Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
συναδελφοι οι προσεγγισεις ειναι ευστοχες αλλα αυτο ξεκιανει απο την ηλικια των 20+ λογω κυριως λανθασμενων προτυπων απο την οικογενεια..εισαι η πριγκιπισσα μας το διαμαντακι μας κλπ..συνεπως η εκαστοτε πατολα ενδιαφερεται μονο για τα ρουχα,τα παπουτσια και γενικα οτιδηποτε αλλο εκτος απο την ουσια..ετσι λοιπον φτανει σε αυτη την ηλικια 35+ σοβατισμενη με μεικαπ οσο δεν παει να προσπαθει να αποδειξει σε ολους πως ειναι νεα και πολυ επιθυμητη...

η συμβουλη μου ειναι παραμυθι στο παραμυθι..και εξηγουμαι μια τετοια πετυχα περσι σε κλαμπ μου εκανε τη δυσκολη και εισαι μικρος κλπ αλλα μολις τον εφαγε να τα τηλεφωνα και τα μυνηματα..η πλακα ειναι το πριν και το μετα..εμπειρια που προτεινεται για γελιο και καφριλα με τα φιλαρακια σας

(ειμαι 25)

διοτι απο το κωλο καμμια δε πεθανε!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι σε αποκάλεσε ο διευθυντής, κόμη;

Μα κι αυτοί οι μαλάκες οι διευθυντάδες, με τόσο μουνί που κυκλοφορεί γύρω, ψαρώνουνε με την κάθε τελειωμένη;
Κόμη, ίσως πρέπει να τους συστήσεις το site, να δουν με τί μπορούν να  "παίξουν" οι άνθρωποι, εκτός του πουλιού τους βέβαια :dancing:

Oxi :) ειπε με το ονομα μου... αλλα σιγα σιγα λεω να το καθιερώσω το count Vronsky μια και οι παντρεμενες στελεχη με παιδια ειναι το πιο αγαπημενο μου target μετα το ανατολικο μπλοκ!!! Οπως και του κανονικου Vronsky αλλωστε!

τωρα για το αλλο θεμα... Οπως ειπε και ο Κισσινγκερ γνωστος ισχυρος αντρας και πολυ ασχημος: "H Δυναμη ειναι το καλυτερο αφροδισιακο! Εαν δεν ημουν αντιπροεδρος δεν θα γαμουσα ποτε!!!" Οποτε ενα δεν εχουν γαμησει καλα μικροι ... τωρα θολώνουν και δεν μπορουν να επιλεξουν...

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Απόλυτο βέβαια δεν είναι τίποτα...

halandrokavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβαίνω και αφουγκραζομαι καθε εναν απο τους συναδελφους βλεποντας την "Εξελιξη" της γυναικας στην συγχρονη εποχη.
Αβιαστα ανησυχεις και αναρωτιεσαι πως πριν απο 20-30 χρονια το να βρεις την γυναικα της ζωης σου ηταν περισσοτερο ευκολο και τώρα αναρωτιεσαι αν αξιζει να σκεφτεσαι την λέξη οικογενεια.

Βλεποντας αυτη την εξελιξη να λαμβανει χώρα στην Αγγλια που ζουσα αρκετα χρονια πριν
δεν περιμενα οτι θα κτυπησει την Ελλαδα σε τετοιο βαθμο.Αργοτερα σιγα σιγα ανακαλυψα πως οι γυναικες Ελληνιδες εχουν σιγα σιγα αρχισει  στα πλαισια της ανεξαρτησιας και της ισοτητας που επιτασσει η συγχρονη εποχη να χανουν τις παλιες αξιες που εβρισκες σε μια γυναικα , αλλα πανω απο όλα τον αυτοσεβασμό τους σε βαθμό που να μην ξερουν που πανε τα 4 ,να εχουν φτασει στο σημειο να μην ιεραρχουν τα θέλω τους ,να μπερδευονται μόνες τους και να μπερδευουν και μας.

Γιατι και αυτο δεν εχει γινει ρε παιδια?Εχουμε μπερδευτει βλέποντας ΑΛΛΕΣ γυναικες απο τις μανες μας και εχοντας αλλα προτυπα τις βλεπουμε απλα δυσκολες ,περιεργες και για τους πιο ανασφαλεις ακαταλληλες.

Και εδω θέτω την δικια μου ταπεινη απορια και καταθεση.
Νομιζετε πως υπαρχουν γυναικες  που βαθια μεσα τους  δεν θέλουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν?Να κανουν οικογενεια?
Αν βαλουμε τον αντρικο εγωισμο μας στην ακρη θα δουμε την αληθεια ξεκαθαρη.
Οχι πλεον δεν μπορουμε να ειμαστε στο βαθμο που ηταν οι παλιοι οι αντρες αφέντες που ο λογος του ειχε απλα απηχηση στην γυναικα και την δεχοντανχωρις δευτερη κουβέντα.Δεν ειμαστε σε θέση να λειτουργουμε όπως οι πατεράδες μας που δουλευαν και αφηναν την μανα μας σπιτι να μας μεγαλώσει.Ετσι εχου γινει τα πραγματα.Η γυναικα χωρις να καταπιεζεται τωρα πλεον εχει αποψη , λεφτα, εξουσια και δυναμη.Το κάλο (και αν το σκεφτουμε καλυτερα το κακο) για μας ειναι οτι δεν μπορει να την διαχειριστει 100%.Για αυτο και χανει την μπάλα.Προσπαθει να διεκδικήσει οτι καλυτερο γινεται για αυτη.

Γιατι γκρινιαζουμε βλεποντας μονο το δεντρο και χανοντας το δάσος.Γιατι να γινομαστε ανασφαλεις και μιζεροι και να μην υιοθετησουμε την ταση της εποχης προσαρμοζοντας τις αναγκες μας σε αυτην?Νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη μαγκια απο το να τισ απορριπτουμε.

Οχι δεν εχω βρει την γυναικα που 8α παντρευτω που θα με κανει να της τα δώσω όλα , συνεχιζω να την ψαχνω γαμοντας παραλληλα οτι πιο επιλεκτο βρισκώ,οστωσο προσπαθω παντα να δώ τι κρυβεται πισω απο το μανδυα με τα "στολιδια" της νεας εποχης που καλυπτει την συγχρονη γυναικα.
Καποιες γυναικες τις απορριπτω χωρις καν να τις μιλησω
καποιες χαλαω τον πολυτιμο χρονο μου μια να τις μάθω, καποιες λογω της εντυπωσιακης εμφανισης της δινω μια δευτερη ευκαιρια να μου αποδειξουν οτι οτι εχω καταλαβει ισως να ναι λάθος.Και που θα παει θα την βρω μια μερα........

Αν υπαρχει ένα μυνημα που θα ηθελα να διαβαστει σημερα ειναι να μην συμβιβαζομαστε αλλα και να μην απογοητευομαστε.Να ψαχνουμε παντα το καλυτερο (ειδικά οι νεοτεροι)και να προσπαθουμε να μαθαινουμε την γυναικα που ειμαστε μαζι (εστω για μια μέρα μια βδομαδα ή ενα μηνα) όσο καλυτερα μπορουμε , να μην κλεινομαστε και να επικοινωνουμε,δειχνοντας ενδιαφερον μαθαινουμε τον αλλον καλυτερα και μπορουμε συντομοτερα να ξερουμε αν ταιριαζουμε ή οχι.
Its the only way forward nowadays lads!!!
And the best part is οτι μεχρι να βρεθει η καταλληλη we can still keep fucking!!!![/left]

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Το θεμα θα ειναι οτι οταν θα καταλαβουν τι μαλακιες ειναι ολα αυτα που διαβαζαν σε cosmo και αλλα τετοια περιοδικα και οτι εβλεπαν σε τηλεοραση να προβαλετε,(με αυτες τις αξιες που θελουν να περασουν αυτα)  και καταλαβουν οτι ειναι μια καλοσχεδιασμενη πλανη σε πειραματικο σταδιο(το οποιο πετυχε το σκοπο του) απο τη νεα ταξη πραγματων και οτι τα πειραματοζωα ειναι αυτες και τελικα πεσαν μεσα στην παγιδα μονες τους και βγαλαν τα ματακια τους θα ειναι πλεον αργα,ισως να κανουν αλλα 7-10 χρονια να το αναγνωρισουν σαν προβλημα αλλα θα εχουν πληρωσει πολλες το τιμημα.Αφου βιολογικα δεν θα μπορουν εμφανισιακα θα εχουν σιτεψει και δεν θα τις θελει κανεις τοτε θα ριξουν κλαμα.Εμεις θα τις λυπομαστε αλλα δεν θα κανουμε τιποτα για αυτο οπως με τα πρεζακια ποιος τους φταει που τα αρχησαν.Απλοι θεατες στο δικο τους εργο και θα λεμε εμεις σας τα λεγαμε εσεις μας γραφατε στο μουνι.τωρα  :birdman: .

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Μη μου τις στεναχωρεις μωρε τις καημενες και εδωσαν σχεδον ολο το δωρο του πασχα και αγορασαν  ξεκολε ρουχαλακια για το καλοκαιρι που πλησιαζει να μας τρελανουν για να τις αποθεωνουμε στο δρομο να ανεβαινουν(κανοντας ομως παντα τις ενοχλημενες!!!).

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ σωστές οι περισσότερες τοποθετήσεις για ένα θέμα που είναι πιο μεγάλο από ότι φαίνεται, και εξηγούμαι:
Πόσοι από εμάς είναι σε ηλικίες 33-45 και ψάχνονται κάπως (δηλ. ελεύθεροι, χωρισμένοι, δυστυχισμένοι παντρεμένοι κ.λ.π)? πολλοί φαντάζομαι,
Ηλικιακά λοιπόν απευθύνονται σε γυναίκες 30-40 που δεν είναι σοβαρά δεσμευμένες (ή τουλάχιστον έτσι λένε). Μια μεγάλη πλειοψηφία γυναικών (όχι όλες ευτυχώς) όμως στη ηλικία αυτή διαθέτει τα εξής προβληματικά χαρακτηριστικά:
1. Νομίζει και διακυρήσσει ότι γνωρίζει πάρα πολλά από τη ζωή, ενώ στη πράξη δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.
2. Δικαιολογεί απόλυτα το παρελθόν της απλά για να νοιώθει καλύτερα, γνωρίζει πολύ καλά τι θα πρέπει να γίνει στο μέλλον της και με ξεροκεφαλιά αυτό επιδιώκειμ κλείνωντας τα μάτια στο πιο σημαντικό θέμα που την απασχολεί : ότι ο χρόνος περνάει αδυσώπητα πλέον.
3. Υποθέτει πως κρατάει την ζωή της στα χέρια της επειδή έχει μια δουλειά (αλοίμονο αν δεν είχε), μένει μόνη σε κάποιο σπίτι (άν μένει), έχει ένα αυτοκινητάκι και ένα κινητό.
4. Εχει πάρα πολλά συσσωρευμένα ψυχολογικά απωθημένα τα οποία κυρίως οφείλονται σε αυτά που δεν μπόρεσε να κάνει και σε αυτά που βλέπει ότι μάλλον δε θα προλάβει να κάνει.
5. Για να καλύψει τα απωθημένα της και την πιθανή απεικόνισή τους προς τα έξω, εμφανίζει στους άλλους έναν δυνατό (υποτιθέμενο) τρόπο ζωής, της αρέσουν συγκεκριμένα μέρη για φαγητό, πίνει αυγκεκριμένα και "δύσκολα" ποτά, μαγειρεύει συγκεκριμένα φαγητά, της αρέσει ο Πλούταρχος και ο Βέρτης, λέει ότι πάει γυμναστήριο ενώ πάει 1 τον μήνα, θέλει να μάθει και άλλη ξένη γλώσσα λες και είναι 20, της αρέσει να κοιμάται για ξεκούραση ενώ δε λέει ότι αρχίζει και αποβλακώνεται κ.λ.π.
6. Εχει αποκτήσει πολύ άσχημες συνήθειες που μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να αποβάλλει, όπως, μιλάει πολύ στο κινητό το οποίο θεωρεί άκρω απαραίτητο για την ιδιωτική της ζωή λες και θα την πάρουν πολύ σημαντικοί άνθρωποι, δεν μαγειρεύει τίποτα, δεν ξέρει να κάνει τίποτα στο σπίτι, δεν έχει αναπτύξει καμία ικανότητα, δεν έχει φίλες πλέον, λέει πολλά ψέματα, οδηγεί κομπλεξικά και δεν μπορεί συνήθως να πάει οδηγώντας εκτός Αθηνών (πότε  θα μπορέσει στα 50 της?) και άλλες πολλές που όλοι ξέρουμε.
7. Πουλάει την πιθανότητα του sex με αντάλλαγμα το "δέσιμο", αλλά συνήθως ο μόνος που έχει σίγουρος είναι κάποιος που δεν πληρεί καμιά από τις υποτιθέμενες προϋποθέσεις που θέτει σε εσένα.
8. Γενικά προσπαθεί να πουλήσει τον εαυτό της πολύ ακριβά, έλα όμως που σαν άτομο δεν αξίζει και τίποτα και το χειρότερο : το ξέρει.

Ας προσέξουμε όλοι μας, αυτή η γυναίκα έιναι πολύ δήθεν και έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Δε λέω να μην τις πλησιάζουμε αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Michael1967 σωστα μιλας! Eγραψες ενα users manual το οποιο πρεπει οι moderators να διανειμουν στα μελη!
Good Job

Επισκέπτης
Στη πολυ σωστη αναλυση του Μιχάλη67 θα προσθέσω μόνο μιά παραγραφο, πολυ σημαντικη για μενα.

9. Ειναι ''καμμενες'' και ως αποτελεσμα ''κενές''. Το σωστό metaphor εδω ειναι το καμμενο ελαστικο αυτοκινητου που ηταν χρονια ακινητο...απο εξω φαινεται καινουριο αλλα ειναι αποβουλκανισμένο και αρα, επικυνδηνο.

Τα εχουν κανει ολα νωρις και επιφανειακα... μυκονους, γαμησια, παρτουζες, ταξίδια, εστιατόρια...σπανια να εκτιμησουν και να απολαυσουν μιά παροχή...να απολαυσουν στιγμες....και εκει βγαινει το μεγαλο, τραγικο κενο τους...

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Αντε βάλτε όλοι ένα χεράκι και προσθέστε και άλλα "πλεονεκτήματα" σε αυτήν την κατηγορία γυναικών.
Οταν συμπληρωθεί το user manual που λέει και ο Vronsky θα πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη σε όλες τις επαφές μας. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο υποψήφιες γκόμενες ή fuckmates, είναι συνάδελφοι, γραμματείς, οδηγοί στο δρόμο, φίλες των φίλων μας κ.λ.π.
Εμείς οι άντρες θα πρέπει σιγά σιγά να τους περιορίσουμε αυτό το ύφος και να τους τονίσουμε τα πρέγματα που πραγματικά έχουν αξία.
Να κάνουμε καλύτερη και την ύπαρξη τους αλλά και τη δική μας καθημερινότητα, με το αζημίωτο δηλαδή   :dancing:

Επισκέπτης
αφου δεν αγαπησαν κανεναν ,εκτος απο τον εαυτο τους, τα προηγουμενα χρονια γιατι να αγαπησουν στα 35 τους? απλα ειναι στο οριο και αλοιμονο στον ατυχο που θα τις φορτωθει νομιζοντας οτι ειναι η σωστη ηλικια για γαμο για μια γυναικα, ΛΑΘΟΣ. στα 35 μονο συσωρευμενα κομπλεξ εχουν.

και ΕΞΟΔΑ. Πολλα έξοδα.
και Λίπη. Πολλα Λίπη
και Κυτταριτιδα. Πολλη κυτταριτιδα.
και δυσκολη τεκνοποιηση.
και αγχος. Πολυ αγχος.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οταν συμπληρωθεί το user manual που λέει και ο Vronsky θα πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη σε όλες τις επαφές μας.

Παιδιά, το συγκεκριμένο target group κοντεύει να φύγει και από το ασυνείδητό μου. Οι μόνες Ελληνίδες γυναίκες που αξίζουν - άποψή μου - είναι κάποιες που τις βλέπεις στο δρόμο και περπατούν με πραγματική αυτοπεποίθηση, ελευθερία και αισθητική, an improved european version, αλλά είναι πολύ λίγες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από ότι μπορώ να συμπεράνω, οι γράφοντες στο συγκεκριμένο thread είναι συγκεκριμένης ηλικίας, κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου δηλ. μειοψηφία. Που δυστυχώς όμως αποτελούν target group των... αχαρακτηρίστων. Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πως βλέπουν το θέμα και και συνάδελφοι διαφορετικής κουλτούρας, διότι άνθρωποι με τα παραπάνω έχουν μπουχτήσει και δεν διατίθενται για περαιτέρω συμβιβασμούς.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το θεμα θα ειναι οτι οταν θα καταλαβουν τι μαλακιες ειναι ολα αυτα που διαβαζαν σε cosmo και αλλα τετοια περιοδικα και οτι εβλεπαν σε τηλεοραση να προβαλετε,(με αυτες τις αξιες που θελουν να περασουν αυτα) 

Το θέμα είναι ότι  ΜΕΧΡΙ να τα καταλάβουν αυτά, εμείς τί κάνουμε; Περιμένουμε υπομονετικά (!!!) τις κουνημένες να ξεκαβαλικέψουν το καλάμι, ή κάνουμε αυτό που όλες αυτές, ωσάν κατσίκες, αναμασούν, δηλαδή "ζω τη ζωή μου"; :boobies:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μιλούσα το μεσημέρι με μια γνωστή...
Ειχα να την δώ 2 μήνες..Μπλα Μπλά...Μου πετάει οτι το Πάσχα πέρσι,ειχε κερατωσει για 2 μήνες τον αρραβωνιατικό της..Γιατι απλά ηθελε άλλο ΠΕΟΣ οπως δήλωσε..Στα 36 η κυρία,ο κύριος 42(απο τους ΜΑΛΑΚΕΣ που την πατάνε οταν τους πουλανε οι 35ρες έρωτα)..
Την αρχίζω οτι'ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ?'. Και απαντάει: 'Η σωστή γυναικα,πάντα ψάχνει..'
Ειναι η ίδια που σε κρουαζιερόπλοιο πήρε σε 1 μέρα,πίπα απο Αλβανό και Βέλγο(νομιζω το εχω ξαναγράψει) και χωρίς τυψεις την άλλη εβδομαδα αρραβωνιάστηκε(εψαχνε σαν τρελλή καμια 5ετια για αρραβώνα)
Και σήκωσα τα χέρια ψηλά...
Αν υπάρχει Θεός,θα φέρει κιαλλες Ουκρανιδούλες...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το θέμα είναι ότι  ΜΕΧΡΙ να τα καταλάβουν αυτά, εμείς τί κάνουμε; Περιμένουμε υπομονετικά (!!!) τις κουνημένες να ξεκαβαλικέψουν το καλάμι, ή κάνουμε αυτό που όλες αυτές, ωσάν κατσίκες, αναμασούν, δηλαδή "ζω τη ζωή μου"; :boobies:

Αχαχούχα, χέσε ψηλά και αγνάντεβε και Νικολό καρτέρα να αλλάξουν νοοτροπία τα ζωντανά για να γαμήσεις/μόνιμο δεσμό/παντρευτείς. Εγώ το βλέπω το θέμα internationalle

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μιλούσα το μεσημέρι με μια γνωστή...
Ειχα να την δώ 2 μήνες..Μπλα Μπλά...Μου πετάει οτι το Πάσχα πέρσι,ειχε κερατωσει για 2 μήνες τον αρραβωνιατικό της..Γιατι απλά ηθελε άλλο ΠΕΟΣ οπως δήλωσε..Στα 36 η κυρία,ο κύριος 42(απο τους ΜΑΛΑΚΕΣ που την πατάνε οταν τους πουλανε οι 35ρες έρωτα)..
Την αρχίζω οτι'ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ?'. Και απαντάει: 'Η σωστή γυναικα,πάντα ψάχνει..'
Ειναι η ίδια που σε κρουαζιερόπλοιο πήρε σε 1 μέρα,πίπα απο Αλβανό και Βέλγο(νομιζω το εχω ξαναγράψει) και χωρίς τυψεις την άλλη εβδομαδα αρραβωνιάστηκε(εψαχνε σαν τρελλή καμια 5ετια για αρραβώνα)
Και σήκωσα τα χέρια ψηλά...
Αν υπάρχει Θεός,θα φέρει κιαλλες Ουκρανιδούλες...

Ο Αλβανός και Βέλγος είναι το ίδιο πρόσωπο; :dancing:
'Οπως και να έχει το πράγμα, φαντάζομαι ότι ο "σύζυγος" (συνεζευγμένοι υπό τον ίδιο ζυγό  :2funny: :2funny: :2funny:) θα είναι κάποιος που ως τότε τα είχε δώσει όλα για καριέρα, χρήμα κλπ, και η  ζωή τον "αντάμειψε" με μία καλή και ...αφοσιωμένη σύντροφο... :dancing:

PS: φαντάσου, λέει, ο κερασφόρος να είναι και ΜΕΛΟΣ  στο site :2funny: :2funny: :2funny:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλο κορόιδο όποιος παντρεύεται Ελληνίδα. Είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε χωρίς καμία υπερβολή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom