Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αδιαφορήσουμε πλήρως. Βέβαια αυτό θα προκαλέσει υστερίες, ξωβυζέ και ξεκωλέ ντύσιμο μπας και τσιμπήσουμε, εναλλαγές ναζιάρικου και στριφνού ύφους, αλλά η αδιαφορία δεν πρέπει να υποχωρήσει ούτε για ένα λεπτό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί MILF...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
Τι οικονομικές απολαβές έχεις;
ικανες να εχω κατι καλυτερο απο σενα.. εστω και περιστασιακα
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
θα κανουμε κατι γαι αυτο?
Η μόνη λύση ΚόρακαΜ είναι το εμπάργκο ενασχόλησης..Και άσε τις να λένε τις άλλες αγαπημένες τους ατάκες
"Δεν υπάρχουν άνδρες πια" (αφού έχεις τον ανθρωποδιώκτη καλή μου),
"Οι άνδρες προτιμούν τις κότες και όχι τις γυναίκες με προσωπικότητα" (ειδικά αν έχει προσωπικότητα σαν τη δική σου η επιλογή της κότας είναι μονόδρομος),
"Οι άνδρες φοβούνται τη δέσμευση" (μόνο μαζί τους)...
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Weiber über 30 sind wie öffentliche Toileten. Besetzt oder beschiessen.
Επισκέπτης
ειναι το βυζι σου 2-4? ειναι το μουνι σου αξιοπρεπες (για τα γουστα μου?). εχεις κατι να πουμε? ειναι τα δοντια σου αστραυτερα? Πας στην Λύκαρη? (οκ, το αποσειρω, ειναι discriminative). εχεις χρηματα να παρεις ρουχα? εκτος του χοντου, ξερεις αλλο αουτλετ? Ποσοι κοιμοσασταν στρωματσαδα σπιτι σου?
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Kαι με το που σε βλέπουν αρχίζουν τις ερωτήσεις: Τι δουλειά κάνεις; Έχεις πάει στρατό; Έχεις ΑΦΜ; Έχεις δικό σου σπίτι; Μένεις μόνος σου; Έχεις αυτοκίνητο; Τι οικονομικές απολαβές έχεις;
Δεν με ενοχλεί μια γυναίκα να έχει (και) τέτοιες απαιτήσεις από εμένα..Σε τελική ανάλυση όπως εμείς κοιτάμε τα μεγάλα βυζιά αυτές κοιτάνε την κοινωνικοεπαγγελματική επιτυχία..
Αυτό που με ενοχλεί βαθύτατα είναι η πεποίθηση που έχουν ότι αυτά που με κόπο δημιούργησα και απέκτησα θα κάτσω να τα μοιραστώ μαζί τους
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Να αποφεύγεις μέρη όπως την California τότε φίλτατε. ʼκου και τους καμμένους.Αυτό που με ενοχλεί βαθύτατα είναι η πεποίθηση που έχουν ότι αυτά που με κόπο δημιούργησα και απέκτησα θα κάτσω να τα μοιραστώ μαζί τους
Weiber über 30 sind wie öffentliche Toileten. Besetzt oder beschiessen.
Στην Γερμανία ίσως τυχαίνουν καλύτερης μοίρας φίλτατε..
το εξωφρενικό?Σε κυνηγάει 1-2 χρόνια μεχρι αν της τα ρίξεις στην μαπα..Αλλα επειδη εχεις ΑΝΤΕΡΑ και δεν πάς με σαπακια την αποφέυγεις όπως η Χίλτον το προφυλακτικό...Με την απόγνωση που έχει,σε 2 χρόνια τα φτιάχνει με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΟ..
+100κιλά απο εσένα,καραφλίτσα,προγούλι κλπ...Και το καλύτερο?Πουλάει ΑΓΑΠΗ μπροστα σε όλη την παρεα..Πχ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ(τα λέει ενω του χαιδέυει την κοιλιτσα,μετά το γουρουνόπουλο που έφαγαν αγκαλιά στην λαδόκολλα..)
Δεν σταματούν πουθενά!Ειναι ικανες για να δειξουν οτι δεν απέτυχαν να καθιερώσουν σαν επιστήμη την κομμωτική και να ανακυρήξουν τον ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΤΑΜ ΤΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ με τα 223 κιλά και το παπί το glx του 92' ως το Νο1 Γκόμενο,μετά τον Πίτ..
+100κιλά απο εσένα,καραφλίτσα,προγούλι κλπ...Και το καλύτερο?Πουλάει ΑΓΑΠΗ μπροστα σε όλη την παρεα..Πχ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ(τα λέει ενω του χαιδέυει την κοιλιτσα,μετά το γουρουνόπουλο που έφαγαν αγκαλιά στην λαδόκολλα..)
Δεν σταματούν πουθενά!Ειναι ικανες για να δειξουν οτι δεν απέτυχαν να καθιερώσουν σαν επιστήμη την κομμωτική και να ανακυρήξουν τον ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΤΑΜ ΤΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ με τα 223 κιλά και το παπί το glx του 92' ως το Νο1 Γκόμενο,μετά τον Πίτ..
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Θα συμφωνήσω, αλλά το ρητό είναι γερμανικό, φαντάσου πόσο περισσότερο ισχύει στην Ελλάδα. Να το κάνουμε über 25 για εδώ?
Στην Γερμανία ίσως τυχαίνουν καλύτερης μοίρας φίλτατε..
Επισκέπτης
το εξωφρενικό?Σε κυνηγάει 1-2 χρόνια μεχρι αν της τα ρίξεις στην μαπα..Αλλα επειδη εχεις ΑΝΤΕΡΑ και δεν πάς με σαπακια την αποφέυγεις όπως η Χίλτον το προφυλακτικό...Με την απόγνωση που έχει,σε 2 χρόνια τα φτιάχνει με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΟ..
I like this guy....
Επισκέπτης
Η μόνη λύση ΚόρακαΜ
plaka plaka, το κοραξ, μ, εχει ιστορια..μαλλον εισαι ο ανταγωνιστης της κολουμπιαν..., χααχα
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μα το τραγικό με αυτές τις κοπέλες είναι ότι τους είχάν δοθεί απλόχερα οι ευκαιρίες να έχουν καλά παιδιά και άξια παλικάρια με το πλήρες πακέτο (εμφάνιση/ μόρφωση/ λεφτά/ προοπτική) αλλά όταν η σκέψη αυτών των γύναιων είναι ρηχότερη από το μουνί τους και η συναισθηματική πολυπλοκότητά τους (γνωστή σε ιατρικούς κύκλους και ως υφέρπων κρετινισμός) δεν καλυπτόταν από τα ως άνω παλικάρια, ε, όταν φτάσουν στα 30+ και έχουν βγάλει όλους τους άνδρες προβληματικούς, θα επιλέξουν αναπόφευκτα τον τύπο που τόσο γλαφυρά περιέγραψε ο λαπλάς...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αφου δεν αγαπησαν κανεναν ,εκτος απο τον εαυτο τους, τα προηγουμενα χρονια γιατι να αγαπησουν στα 35 τους? απλα ειναι στο οριο και αλοιμονο στον ατυχο που θα τις φορτωθει νομιζοντας οτι ειναι η σωστη ηλικια για γαμο για μια γυναικα, ΛΑΘΟΣ. στα 35 μονο συσωρευμενα κομπλεξ εχουν.
Επισκέπτης
αφου δεν αγαπησαν κανεναν ,εκτος απο τον εαυτο τους, τα προηγουμενα χρονια γιατι να αγαπησουν στα 35 τους? απλα ειναι στο οριο και αλοιμονο στον ατυχο που θα τις φορτωθει νομιζοντας οτι ειναι η σωστη ηλικια για γαμο για μια γυναικα, ΛΑΘΟΣ. στα 35 μονο συσωρευμενα κομπλεξ εχουν.
[/quote
Yes! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ
Επισκέπτης
Μα το τραγικό με αυτές τις κοπέλες είναι ότι τους είχάν δοθεί απλόχερα οι ευκαιρίες να έχουν καλά παιδιά και άξια παλικάρια με το πλήρες πακέτο (εμφάνιση/ μόρφωση/ λεφτά/ προοπτική) αλλά όταν η σκέψη αυτών των γύναιων είναι ρηχότερη από το μουνί τους και η συναισθηματική πολυπλοκότητά τους (γνωστή σε ιατρικούς κύκλους και ως υφέρπων κρετινισμός) δεν καλυπτόταν από τα ως άνω παλικάρια, ε, όταν φτάσουν στα 30+ και έχουν βγάλει όλους τους άνδρες προβληματικούς, θα επιλέξουν αναπόφευκτα τον τύπο που τόσο γλαφυρά περιέγραψε ο λαπλάς...
εξαιρετικη προσεγκιση.
Επισκέπτης
δεν αισθανομαι πλεον μονος εδω...
Επισκέπτης
ειναι το βυζι σου 2-4? ειναι το μουνι σου αξιοπρεπες (για τα γουστα μου?). εχεις κατι να πουμε? ειναι τα δοντια σου αστραυτερα? Πας στην Λύκαρη? (οκ, το αποσειρω, ειναι discriminative). εχεις χρηματα να παρεις ρουχα? εκτος του χοντου, ξερεις αλλο αουτλετ? Ποσοι κοιμοσασταν στρωματσαδα σπιτι σου?
καλα, ειμαι πολυ κακος...γιατι δεν μου το λετε?
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ήσουν κακό αγόρι RavenM!καλα, ειμαι πολυ κακος...γιατι δεν μου το λετε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 771
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις