα κορίτσια, μη μπερδεύεστε. Το ΤΕΙ Πειραιά είναι στην Λεωφ. Θηβών πιο κάτω από το γήπαιδο του Αιγάλεω προς Νίκαια. Αν παίζει κάτι εκεί?????
εχει παρει κανεις μια μελαχρινη που την αραζει πλατεια λαυριου καμια φορα καθεται και εξω απο τα τζους που φοραει συνεχεια κολαν...50 νομιζω παιρνει και ειναι απο αλβανια..μιλαμε για κολαρα
καποτε υπηρχε και ενα ξανθο μιλφονι κει αλλα μετα χαθηκε ρουμανα νομιζω ηταν...γενικως οι κολαρες οι πρωινες εχουν χαθει.αν γνωριζει κανεις καμια κολαρα ας ειδοποιησει το επιπεδο παντως εχει πεσει παρα πολυ
καποτε υπηρχε και ενα ξανθο μιλφονι κει αλλα μετα χαθηκε ρουμανα νομιζω ηταν...γενικως οι κολαρες οι πρωινες εχουν χαθει.αν γνωριζει κανεις καμια κολαρα ας ειδοποιησει το επιπεδο παντως εχει πεσει παρα πολυ
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.712
- Πόντοι
- 266
φιλε πρεγματι το επιπεδο εχει πεσει.αλλα τα πρωινα κυκλοφορουν αρκετες για ολα τα γουστα υπομονη θελει μονοεχει παρει κανεις μια μελαχρινη που την αραζει πλατεια λαυριου καμια φορα καθεται και εξω απο τα τζους που φοραει συνεχεια κολαν...50 νομιζω παιρνει και ειναι απο αλβανια..μιλαμε για κολαρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 772K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495