VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Πριν λιγο περασα απο καποδιστριου, λιγα μετρα μετα το πορνοχοτελ ενα πολυ ομορφο κοριτσι γυρω στα 18-20 με σγουρο μαλλακι προς το ξανθο σταματησα και μου ειπε 50ευρω , την ρωτησα ποσο για το αμαξι (δεν ειχα σκοπο να δοκιμασω στο αμαξι αλλα απο περιεργεια) μου ειπε το ιδιο ειναι... 50. μου λεει τσιμπουκακι(με λαστιχο υποθετω, δεν ρωτησα) οτι σταση θες και ελευθερα πιασηματα χωρις κωλο... ηταν πολυ ομορφη ομως απο τα γκομενακια που βλεπεις στο δρομο next door girl αν δεν ηταν εβλεπα στη πιατσα δεν θα μου εμπαινε υποψια οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο ελληνιδα, ομως εκει που την ειδα και παρολο που μιλησε αψογα ελληνικα την εκοψα για αλβανιδα.(Ουδεμια σχεση με πρεζακι κτλ) λιγο πιο κατω στο φαναρι στο γερμανο ενα αλλο ξανθο πολυ προκλητικα ντυμενο αφου περπαταγε με το φορεματακι που ηταν ολα τα κωλομερια εξω και απο μπροστα φαινοταν το μαυρο κιλοτακι της που εκανε αντιθεση με το πορτοκαλι φορεματακι,απο κοντα κατι με χαλασε στο προσωπο της ισως να ειχε παρει και τιποτα, αλλα δεν παιρνω και ορκο. την ρωτησα και αυτη και μου ειπε τα ιδια, 50 ευρω, στο αμαξι ρωταω ποσο ειναι ; 50 μου λεει παιρνω δεν αλλαζει αυτο. και αυτο το ξανθο για αλβανιδακι το εκοψα.
αν καποιος καταλαβε ποια ειναι η πρωτη που αναφερω και εχει δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις, ψηνομουν να το δοκιμασω αλλα δεν μου περισσευαν 50ευρω
αν καποιος καταλαβε ποια ειναι η πρωτη που αναφερω και εχει δοκιμασει ας μου πει εντυπωσεις, ψηνομουν να το δοκιμασω αλλα δεν μου περισσευαν 50ευρω