FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Οπως στο Βιετναμ ασ πουμε ??Τύποι σαν τον χενρυ εκαναν την αμερικη υπερδυναμη
Οπως στο Βιετναμ ασ πουμε ??Τύποι σαν τον χενρυ εκαναν την αμερικη υπερδυναμη
Ρε πουστη μου δε μπορω , προσκυναω, κοντεψα να πνιγω απο τα γελιαΘα τοποθετηθω με λογικη προσσεγιση στο θε΄μα τυπου Αλεξ
"για να τον βριζουν ολοι ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ"
Οποτε ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει
Λιτος και περιεκτικοςΥπερδύναμη τις ΗΠΑ έκαναν 3 πρόεδροι. Θεοδωρος Ρούσβελτ, Γούντροου Γουϊλσον και Φραγκλίνος Ρούσβελτ. Ο μακαρίτης ήταν στην κυβέρνηση του Νίξον... Άτακτη φυγή από το Βιετνάμ, δύο πετρελαϊκες κρίσεις, Κυπριακό ήταν η κληρονομιά του.
Εννοουσες Μπογρηολαγνοι ?? Γιατι κι αυτος οταν ηταν 25 τα ειχε με την Κοκκινου που ηταν 45Πέστα τύπε, μπας και αλλάξουν πλευρό οι μπαμπογριολάγνοι!
Και τι σημαινει, οτι δεν ειναι υπερδυναμη;Οπως στο Βιετναμ ασ πουμε ??
Ειναι μια προσέγγιση κι αυτη στο θέμαΣτα παπάρια μας κιόλας
εγω θα φερω τα ποταΨόφησε ο βρωμόπουστας, που ούτε τα σκουλήκια δεν θα τον φάνε.
Άντε και στου Σημίτη, να ψήσω ένα αρνί όταν θα έρθει η ευλογημένη εκείνη ώρα...
ποιον φισερ;Πεθανε και δεν θα μαθουμε τι ειπε τοτε στο τηλεφωνο με τον Φισερ
δυνατο μιλφομουνοΕννοείται
Εγώ πίνω ακόμα καφέ με την Χιλαρυ όταν πάω από κει
Μπομπυ ρε τυπε,τοτε που εχασε το πρωτο παιχνιδι απο Σπασκι και στο δευτερο δεν εμφανιστηκε.Πηρε τηλ ο Κισινγκερ κατι ειπανε και μετα πηγε και εγινε πρωταθλητηςποιον φισερ;
εισαι σκακιστης;εχω γραψει στο νημα,δεν σε θυμομουνΜπομπυ ρε τυπε,τοτε που εχασε το πρωτο παιχνιδι απο Σπασκι και στο δευτερο δεν εμφανιστηκε.Πηρε τηλ ο Κισινγκερ κατι ειπανε και μετα πηγε και εγινε πρωταθλητης
Tα βασικα ξερω,πορτες,πλακωτο και φευγαεισαι σκακιστης;εχω γραψει στο νημα,δεν σε θυμομουν
να δεις που και η γη δε θα τον δεχεται και θα τον ξερναειΨόφησε ο βρωμόπουστας, που ούτε τα σκουλήκια δεν θα τον φάνε.
Άντε και στου Σημίτη, να ψήσω ένα αρνί όταν θα έρθει η ευλογημένη εκείνη ώρα...
μαλακια στο πλακωτο που ο λευκος παιζει με 4 ιππους και ο μαυρος με 2 βασιλιαδεςTα βασικα ξερω,πορτες,πλακωτο και φευγα
Στο πρωτο παιχνιδι ο Φισερ θυσιασε εναν αξιωματικο για ενα πιονι,εγκλωβισε τον αξιωματικο στην τριαδα για να κερδισει το ακριανο πιονι απο τα 3(που δεν ειχαν κινηθει) και τελικα εχασε,αλλοι λενε οτι το κανε εσκεμμενα για να κερδισει ο Σπασκυ,αλλοι γιατι πιστευε οτι μπορει να τον κερδισει και με κομματι μειον.μαλακια στο πλακωτο που ο λευκος παιζει με 4 ιππους και ο μαυρος με 2 βασιλιαδες
Τον αποκηρύσσει είπες; Δεν τους ξέρετε καθόλου καλά τους Εβραίους...Αφού τον αποκυρήσσει μέχρι και ο Ραβίναρος Μορντεχάι Φριζής, καλά έκανε και απόθανε ο Χένρυ. Δεν θα λείψει σε κανένα.