Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Οκ φιλε ευχαριστώ, θα το τσεκαρω, εγω ειχα ακουσει για καποιες καφετεριες και κουτουκια στο Θησείο. Να βοηθησουμε τα κοριτσακια μας μες στην κριση ... :p

ρε παιδιά ... γιατί τέτοια σιγή ασυρμάτου;;

φίλτατε, κάνε μια έρευνα στο Θησείο και ενημέρωσέ μας

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Στην Γερανιου πεζει κατι  η τελος?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.440
Πόντοι
41.129
εγω περασα πριν κανα δυο βραδια και ειχε μερικα κομματια ...το ξενοδοχειο μου φανηκε κλειστο ομως δεν ξερω που πας και της  :fuck1: ...ισως σε καποιο αλλο γυρω

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...γερανιου ειπατε ? ειχα περασει πριν κανα δεκαημερο. δεν ειδα πουτανες μονο κατι πρεζοτζανκια που τρυπιωσαντε φορα κι αβερτα...τι να πω? οχι αναρκωτικα !

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
...γερανιου ειπατε ? ειχα περασει πριν κανα δεκαημερο. δεν ειδα πουτανες μονο κατι πρεζοτζανκια που τρυπιωσαντε φορα κι αβερτα...τι να πω? οχι αναρκωτικα !
μακρυα απο εκει θα σε δεσουν οι μπατσοι αμα παρεισ πρεζου :)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, πέρασα το απόγευμα από το τρίγωνο. Τι μουνί είναι αυτή η Μίμα. Να είχα φράγκα, να έπινα ένα κουτί βιάγκρα και να τη γαμούσα καμιά βδομάδα σερί! Γερανίου, είχε καμιά δεκαριά παιδάκια, μεταξύ αυτών και κάτι καλά, κι ένα κινεζάκι (αλλά είχε δόντια). Ο μαλάκας προτίμησα μία Ρίρα, Ρία, κάπως έτσι, γυφτάκι από Βάρνα, αλλά με το που έβγαλε τα ρούχα ήτανε γεμάτη χαρακιές, αφήστε την κωλίλας που με πήρε. Αυτά τα λίγα γιατί γράφω από ένα φίλο.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες, πέρασα το απόγευμα από το τρίγωνο. Τι μουνί είναι αυτή η Μίμα. Να είχα φράγκα, να έπινα ένα κουτί βιάγκρα και να τη γαμούσα καμιά βδομάδα σερί! Γερανίου, είχε καμιά δεκαριά παιδάκια, μεταξύ αυτών και κάτι καλά, κι ένα κινεζάκι (αλλά είχε δόντια). Ο μαλάκας προτίμησα μία Ρίρα, Ρία, κάπως έτσι, γυφτάκι από Βάρνα, αλλά με το που έβγαλε τα ρούχα ήτανε γεμάτη χαρακιές, αφήστε την κωλίλας που με πήρε. Αυτά τα λίγα γιατί γράφω από ένα φίλο.
εμεισ τα φωναζουμε!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγω ειχα παρει προσφατα ενα μικρό(πρωτοτύπησα παλι!) απο Γερανίου κι ηταν απο τις πιο καθαρες κοπέλες που εχω παρει.
Μύριζε απιστευτα ομορφα παντού και στο τελος εκανε και πλυσεις με στοματικό διάλυμα.
Στο σεξ κλασικά βιαστική βεβαια, άλλο θεμα τουτο.

proedrosdbx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο πληρωσες και σε πιο hotel πηγατε? αν γουσταρεις και 2η φορα μαζι της ποσα δινεις? πως ειναι η μιμα και που καθετε? γερανιου σε πιο υψος? πολλες ερωτησεις εαν μπορεις απαντησε γιατι ειμαι καινουργιος σε αυτες τις γειτονιες? Ευχαριστω πολυ!!!!

[/quote]

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Γερανίου και Ζήνωνος έχει πιάτσα. 30 το σύνολο μαζί με το χοτέλ, εκεί δίπλα. Η άλλη πιάτσα, με τη Μίμα που λέμε, είναι Χαλκοκονδύλη και Αριστοτέλους, εκεί που οι δρόμοι σχηματίζουν ένα τριγωνάκι. Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και θα γίνεις ξεφτέρι  :rockon: .

Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή που πήγα είχε προηγηθεί μια φασαρία. Απ' ό,τι μου είπε η κοπέλα ένας τύπος, πρετζόνι τον αποκάλεσε, την έπεσε σε έναν από την "ασφάλεια" του ξενοδοχείου (Ανδρονίκη). Ήτανε μαζεμένοι και 3-4 Ρωσοπόντιοι ή κάτι τέτοιο πιτσιρικάδες μέσα και το κουβεντιάζανε.

proedrosdbx

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ!!!!!!!
Γερανίου και Ζήνωνος έχει πιάτσα. 30 το σύνολο μαζί με το χοτέλ, εκεί δίπλα. Η άλλη πιάτσα, με τη Μίμα που λέμε, είναι Χαλκοκονδύλη και Αριστοτέλους, εκεί που οι δρόμοι σχηματίζουν ένα τριγωνάκι. Διάβασε μερικές σελίδες πίσω και θα γίνεις ξεφτέρι  :rockon: .

Παρεμπιπτόντως, την Παρασκευή που πήγα είχε προηγηθεί μια φασαρία. Απ' ό,τι μου είπε η κοπέλα ένας τύπος, πρετζόνι τον αποκάλεσε, την έπεσε σε έναν από την "ασφάλεια" του ξενοδοχείου (Ανδρονίκη). Ήτανε μαζεμένοι και 3-4 Ρωσοπόντιοι ή κάτι τέτοιο πιτσιρικάδες μέσα και το κουβεντιάζανε.

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τυπε τα μαυρακια....αν τους ξηγηθεις ομορφα(σε επιπεδο συμπεριφορας)ξηγιουντε και αυτα ομορφα....οχι σε hotel βεβαια γιατι δεν προλαβαινεις....αλλα αν την παρεις για καμια ωρα....μπορεις να περασεις μια χαρα.

Τι πιατα μου εχουν πλυνει ....τι συμφωνουμε κατι και κανουν πολλα παραπανω χωρις χρηματα....τι τις φερνω για μια ωρα και μου καθοντε 3ωρα....Ολες μου παραπονιουντε οτι οι ελληνες τους φεροντε ασχημα...

σωστός. φίλε πρέπει να πάμε καμιά τσάρκα παρέα...

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές πιατσόβιοι καλημέρα
Χθες μετά από καιρό πέρασα βόλτα από το "τρίγωνο" κατά τις 16.30.
Παγωμάρα και ερημιά γενικότερα, στην Αριστοτέλους έξω και απέναντι από το χοτέλι τίποτα(!) απέναντι επί της Καματερού τρία μπάζα. :-
Επί της Καποδιστρίου (ανάμεσα από 3ης Σεπτεμβρίου & Αριστοτέλους) παρατεταγμένες σε σειρά κάθε πέντε μέτρα και από μία (αδιάφορη) μαυρούλα. :S
Στον τελευταίο κύκλο (με το αυτοκίνητο λόγω κρύου) στη γωνία Καματερού & Καποδιστρίου εμφανίστηκε η Αναστασία από τη Λάρισα  :rockon: που μέχρι να παρκάρω την είχε τσιμπήσει άλλος συναγωνιστής και τη πήγαινε για τα περεταίρω.  :pipa2: :knockinb: :fuck2:  :pipa3:
Από Γερανίου δε πέρασα (λόγω αυτοκινήτου) δεν ξέρω τι έπαιζε..
Έφυγα άπρακτος - δεν ήταν η μέρα μου χθές.  :tickedoff:

Μαζί με τη παγωνιά έξω, πάγωσε και το thread, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom