Λάρωσε...
Μπάτσος είσαι και σου θίξαμε το σώμα?
Κανείς δεν θέλει να πεθάνει ο άνθρωπος.
Κράτα την χλέπα φρέσκια για τον Καιρίδη που θα είναι το Σκ στην Καλαμάτα....
Οι νομοθέτες είναι για να γυρίζουν κάνα φλυτζάνι με καφε...αφήνουν κάποιους να φύγουν επειδή "δεν θέλουν" να δώσουν υλικό για αναλύσεις.
Και περιμένουν οι αστυνομικοί να βρουν τους ενόχους από θολό βιδεο ...
Αν τους βρουν με βάσει αυτά τα στοιχεία τους αξίζει παράσημο.
Περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τα επεισόδια
www.enikos.gr
αναμενονται σκληρα μετρα τυποι,κεκλεισμενων των θυρων ο επομενος αγωνας τενις Νεας Βρυσης-Βυζαντα Επιδαυρου
Περισσότερο από δύο ώρες κράτησε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας μετά τα επεισόδια
www.enikos.gr
αναμενονται σκληρα μετρα τυποι,κεκλεισμενων των θυρων ο επομενος αγωνας τενις Νεας Βρυσης-Βυζαντα Επιδαυρου
Είσαι μπροστά 30 μονάδες από το δεύτερο κόμμα,
έχεις αντιπολίτευση τον Κασσελάκη, και σκέφτεσαι το πολιτικό κόστος,
αν συγκρουστείς με όσους συντηρούν τους στρατούς ηλιθίων στα γήπεδα...
Είσαι μπροστά 30 μονάδες από το δεύτερο κόμμα,
έχεις αντιπολίτευση τον Κασσελάκη, και σκέφτεσαι το πολιτικό κόστος,
αν συγκρουστείς με όσους συντηρούν τους στρατούς ηλιθίων στα γήπεδα...
Αστο τύπε μου.. εχεις μαζέψει πάνω σου ολους τους λόγους που κάποιος θα έπρεπε να ντρέπεται και τους αραδιασες πιο πάνω με καμάρι.
Ειναι κρίμα να καταναλώνεις οξυγόνο, κανε μια χάρη στο περιβάλλον και στην ανθρωπότητα.
Φιλάκια
Αστο τύπε μου.. εχεις μαζέψει πάνω σου ολους τους λόγους που κάποιος θα έπρεπε να ντρέπεται και τους αραδιασες πιο πάνω με καμάρι.
Ειναι κρίμα να καταναλώνεις οξυγόνο, κανε μια χάρη στο περιβάλλον και στην ανθρωπότητα.
Φιλάκια
Τύπε ξαναρωτάω.
Έχεις κάποια πιστεύω. Ανώνυμο ακάουντ είσαι, συζήτηση σε φόρουμ κάνουμε, μπορείς να μας τα πεις?
Πόσο δύσκολο είναι?
Εγώ για τα δικά μου δεν ντρέπομαι και τα υποστηρίζω. Στα είπα...
Εσύ γιατί κωλώνεις?
σημερα σε αγωνα για μπαλλα ημουν με το γιατρο του αγωνα.του ειπα το συμβαν&μου ειπε οτι του ειπε γιατρος που ηταν στο νοσοκομειο.του βαζουν το αιμα με τη συριγγα.πολυ δυσκολα να τη γλυτωσει.μακαρι να βαλει ο θεος το χερι του να γινει καλα&αυτος που το εκανε να μη δει το φως του ηλιου παλι!!
εγώ βλέπω τύποι ότι οι κατάρες για ψόφους και γενικότερα......δίνουν και παίρνουν στο νήμα.....πολύ εύκολα τις αραδιάζουν μερικοί
και διερωτώμαι από μέσα μου.....πόσοι από όσους ρίχνουν τις κατάρες έχουν τα @@ να πάνε να μπουμπουνίσουν (έστω και με φωτοβολίδα) έναν άλλο άνθρωπο ακόμα και για εκδίκηση?
για να ξέρετε τι τύπος πρέπει να είσαι (στο μυαλό) για να ρίξεις εν ψυχρό στον άλλον ή να τον σπάσεις στο ξύλο με την ασπίδα φορώντας τη στολή του ματατζή???
Γιατί δεν κόβετε λίγο τις κατάρες και τις αποφάσεις για ποιος πρέπει να πεθάνει και ποιος να ζήσει????
Ειλικρινα ρε μαγκες μου και απευθυνομαι
γενικα εννοειται ετσι?
Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι σε ολο τον
κοσμο να μην περναει πορτα νοσοκομειου ειλικρινα..
Δεν το παιζω φιλανθρωπος οχι...
Αντιθετως..
Πιστευω στην εκδικηση και την απολαμβανω παρα πολυ
οταν ειδικα σερβιρεται κρυο πιατο...
Οχι ομως απεναντι σε ανθρωπους που δεν μου εχουν κανει κατι..
Αν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παιδι χτυπησε καποιον απο εδω μεσα ασχημα
αντιλαμβανομαι το μισος και την απεχθεια που μπορει να εχει στο προσωπο του..
Οκ?
Το να τσουβαλιαζουμε ομως ολη την αστυνομια για συμπεριφορες καποιων αρκετων
μπατσων απαραδεκτες ειναι λιγο καπως..
Δεν νομιζετε?
Σαν να σκοτωθηκα με εναν ταριφα η νταλικερη στο δρομο η εναν οποιοδηποτε
πολιτη της μπανανιας μας και να ευχομαι κακο ψοφο σε ολους τους κατοικους της χαβουζας...
Λογικο?
Για ψαχτειτε λιγο μεσα σας ορισμενοι ειλικρινα..
Για αλλη μια φορα μακαρι να την γλυτωσει το ατομο..
Δεν κανει να πεθαινουν νεοι ανθρωποι...
Αυτα..
και διερωτώμαι από μέσα μου.....πόσοι από όσους ρίχνουν τις κατάρες έχουν τα @@ να πάνε να μπουμπουνίσουν (έστω και με φωτοβολίδα) έναν άλλο άνθρωπο ακόμα και για εκδίκηση?
Δε μου λέτε, μήπως οι Χιώτες ήταν τίποτα χούλιγκαν και προκάλεσαν σε επεισόδια με τους Μητιλινιους και γι αυτό πήγαν τα ΜΑΤ και τους σαπισαν στο ξυλο;
Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τη δουλειά των ΜΑΤ;
Η δουλειά των ΜΑΤ είναι να βαράνε τον κάθε τυχαίο. Η δουλειά της Αστυνομίας είναι να φυλάνε τους 300 και τους εφοπλιστές. Πάρτε το χαμπάρι. Στο Χιο που βγάζει καθημερινά αποκαλύψεις, βγάλανε την προστασία. Εγώ που εχω βεντέτα στη γειτονιά για ανθρώπινα δικαιώματα, η αστυνομία δεν υπαρχει πουθενά, και αν έρθει, ο κατηγορουμενος θα είμαι εγώ.
Όταν έρχεται ο μπάτσος και βρίζει το νεκρό Αλκη, που ούτε χούλιγκαν ήταν ούτε τίποτα, απλά για να μου σπάσει το τσαμπουκά, και να αντιδρασω και να βρει δικαιολογία να με σαπίσει στο ξυλο, επειδή είχα το θράσος να πάω στο γήπεδο και να του χαλάω το ΣΚ, ναι, είναι αυτός που προκαλεί τη βία. Ναι τα ΜΑΤ και οι ασφαλιτες είναι το σύστημα.
Στην Χίο είναι αλήτες...
Αναρχικοί...
Ούτε νοικοκυραίοι, ούτε ιδιοκτήτες...
Τους αποκάλεσαν τουρκόσπορους τα ΜΑΤ μάλιστα...
Φαντάσου στην Ικαρία τι θα έκαναν και τι θα έλεγαν...