You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από χουλιγκάνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.072
- Πόντοι
- 6.056
Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εντατική νοσηλεύεται στο Κρατικό Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ρέντη «Μελίναwww.newsit.gr
Φορούσε στολή ΜΑΤ ;;;
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.889
- Πόντοι
- 1.446
Δεν είπα ότι οι αστυφύλακες είναι κολεγιόπαιδα...Οι ματατζήδες τι θελουν νομίζεις;
Και εμείς σάκος του μποξ των μπασταρδων είμαστε, είτε λέγεται γήπεδο, είτε λέγεται πορεία, είτε γιατί έτσι.
Νέα Σμύρνη μέχρι να σβήσει ο ήλιος
Σίγουρα για να κάνεις αυτό το επάγγελμα και ειδικά στα ΜΑΤ, πρέπει να έχεις ειδική ψυχολογική δομή...
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.072
- Πόντοι
- 6.056
Το να γίνεις ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΕΖΟΝΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΚΑΤΟ, είναι το ίδιο με το να γίνεις ιατρός, αστυνομικός , μάστορας ;;;η όλη κατάσταση πηγάζει απο τις αρχες τους στόχους που έβαλαν οι γονεις για τα παιδιά τους.
Στην Ελλάδα ένα τεράστιο ποσοστό αντρών ασχολειται με μπαλα μπαλα μπαλα μπαλα, οι γυναικες φτιάχνουν τα νύχια τους και οι άντρες μαθαινουν το παιδι να είναι Ολυμπιακός Παναθηναικός ΑΕΚ..... όνειρο του παιδιού είναι τα Χριστουγεννα να παρει την φανέλα της ομάδας και αντί να έχει καμια βυζού για αφίσα έχει κάθε ούγκανο ποδοσφαιριστή της πούτσας.
Ένα άλλο ποσοστό μαθαίνει το παιδι να πάει να γινει αστυνομικός ένα "σταθερο" και " ασφαλές" επάγγελμα.
Ένα άλλο ποσοστό να γινει μάστορας να βγάζει με μια επίσκεψη χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως τουλάχιστον ένα πενηντάρικο κατοστάρικο και πως να κορροιδέψει τον πελάτη όσο πιο πολύ μπορεί.
Να γίνει γιατρός να τα παίρνει απο τον κόσμο.
Κάπως έτσι είναι το Ελλάντα όπως γραφουν οι φίλοι και σε ένα παλιοτερο νήμα.
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Πα ω γηπεδο κυριακη-τεταρτη δεν μου την επεσε ποτε κανενας μπατσος χωρις λογο να με σακατεψει...Ουτε ειδα σε πορειες να μην καινε κ να μην καταστρεφουν τις περιουσιες του κοσμακη και να ανακαινιζουν 5-6 φορες το χρονο.Οι ματατζήδες τι θελουν νομίζεις;
Και εμείς σάκος του μποξ των μπασταρδων είμαστε, είτε λέγεται γήπεδο, είτε λέγεται πορεία, είτε γιατί έτσι.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
τελυ δεν εννοω αυτο, εννοω οτι όταν πέφτει το επιπεδο πέφτει παντού.Το να γίνεις ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΡΕΖΟΝΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΚΑΤΟ, είναι το ίδιο με το να γίνεις ιατρός, αστυνομικός , μάστορας ;;;
κοινωνιες με πρεζονια χουλιγκανς πάσχουν σε μεγαλυτερο εύρος,
υπαρχει παντού χαμηλό επίπεδο.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
πλάκα πλάκα ομοίως με μία εξαίρεση...Πα ω γηπεδο κυριακη-τεταρτη δεν μου την επεσε ποτε κανενας μπατσος χωρις λογο να με σακατεψει...Ουτε ειδα σε πορειες να μην καινε κ να μην καταστρεφουν τις περιουσιες του κοσμακη και να ανακαινιουν 5-6 φορες το χρονο.
όχι εδώ αλλά στην ιταλία, τορίνο, γιουβέντους-λίβερπουλ (0-0, πολύ μούφα αγώνας).
ιταλός ματατζής φαγώθηκε να μου ρίξει κλωτσιά (πράγμα που κατάφερε εν μέρη τελικά), πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ στα πέριξ του γηπέδου προτού μπούμε μέσα...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
Οταν καθε σκ πετανε μολοτωφ στα ματ στα γραφεια του κλεφτοπασοκ και δεν τρεχει μια,
Ε τοτε βαρατε ,
Γάτα μη κλωτσήσετε ομως, μεγαλη προσοχη
Ε τοτε βαρατε ,
Γάτα μη κλωτσήσετε ομως, μεγαλη προσοχη
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Ενταξει ας μη λεμε οτι θελουμε.Αν δεν προκαλεσεις με καποιο τροπο πολυ δυσκολα να αρχισουν να σε κοπανανε.πλάκα πλάκα ομοίως με μία εξαίρεση...
όχι εδώ αλλά στην ιταλία, τορίνο, γιουβέντους-λίβερπουλ (0-0, πολύ μούφα αγώνας).
ιταλός ματατζής φαγώθηκε να μου ρίξει κλωτσιά (πράγμα που κατάφερε εν μέρη τελικά), πραγματικά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ στα πέριξ του γηπέδου προτού μπούμε μέσα...
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
ρε συ σου λέω τίποτα...Ενταξει ας μη λεμε οτι θελουμε.Αν δεν προκαλεσεις με καποιο τροπο πολυ δυσκολα να αρχισουν να σε κοπανανε.
τώρα μήπως κατάλαβε κάτι λάθος,μήπως με μπέρδεψε δεν ξέρω.
εξ άλλου ιταλία ήμασταν σε αγώνα τσαμπιος λιγκ.
και κρατουσα κασκόλ γιουβέντους.
δε γαμιέται στα παπάρια μου για μια μισοκλωτσιά, αν και είχε βαρύ πόδι ο τύπος
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
γενικότερα όμως ναι, δε βαράνε χωρίς λόγο
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Ιταλια ειχα παει κ εγω παλιοτερα οταν παιξαμε με Μιλαν και πιο παλια με Τορινο..Ειναι ψιλοεπιθετικοι εκει..Αλλα Ελλαδα παω γηπεδο απο πιτσιρικας και ποτε δεν μου ετυχε να με κοπανησουν επειδη ετσι..ρε συ σου λέω τίποτα...
εξ άλλου ιταλία ήμασταν σε αγώνα τσαμπιος λιγκ.
και κρατουσα κασκόλ γιουβέντους.
δε γαμιέται στα παπάρια μου για μια μισοκλωτσιά, αν και είχε βαρύ πόδι ο τύπος
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Όταν με ρωτούσαν 'τι κάνει Αλκης;' μάλλον είχα σκοτώσει τη μάνα τουΠα ω γηπεδο κυριακη-τεταρτη δεν μου την επεσε ποτε κανενας μπατσος χωρις λογο να με σακατεψει...Ουτε ειδα σε πορειες να μην καινε κ να μην καταστρεφουν τις περιουσιες του κοσμακη και να ανακαινιζουν 5-6 φορες το χρονο.
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
καλως τα τα παιδακια με τα ροπαλακιαΔεν είπα ότι οι αστυφύλακες είναι κολεγιόπαιδα...
Σίγουρα για να κάνεις αυτό το επάγγελμα και ειδικά στα ΜΑΤ, πρέπει να έχεις ειδική ψυχολογική δομή...
3,60 παιρνουνε και τον κοσμο δερνουνε
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
Πιθανονρε συ σου λέω τίποτα...
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
Επειδη διαβαζω εδω πολλες γενικοτητες του στυλ " χουλιγκανοι , πρεζονια , αλητες " , οταν η ιδια η χωρα διωχνει 400.000 μορφωμενους και εργατικους νεους που αναζητουν την τυχη τους στο εξωτερικο , τι περιμενεις δηλαδη
Μπορει να απαντησει κανεις με 3-4 γραμμες ?????
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
μας έμειναν οι "τζώρες" τύπε...Επειδη διαβαζω εδω πολλες γενικοτητες του στυλ " χουλιγκανοι , πρεζονια , αλητες " , οταν η ιδια η χωρα διωχνει 400.000 μορφωμενους και εργατικους νεους που αναζητουν την τυχη τους στο εξωτερικο , τι περιμενεις δηλαδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φέρτε πίσω επειγόντως τον δημητράκη...
και τον κμαν...
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.210
- Πόντοι
- 18.496
koiταξε οι ματατζηδες ειναι αλλη κατηγοριαΟι ματατζήδες τι θελουν νομίζεις;
δε γινεται να τσουβαλιαζουμε ολη την αστυνομια επειδη υπαρχουν οι ματατζηδες-που κ σε αυτους νομιζω πως ειναι λιγοι αυτοι που βγαζουνε πολυ κακο ονομα σε ολο το σωμα.
Και κρατάνε 60χρονους και 70χρονους ομήρους και δημοσιογράφους; υπάρχει περίπτωση να είναι κανείς εξ' αυτών;Ρίχνει κάποιος μια φωτοβολίδα και τραυματίζει βαρια εναν ανθρωπο, μάρτυρες λενε οτι μπηκε ξανά μέσα στο γυπεδο. Εσυ τι θες να τους αφήσουν να φύγουν και να μην κάνουν τίποτα για να βρούνε τον ενοχο;
Ολοι μεσα λοιπον για δακτυλοσκοπηση, δείγμα DNA και έλεγχο για πυρίτιδα στα χέρια, μην ανησυχείς δεν θα τους κρατήσουν για κανα μηνα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
η διμοιρία των ματ, για να μην προκαλεί, ήταν 800 μέτρα από το γήπεδο.
οι χουλιγκάνοι βγήκαν από αυτό (το γήπεδο) τους εντόπισαν και ξεκίνησαν τις μαλακίες.
μετά φταίει η αστυνομία
οι χουλιγκάνοι βγήκαν από αυτό (το γήπεδο) τους εντόπισαν και ξεκίνησαν τις μαλακίες.
μετά φταίει η αστυνομία
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 18K