Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Ανύπαρκτη πολιτικός, αν δεν είχε το όνομα θα εργαζόταν ταμίας σε σούπερ μάρκετ...
Και πώς ξερεις οτι θα πεθανεις πριν απο μενα?aλεξ δε αφηνω υπευθυνο να αναλαβει το μπου τα εξοδα της κηδειας μου.
Το Μητσοτακεηκο πιάνει εύκολα τα 90...Και πώς ξερεις οτι θα πεθανεις πριν απο μενα?
Το Μητσοτακεηκο πιάνει εύκολα τα 90...
ηταν ταμιας σε τραπεζα.Ανύπαρκτη πολιτικός, αν δεν είχε το όνομα θα εργαζόταν ταμίας σε σούπερ μάρκετ...
εχεις ενα δικιο.Και πώς ξερεις οτι θα πεθανεις πριν απο μενα?
Δες το βιντεο ρε ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΑΓΑΡΙ...Μα λες βλακειες, εισαι τουλαχιστον 7-8 χρονια νεοτερος απο μενα και μου αναθετεις την κηδεια σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα, σαχλαμαρα, κοφτο. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες
ΟΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΕΙΝ...Ακόμη δεν ψόφησες μωρή ακροδεξιά κουράδα;
ΤρεμωΔες το βιντεο ρε ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΑΓΑΡΙ...
ΦΟΒΑΣΑΙ ΡΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ???
Ρε παραγωγη κοπριας,συνεχισε το μπουκιτσι τωρα κι επιτελους μαθε πως γινεται ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ DT....Ακριβώς. Γι'αυτό σκάσε.
Πολλοι απο τους " Ελληνες ",δεν ειναι Ελληνες,αλλα ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙΤελικά, στο bou ο χωροχρόνος απλά δεν υφίσταται. Ούτε ένα δευτερόλεπτο ωριμότερο το σύνολο.
Ρε σείς, συνέλθετε! Άνθρωπος πέθανε, και σε σχετικά μικρή ηλικία για τα δεδομένα της εποχής μας, και πρίν προλάβει να κρυώσει καλά-καλά το πτώμα, ξεσκίζετε ο ένας τον άλλο για... τι ακριβώς; Πολιτική; Ιδεολογικες/ιδεοληπτικές διαφορές; Πόσο μεγάλη την έχει ο καθένας με αφορμή ένα θάνατο;
Ρε... λίγο σεβασμό στο θάνατο ρε μπουρδελιάρηδες! Έλληνες είμαστε, το φελέκι μου! Έχουμε, υποτίθεται, κωδικοποιημένο αυτό το αίσθημα σεβασμού στο θάνατο, απο την εποχή που ο Παρθενώνας ήταν νεόδμητο!
Θυμισε μου τι ψηφιζεις ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ κατι....Θα μου μάθεις εσύ ρε χρυσαύγουλο που είσαι ειδικός.
Μην το πάρεις στραβά, ή πάρτο, δε μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά... τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν απευθυνόμουν ΚΑΙ σ'εσένα;Ρε παραγωγη κοπριας,συνεχισε το μπουκιτσι τωρα κι επιτελους μαθε πως γινεται ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ DT....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλοι απο τους " Ελληνες ",δεν ειναι Ελληνες,αλλα ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ
Ελα πες,μην ντρεπεσαι ρε χαζο...Θαυμαστές του Τσολάκογλου πάντως δεν ψηφίζω σαν εσένα.
Α,για πες,σε καναν σοσιαλιστικο " παραδεισο " δηλαδη?Εσύ πρόσεχε ρε χρυσαύγουλο μην πας για μπάνια.
Τυπε μαλακιες λεει ο Αλεξ οτι πρεπει να ντρεπεσαι...εχουν συναισθηματα οι κουραδες για να νιωσουν ντροπη;Ρε ρουφήξτε τ' αυγό σας ρε που θα μας πείτε και πότε πρέπει να ντρεπόμαστε.
Ενω οι Κουληδες,Τσιπρες,Σαμαραδες και ολη η υπολοιπη φαρα εχουν προσφερει....ασε μας ρε Τακη και εσυ.πολιτικα δεν προσφερε τιποτα ιδιαιτερο στην χωρα...
ωστοσο, ηταν μετριοπαθης, ευγενής και εντιμη....πραγματα δηλαδη αδιανοητα για ελληνα πολιτικο...
μονο και μονο για αυτο αξιζει τον σεβασμο μας....
Σε λιγο θα κυκλοφορησει απο την Biontech -PfizerΖωή στην οικογένεια της.
Απορώ πως με τόσους θανάτους παγκόσμιως,πως δεν κάνουν κάτι, για να εφευρεθούν,κάποια εμβόλια για τον καρκίνο.