Νέα

Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506
Όταν στο Περιστέρι έσπαγε το χέρι της κοπέλας δεν άκουγα για ζωή...
Επιλεκτική ευαισθησία..
Μπάτσος ή καφροάπλυτος είναι απλοί ρόλοι στο θέατρο τύπε. Άνθρωποι να μη χάνονται από τη μια ή την άλλη πλευρά. Ειδικά για μαλακίες, όπως οι σωβρακοφανέλλες.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.636
Πόντοι
506
Πατεράδες μαθαίνουν ακόμα τα παιδια να μισούν τις άλλες ομάδες.
Αντί να αγοράζουν κάνα παιχνίδι κάνα εργαλείο να μάθουν κανα επάγγελμα της προκοπής, αγοράζουν τις φανέλες των ομάδων και μπάλες να γίνουν ανεγκεφαλα χαμένα κορμιά....
Ο πατερας μου δεν ασχοληθικε ποτε με ποδοσφαιρο, ετσι κ εγω. Παρατηροντας αλλους ανθρωπους διαπιστωσα οτι το συγκεκριμενο κολλημα ειναι κατι που μεταδιδεται απο τον πατερα στον γιο, οτι κ καλα ειναι ανδρας. Δεν θημαμαι , ελλεινιδες ηταν; οταν ειπα οτι δεν ασχολουμ με το ποδοσφαιρο, με κοιταξαν περιεργα κ μαλιστα εριξαν υπονοουμενα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.724
Πόντοι
9.297
Εν τω μεταξυ ο συναδελφος δικηγορος και φιλος Καμπαγιαννης, μελος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγηκε και ειπε οτι οσοι κρατουνται αυτη τη στιγμη ειναι "αγνοουμενοι" και πρεπει το υπουργειο να βαλει τετραψηφιο τηλεφωνο για να ενημερωνονται οι συγγενεις για την τυχη τους (και το ελεγε σοβαρα).
Αν λέει τέτοιες μαλακίες επιστημων άνθρωπος ,φαντάσου τι θα λένε οι λοιποί λουμπεν ομο'ι'δεατες του.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.724
Πόντοι
9.297
Ο πατερας μου δεν ασχοληθικε ποτε με ποδοσφαιρο, ετσι κ εγω. Παρατηροντας αλλους ανθρωπους διαπιστωσα οτι το συγκεκριμενο κολλημα ειναι κατι που μεταδιδεται απο τον πατερα στον γιο, οτι κ καλα ειναι ανδρας. Δεν θημαμαι , ελλεινιδες ηταν; οταν ειπα οτι δεν ασχολουμ με το ποδοσφαιρο, με κοιταξαν περιεργα κ μαλιστα εριξαν υπονοουμενα
Σε περάσανε για γκεη επειδή δεν ασχολείσαι με ποδόσφαιρο;
Εμείς που ασχολούμαστε δηλαδή έχουμε προσλάβει γραμματέα να μας κλείνει τα ραντεβού μας....

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.636
Πόντοι
506
Ναι όμως εγώ βλεπω ότι η αλόγιστη βία είναι συνηθισμένη στις πορείες που φωνάζουν κατά της κυβέρνησης ενώ στα φιλαράκια τους τους γηπεδικούς κάθονται πιο χαλαρά...αυτό καυτηριάζω...βέβαια άλλο να δέρνεις τον 15χρονο και τον συνταξιούχο και άλλο τον μπάχαλο με τα καδρόνια...έχει μια ποιοτική διαφορά :confused:

Δεν είπα εκτέλεση εν ψυχρό είπα ότι μια ομάδα γηπεδικών με λοστάρια, πέτρες και φωτοβολίδες είναι εν δυνάμει δολοφόνοι οι περιπτώσεις των ανήλικων ρομά δεν έχουν καμία σχέση αφού τους είχαν ήδη ακινητοποιήσει...δεν χρειαζόταν να τους πυροβολήσουν.

Δεν τα ισοπεδώνω όλα ούτε είπα να τους ρίχνουν στο κεφάλι..είπα ότι αν κάπου θα επιτρπόταν να κάνει χρήση του όπλου του δεν θα ήταν σε κάθε γρηγορόπουλο αλλά στους ετοιμοπόλεμους με τα στυλιάρια...αλλά αυτοί είναι φίλοι τους δεν βαφτίζονται αντιεξουσιαστές.
οπως εγραψα στον Νιπλη, δεν το βλεπουν ετσι

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
Το θέμα δεν είναι η κράτηση....για 24 ώρες αλλά οι συνθήκες κράτησης που σχεδόν όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Μιλάμε με 100% πιθανότητα στα τόσα άτομα να είναι μέσα και αγαθιάρηδες...έχει μέσα και 17χρονα παιδιά από ότι άκουσα....ποιος εγγυάται ότι τα ορκς που υπηρετούν την πατρίδα θα δείξουν την ψυχραιμία που χρειάζεται για να μην τους δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα?
Δεν ξέρω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότιεπειδή η κράτηση τόσων ανθρώπων έχει άπειρη χαρτούρα, πιθανόν να μην ασχολούνται με κάποιον πέρα από τους "συνήθεις υπόπτους".

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μπάτσος ή καφροάπλυτος είναι απλοί ρόλοι στο θέατρο τύπε. Άνθρωποι να μη χάνονται από τη μια ή την άλλη πλευρά. Ειδικά για μαλακίες, όπως οι σωβρακοφανέλλες.
Είναι υποχείριο του συστήματος. Είναι ο ίδιος που θα μου ανοίξει το κεφάλι γιατί απλά μπορεί.
Και απ τη στιγμή που τα έβαλε με το δυνατό (το γαυρο δλδ) φαντάσου τι θα κάνει στον αδύναμο.
Επίδειξη δύναμης λέγεται αυτό.
Εύχομαι να το πάει στα άκρα ο γαυρος, έχει τη δύναμη. Να υπάρχει ένα δεδικασμένο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.611
Πόντοι
12.756
Ακριβώς αυτό

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.676
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότιεπειδή η κράτηση τόσων ανθρώπων έχει άπειρη χαρτούρα, πιθανόν να μην ασχολούνται με κάποιον πέρα από τους "συνήθεις υπόπτους".
προφανώς....επίσης είναι δυνατόν σε 24 ώρες να κάνουν σοβαρή ανάκριση σε 100άδες άτομα?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Μα η ασχολία με το ποδόσφαιρο ξεκινάει βλέποντας κάποιος το οικείο του περιβάλλον να ασχολείται...
Εξαρτάται και πως τους το είπες ότι δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, με τι ύφος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.664
Πόντοι
2.606
Άσε το τι ιδεα έχω εγώ και δες/σκέψου τι γράφεις εσύ...
δεν γραφω τιποτα παραπανω απο την πραγματικοτητα...καταγραφη και μονο,εσυ υποθετεις...τα πραγματα πανε στο διαολο μερα με τη μερα,αυτη ειναι η ωμη αληθεια...ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.664
Πόντοι
2.606
Μα η ασχολία με το ποδόσφαιρο ξεκινάει βλέποντας κάποιος το οικείο του περιβάλλον να ασχολείται...
Εξαρτάται και πως τους το είπες ότι δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, με τι ύφος...
τι θα πει δεν αχολουμαστε με το ποδοσφαιρο...ακουω αυτη τη μαλακια δεξια και αριστερα ....τα θελετε αυτα που λετε???? γηπεδα,τηλεοπτικα ,επαγγελματα ,μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες θεσεις εργασιας ...απο αυτον που φτιαχνει το γηπεδο ,μεχρι αυτο που διπλωνει τις μπλουζες των παικτων.....βιομηχανια δις ειναι ....και για να σταματησετε καποια στιγμη την καραμελα,τα χτεσινα εγιναν σε αγωνα βολλευ....Η κυβερνηση αυτη ειναι επικινδυνα ανικανη......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .....Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
τι θα πει δεν αχολουμαστε με το ποδοσφαιρο...ακουω αυτη τη μαλακια δεξια και αριστερα ....τα θελετε αυτα που λετε???? γηπεδα,τηλεοπτικα ,επαγγελματα ,μιλαμε για δεκαδες χιλιαδες θεσεις εργασιας ...απο αυτον που φτιαχνει το γηπεδο ,μεχρι αυτο που διπλωνει τις μπλουζες των παικτων.....βιομηχανια δις ειναι ....και για να σταματησετε καποια στιγμη την καραμελα,τα χτεσινα εγιναν σε αγωνα βολλευ....Η κυβερνηση αυτη ειναι επικινδυνα ανικανη......ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .....Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ....
Άλλο λέω εγώ σε αυτόν που το γράφω...
Λάθος κατάλαβες...
Άκυρο το μήνυμά σου σε εμένα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.664
Πόντοι
2.606
Άλλο λέω εγώ σε αυτόν που το γράφω...
Λάθος κατάλαβες...
Άκυρο το μήνυμά σου σε εμένα...
Δεν το εγραψα αυτο για σενα,αφορμη πηρα το ποστ.....παει σε ολους που βριζουν τον επαγγελματικο αθλητισμο και τον χωρο ποδοσφαιρου.....

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.881
Πόντοι
216
προφανώς....επίσης είναι δυνατόν σε 24 ώρες να κάνουν σοβαρή ανάκριση σε 100άδες άτομα?
Δεν κάνουν ανάκριση.
Γίνεται η λεγόμενη σήμανση. Και παίρνουν και πυρίτιδα από χέρια, dna κλπ.
Μιλάμε για άπειρα έγγραφα για να γίνουν αυτές οι πράξεις.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
Αφελής ερώτηση:

Αν δεν ήταν αστυνομικός, θα είχαν αποκλείσει το γήπεδο για να συλλάβουν εκατοντάδες άτομα; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom