glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τωρα βρεχει!....ειναι κανεις Ομονοια να δει τι γινετε με τις πιατσες?
μου ερχεται να ξερασω χωρις πλακα ....
Nαι καπως ετσι τυπε!αμα βρεχει λογικα θα κρατανε ομπρελες
οταν λες τριγωνο; γιατι λεμε να κατεβουμε σε κανα 10ημεροσημερα απογευμα ειχε πολλες freelancer στο τριγωνο
οταν λες τριγωνο; γιατι λεμε να κατεβουμε σε κανα 10ημερο
μπραβο καυλεα μου!!!!μεσα στην βροχη και δεν μασησεςσημερα απογευμα ειχε πολλες freelancer στο τριγωνο
και πρεζονια
και γυφτισσες
και γκρανια
και κιτρινιαρες
ψαρεψα μια κιτρινιαρα σαν αποβολη του μαο που οχι μονο την γαμησα αλλα μου εκανε και μασαζ
γιαυτο μαρεσουν οι κιτρινιαρες
πριν παρω αυτην κοζαρω μια σαν ινδη μου φανηκε
παω να της μιλησω και εφαγα ακυρο τυποι μου
μου ειπε οτι μονο με πακιστανους και ινδους παει :S
τι αλλο θα ακουσουμε
οταν λες τριγωνο; γιατι λεμε να κατεβουμε σε κανα 10ημερο
αφου ειμαι ο ανθρωπος αδιαβροχο τυπεμπραβο καυλεα μου!!!!μεσα στην βροχη και δεν μασησες
η πλατεια λαυριου ειναι στην 3η σεπτεμβριου αναμεσα βεραντζερου και χαλκοκονδυλη.granny θα βρεισ στην πλ.λαυριου και στην χαλκοκονδυλη στην σταση των λεωφορειων .Ρε μάγκες, η πλατεία Λαυρίου σε ποιους δρόμους εφάπτεται; Δεν είμαι από Αθήνα και δεν γνωρίζω. Θέλω να μάθω τα κατατόπια καλύτερα πριν επισκεφθώ ξανά τα μέρη, μπας και βρω τίποτα καλό. Με μια βόλτα που έκανα τις προάλλες δεν είδα κάτι αξιόλογο στους δρόμους κοντά στην Ομόνοια. Επίσης είχα διαβάσει για grannies που μαζεύονται πίσω από τα Hondos στην Ομόνοια. Πέρασα και από εκεί ένα πρωί και το μόνο που είδα ήταν μια τύπισσα νεαρή, μάλλον πρεζάκι. Ήταν σε ένα στενό αριστερά λίγο μετά τα Hondos φεύγοντας από την Ομόνοια. Εκεί κάθονται και οι γραίες ή αλλού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τυπε μια κοντη ειναιΑπόλυτε δώσε μια περιγραφή της κιτρινιάρας ρε θηρίο .Την κόβω σκληρό τζιλφ με σπασμένη φάτσα
τυπε μια κοντη ειναι
κανονικα κιλα
μικρο βυζι
και μουρη σαν αποβολη του μαο
αλλα οποια κιτρινιαρα και να ψωνισεις τυπε ετσι το κανουν το κολπο
γαμησι και μετα μπανακι και μεσαζ με λαδι
τυπε πρεπει να ειναι οτι πια ασχημο κυκλοφορει απο κιτρινιαρες στο τριγωνο