Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Eγινε με τους κροατες στην φιλαδελφειαΑφελής ερώτηση:
Αν δεν ήταν αστυνομικός, θα είχαn αποκλείσει το γήπεδο για να συλλάβουν εκατοντάδες άτομα;
Eγινε με τους κροατες στην φιλαδελφειαΑφελής ερώτηση:
Αν δεν ήταν αστυνομικός, θα είχαn αποκλείσει το γήπεδο για να συλλάβουν εκατοντάδες άτομα;
30 χρονων παιδι..Μακαρι να το ξεπερασειΠολύ κρίμα για τον άνθρωπο και την οικογένειά του και μακάρι να γίνει καλά γρήγορα...
Αυτή ήταν μια καταδρομική επιχείρηση χουλιγκάνων, όπου κατόπιν εορτής, μπαγλάρωσαν όσους βρήκαν.Eγινε με τους κροατες στην φιλαδελφεια
Νταξει κι εγώ συχαινομαι τους μπάτσους γιατί σε κάθε έγκλημα είναι ανακατεμένοι και κανείς δεν κάνει πια την δουλειά του αστυνομικού βγαίνουν έξω λες κι είναι μπράβοι ....Ανθρωπος;
Επισης δεν ειναι ολοι καθικια..Οι πιο πολλοι?Ισως αλλα σιγουρα οχι ολοι.Νταξει κι εγώ συχαινομαι τους μπάτσους γιατί σε κάθε έγκλημα είναι ανακατεμένοι και κανείς δεν κάνει πια την δουλειά του αστυνομικού βγαίνουν έξω λες κι είναι μπράβοι ....
Παρ όλα αυτά κανείς δεν θέλω να πεθάνει.
Να αλλάξει δουλειά ναι θα το θελα πολύ
Ας γίνουν κανονικοί μπράβοι στην τελική.
Όμως να γίνει καλά το παλικάρι σε κανέναν δεν αξίζει ο θάνατος σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Ρε ναι αληθεια είναι αυτά ξαναλέω, αλλά αν παρακολουθησεις τωρα τον πολιτισμό και τι βάσεις έχουν φτιάξει, θα εντυπωσιαστεις.Oι Ιαπωνες?
Ναι, ειδαμε τον σεβασμο που εχουν προς τους αλλους, στην σφαγη της Ναντσίνγκ.
Από τους πλεον θηριωδεις, βαρβαρους και αναλγητους λαους.
Απλως εχουν αναγει την τυφλή αφοσίωση στο κρατος και τον αυτοκρατορα, ως "σεβασμό".
Μια λες άνθρωπος, μετά λες παλικάρι, σε λίγο θα πεις και ότι είναι Άγιος. Αποσπάσματα με στολή είναι.Νταξει κι εγώ συχαινομαι τους μπάτσους γιατί σε κάθε έγκλημα είναι ανακατεμένοι και κανείς δεν κάνει πια την δουλειά του αστυνομικού βγαίνουν έξω λες κι είναι μπράβοι ....
Όμως να γίνει καλά το παλικάρι σε κανέναν δεν αξίζει ο θάνατος σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Συμφωνώ μαζί σου 10000000%.Μια λες άνθρωπος, μετά λες παλικάρι, σε λίγο θα πεις και ότι είναι Άγιος. Αποσπάσματα με στολή είναι.
ΟΤαν λες δευτερη ευκαιρια τι εννοεις?Νταξει κι εγώ συχαινομαι τους μπάτσους γιατί σε κάθε έγκλημα είναι ανακατεμένοι και κανείς δεν κάνει πια την δουλειά του αστυνομικού βγαίνουν έξω λες κι είναι μπράβοι ....
όχιΜια λες άνθρωπος, μετά λες παλικάρι, σε λίγο θα πεις και ότι είναι Άγιος. Αποσπάσματα με στολή είναι.
Σε αυτό που λες έχω να σου πω ένα παράδειγμα και να σου πω ότι για μένα είναι ΟΛΟΙ.Επισης δεν ειναι ολοι καθικια..Οι πιο πολλοι?Ισως αλλα σιγουρα οχι ολοι.
Το μόνο που θέλω είναι οι γαύροι να το τρέξουν νομικά όσο δεν πάει. Άκου 500 προσαγωγές.Συμφωνώ μαζί σου 10000000%.
Απλά για εμένα δεν του αξίζει να πεθάνει και θα ήθελα να γίνει καλά αυτό.
Για εμένα η δουλειά που κάνει το να είναι ρουφιάνος με ένσημα έγκλημα είναι.ΟΤαν λες δευτερη ευκαιρια τι εννοεις?
το λες σαν να εκανε καποιο εγκλημα κ του αξιζει δευτερη ευκαιρια....
Λες και υπάρχουν και πολλές χώρες που δεν έχουν βλάψει άλλους στο παρελθόν η που δεν έχει εμφανιστεί πολιτική βια...Ρε ναι αληθεια είναι αυτά ξαναλέω, αλλά αν παρακολουθησεις τωρα τον πολιτισμό και τι βάσεις έχουν φτιάξει, θα εντυπωσιαστεις.
Μπάτσος ξέρεις ποιος ειναι; Ο κακός αστυνομικός. Και ξέρεις γιατί είναι κακός; Γιατι δεν κανει τη δουλειά του σωστά. Και ξέρεις γιατί δεν την κάνει; Γιατί δουλειά του δεν είναι η πρόληψη αλλά να δέρνει.όχι
όπως το να βαφτίζει κάποιος όλους τους αντιφρονούντες με την κυβέρνηση αναρχομπάχαλους έτσι και δεν μπορείς να βαφτίσεις όλους τους μπάτσους αποβράσματα
ποιος είμαι εγώ και εσύ να δικάσουμε εν ψυχρό τον άλλον και να τον καταδικάσουμε?
παλι τους τσουβαλιαζεις ολουςΓια εμένα η δουλειά που κάνει το να είναι ρουφιάνος με ένσημα έγκλημα είναι.
Μην μου πεις θεωρίες πες μου απλά ότι δεν είναι το αντίθετο όταν παίρνουν προστασίες από μαγαζιά φυλάνε πολιτικούς παιδεραστές πειράζουν τις κοπέλες στον δρόμο κλπ...?
Και πάνω σε ποιον εφαρμόζουν τον νόμο? Στους φουκαραδες.
Αν ήταν ο ένας μπάτσος κακός θα ήταν καλό το σώμα και θα είχαμε κράτος δικαίου, οι πολίτες θα νοιώθουμε ασφάλεια, κλπ κλπ. Τα σκέφτεστε και τα λετε;παλι τους τσουβαλιαζεις ολους
δεν γινεται ο 1 στους 100 να βγαζει κακο ονομα στο συνολο.
συμφωνώ μαζί σου σε όλαΜπάτσος ξέρεις ποιος ειναι; Ο κακός αστυνομικός. Και ξέρεις γιατί είναι κακός; Γιατι δεν κανει τη δουλειά του σωστά. Και ξέρεις γιατί δεν την κάνει; Γιατί δουλειά του δεν είναι η πρόληψη αλλά να δέρνει.
Άλλο αστυνομικός, άλλο ΔΙΑΣ, άλλο ΔΕΛΤΑ, άλλο λύτης.
Τι να κάνουμε, η εξουσία δείχνει το ποιόν σου.
Εχω πάει σε 1000αδες γήπεδα, όταν άκουσα να βρίζουν το νεκρό Αλκη, είπα Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
Αν εμείς είμαστε χούλιγκαν, αυτοί είναι χούλιγκαν με στολή, που είναι 10 φορές χειρότερο
Πολύ σωστός.Λες και υπάρχουν και πολλές χώρες που δεν έχουν βλάψει άλλους στο παρελθόν η που δεν έχει εμφανιστεί πολιτική βια...
Αδερφέ μου δεν θέλω να σου αλλάξω γνώμη η να έρθουμε σε αντιπαράθεση.παλι τους τσουβαλιαζεις ολους
δεν γινεται ο 1 στους 100 να βγαζει κακο ονομα στο συνολο.