Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Τι λέει στα ενδότερα ; Την έχεις πάρει ;
Οχι δε δινω τοσα λεφτα εκει ειδικα σε οσες το παιζουν ακεραιες χωρις εκπτωσεις κτλ,αν μου πει ακριβως οσα θελω να ακουσω μπορει να το σκεφτω,τα βασικα λεει,ξερει τι θελω,οπως θελει 40 ευρω ετσι απλα λογω ηλικιας της να προσφερει κιολας,δε την εχω ρωτησει περισσοτερα αλλα εδω οι καινουριες με το καλημερα ζητησαν 30-40 απλα κ μονο επειδη ειναι ωραιες και μικρες.Τουλαχιστον τωρα πανε κ Ορφεα να γλυτωνουμε τα 10 ευρω για 10-15 λεπτα υπηρεσιων.Δε μπορω να ρισκαρω 40 ευρω κ να μου βγει σα τη Μικη οχι αυτο οχι εκεινο,αν δοκιμαζα θα δοκιμαζα καμια Βανεσσα πρωτα κ μετα Τανια η θα ξεκινουσα με Αλμπενα ωστε μετα απο χαιρετουρες κτλ να εδινε μια προωθηση οπως μου χε συμβει με ΜΙλκα που της ειπε η αλλη κυρια να ναι καλη γτ λεει ειναι δικο μας παιδι καπως ετσι της ειπε δικος μας ειναι χαχαχαχα,αν παρεις Τανια ενημερωσε γτ αρκετοι εχουμε την ιδια περιεργεια.Εγω προσωπικα αν εχω να καψω θα τα καψω σε Στελλα

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
789
Πόντοι
311
Οχι δε δινω τοσα λεφτα εκει ειδικα σε οσες το παιζουν ακεραιες χωρις εκπτωσεις κτλ,αν μου πει ακριβως οσα θελω να ακουσω μπορει να το σκεφτω,τα βασικα λεει,ξερει τι θελω,οπως θελει 40 ευρω ετσι απλα λογω ηλικιας της να προσφερει κιολας,δε την εχω ρωτησει περισσοτερα αλλα εδω οι καινουριες με το καλημερα ζητησαν 30-40 απλα κ μονο επειδη ειναι ωραιες και μικρες.Τουλαχιστον τωρα πανε κ Ορφεα να γλυτωνουμε τα 10 ευρω για 10-15 λεπτα υπηρεσιων.Δε μπορω να ρισκαρω 40 ευρω κ να μου βγει σα τη Μικη οχι αυτο οχι εκεινο,αν δοκιμαζα θα δοκιμαζα καμια Βανεσσα πρωτα κ μετα Τανια η θα ξεκινουσα με Αλμπενα ωστε μετα απο χαιρετουρες κτλ να εδινε μια προωθηση οπως μου χε συμβει με ΜΙλκα που της ειπε η αλλη κυρια να ναι καλη γτ λεει ειναι δικο μας παιδι καπως ετσι της ειπε δικος μας ειναι χαχαχαχα,αν παρεις Τανια ενημερωσε γτ αρκετοι εχουμε την ιδια περιεργεια.Εγω προσωπικα αν εχω να καψω θα τα καψω σε Στελλα
Θέλουμε κι άλλα βίντεο με ακαποτα ομονοιακα πρεζογαμησια έχουμε εθιστεί !!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Θέλουμε κι άλλα βίντεο με ακαποτα ομονοιακα πρεζογαμησια έχουμε εθιστεί !!
Δε τις γαμαω ολες οπως νομιζετε και δεν τραβαω παντα και παντου,οταν αξιζει κ θελησω να παω με καποια μετα απο ταλαιπωρια τοτε ναι τραβαω,θα προσπαθησω να σας δειξω Βασια που ναι καλη!Ιδανικα θα θελα να δειξω τη Μιλκα μα εχει σταματησει

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
867
Πόντοι
86
στον Ορφεα απεξω σημερα το μεσημερι ητανε μια μελαχρινη με κοτσο το μαλλι, ωραιο προσωπο αλλα δυστυχωs στην χρηση τοξικομανηS, μια χαρα ντυσιμο πολυ καλο, με μποτεs κτλ ε σιγουρα δε μενει εξω στην ταλαιπωρια, σπιτι τηs κτλ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.720
Πόντοι
206
Δε τις γαμαω ολες οπως νομιζετε και δεν τραβαω παντα και παντου,οταν αξιζει κ θελησω να παω με καποια μετα απο ταλαιπωρια τοτε ναι τραβαω,θα προσπαθησω να σας δειξω Βασια που ναι καλη!Ιδανικα θα θελα να δειξω τη Μιλκα μα εχει σταματησει
και αυτην ακαποτα?

maxresdefault.jpg

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
789
Πόντοι
311
Δε τις ξέρω τις κυρίες έχω μαύρα μεσάνυχτα από ομόνοια. Αν είναι βλενορροουσες πρεζουδες μας κάνουν !!!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Παιδια μου τηλεφωνησε η Ειρηνη κ μου λεει παει Ορφεα,οσοι τη ξερετε μπορειτε να τη βρειτε,οσοι δε τη ξερετε επισης μπορειτε να τη βρειτε,επειδη δεν εχω ανεση επικοινωνιας μου πε να δινω τηλ για να συννενοηστε,οσοι θελετε μου λετε,ειναι στα χαι της λεει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Δε τις ξέρω τις κυρίες έχω μαύρα μεσάνυχτα από ομόνοια. Αν είναι βλενορροουσες πρεζουδες μας κάνουν !!!
Αυτες ειναι καλες,δεν ειναι χωματα.Αλλα υπαρχουν για ολα τα γουστα,και καλες και χωμα.Η Βασια ειναι αριστη και μαλλον δε πινει κ η Μιλκα δε πιστευω να πινει η δε φαινεται,μια βολτα θα σε βοηθησει αλλα προσεκτικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
στον Ορφεα απεξω σημερα το μεσημερι ητανε μια μελαχρινη με κοτσο το μαλλι, ωραιο προσωπο αλλα δυστυχωs στην χρηση τοξικομανηS, μια χαρα ντυσιμο πολυ καλο, με μποτεs κτλ ε σιγουρα δε μενει εξω στην ταλαιπωρια, σπιτι τηs κτλ
Προσπαθησε να θυμηθεις περισσοτερο,δε μπορω να καταλαβω ποια λες.Ισως ειναι γνωριμη που βαψε η αλλαξε μαλλι.Βουλγαρα σου φανηκε η Ελληνιδα?

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
867
Πόντοι
86
Προσπαθησε να θυμηθεις περισσοτερο,δε μπορω να καταλαβω ποια λες.Ισως ειναι γνωριμη που βαψε η αλλαξε μαλλι.Βουλγαρα σου φανηκε η Ελληνιδα?
Eλληνιδα ειναι, μαυρο μαλλι ωραιο προσωπακι, με κοτσο το μαλλι

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
159
Πόντοι
0
Βγαίνοντας από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και πηγαίνοντας προς Λένορμαν είδα 3 εμφανησιμες γυναίκες να κάνουνε πιάτσα. Τις 2 τις τσιμπησανε αυτοκίνητα και έμεινε μόνη της η πιο παχουλή. Λευκές μου φάνηκαν όπως τις είδα στο σκοτάδι.
Δεν γνωρίζω πόσο γνωστό είναι το σημείο. Εγώ τώρα το είδα και ενημερώνω. 22:00 η ώρα

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
557
Πόντοι
81
Βγαίνοντας από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και πηγαίνοντας προς Λένορμαν είδα 3 εμφανησιμες γυναίκες να κάνουνε πιάτσα. Τις 2 τις τσιμπησανε αυτοκίνητα και έμεινε μόνη της η πιο παχουλή. Λευκές μου φάνηκαν όπως τις είδα στο σκοτάδι.
Δεν γνωρίζω πόσο γνωστό είναι το σημείο. Εγώ τώρα το είδα και ενημερώνω. 22:00 η ώρα

Μήπως πέτυχες την Χριστίνα;;Ψιλή μελαχρινή;;

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
159
Πόντοι
0
Μήπως πέτυχες την Χριστίνα;;Ψιλή μελαχρινή;;
Ήταν μια ψηλή με μαύρα μαλλιά λευκή που έτρεξε στο αυτοκίνητο που σταμάτησε. Δεν στάθηκα καθόλου, προσπέρασα και έφυγα. Μόνο η παχουλή έμεινε στο πεζοδρόμιο. Οι άλλες 2 έτρεξαν σε αυτοκίνητα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Στο νημα των κτελ σιγουρα θα ξερουν,εχουν βαλει και φωτο πριν καιρο,ισως τις αναγνωρισεις

Freelife

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καινουρια Milf προς Gilf στεκοταν χαλκοκονδυλη μπροστα στις στασεις καφε πορτοκαλιου-ξενοδοχειου.Φιλιππινεζικα χαρακτηριστηκα,ξαφνικα τσιμπηθηκε κ πηγε Liberty,εχει στοιχεια Φιλιππινεζας αν οχι Ται.Κοντη αδυνατη
Τι ώρα περίπου την πέτυχες?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.796
Πόντοι
6.196
Ήταν μια ψηλή με μαύρα μαλλιά λευκή που έτρεξε στο αυτοκίνητο που σταμάτησε. Δεν στάθηκα καθόλου, προσπέρασα και έφυγα. Μόνο η παχουλή έμεινε στο πεζοδρόμιο. Οι άλλες 2 έτρεξαν σε αυτοκίνητα
Αυτη ηταν η πιο ωραια η σου αρεσε αλλη περισσοτερο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom