Νέα

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
ρε παιδες μια γυναίκα σχετικά νέα εφυγε απο τη ζωή και ασχολουμαστε αν και κατα ποσο δουλεψε κλπ.. εγώ είδα μια αξιοπρεπή παρουσία τουλάχιστον σε σχέση με τα σκατα που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική σκηνή τα τελευταία 20 χρόνια.. και τους οποίους (εμείς ψηφίσαμε).. για πολιτική αντιπαράθεση υπάρχουν άλλα νήματα , λίγος σεβασμός σε μία γυναίκα που πάλεψε από μικρή με καρκίνο και μεγάλωσε 3 παιδιά (όπως και σε όλους χτυπήθηκαν από αυτό και δεν είναι επώνυμοι) παρόλο που εμένα προσωπικά με ξένισε η στάση της την περίοδο των μνημονίων..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Ε τότε να καταργηθούν οι αποσπάσεις στο Δημόσιο. Αν θες αυτό, μαζί σου. Αλλά να βγάζεις χολή μόνο για ένα άτομο επειδή δε συμφωνούσες πολιτικά, αυτό είναι ανθρωποφαγία.
Αλίμονο να έλεγα πως οι αποσπάσεις πρέπει να καταργηθούν για τη Γεννηματά και μόνο. Συμφωνούμε λοιπόν. Αλλά συνεχίζει να υφίσταται το θέμα πως όσα άτομα επωφελήθηκαν από τις αποσπάσεις, δεν ψήφισαν για τη μείωση αυτών των συντάξεων. Η Φώφη το έκανε, αυτό της καταμαρτυρώ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σαν σκυλάκια που γυρνάνε γύρω από την ουρά τους εισθε - καλά κάνουν και σας πηδάνε - κρίμα - καληνύχτα σας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.479
Πόντοι
6.256
Επειδή οι γνωστοί σκατόψυχοι έτρεξαν χθες να χύσουν το δηλητήριο τους όσον αφορά τη σύνταξη της μακαρίτισσας απλώς να τους ενημερώσω πως από τη στιγμή που ήταν βουλευτής είχε σταματήσει να την εισπράττει βάσει του νόμου Λοβέρδου.
Χεστήκαμε ρε γιδογάμη, νομίζεις ξεχνάμε τι σημαίνει πασοκ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.914
Πόντοι
9.297
έγραψα .....οχι, δεν είμαι απογοητευμένος. Διασκεδάζω πολύ όμως με τους χριστιανούς μπουρδελιάρηδες. Καινούριο ανέκδοτο με δύο λέξεις...
απάντησες το παραπάνω. Αφού θεωρείς πως η απάντηση αυτή, έχει την παραμικρή σχέση με το γραπτό μου, δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είτε πιστεύεις τα λόγια του Απόστολου Παύλου ότι οι Πόρνοι και οι Μοιχοί δεν θα μπουν στον Παράδεισο, οπότε είσαι σχιζοφρενής αφού χρησιμοποιείς πόρνες και θα καταλήξεις στην Κόλαση, είτε δεν τα πιστεύεις, οπότε δεν δικαιούσαι να αυτοχαρακτηρίζεσαι ως πιστός Χριστιανός. Μέση λύση, δεν υπάρχει
Aν μπορούσα να παντρευτώ την Νina Hartley η έστω την Brandi Love θα τις έκοβα τις πουτανες....

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Κριμα, φαινοταν καλος ανθρωπος

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.454
Πόντοι
9.931
Ρε τυποι δεν ειναι υπερβολικο να έχουμε εθνικο πένθος και κηδεία δημοσία δαπάνη για εναν άνθρωπο που δεν είχε διατελέσει ουτε Πρωθυπουργος, ουτε Πρόεδρος τη Δημοκρατίας, ουτε καν Πρόεδρος της Βουλής που ειναι το τρίτο ανώτερο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.082
Πόντοι
34.538
Αυτο το κομματικο παρταλι με την μοσχαροκεφαλη,επωφεληθηκε και
μπαινει βουλη να ξανααρμεξει δημοσιο χρημα..
Οτι πιο ασχημο κυκλοφορει σε γυναικα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.914
Πόντοι
9.297

Πασοκογυναικα...:uglykiss::hmm::shit:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Aν μπορούσα να παντρευτώ την Νina Hartley η έστω την Brandi Love θα τις έκοβα τις πουτανες....
ΝΟΜΙΖΕΙΣ. Εδώ βαρέθηκε ο άλλος τη Μόνικα Μπελούτσι, ΝΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ και την κεράτωσε. Αλλά και πάλι, οι Μοιχοί Κόλαση θα πάνε. Μην βασανίζεις λοιπόν τον εαυτό σου με φαντασιώσεις. Όποιος πραγματικά πιστεύει στην Ορθοδοξία, απαγορεύεται να κάνει σεξ εκτός γάμου, τελεία και παύλα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.479
Πόντοι
6.256

Μεγαλε χαλαρωσε. Κατ αρχην δεν ειναι γυναικα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.267
Πόντοι
6.515
πολιτικα δεν προσφερε τιποτα ιδιαιτερο στην χωρα...
ωστοσο, ηταν μετριοπαθης, ευγενής και εντιμη....πραγματα δηλαδη αδιανοητα για ελληνα πολιτικο...
μονο και μονο για αυτο αξιζει τον σεβασμο μας....
Τυπε μας θυμισες τον έντιμο Στεφανόπουλο
Συνήθως στην ελληνική πολιτικη σκηνή εντιμοι είναι αυτοί που δεν έχουν προσβαση στο μέλι ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.267
Πόντοι
6.515
Προσωπικά, άνθρωπος ο οποίος πέρασε - περνάει τέτοιο γολγοθά στη ζωή του και μόνο, αξίζει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, τον σεβασμό μου.
Τα "πολιτικά" θα τα κρίνει η ιστορία...σίγουρα πάντως όχι εγώ.
Συλληπητήρια και δύναμη στους οικείους της (όχι ότι διαβάζουν bou....)
Σαν άνθρωποι τη σεβόμαστε όσο τους χιλιάδες που μάχονται η έφυγαν από τη νόσο

Το 5ημερο πενθος αργία των βουλευτών είναι μια ακόμα γελοιότητα

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.538
Πόντοι
456
Τυπε μας θυμισες τον έντιμο Στεφανόπουλο
Συνήθως στην ελληνική πολιτικη σκηνή εντιμοι είναι αυτοί που δεν έχουν προσβαση στο μέλι ?
Κ.Στεφανόπουλος: Όταν με απέρριψε η κόρη του μπακάλη

«Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω… Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε “κατακούτελα”. Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να “βγάλεις” κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις»!

Ένας φυσιολογικός, έντιμος άντρας με τις ανάγκες του
Αν το πει αυτό ο Πάκης την έκανα για Ουρουγουάη

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.521
Πόντοι
6.236
Σαν άνθρωποι τη σεβόμαστε όσο τους χιλιάδες που μάχονται η έφυγαν από τη νόσο

Το 5ημερο πενθος αργία των βουλευτών είναι μια ακόμα γελοιότητα
Μήπως και όταν δεν αργούν, σε καλό μας βγαίνει πιστεύεις;

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.745
Πόντοι
2.306
ΝΟΜΙΖΕΙΣ. Εδώ βαρέθηκε ο άλλος τη Μόνικα Μπελούτσι, ΝΑΙ ΤΗ ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ και την κεράτωσε. Αλλά και πάλι, οι Μοιχοί Κόλαση θα πάνε. Μην βασανίζεις λοιπόν τον εαυτό σου με φαντασιώσεις. Όποιος πραγματικά πιστεύει στην Ορθοδοξία, απαγορεύεται να κάνει σεξ εκτός γάμου, τελεία και παύλα
Γιατι οι μοιχοί στην κόλαση;;;;;;; αν είναι η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία........

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Κριμα...τοσο νεα...καλο παραδεισο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Γιατι οι μοιχοί στην κόλαση;;;;;;; αν είναι η αγάπη αμαρτία, θα βγω να το φωνάξω με λατρεία........
Επειδή έτσι το έγραψε ο Παυλάρας, Απόστολος Παύλος για τους πιστούς. Πόρνοι και Μοιχοί δεν μπαίνουν στην Βασιλεία των ουρανών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom