You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί MILF...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 352
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
phzeispsaraka?
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφέρουσες οι κοινωνικές αναλύσεις αλλά γιατί δεν κάνουμε κάτι πιο απολαυστικό? Να περιγράψει ο καθένας την δική/ές του προσωπική/ές ιστορίες από τέτοιες γυναικές ώστε να αποκτήσουμε και μια πιο πρακτική αντίληψη του "φαινομένου"!!
Τα νούμερα δεν έχουν καμμία σημασία, αλλά μπορώ να πω ότι έχω περάσει πολύ όμορφα με αρκετές 30+ κυρίες. Το κοινό τους σημείο: ήταν παντρεμένες.
Οι "ελεύθερες" (για να είμαστε και πολιτικώς ορθοί) της ηλικίας αυτής μου βγάζουν από την πρώτη στιγμή (ακόμα και πριν απ' αυτήν) μια αίσθηση του στυλ "τι πάω να κάνω τώρα ο μαλάκας"...
Και επειδή σαν βασική αρχή πρέπει νάχουμε το "δεν λύνω προβλήματα που δεν δημιούργησα" (η εξαίρεση επιβεβαιώνει απλά τον κανόνα) μακρυάααααααααααααααα....
Οι "ελεύθερες" (για να είμαστε και πολιτικώς ορθοί) της ηλικίας αυτής μου βγάζουν από την πρώτη στιγμή (ακόμα και πριν απ' αυτήν) μια αίσθηση του στυλ "τι πάω να κάνω τώρα ο μαλάκας"...
Και επειδή σαν βασική αρχή πρέπει νάχουμε το "δεν λύνω προβλήματα που δεν δημιούργησα" (η εξαίρεση επιβεβαιώνει απλά τον κανόνα) μακρυάααααααααααααααα....
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Θα συμφωνήσω απολυτα και μετα θα στειλουμε ολο το θρεντ στο Vogue, Elle, kai Marie Claire και μετα θα αραξουμε και θα διαβαζουμε λυσσασμενες απαντησεις και αναλυσεις... ΘΑ γραψω συντομαΕνδιαφέρουσες οι κοινωνικές αναλύσεις αλλά γιατί δεν κάνουμε κάτι πιο απολαυστικό? Να περιγράψει ο καθένας την δική/ές του προσωπική/ές ιστορίες από τέτοιες γυναικές ώστε να αποκτήσουμε και μια πιο πρακτική αντίληψη του "φαινομένου"!!
Επισκέπτης
Αγαπητοί φίλοι - μιά γνώμη , γιατί υπάρχει και αυτό ..
Τι κάνουμε στην περίπτωση που εμφανίζεται μια 35 + , διαζευμένη
που είναι και όμορφη, και νοικοκυρά, και εργαζόμενη και καλή μάνα με ένα παιδί στο Δημοτικό ή Γυμνάσιο , και δεν θέλει γάμο -για να μην μπλεχτεί το παιδί-αλλά μόνο σταθερό σύντροφο ?
όποιος έχει εμπειρία..please
Τι κάνουμε στην περίπτωση που εμφανίζεται μια 35 + , διαζευμένη
που είναι και όμορφη, και νοικοκυρά, και εργαζόμενη και καλή μάνα με ένα παιδί στο Δημοτικό ή Γυμνάσιο , και δεν θέλει γάμο -για να μην μπλεχτεί το παιδί-αλλά μόνο σταθερό σύντροφο ?
όποιος έχει εμπειρία..please
Ξυπνάμε και γυρίζουμε πλευρό μήπως δούμε πιο ενδιαφέρον όνειρο.
Εξ ορισμού ισχύουν 2 αρνητικότατα: Δεν είσαι η πρώτη της επιλογή σε οποιαδήποτε περίπτωση (το παιδί είναι φυσικά) και ο πρώην πάντα μπορεί να μπλεχτεί στα πόδια σου (παιδί γαρ).
Τώρα αν θελήσεις να έχεις και παιδί δικό σου με τη "σταθερή σύντροφο".....
Do you feel lucky enough? Go ahead!
Εξ ορισμού ισχύουν 2 αρνητικότατα: Δεν είσαι η πρώτη της επιλογή σε οποιαδήποτε περίπτωση (το παιδί είναι φυσικά) και ο πρώην πάντα μπορεί να μπλεχτεί στα πόδια σου (παιδί γαρ).
Τώρα αν θελήσεις να έχεις και παιδί δικό σου με τη "σταθερή σύντροφο".....
Do you feel lucky enough? Go ahead!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εχει συμβει σε ολους.
δουλευει παντου. η δεν δουλευει καθολου. ειναι λιγο πωλητρια, λίγο ηθοποιος, λιγο στελεχος, λιγο διανοουμενη. 35 ομως. Μενει ή δεν μενει μονη. Γαμιεται απιθανα...ή καθολου. δεν θα τομαθεις ποτε. Φοραει ρουχα απο το zara αλλα η τσαντα ειναι LV. Οδηγει μικρο αυτοκινητο. Τα ξερει ολα. Εχει μια βλαχικη αξαν αλλα το ξεπερνας.
Ευθυ ερωτημα. Τη χρειαζομαστε?
Εγω λέω, ΟΧΙ.
Καμιά φορά, μερικές από αυτές τις χρειάζεται (και τις χειρίζεται) ο πούτσος μας, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ...
εχει συμβει σε ολους.
δουλευει παντου. η δεν δουλευει καθολου. ειναι λιγο πωλητρια, λίγο ηθοποιος, λιγο στελεχος, λιγο διανοουμενη. 35 ομως. Μενει ή δεν μενει μονη. Γαμιεται απιθανα...ή καθολου. δεν θα τομαθεις ποτε. Φοραει ρουχα απο το zara αλλα η τσαντα ειναι LV. Οδηγει μικρο αυτοκινητο. Τα ξερει ολα. Εχει μια βλαχικη αξαν αλλα το ξεπερνας.
Ευθυ ερωτημα. Τη χρειαζομαστε?
Εγω λέω, ΟΧΙ.
Χθες το βράδυ ήταν 4 τέτοιες μαζί στο Πρυτανείο στον πάνω όροφο. Μία ήταν 40άρα. Έπρεπε να τις βλέπατε!! Για λύπηση στην κυριολεξία! Μέσα στην ξερολία στον αυτοθαυμασμό και στην αυτοεπιβεβαίωση!
Αλάργα ν' αγαπιόμαστε!
Επισκέπτης
Χθες το βράδυ ήταν 4 τέτοιες μαζί στο Πρυτανείο στον πάνω όροφο. Μία ήταν 40άρα. Έπρεπε να τις βλέπατε!! Για λύπηση στην κυριολεξία! Μέσα στην ξερολία στον αυτοθαυμασμό και στην αυτοεπιβεβαίωση!
Αλάργα ν' αγαπιόμαστε!
Καθως σ'εβλπαν....πρεπει να ξερογλυφονταν....ετσι ????
Πανε τα καπη στο Πρυτανειο ??? Να γραψω αμα ειναι στο τοπικο τον πατερα μου που του αρεσει..........
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αφου δεν αγαπησαν κανεναν ,εκτος απο τον εαυτο τους, τα προηγουμενα χρονια γιατι να αγαπησουν στα 35 τους? απλα ειναι στο οριο και αλοιμονο στον ατυχο που θα τις φορτωθει νομιζοντας οτι ειναι η σωστη ηλικια για γαμο για μια γυναικα, ΛΑΘΟΣ. στα 35 μονο συσωρευμενα κομπλεξ εχουν.
Και τον εαυτό τους, ελέγχεται αν τον αγάπησαν...Αυτές δεν κάνουν ούτε με τα άντερά τους, μιλάω από προσωπική πείρα και με μικρότερς ηλικιακά (γύρω στα 30) και υποτίθεται μορφωμένες (τρομάρα τους)...
Και στο κάτω κάτω ρε παίδες, στο κρίσιμο (και χρήσιμο, ωφελιμιστικά αν το δεις), διάστημα 17-35, και δεδομένου ότι η μέση γυναίκα έχει πολυάριθμες προτάσεις, δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να καλύπτει τα προαπαιτούμενα; Μιλάμε για τη μέση μαλάκω, άλλωστε, που τη βρίσκεις πλέον με το τσουβάλι, και όχι για τη Cindy Crawford...Έχω τη γνώμη δε, πως οι περισσότερες έχουν τελικά πολύ καλύτερους από όσο πραγματικά αξίζουν, για τον απλό λόγο ότι ο άντρας του 7-8 (σαν συνολικό πακέτο), μέσα στη μουνοδουλίασή του και στη βιασύνη του μη χάσει το ... κελεπούρι (εδώ γελάνε) κααταλήγει να κυνηγάει μέτριες γκόμενες του 4-5, νομίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλες...Φαίνεται η παραμύθα περί χειραφετημένων, σπουδαγμένων και καλά με προσωπικότητα (εδώ πέφτει ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ) γυναικών, έχει κάνει καλά τη δουλιά της, έχοντας δώσει υπεραξία σε μπόλικα μπάζα
;)
Καθως σ'εβλπαν....πρεπει να ξερογλυφονταν....ετσι ????
Πανε τα καπη στο Πρυτανειο ??? Να γραψω αμα ειναι στο τοπικο τον πατερα μου που του αρεσει..........
Βρε καλώστονε κι ας άργησε!!!
Δίπλα μου ήταν κι ένας της ηλικίας σου με αλογοουρίτσα και ένα ξανθό γκομενάκι, και παραδίπλα 2 γκομενάκια/φοιτητριούλες ψιλοξόβυζα, ψιλοκουλτουρέ (δεν έχουν αποφασίσει ακόμα). Στον κάτω όροφο οι συνήθεις βίζιτες. Επίσης να μην ξεχνάω τα μεγαλοστελέχη με τα πούρα, οικογενειακώς όμως λόγω εορτών. Από όλα έχει το μαγαζί.
Εντύπωση όμως προκαλούσαν οι 4 μεγαλοκοπέλλες. Το επεδίωκαν άλλωστε. Η γλώσσα του σώματος έλεγε ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Επισκέπτης
Και τον εαυτό τους, ελέγχεται αν τον αγάπησαν...Αυτές δεν κάνουν ούτε με τα άντερά τους
Και στο κάτω κάτω ρε παίδες, στο κρίσιμο (και χρήσιμο, ωφελιμιστικά αν το δεις), διάστημα 17-35, και δεδομένου ότι η μέση γυναίκα έχει πολυάριθμες προτάσεις, δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να καλύπτει τα προαπαιτούμενα; Μιλάμε για τη μέση μαλάκω, άλλωστε, που τη βρίσκεις πλέον με το τσουβάλι, και όχι για τη Cindy Crawford...Έχω τη γνώμη δε, πως οι περισσότερες έχουν τελικά πολύ καλύτερους από όσο πραγματικά αξίζουν, για τον απλό λόγο ότι ο άντρας του 7-8 (σαν συνολικό πακέτο), μέσα στη μουνοδουλίασή του και στη βιασύνη του μη χάσει το ... κελεπούρι (εδώ γελάνε) κααταλήγει να κυνηγάει μέτριες γκόμενες του 4-5, νομίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλες...Φαίνεται η παραμύθα περί χειραφετημένων και καλά με προσωπικότητα (εδώ πέφτει ΧΟΝΤΡΟ ΓΕΛΙΟ) γυναικών, έχει κάνει καλά τη δουλιά της, έχοντας δώσει υπεραξία σε μπόλικα μπάζα
;)
βαλτο κ για τις στριπερ αναλογης ηλικιας.....;);););););)
Επισκέπτης
Βρε καλώστονε κι ας άργησε!!!
Δίπλα μου ήταν κι ένας της ηλικίας σου με αλογοουρίτσα και ένα ξανθό γκομενάκι, και παραδίπλα 2 γκομενάκια/φοιτητριούλες ψιλοξόβυζα, ψιλοκουλτουρέ (δεν έχουν αποφασίσει ακόμα). Στον κάτω όροφο οι συνήθεις βίζιτες. Επίσης να μην ξεχνάω τα μεγαλοστελέχη με τα πούρα, οικογενειακώς όμως λόγω εορτών. Από όλα έχει το μαγαζί.
Εντύπωση όμως προκαλούσαν οι 4 μεγαλοκοπέλλες. Το επεδίωκαν άλλωστε. Η γλώσσα του σώματος έλεγε ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Δν αργω εγω ποτε....παντα χτυπω στο χρονικο σημειο που απαιτειται...;););)
Aφου ειναι τελειο το μαγαζι.....ασε που προσδιδει ενα κυρος....
Μπορει πλεον κ η κουτση Μαρια να πηγαινει Κολωνακι....αλλα σε τετοια μαγαζια.....συναντας την παλια ποιοτητα της περιοχης....κ καλο κοσμο...
(υπ'οψιν δν ημουν εγω.....εκτος κ αν ετρωγε το απιστευτο ριζοτο..του μαγαζιου....οποτε μπορει κ να ημουν...χαχαχαχαχαχα)...
Δν αργω εγω ποτε....παντα χτυπω στο χρονικο σημειο που απαιτειται...;););)
Aφου ειναι τελειο το μαγαζι.....ασε που προσδιδει ενα κυρος....
Μπορει πλεον κ η κουτση Μαρια να πηγαινει Κολωνακι....αλλα σε τετοια μαγαζια.....συναντας την παλια ποιοτητα της περιοχης....κ καλο κοσμο...
(υπ'οψιν δν ημουν εγω.....εκτος κ αν ετρωγε το απιστευτο ριζοτο..του μαγαζιου....οποτε μπορει κ να ημουν...χαχαχαχαχαχα)...
Το ριζότο με φρέσκια σουπιά το έτρωγα εγώ. Γι' αυτό πήγα άλλωστε!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
αυτος ειδε το μινι και μου ειπε: E... count Vronsky
[/glow]
Έτσι σε αποκάλεσε ο διευθυντής, κόμη;
Μα κι αυτοί οι μαλάκες οι διευθυντάδες, με τόσο μουνί που κυκλοφορεί γύρω, ψαρώνουνε με την κάθε τελειωμένη;
Κόμη, ίσως πρέπει να τους συστήσεις το site, να δουν με τί μπορούν να "παίξουν" οι άνθρωποι, εκτός του πουλιού τους βέβαια
Επισκέπτης
Το ριζότο με φρέσκια σουπιά το έτρωγα εγώ. Γι' αυτό πήγα άλλωστε!!
αφου ειναι μαστ το πιατο....τι να κανεις κ εσυ.....να μην το διαλεξεις ??? ;););)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Όλα τα χαρακτηριστικά ΄παραπέμπουν σε 20 χρονες φοιτήτριεσ νομικής.Στα 35 αυτές τι θα θελουν;
Ό,τι και να θέλουν, στ' αρχίδια μας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 283
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 7