αρα λοιπον και στα Εξαρχεια οσοι πετανε πετρες και μολοτωφ,να πυροβολουνται απευθειας στο ποδι?
φασκεις ή δεν αντιφασκεις τωρα? με τους αντιεξουιαστες το παιζεις δικαιωματιστης ,ενω με τους οπαδους φασιστας.
επισης,δεν υπηρξα ποτε συνδεσμιτης ρε τυπε,ασχετα αν ειχα παρτιδες μαζι τους και μαζευομουν σε γηπεδικες συναξεις καποτε
οι οπαδοι ειναι το τελευταιο ρομαντικο οχυρο σε μια καταρρεουσα κοινωνια,να εισαι σιγουρος γι΄ αυτο. μην κυνηγας φαντασματα.
οι ασφαλιτες εννοειται πως γνωριζουν καλυτερα απο εσενα και εμενα τι παιζει ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,αφου πολλοι απο αυτους ειναι και κεκαλυμμενα μελη σε συνδεσμους με σημαντικη οπαδικη δραση
αρκετοι τυχαινει να υποστηριζουν και την ομαδα του Χ συνδεσμου ,τον οποιον κατα καιρους εποπτευουν.
οτι οτι παιζει καποιο ρολο αυτο,απλως οταν χρονια συναναστρεφεσαι με ομοιδεατες καθε καστας,θα σου ανοιχτουν και πιο ευκολα στο βωμο "του καλου της ομαδας"
θα σου φανω ακραιος τωρα,αλλα ακομη και χθες κρατω τις επιφυλαξεις μου κατα ποσο ηταν πραγματι Ολυμπιακοι αυτοι που εκαναν την καταδρομικη. ξερεις οτι υποστηριζω τον Αρη,δεν εχω λογο να το παιξω δικηγορος κανενος στη προκειμενη.
μετα βεβαιοτητας σου λεω παντως οτι οι Ολυμπιακοι εχουν ηρεμησει κατα πολυ σε σχεση με παλιοτερα,κανοντας την αυτοκαθαρση τους απο τοτε που ηρθε ο Μαρινακης.
σε αγωνα ερασιτεχνικου τμηματος μου φαινεται πολυ περιεργο το οτι συνεβη εντελως απροκλητα τετοιο σκηνικο.
μπορει και να εισχωρησανμε αφορμη την επετειο του Γρηγοροπουλου αναρχομπαχαλακηδες μεσα στους γαυρους.
οι επαγγελματιες οπαδοι ,τελος ,προφανως υπαρχουν. παντα υπηρχαν επαγγελματιες. και παντου.
οχι μονο στο χωρο των οπαδικων συνδεσμων