Νέα

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Ενώ εχει λογική αυτο που λες εσυ…

Το δάσκαλε που δίδασκες, το εχεις ακούσει ποτε? :)
Προφανώς και έχει λογική αυτό που λέω εγώ. Αυτό που γράφεις είναι άσχετο. Ουσιαστικά μας λες ότι δε θα κάνουμε κριτική σε κάνεναν με ή χωρίς θέση εξουσίας που προβαίνει σε παράτυπη/παράνομη πράξη γιατί αν ειμασταν και εμείς στη θέση του θα κάναμε το ίδιο..Αυτό μας λες..Έβαλε κάποιος μέσο για να διοριστεί στο δημόσιο πχ. δεν θα κριτικάρουμε γιατί και εμείς αν μπορούσαμε θα κάναμε το ίδιο...σε έναν υποθετικό/φανταστικό κόσμο βέβαια...Συντονίσου λίγο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ουσιαστικά μας λες ότι δε θα κάνουμε κριτική σε κάνεναν με ή χωρίς θέση εξουσίας που προβαίνει σε παράτυπη/παράνομη πράξη γιατί αν ειμασταν και εμείς στη θέση του θα κάναμε το ίδιο..
Ναι, αυτο σου λεει. Δεν θα κάνεις κριτικη για κατι, το οποιο απλως δεν μπορεις να κανεις κι εσυ ενω θα ηθελες. Γιατι τοτε εισαι απλως υποκριτης.
Το να εισαι υποκριτης βεβαια ειναι δικαιωμα σου, εξαλλου ο καθενας επιφυλασσει για τον εαυτο του όση αξια κρινει ο ιδιος οτι πρεπει, αλλά μην μας ζητας να σου πουμε και μπραβο ή να μην σε καραμουζιάσουμε

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.084
Πόντοι
24.596
ακριβως αυτη τη στιγμη καρκινοπαθεις βρισκονται 6-6 σε καθε θαλαμο με μια νοσηλευτρια για 50 ασθενεις,σε νοσοκομεια απο τον Β Πελοποννησιακο Πολεμο.
θα γινουν δωρεαν προληπτικες εξετασεις με το ονομα της λες και τις εξετασεις τις πληρωνεις τωρα .
:confused: :confused: :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.084
Πόντοι
24.596
Να ευχαριστήσουν τους ανεμβολίαστους που έχουν γεμίσει τις ΜΕΘ.
Oι περισσοτεροι καρκινοπαθεις δεν ειναι σε ΜΕΘ αλλα σε Παθολογικες και Χειρουργικες.
:confused: :confused: :confused:

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Ναι, αυτο σου λεει. Δεν θα κάνεις κριτικη για κατι, το οποιο απλως δεν μπορεις να κανεις κι εσυ ενω θα ηθελες. Γιατι τοτε εισαι απλως υποκριτης.
Το να εισαι υποκριτης βεβαια ειναι δικαιωμα σου, εξαλλου ο καθενας επιφυλασσει για τον εαυτο του όση αξια κρινει ο ιδιος οτι πρεπει, αλλά μην μας ζητας να σου πουμε και μπραβο ή να μην σε καραμουζιάσουμε
Ωραία, αφού λοιπόν λέει αυτό, και αφού συμφωνείς και εσύ μαζί του, μη διαβάσω ξανένα σχόλιο που θα κάνεις κριτική σε κάποιον γιατί και εσύ στη θέση του θα έκανες το ίδιο...Μάθε πάντως πως κάποιοι είμαστε λίγο διαφορετικοί..Για παράδειγμα προσωπικά θα μπορούσα όταν ξεκινούσα την επαγγελματική μου καριέρα να επέλεγα να διοριστώ στο δημόσιο..προς έκπληξη σου δεν το έκανα..ταλαιωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα δουλεύοντας 12ωρα κάθε μέρα ενώ θα μπορούσα να δουλεύω βαριά 5ωρο όπως οι περισσότεροι στο Δημόσιο Τομέα..Επέλεξα όμως να δυσκολευτώ αλλά να έχω μια εξέλιξη που δεν θα είχα στο Δημόσιο...Εσύ θα επέλεγες να διοριστείς..Άρα μάντεψε εγώ θα κριτικάρω όσο γουστάρω και εσύ όχι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ωραία, αφού λοιπόν λέει αυτό, και αφού συμφωνείς και εσύ μαζί του, μη διαβάσω ξανένα σχόλιο που θα κάνεις κριτική σε κάποιον γιατί και εσύ στη θέση του θα έκανες το ίδιο...Μάθε πάντως πως κάποιοι είμαστε λίγο διαφορετικοί..Για παράδειγμα προσωπικά θα μπορούσα όταν ξεκινούσα την επαγγελματική μου καριέρα να επέλεγα να διοριστώ στο δημόσιο..προς έκπληξη σου δεν το έκανα..ταλαιωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα δουλεύοντας 12ωρα κάθε μέρα ενώ θα μπορούσα να δουλεύω βαριά 5ωρο όπως οι περισσότεροι στο Δημόσιο Τομέα..Επέλεξα όμως να δυσκολευτώ αλλά να έχω μια εξέλιξη που δεν θα είχα στο Δημόσιο...Εσύ θα επέλεγες να διοριστείς..Άρα μάντεψε εγώ θα κριτικάρω όσο γουστάρω και εσύ όχι..
Α οχι, τωρα το αλλαζεις, δεν ειπες αυτο. Ειπες οτι μπορεις να κανεις κριτικη, ακομη και αν θα εκανες το ιδιο στη θεση αυτού που κριτικαρεται. Τωρα πας να το μαζεψεις και λες κατι αλλο, αλλά ξερεις δεν ειμαστε 12 χρονων. Αν καταλαβες οτι ειπες μαλακια δεν θα παιξουμε.

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Α οχι, τωρα το αλλαζεις, δεν ειπες αυτο. Ειπες οτι μπορεις να κανεις κριτικη, ακομη και αν θα εκανες το ιδιο στη θεση αυτού που κριτικαρεται. Τωρα πας να το μαζεψεις και λες κατι αλλο, αλλά ξερεις δεν ειμαστε 12 χρονων. Αν καταλαβες οτι ειπες μαλακια δεν θα παιξουμε.
Αν δε ξέρεις να διαβάζεις δε σου φταίω εγώ. Είπα αυτό που εξήγησα σε πάνω από ένα σχόλιο...Αν δεν είσαι 12 χρονών τότε έχεις σκέψη 12χρονου..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αν δε ξέρεις να διαβάζεις δε σου φταίω εγώ. Είπα αυτό που εξήγησα σε πάνω από ένα σχόλιο...Αν δεν είσαι 12 χρονών τότε έχεις σκέψη 12χρονου..
Μια χαρα ξερω να διαβαζω, αν εσυ άλλο θελεις να πεις και αλλο γραφεις, το προβλημα δεν ειναι δικο μου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να δούμε αν οι Φωφικοί συμμαχήσουν με τους Γαπίστες.

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.568
Πόντοι
216
Ποιά Εβίτα Περόν,ποιά Θάτσερ,ποιά Ιντιρα Γκάντι, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ σε λίγο θα την ανακηρύξουν Αγία,άλλη δεν έπαθε καρκίνο,who cares που δεν θα παρελάσουν για Ήρωες '40.
Πέθανε μέλος της μετασοβιετικής μεταπολιτευτικής νομενκλατούρας.Πάλι καλά δεν απαγόρευσαν&στρατιωτική παρέλαση...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό εννοούσε ο Αλέξης όταν έλεγε οτι θα μειωθούν τα έξοδα για συντάξεις με φυσικό τρόπο.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.521
Πόντοι
6.236
Καλά οι πράσινες μάσκες....αλλά και πράσινο πένθος;;;; ?

• Like
Αντιδράσεις: fil69
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κριμα να περιφερουν την νεκρη σε ολη την Αθηνα για να δικαιολογησουν,ρεπορταζ,αργιες κλπ

Δεν μπορω να φανταστω το δραμα των οικειων,των παιδιων της ειδικοτερα,να περπατανε τη μιση Αθηνα χαριν σοου...

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.738
Πόντοι
4.656
Ο θεός να τη συγχωρέσει και να αναπαύσει τη ψυχή της που πέρασε πολύ άσχημα τα τελευταία χρόνια της ζωής τής.Αλλα να πούμε και την άλλη όψη του νομίσματος.
Ο Θεός να συγχωρέσει τη γυναίκα που ψήφισε μνημόνια , που φρόντιζε με αυτά που ψήφιζε να υπάρχει άλλο επίπεδο στη πρόσβαση υγείας εκείνη και άλλο ο απλός κόσμος κυρίως οι καρκινοπαθείς που αυξήθηκαν τόσο πολύ τα φάρμακα και οι θεραπείες,που ήταν υπέρ της μείωσης μισθών,υπέρ της μειωσης συντάξεων υπέρ της αύξησης φόρων και υπέρ της ιδιωτικοποίησης του υδροφόρου ορίζοντα.Ο Θεός να τη συγχωρέσει γιατί παρά το προχωρημένο στάδιο του καρκίνου που είχε συνέχιζε να ψηφιζει όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφιζε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.072
Πόντοι
34.538

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.082
Πόντοι
456

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
πέρασε κι αυτός καρκίνο πρόσφατα (με τόσες κατάρες που είχε από τους συνταξιούχους) και από τη συγκίνηση και φόβο μαζί, κλάταρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom