Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.480
Πόντοι
3.796
Περιπου 7-Περιπου 11

Καματερου
Νεα παρουσια εκ ορφεα ξανθια με γεματα κιλα αλλα οχι χοντρη ξανθια νεα σαν ψιλομαυρη αλλα δεν ηταν πολυ στο πεδιο βολης μου κ ουτε ενδιαφερθηκα να μιλησω

Χαλκοκονδυλη
1 γκρανι,μπερδευομουν με τον κοσμο,αυτες οι στασεις μπερδευουν γτ σκανε κατι γυναικαρες,αυτη που ειδα ειναι γνωστη,στην αλλη πλευρα ειδα Λελα,Αννα Μαρια μια να στεκεται κ μια να περναει κ μια που ζητιανευε απο ορφεα ως παραεξω αλλα βρωμουσε κ μπερδευτηκα καθως ειναι ωραια κ θελησα να παρω

Access
Αρχικα η κυρια η μεγαλη με τα κολαν μαζι με τη μικρη τουμπαναρα απ τις 2 μικρες που σας ειχα δειξει φωτο,αυτη τη φορα η μικρη πιο ανετη αλλα παλι δε με κερδισε να πλησιασω,επισης δε ξαναφανηκε,παραμενει κουκλα.Αλλη μια εξ ανατολας που ειναι ομορφουλα ισως ρωτησω στην επομενη.Και καινουρια νομιζω Μισα που χει καλο σωμα καλη φατσα ειναι ψηλη απλα στα ματια εχει θεματακι που δε θα χαλαστειτε γιατι ειναι αρκετα δυνατη κ ειπε νομιζω 30 ολα μαζι η 35 δεν θυμαμαι.Και νεοφερμενη μουναρα Ειρηνη τελειο σωμα σκουρη μαλλον Βουλγαρε ειπε 35+5 κ δε ξερω τι εννοουσε,μηπως 35 ολα,πολυ μπερδεμα.Σωμα καυλα,φατσα καυλιαρια με σκουλαρικι μου φαινεται,μακρυ μαλλι,αλλαξε ρουχο αν καταλαβα καλα,ηξερε κ Μιλκα διοτι οπως ειναι λογικο κινειται γωνιακα μεταξυ των δυο δρομων,της ευχομαι να κανει τη διαφορα οπως φανηκε,ωραιο κοριτσι,κοριτσακι,κοριτσαρα,ολα.Ισως ειναι η ομορφη Ειρηνη που αναφεροταν

Σατωβριανδου
Στη σκαλωσια βρηκα γνωριμη μιλησαμε διοτι θελησε να με σωσει απο αλλη κ οταν επεστρεψα με κουραζε βαζωντας με να περιμενω ενω συνεχισε να μιλαει,τσαντιζεται ο αλλος παμε να μανουριασουμε της λεω φευγω κτλ κ κανονιζουμε σε 10' ξουθου κ ορφεα,της λεω αν δεν ερθεις φευγω,λεει οκ 3 λεπτα κατι τετοια,ξαναπαντω κ φρυγω,δεν ηρθε ποτε,ξερω ποια ειναι με ξερει κι εκεινη κ εχω περιεργεια γτ ειναι απο τα πιο αδυνατα κ καλλιγραμμα σωματα που χω δει,ηταν κ πιο καθαρη σημερα,κριμα!Ειναι 40+ σκουρομαλλα με χαρακτηριστικο αργοπωρημενο στυλ γτ ειναι αργοπωρημενη,Δημητρα αρκετη ωρα πριν ιδια και καλυτερη,ολο καλυτερευει

Βερανζερου
Στη πλατεια πολυκοσμια σημερα,μια γυναικα απ αυτες που μαλλον μονο αραζουν μιλωντας,στην αρχη του δρομου κοσμος καθιστος φευγωντας,καμια διαφορα.Παραπερα ομως βρηκα τη Ρανια.Πολυ πριν την ειχα ακολουθησει καταληγωντας στις στασεις απεναντι της λαυριο επι 3η σεπτεμβριου.Πλησιασα μιλησα χαμογελαστη αυτη αλλα εφευγε κ μπηκε λεωφορειο,στο αν θα ξαναρχοταν ειπε οχι.Κι ομως ηρθε κ την ξαναβρηκα στη βερανζερου μιας κ τη βρισκω σε αυτα τα κομματια πχ μενανδρου απεναντι της πλατειας κ μια φορα εντος easy διοτι δεν ειμουν σιγουρος αν εκδιδεται ωσπου την ειδα εκει.Πλησιασα μιλησαμε παλι τραβηξε κ μια μυτια.Λογικοτατη ομως,χαμογελακι,ευχσριστη,ωραια ομιλια,ωραιο σωμα,τηλεφωνο δεν εχει,δε βρωμουσε απ οτι φαινοταν,εχουν μεγαλωσει τα μαλλια της εχει μικρη κοτσιδα,Ελληνιδα στα 15€ που αν τη δω αλλου δε θα καταλαβω εκ πρωτης οψεως ,με τσαντα πλατης νομιζω.Και Δωρα.

Σωκρατους
Χριστινα που αδυνατισε κ μαζι με Ειρηνη (κινειται γωνιακα μευαξυ των 2 δρομων) μου παν οτι η Μιλκα σταματησε μαζι με γνωμες κ χαλαστηκα για Μιλκα διοτι θελησα να τη ξαναπαρω,μια χοντρουλα ξανθια,δυο ακομα καθιστες απεναντι του σκουπιδιανα οι οποιες ομως ειχαν κατι το περιερφο,η μια μεγαλυτερη φαινοταν οκ κ η αλλη αγριοκοιταξε κ ειχε ξυρισει κατα πολυ τα μαλλια της,λεω τωρα η Ελιζαμπεθ μαλλον ειναι η μια αλλη που την αναγνωριζω,οπως κ να χει εχει σωμα αλλα κ οι δυο τους πρεπει να δειξουν πιο δεκτικες

Lito
Βιολετα που αμφιβαλλω αν απαντησε στο γεια μου αλλα δε κοιταξα μηπως εκανε νευμα,δυσκολευομαι να πιστεψω ου οτι αλλαζει στο δωματιο,δυσκολευομαι να την εμπιστευτω,αλλη μια που ολο μιλουσε με εναν μη κατανοωντας αν ειναι δικια μας μα το βλεμμα καπως εδειχνε

Καποδιστριου
Ρε παιδια ενα μουνακι ειδα στο βαθος προς το φαναρι με Αριστοτελους,κανονικοτατη σε ολα,μηπως εχω χασει επεισοδιο?

Liberty
Δημητρα και το μαγκακι οπως τη λεω την αλλοτε ψυχρη που ναι παντα εκει,τελικα τετοιες οταν αλλαξουν ειναι οι καλυτερες,ειπαμε πολλα πραγματα και ειχε δικαιο.Ελενη εξω απο προπο και Βικτωρια εκ Ρωσιδων ειπε 30 συν χοτελ η με χοτελ δεν θυμαμαι,ξανθια μιλφογκιλφ προσεγμενη ουκρανη ειπε,μιλησα και ρωσικα ρωτωνταε για Λουσι,μου πε εφυγε,επισης Αννα καινουρια βουλγαρα λεφτα δε θυμαμαι λογικα 20-30 μελαχρινη ωραια φατσα νομοζω σκουλαρικι μυτη και σκουρη,κιλα σε απολυτη κατανομη και μου δωσε *και* πληροφοριες,ευχαριστη νεαρη,ειπε πως μερα ειναι κι αλλα κοριτσια νεοφερτα

Ορφεας
Χριστινα η κοντη,Μαρια μιλφ βουλγαρα,Λελα,Μισμιρνα που κοβε βολτες σε χαλκοκονδυλη περισσοτερο κ εχει αδυνατησει,Αλμπενα φωτια με φορεμα ηταν καυλα με τα ποδια εξω που φαινονταν τα τατου τα οποια της πανε γαντι,λουλουδια που ανεβαινουν πανω,γαμαγε,οριακα ειμουνα να τη παρω.Αλλες γνωστες χοντρες,ξενες κτλ μα το θεμα ειναι στην αφιξη ειχε περισσοτερες κ δε πηγα ο μαλακας εντονες παρουσιες καθιστες,ισως ειδα την ουγγαρεζα,οταν πηγα ηταν πολυ λιγοτερες κ ετσι παρεμειναν ως την αποχωρηση συν κινεζες σε ολο αυτο

Μενανδρου
Βλεπω στην αρχη δεξια εκει που παιρνουν νερο δυο γυναικες κατω,η μια καυλιαρα ντυμενη καλσον φουστα η αλλη κανονικα ντυμενη,καποια στγμη χωριστηκαν κ επιτεθηκα,Μαρια μου λεει,43 χρονων,10 ευρω,χυμα στο κυμα,οχι στον κοσμο της οχι στη λογικη της,δε προβληματιστηκα,πηγαμε Access κ με το που μπαινουμε μας κανει σημα ο ρεσεψιονιστ να φυγουμε,κλασσικα αρνιοταν τα παντα μετα η Μαρια κ ευγενικα χωριστηκαμε,γυρισα πισω στο ρεσεψιονιστ του δινω το χερι ευχαριστωντας τον διοτι η αδυνατη που σας ειπα πριν στη Σατωβριανδου προσπαθησε να μου κανει χαλαστρα κ γυρνωντας μου αποκαλυψε,σωθηκα αλλα απο τι δε καταλαβα

Γ Σεπτεμβριου
Βομβα!Στελλα φοιτητρια 28 ετων μελαχρινη ωραιας φατσας σωμα καυλιαρα,βυζια κιλα κατανεμημενα,αδυνατη μουναρα καθημερινης ζωης,εκτους του οτι ειχε καυλορουχα ειχε κ στυλ,Ελληνιδα,εξαιρετικη ομιλια εξαιρετικοι τροποι,αποκαλυπτα και αποκαλυπτε ωσπου σιγουρεψα οτι ειναι η αναφερμενη φοιτητρια.Lito ειπε για 50 ευρω μιση ωρα με μπανιο προφυλαξη,δηλαδη ολα.Δε θυμαμαι τα περι ωρων ημερων μα νομιζω ελεγε οχι καθε μερα οχι νυχτα κατι τετοιο,αν κ τη ξαναειδα λιγο μετα ειμαι πεπεισμενος οτι τελικως εφυγε,καραμπαμ εκανε αλλα οχι ως εκδιδομενη,ως καυλα!Θα τη καταλαβετε γιατι δειχνει μικρη κ εχει μια ελια πανω απο το ανω χειλος της,ανταλλαξαμε τηλεφωνα αφου εγιναν οι απαραιτητες ερωτησεις

ΥΓ:Τελικα πηρα Ροζα διοτι η Ροζαλια ηρθε για αλλη δουλεια κ τη βρηκα Σωκρατους,αφου καναμε αρκετη ωρα οι δυο μας ξαναενωθηκαμε κ αφου μας εστησαν κ τους δυο αποφασισαμε να μπουμε Ορφεα ανακαλυπτωνταε κ αλλα δωματιακα κρυφα που δεν ανηκουν στον οροφο αλλα στον ημιοροφο,ειναι οι πορτες που βλεπετε ανεβαινωντας τη σκαλα,εχουν απ εξω νουμερα τυπου 1 κ 2,μη φοβηθειτε αν ειναι κλειστα,ανοιξτε να μπειτε.Κ τσεκαρα κ τη πορτα που ειναι στην εισοδο οταν παμε στη σκαλα διπλααπο τον αυτοματο πωλητη εχει πορτα χωρις νουμερα,ανοιξτε κ δειτε τις δυο δωματιαρες που σας ειχα πει πριν 1 μηνα.Στη Ροζα λοιπον.Η γυναικα ειναι δυναμη,20ευρω αλλα δε σου λειπει τιποτα,εκτους του οτι ειναι καθαρη,ειναι και Ελληνιδα κ δε της φαινεται,πρωην αθλητρια με νυν προς το αθλητικο σωμα,δυστυχως ξανατραυματιστηκε ωστοσο δε χαμπαριασε.Για τηλ ισχουν τα ιδια.Και το καλυτερο της βραδιας?Με εχυσε κανωντας squirt καβαλωντας με!Πρωτη μου φορα και εκτους του οτι λερωσε ηταν πολλα και ζεστα!Τη πηγα και Αττικη κατι που εχω ξανακανει σε αλλες κ με χει παει κ μενα γυναικα Αττικη.Στο δια ταυτα,οι περισσοτερες ελεγαν οτι παιζουν σε νωριτερες ωρες.Βρωμαω Ομονοιλα και Squirtιλα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom