master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αν δεν κανεις μονος σου τεστ ντραιβ δουλεια δεν γινεται.λες και θα δοκιμασετε μακαροναδες κανετε ρε πουστη.Και για τις μικρες ρωτω και για τα πουρα...
αν δεν κανεις μονος σου τεστ ντραιβ δουλεια δεν γινεται.λες και θα δοκιμασετε μακαροναδες κανετε ρε πουστη.Και για τις μικρες ρωτω και για τα πουρα...
αν δεν κανεις μονος σου τεστ ντραιβ δουλεια δεν γινεται.λες και θα δοκιμασετε μακαροναδες κανετε ρε πουστη.
τυπε χαρυ στατιστικα τα πουρά ειναι καλυτερα και φθηνοτεραΦιλε εχεις δικιο σε αυτο αλλα βοηθαει μια απαντηση απο'δω παντα. Αν π.χ. μου πουνε μακρια μην πλησιαζεις καμια απο αυτες θα εχω κερδισει 30-40 ευρω. Αν παλι μου πουν οτι καποιες ειναι καλες δοκιμασε, θα παω να δοκιμασω μονος μου μετα ;)
τυπε χαρυ στατιστικα τα πουρά ειναι καλυτερα και φθηνοτερα
επισης δοκιμασε και τις κινεζες που κανουν πιατσα εκει
ειναι πολυ καλες
Αυτες που ειναι πισω απο στη σταση των λεωφορειων στην Γ'Σεπτεμβριου λενε τιποτα απο υπηρεσιες;
Γεια σας συνάδελφοι. Χθες το βράδυ περιορίστηκα στις μπίρες κι έτσι σήμερα σηκώθηκα σαν κανονικός άνθρωπος, χωρίς πονοκέφαλο και με σηκωμάρες. 4 και μισή βρισκόμουν ήδη στο τρίγωνο της Αριστοτέλους. Είχα στο μυαλό μου να πάω να τσεκάρω την πρώην πιάτσα Γερανίου και Ζήνωνος που μεταφέρθηκε στην Κουμμουνδούρου, πριν όμως θα έκανα μια γενική γύρα. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρίσκονταν περισσότερες από 30 κοπέλες, οι γνωστές λίγο πολύ, μεταξύ αυτών και και κάποια τελειωμένα ζάκια και κάτι επίσης τελειωμένα γυφτόνια . Μία από αυτές, καραγυφτόνι του κερατά και άνω των 30, κακάσχημη, φορούσε σκούρο καλσόν και καθότανε σε ένα πεζούλι ύψους 15 εκατοστών με τα πόδια ορθάνοιχτα και με το στόμα ορθάνοιχτο, φαφούτα εντελώς (για τους φίλους του είδους). Εκεί που κάνω κάνα δυο τρεις γύρες με το αμάξι τσεκάρω ένα γυφτάκι που το έχω ξαναδεί. Κοντούλι, τροφαντούλι έως παχουλούλι, με κοντή φούστα και καλσόν μες στη ζέστη και μακριά σπαστά μαλλιά. Στο καπάκι την παίρνει ένας άλλος γύφτος και έμεινα να κάνω βόλτες κάνα μισάωρο μέχρι που την ξαναπέτυχα. Τη λένε Σούρα, 22 χρόνων δήλωσε, έχει μπλε μάτια παρότι γυφτάκι, 30 με το χοτέλι. Επάνω, όταν γδύθηκε, ήταν αρκετά παχουλούτσικη αλλά δε με χάλασε. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, είπα ναι, και μετά στάση εγώ από πάνω και μετά πισωκολλητό. Μιλάμε, μάγκες, μουνάρα κατάμαυρη και κολότριχα τσιγγάνικη στο φουλ. Στο πισωκολλητό, μετά από λίγη ώρα της είπα να ξαπλώσει τελείως μπρούμητα κι απόμεινα να επιπλέω επάνω στην αφράτη κωλάρα της, και ήταν ωραία, και τότε άρχισε να μου γυρνά στο μυαλό πώς να τελειώσω, στη φάση που ήμουν ή να της πω να μου παίξει μια μαλακία. Τελικά νίκησε η , της είπα μπλαγκονταριά (ευχαριστώ στα βουλγάρικα) και αποχώρησα ανακουφισμένος.
Η βολτα στην Κουμμουνδούρου προσεχώς...
Ο συνάδελφος με το ασημί παλιό πεζό να κλείνει πού και πού τα αλάρμ να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι πρόκειται να κάνει στην επόμενη στροφή
ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!επιτελους μιλησε ο σωτος !Στην πιατσα γερανιου την τελευταια φορα που πηγα,μεσημερακι εσκασε μυτη ενα πολυ δυνατο τεμαχιο,κανονικου υψους,και ισιο μαυρο περιποιημενο μαλλακι(πριν μια εβδομαδα).
Moνο οταν πρεπη!ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!επιτελους μιλησε ο σωτος !
Γεια σας συνάδελφοι. Χθες το βράδυ περιορίστηκα στις μπίρες κι έτσι σήμερα σηκώθηκα σαν κανονικός άνθρωπος, χωρίς πονοκέφαλο και με σηκωμάρες. 4 και μισή βρισκόμουν ήδη στο τρίγωνο της Αριστοτέλους. Είχα στο μυαλό μου να πάω να τσεκάρω την πρώην πιάτσα Γερανίου και Ζήνωνος που μεταφέρθηκε στην Κουμμουνδούρου, πριν όμως θα έκανα μια γενική γύρα. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρίσκονταν περισσότερες από 30 κοπέλες, οι γνωστές λίγο πολύ, μεταξύ αυτών και και κάποια τελειωμένα ζάκια και κάτι επίσης τελειωμένα γυφτόνια . Μία από αυτές, καραγυφτόνι του κερατά και άνω των 30, κακάσχημη, φορούσε σκούρο καλσόν και καθότανε σε ένα πεζούλι ύψους 15 εκατοστών με τα πόδια ορθάνοιχτα και με το στόμα ορθάνοιχτο, φαφούτα εντελώς (για τους φίλους του είδους). Εκεί που κάνω κάνα δυο τρεις γύρες με το αμάξι τσεκάρω ένα γυφτάκι που το έχω ξαναδεί. Κοντούλι, τροφαντούλι έως παχουλούλι, με κοντή φούστα και καλσόν μες στη ζέστη και μακριά σπαστά μαλλιά. Στο καπάκι την παίρνει ένας άλλος γύφτος και έμεινα να κάνω βόλτες κάνα μισάωρο μέχρι που την ξαναπέτυχα. Τη λένε Σούρα, 22 χρόνων δήλωσε, έχει μπλε μάτια παρότι γυφτάκι, 30 με το χοτέλι. Επάνω, όταν γδύθηκε, ήταν αρκετά παχουλούτσικη αλλά δε με χάλασε. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, είπα ναι, και μετά στάση εγώ από πάνω και μετά πισωκολλητό. Μιλάμε, μάγκες, μουνάρα κατάμαυρη και κολότριχα τσιγγάνικη στο φουλ. Στο πισωκολλητό, μετά από λίγη ώρα της είπα να ξαπλώσει τελείως μπρούμητα κι απόμεινα να επιπλέω επάνω στην αφράτη κωλάρα της, και ήταν ωραία, και τότε άρχισε να μου γυρνά στο μυαλό πώς να τελειώσω, στη φάση που ήμουν ή να της πω να μου παίξει μια μαλακία. Τελικά νίκησε η , της είπα μπλαγκονταριά (ευχαριστώ στα βουλγάρικα) και αποχώρησα ανακουφισμένος.
Ο συνάδελφος με το ασημί παλιό πεζό να κλείνει πού και πού τα αλάρμ να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι πρόκειται να κάνει στην επόμενη στροφή
Γεια σας συνάδελφοι. Χθες το βράδυ περιορίστηκα στις μπίρες κι έτσι σήμερα σηκώθηκα σαν κανονικός άνθρωπος, χωρίς πονοκέφαλο και με σηκωμάρες. 4 και μισή βρισκόμουν ήδη στο τρίγωνο της Αριστοτέλους. Είχα στο μυαλό μου να πάω να τσεκάρω την πρώην πιάτσα Γερανίου και Ζήνωνος που μεταφέρθηκε στην Κουμμουνδούρου, πριν όμως θα έκανα μια γενική γύρα. Στην ευρύτερη περιοχή θα βρίσκονταν περισσότερες από 30 κοπέλες, οι γνωστές λίγο πολύ, μεταξύ αυτών και και κάποια τελειωμένα ζάκια και κάτι επίσης τελειωμένα γυφτόνια . Μία από αυτές, καραγυφτόνι του κερατά και άνω των 30, κακάσχημη, φορούσε σκούρο καλσόν και καθότανε σε ένα πεζούλι ύψους 15 εκατοστών με τα πόδια ορθάνοιχτα και με το στόμα ορθάνοιχτο, φαφούτα εντελώς (για τους φίλους του είδους). Εκεί που κάνω κάνα δυο τρεις γύρες με το αμάξι τσεκάρω ένα γυφτάκι που το έχω ξαναδεί. Κοντούλι, τροφαντούλι έως παχουλούλι, με κοντή φούστα και καλσόν μες στη ζέστη και μακριά σπαστά μαλλιά. Στο καπάκι την παίρνει ένας άλλος γύφτος και έμεινα να κάνω βόλτες κάνα μισάωρο μέχρι που την ξαναπέτυχα. Τη λένε Σούρα, 22 χρόνων δήλωσε, έχει μπλε μάτια παρότι γυφτάκι, 30 με το χοτέλι. Επάνω, όταν γδύθηκε, ήταν αρκετά παχουλούτσικη αλλά δε με χάλασε. Με ρώτησε αν θέλω πίπα, είπα ναι, και μετά στάση εγώ από πάνω και μετά πισωκολλητό. Μιλάμε, μάγκες, μουνάρα κατάμαυρη και κωλότριχα τσιγγάνικη στο φουλ. Στο πισωκολλητό, μετά από λίγη ώρα της είπα να ξαπλώσει τελείως μπρούμητα κι απόμεινα να επιπλέω επάνω στην αφράτη κωλάρα της, και ήταν ωραία, και τότε άρχισε να μου γυρνά στο μυαλό πώς να τελειώσω, στη φάση που ήμουν ή να της πω να μου παίξει μια μαλακία. Τελικά νίκησε η , της είπα μπλαγκονταριά (ευχαριστώ στα βουλγάρικα) και αποχώρησα ανακουφισμένος.
Ε ρε... Χαράς το κουράγιο σου... Μόνο με την περιγραφή ανακατεύτηκα!!!
Στο προρνορεπορτάζ εδω δεν έχει αναφερθεί ακόμη για ένα ψηλό αδύνατο λευκόδερμο με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση της και που κάνει πιάτσα στη Χαλκοκονδύλη Γ΄ Σεπτεμβριου. Έκανε χθες το μεσημέρι κατά τις 14:00 σουλάτσο σ΄ εκείνο το σημείο. Η γκόμενα είναι Βουλγάρα 26 μαϊων και αρκετά όμορφο. Μου φαίνεται ότι ονομάζεται Λίντα ή κάπως έτσι. Για πρόγραμμα μου είχε πει απλό και με προφύλαξη. Στη βραδυνή επιθεώρηση υπήρχαν τα γνωστά τσιγγανάκια στη Βάθης και πέντε τραβέλια ξανθά στη Σατωβριάνδου. Μετά κατηφόρησα για τη πιάτσα στου μαρμαρίδη στον Άλιμο. Δύο τρεις γύφτισσες από Βάθης κάνανε πιάτσα στου μαρμαρίδη μπροστά.
Δυστυχώς άλλες υπηρεσίες διαπραγματεύονται πριν τον αγώνα και άλλες υπηρεσίες παρέχονται στη διάρκεια του αγώνα. Πολύς κόσμος γουστάρει ωστόσο σπρώξημο χωρίς προφύλαξη.Γιατί να το τονίσει αυτό; Ήταν τόσοι πολλοί αυτοί που της ζητούν να το κάνουν... χωρίς προφύλαξη;;; Ελπίζω να εννοούσε το τσιμπούκι...