Νέα

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΑΝΤΖΕΛΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.738
Πόντοι
4.656
Άλλο σκατόψυχο δαμάλι εδώ πέρα.
Το ποιός είναι ο σκατοψυχος φαίνεται.Τη στιγμή που δεν σε προσέβαλα και τη στιγμή που δεν ήμουν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα προσβλητικός στην μνήμη της, δεν είχες λόγο να είσαι προσβλητικός.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.652
Πόντοι
41.129
Ποιά Εβίτα Περόν,ποιά Θάτσερ,ποιά Ιντιρα Γκάντι, ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ σε λίγο θα την ανακηρύξουν Αγία,άλλη δεν έπαθε καρκίνο,who cares που δεν θα παρελάσουν για Ήρωες '40.
Πέθανε μέλος της μετασοβιετικής μεταπολιτευτικής νομενκλατούρας.Πάλι καλά δεν απαγόρευσαν&στρατιωτική παρέλαση...
Οντως, με μεγαλη υπερβολή η προβολή και ο τρόπος κηδείας της.

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
ο θεος ας αναπαυσει τη ψυχουλα της,που τοσα περασε με αυτη την αρρωστια.πεθανε την ημερα που ηταν,για το καρκινο του μαστου.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
ας ελπισουμε τα παιδια της να συνεχισουν το εργο της :confused:

Εγώ πάντως με το που είδα το μελαχρινό λουκουμάκι να αποχαιρετά την μητέρα της ένιωσα ένα πολιτικό σκίρτημα μέσα μου για το αύριο αυτού του τόπου....
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.349
Πόντοι
2.306
Εγώ πάντως με το που είδα το μελαχρινό λουκουμάκι να αποχαιρετά την μητέρα της ένιωσα ένα πολιτικό σκίρτημα μέσα μου για το αύριο αυτού του τόπου....
Τυπε και που σαι ακόμη.. Έρχεται και η νέα γενιά μητσοτακαιων...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ο θεός να τη συγχωρέσει και να αναπαύσει τη ψυχή της που πέρασε πολύ άσχημα τα τελευταία χρόνια της ζωής τής.Αλλα να πούμε και την άλλη όψη του νομίσματος.
Ο Θεός να συγχωρέσει τη γυναίκα που ψήφισε μνημόνια , που φρόντιζε με αυτά που ψήφιζε να υπάρχει άλλο επίπεδο στη πρόσβαση υγείας εκείνη και άλλο ο απλός κόσμος κυρίως οι καρκινοπαθείς που αυξήθηκαν τόσο πολύ τα φάρμακα και οι θεραπείες,που ήταν υπέρ της μείωσης μισθών,υπέρ της μειωσης συντάξεων υπέρ της αύξησης φόρων και υπέρ της ιδιωτικοποίησης του υδροφόρου ορίζοντα.Ο Θεός να τη συγχωρέσει γιατί παρά το προχωρημένο στάδιο του καρκίνου που είχε συνέχιζε να ψηφιζει όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που ψήφιζε.
Σωστα, επρεπε να μην ψηφισθει κανενα μνημονιο, να σε πεταξουν εξω απο την Ευρωπη και να τρως δεκα χρονια απο τα σκουπιδια.
Οταν καταλαβετε τι ηταν ακριβως τα μνημονια, και οτι ηταν η εγγυηση για να συνεχισει να εχει χρηματοδοτηση η χωρα, αλλιως θα ειχαμε αρχιδια, το ξανασυζηταμε.
Φτασαμε 2021 και δεν εχετε καταλαβει μερικοι τιποτα. Κριμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Να σκεφθουμε λιγο βεβαια, τι ψυχολογια εχει το "λουκουμακι" που ξερει οτι πεθαναν απο καρκινο η μανα της, ο παππους της, η γιαγια της και νοσει και η αδελφη της μανας της.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Να σκεφθουμε λιγο βεβαια, τι ψυχολογια εχει το "λουκουμακι" που ξερει οτι πεθαναν απο καρκινο η μανα της, ο παππους της, η γιαγια της και νοσει και η αδελφη της μανας της.

Για την ίδια και την αδερφή της δυστυχώς με τέτοιο οικογενειακό ιστορικό οι πιθανότητες είναι πολλές... ευελπιστώ όμως να ανήκουν στις εξαιρέσεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Για την ίδια και την αδερφή της δυστυχώς με τέτοιο οικογενειακό ιστορικό οι πιθανότητες είναι πολλές... ευελπιστώ όμως να ανήκουν στις εξαιρέσεις....
Μακαρι, τι να πω? Το θεωρω συντριπτικο ενα κοριτσακι 14 ετων να σκεφτεται στην πιο τρυφερη ηλικια της οτι μπορει να εχει την ιδια τυχη

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Το ποιός είναι ο σκατοψυχος φαίνεται.Τη στιγμή που δεν σε προσέβαλα και τη στιγμή που δεν ήμουν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα προσβλητικός στην μνήμη της, δεν είχες λόγο να είσαι προσβλητικός.
Ενταξει ρε μεγαλε…εσυ εισαι για να γραφεις επικηδειους, αποδεικνύεις οτι υπαρχει τροπος να σκατοψυχάς καποιον με το γαντι…ευγε….

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.652
Πόντοι
41.129
Εγω δεν ειδα καμια υπερβολη
Live συνδεση 3 ωρες σχεδον ολα τα κανάλια. Κλεισιμο δρόμων.
Εθνικό πένθος. Τιμες υπουργού εν ενεργεία. Κηδεία δημοσία δαπάνη.
Δεν ειναι όλα αυτά υπερβολικά ? Τι ειναι για εσενα η υπερβολή που δεν εγινε σημερα οπότε ολο αυτο το show που έγινε σήμερα δεν μπορούμε να το πούμε υπερβολικό.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.738
Πόντοι
4.656
Σωστα, επρεπε να μην ψηφισθει κανενα μνημονιο, να σε πεταξουν εξω απο την Ευρωπη και να τρως δεκα χρονια απο τα σκουπιδια.
Οταν καταλαβετε τι ηταν ακριβως τα μνημονια, και οτι ηταν η εγγυηση για να συνεχισει να εχει χρηματοδοτηση η χωρα, αλλιως θα ειχαμε αρχιδια, το ξανασυζηταμε.
Φτασαμε 2021 και δεν εχετε καταλαβει μερικοι τιποτα. Κριμα.
Το ότι εδώ και δέκα χρόνια δεν έχουμε κυβέρνηση και οι απ'έξω κανονίζουν για εμάς δε σε ακούω να λες τπτ.Αλλα να σου πω ότι τώρα που θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως το νερό, το ρεύμα ,θα δουλεύεις 12ωρα με μηδέν ένσημα μηδέν ασφάλεια και 250 ευρώ το μήνα να λες και ένα ευχαριστώ που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.Πες ένα ευχαριστώ για το ξεπούλημα της χώρας γτ εγώ δε λέω επειδή είμαι από αυτούς που δεν εκτιμούν ότι έπρεπε να ξεπουληθεί η χώρα αλλά να πάνε φυλακή για εσχάτη προδοσία αυτοί που μας έφεραν εκεί που φτάσαμε.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Κ.Στεφανόπουλος: Όταν με απέρριψε η κόρη του μπακάλη

«Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω… Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε “κατακούτελα”. Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να “βγάλεις” κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις»!

Ένας φυσιολογικός, έντιμος άντρας με τις ανάγκες του
Αν το πει αυτό ο Πάκης την έκανα για Ουρουγουάη
Τυπε ο Πακης ειχε τις φοιτητριες του της Νομικης, δεν ειχε τετοια προβληματα…

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.738
Πόντοι
4.656
Ενταξει ρε μεγαλε…εσυ εισαι για να γραφεις επικηδειους, αποδεικνύεις οτι υπαρχει τροπος να σκατοψυχάς καποιον με το γαντι…ευγε….
Εσύ ειδικά θα ξέρεις κάτι παραπάνω περί του θέματος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Live συνδεση 3 ωρες σχεδον ολα τα κανάλια. Κλεισιμο δρόμων.
Εθνικό πένθος. Τιμες υπουργού εν ενεργεία. Κηδεία δημοσία δαπάνη.
Δεν ειναι όλα αυτά υπερβολικά ? Τι ειναι για εσενα η υπερβολή που δεν εγινε σημερα οπότε ολο αυτο το show που έγινε σήμερα δεν μπορούμε να το πούμε υπερβολικό.
Πεθανε η αρχηγος του τριτου κοινοβουλευτικου κομματος και ασχοληθηκε η Πολιτεία για ενα τριωρο, εκλεισαν τεσσερις δρομοι, απεδωσε τιμες ενα αποσπασμα, βγηκαν καποιοι λογοι, οι σημαιες ηταν μεσιστιες για μια ημερα, τα καναλια φυσικά καλυψαν το γεγονος, ΦΥΣΙΚΑ εγινε δημοσια δαπανη η κηδεια οπως επρεπε, ουδεμία υπερβολη. Δεν γνωριζω τι θα θεωρουσα υπερβολη. Απο αυτα που εγιναν ομως, τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Το ότι εδώ και δέκα χρόνια δεν έχουμε κυβέρνηση και οι απ'έξω κανονίζουν για εμάς δε σε ακούω να λες τπτ.Αλλα να σου πω ότι τώρα που θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως το νερό, το ρεύμα ,θα δουλεύεις 12ωρα με μηδέν ένσημα μηδέν ασφάλεια και 250 ευρώ το μήνα να λες και ένα ευχαριστώ που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν.Πες ένα ευχαριστώ για το ξεπούλημα της χώρας γτ εγώ δε λέω επειδή είμαι από αυτούς που δεν εκτιμούν ότι έπρεπε να ξεπουληθεί η χώρα αλλά να πάνε φυλακή για εσχάτη προδοσία αυτοί που μας έφεραν εκεί που φτάσαμε.
Ναι τύπε καλα ενταξει, τα εχουμε ξανακουσει αυτα, παλιωσανε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.234
Πόντοι
5.506
Tύπε, δε βαρεθήκατε να λέτε τόσα χρόνια τις ίδιες, ΜΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ, μαλακίες και να σκέφτεστε χειρότερα και από πεντάχρονα;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Εσύ ειδικά θα ξέρεις κάτι παραπάνω περί του θέματος
Ειμαι της λογικης οτι ο θανατος απαιτει ενα βαθμο μεγαλοψυχιας απο τους ζωντανους, εχθρους και φιλους.
τωρα αν αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους, τι να κανουμε, ολα μεσα στη ζωη ειναι.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.738
Πόντοι
4.656
Tύπε, δε βαρεθήκατε να λέτε τόσα χρόνια τις ίδιες, ΜΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ, μαλακίες και να σκέφτεστε χειρότερα και από πεντάχρονα;
Όταν σου έρθει και εσένα το λουκούμι και τα ζήσεις ανεπιστρεπτί,τα λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom