Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Το θέμα είναι ότι  ΜΕΧΡΙ να τα καταλάβουν αυτά, εμείς τί κάνουμε; Περιμένουμε υπομονετικά (!!!) τις κουνημένες να ξεκαβαλικέψουν το καλάμι, ή κάνουμε αυτό που όλες αυτές, ωσάν κατσίκες, αναμασούν, δηλαδή "ζω τη ζωή μου"; :boobies:
απλα κοιτας μικροτερες και αυτες της αγνοεις.
μιλούσα το μεσημέρι με μια γνωστή...
Ειχα να την δώ 2 μήνες..Μπλα Μπλά...Μου πετάει οτι το Πάσχα πέρσι,ειχε κερατωσει για 2 μήνες τον αρραβωνιατικό της..Γιατι απλά ηθελε άλλο ΠΕΟΣ οπως δήλωσε..Στα 36 η κυρία,ο κύριος 42(απο τους ΜΑΛΑΚΕΣ που την πατάνε οταν τους πουλανε οι 35ρες έρωτα)..
Την αρχίζω οτι'ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΗ?'. Και απαντάει: 'Η σωστή γυναικα,πάντα ψάχνει..'
Ειναι η ίδια που σε κρουαζιερόπλοιο πήρε σε 1 μέρα,πίπα απο Αλβανό και Βέλγο(νομιζω το εχω ξαναγράψει) και χωρίς τυψεις την άλλη εβδομαδα αρραβωνιάστηκε(εψαχνε σαν τρελλή καμια 5ετια για αρραβώνα)
Και σήκωσα τα χέρια ψηλά...
Αν υπάρχει Θεός,θα φέρει κιαλλες Ουκρανιδούλες...
Αυτος ειναι πραγματικα ατυχος που δεν το ξερει  και δεν υπαρχει κανεις να του το πει αφου εσυ σιγα μην του το πεις αλλα αμα την στειλει απο ενστικτο τοτε να δουμε η 36αρα που θα γινει 40 πιο μαλακα θα βρει εκτος και αν ειναι ομορφη και καλοδιατηρημενη με βυζαρες οποτε καποιος αλλος θα την πατησει.Αλλα θελει πολυ ξυλο η συγκεκριμενη οπως την περιγραφεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αχαχούχα, χέσε ψηλά και αγνάντεβε και Νικολό καρτέρα να αλλάξουν νοοτροπία τα ζωντανά για να γαμήσεις/μόνιμο δεσμό/παντρευτείς. Εγώ το βλέπω το θέμα internationalle

Έτσι, έτσι να βγάλουμε και γούστα, πχ νύφη από Λατινική Αμερική, κι αν είναι δυνατό δασκάλα τανγκό...Το είπα μια μέρα στη μητέρα μου που μου έλεγε κουλά για "την κόρη της τάδε", και η απάντηση :"να το κάνεις, αρκεί εγώ να μη ζω να το δω"  :crazy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε flesh θα καταλάβεις ότι είμαστε 30++, έχουμε παλέψει μια ζωή για να πετύχουμε κάτι και δεν πρέπει να παει στράφι το υπόλοιπο;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
και να μιλήσουμε για 'διασημες'..Δειτε την περίπωση Τζίνας Αλιμόνου..Χωρις Σχόλια..
Μια αλλη ΞΕΦΤΙΛΑ που πάει με ΠΑΙΔΙΑ και στα 45 θα πουλήσει αγάπες σε καναν (Κ)λάτσιο ειναι η Ν.Γερμανού...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
η συγκεκριμένη 35ρα παρτόλα, κυκλοφορεί στα chat με νικ EVA, ΕVA35 κάτι τέτοιο...Εκει την ειχα πρωτογνωρίσει το 97-98 νομίζω...

Επισκέπτης
Όλα αυτά που περιγράφεται αγαπητοί συνάδελφοι περιγράφονται με μια πρόταση στο ενχειρίδιο της αποπλάνησης της γυναικίας φύσης και λέγεται ¨Το Σύνδρομο της 35αρας¨ Όλες οι παραπάνω συμπεριφορές είναι συγκεκριμένες και ευτυχώς που τις αναγνωρίζουμε, αλλά όπως είπε και ένας σοφός μου φίλος: "Στην γυναικεία πουτανιά μένεις πάντα μετεξεταστέος" :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
και να μιλήσουμε για 'διασημες'..Δειτε την περίπωση Τζίνας Αλιμόνου..Χωρις Σχόλια..
Μια αλλη ΞΕΦΤΙΛΑ που πάει με ΠΑΙΔΙΑ και στα 45 θα πουλήσει αγάπες σε καναν (Κ)λάτσιο ειναι η Ν.Γερμανού...
ς αισθανοταν
Η Τζινα φταιει η το παιδοβούβαλο? Ειμαι περιεργος πως αισθανοταν ο Βαρδής οταν εμπαινε στο Island...

Επισκέπτης
η συγκεκριμένη 35ρα παρτόλα, κυκλοφορεί στα chat με νικ EVA, ΕVA35 κάτι τέτοιο...Εκει την ειχα πρωτογνωρίσει το 97-98 νομίζω...

Αντε! κανει και τσατ το Ναταλάκι? Εγω παντως ευχαριστως την εσκιζα για κανα 2μερο (και σε χοτελ της αρεσκίας της, απο κειπ σουνιο εως γουατεβερ)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αντε! κανει και τσατ το Ναταλάκι? Εγω παντως ευχαριστως την εσκιζα για κανα 2μερο (και σε χοτελ της αρεσκίας της, απο κειπ σουνιο εως γουατεβερ)

Σύντροφε τα μπέρδεψες. Η Ναταλία είναι πάνω από 40. για την άλλη που πίπωνε τον Αλβανό/Βέλγο λέει ο συναγωνιστής.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε flesh θα καταλάβεις ότι είμαστε 30++, έχουμε παλέψει μια ζωή για να πετύχουμε κάτι και δεν πρέπει να παει στράφι το υπόλοιπο;

Εμένα μου λες, πού ξεκίνησα από το -100, για να βγάλω μια (ψιλο)άκρη, και όποτε μεβλέπει η μητέρα μου λέει το τροπάρι που την έχουν μάθει, περί "σπουδαγμένης, καλιεργημένης (εδώ γελάνε ΠΟΛΥ), από σπίτι"; Στα καπάκια τη ρωτάω "από προίκα τί παίζει, αλλιώς γιατί να την κουβαλάω"; :dancing:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Ναταλια Γερμανου=πολυ μπαζο εγω παντος δεν τη γαμουσα ποσο μαλλον να την νυμφευομουνα ουτε με σφαιρες τωρα ο αλιβεριωτης μαλλον τη γαμαει(απορω πως μπορει) για να του γραψει κανα τραγουδι μπορει και να κανει τι μαλακια να στεφανωθει αλλα μαλλον για να του γραψει πιο καλα τραγουδια.βεβαια μολις γινει ονομα θα πρεπει να την χωρισει αν ειναι εξυπνος φιλικα βεβαια για να συνεχισει να του γραφει αν δεν γινει ονομα καλυτερα να γινει ζιγκολο και να γαμαει γριες ή 35+ τελειωμενες της κατηγοριας που συζηταμε με το αζημιοτο βεβαια.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μεγάλο κορόιδο όποιος παντρεύεται Ελληνίδα. Είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε χωρίς καμία υπερβολή.

έχω 2 φίλους που παντρευτηκαν ουκρανέζες...και το "όνειρο" ήταν μέχρι να κάνουν παιδιά...σε μερικά σημεία είναι χειρότερες κι από τις δικές μας.

Όσο για τις Ελληνίδες 35άρες και όχι μόνο, όντως έτσι είναι η πλειοψηφία, αλλά για κάποιον που δεν είναι ο φτιαγμένος, που δεν μπορεί να διαλέγει τόσο άνετα, όσο δείχνουν μερικοί από δω, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Αντίθετα, έχουν μεγάλες πιθανότητες, να παντρευτούν μια τέτοια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα...)
Κι αν απορίπτοντας συνεχώς φτάσεις στα 45-50 περιμένοντας ότι θα βρεις το τέλειο, αυτό ενέχει αρκετό ρίσκο.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.594
Πόντοι
3.506
............................
Και εδω θέτω την δικια μου ταπεινη απορια και καταθεση.
Νομιζετε πως υπαρχουν γυναικες  που βαθια μεσα τους  δεν θέλουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν?Να κανουν οικογενεια?
Αν βαλουμε τον αντρικο εγωισμο μας στην ακρη θα δουμε την αληθεια ξεκαθαρη.
Οχι πλεον δεν μπορουμε να ειμαστε στο βαθμο που ηταν οι παλιοι οι αντρες αφέντες που ο λογος του ειχε απλα απηχηση στην γυναικα και την δεχοντανχωρις δευτερη κουβέντα.Δεν ειμαστε σε θέση να λειτουργουμε όπως οι πατεράδες μας που δουλευαν και αφηναν την μανα μας σπιτι να μας μεγαλώσει.Ετσι εχου γινει τα πραγματα.Η γυναικα χωρις να καταπιεζεται τωρα πλεον εχει αποψη , λεφτα, εξουσια και δυναμη.Το κάλο (και αν το σκεφτουμε καλυτερα το κακο) για μας ειναι οτι δεν μπορει να την διαχειριστει 100%.Για αυτο και χανει την μπάλα.Προσπαθει να διεκδικήσει οτι καλυτερο γινεται για αυτη.Γιατι γκρινιαζουμε βλεποντας μονο το δεντρο και χανοντας το δάσος.Γιατι να γινομαστε ανασφαλεις και μιζεροι και να μην υιοθετησουμε την ταση της εποχης προσαρμοζοντας τις αναγκες μας σε αυτην?Νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη μαγκια απο το να τισ απορριπτουμε.
.................................

Διαβαζοντας αυτη την αλλη αποψη απο ενα συναγωνιστη που καλοπροαιρετα κανει το "δικηγορο του διαβολου", μεσα απο τη φραση του "Προσπαθει να διεκδικήσει οτι καλυτερο γινεται για αυτη", συμπυκνωνει ολη την ουσια του προβληματος.
Πραγματι ο τυπος της γυναικας γιατην οποια μιλαμε,(και που δυστυχως αποτελει την πλειονοτητα των γυναικων σημερα) με αυτη την νοοτροπια της
ατομικης διεκδικησης, προσπαθει να παρει (να αρπαξει θα ελεγα) οτι καλυτερο για αυτη.
Αυτο το πνευμα του ακρατου εγωκεντρισμου ειναι που δεν την αφηνει να δει το δρομο της συντροφικοτητας,της αυταπαρνησης,της θυσιας, και του συμβιβασμου που απαιτει μια σχεση.
Πανω απ ολα βαζει το προσωπικο της συμφερον.Αντιθετα παλιοτερα οι γυναικες, (οταν ακομα δεν ειχαν παρει τα μυαλα τους αερα, με ολα αυτα τα μαθηματα χειραφετησης), ηξεραν περισσοτερο απο ενστικτο παρα απο ενσυνειδητη γνωση, οτι η ευτυχια μιας σχεσης μακροπροθεσμα θα ηταν ευτυχια και για τις ιδιες ακομα και αν βραχυπροθεσμα θα επρεπε να υποστουν μερικες θυσιες για αυτη.Αυτο το πνευμα αλτρουισμου,ανιδιοτελειας, και αδολης προσφορας,εδινε στη γυναικα εκεινα τα ιδιαιτερα ψυχικα χαρακτηριστικα που εκαναν τον ανδρα να τη θεωρει αναποσπαστο μερος της υπαρξης του.
Οταν καποια στιγμη οι γυναικες του σημερα αρχισουν (η μαλλον αν ξαναρχισουν) να βλεπουν τα πραγματα, απο αυτη την οπτικη γωνια,τοτε πολλα θα αρχισουν να παιρνουν το σωστο δρομο, προς οφελος ολων μας, ανδρων και γυναικων.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτό δεν γίνεται πια. Πρέπει και τα δύο φύλα να κινηθούν σαν ανεξάρτητες προσωπικότητες.

Επισκέπτης
δεν πειραζει. καλυτερα ετσι. καθαρα πραγματα. παρε-δωσε. ο καθενας με τα οπλα και την διαπραγματευτικη του ικανοτητα. ομορφα και ωραία.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ακριβώς. Για αυτό γουστάρω τις εξωτερικές. Πατάνε στα πόδια τους, αλλά είναι γυναίκες και το σημαντίκοτερο: Περιμένουν από εσένα αυτό που αξίζουν όχι άλλα αντί άλλων. Και προσωπικά πιστεύω ότι μια γυναίκα πραγματικά όμορφη, καλλιεργημένη κλπ πρέπει να έχει το καλύτερο και έγκειται σε εσένα πια αν μπορείς να το δώσεις

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακριβώς. Για αυτό γουστάρω τις εξωτερικές. Πατάνε στα πόδια τους, αλλά είναι γυναίκες και το σημαντίκοτερο: Περιμένουν από εσένα αυτό που αξίζουν όχι άλλα αντί άλλων. Και προσωπικά πιστεύω ότι μια γυναίκα πραγματικά όμορφη, καλλιεργημένη κλπ πρέπει να έχει το καλύτερο και έγκειται σε εσένα πια αν μπορείς να το δώσεις

+1000

Επισκέπτης
η νοοτροπια που επικρατει στη χωρα μας αφορα και συμπεριλαμβανει και τους ελληνες  και τις ελληνιδες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom