Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
.
Κάτσε ρε συ studian. Εσύ έχεις πει ότι έχεις πάει v φορές. Πως γίνεται να το καταφέρουμε αυτό ;) Εκτός άμα πάρει ο flesh τίποτα και γίνει του Θωρηκτού Ποτέμκιν.

Αν γαμήσετε περισσότερες από μένα ανά επίσκεψη! ʼλλωστε με τον οίστρο που διακατέχει τον Φλες σήμερα, αν του κρατήσει, όλα να τα περιμένεις!!!

Επισκέπτης
.
Κάτσε ρε συ studian. Εσύ έχεις πει ότι έχεις πάει v φορές. Πως γίνεται να το καταφέρουμε αυτό ;)  :sunglasses:.Εκτός άμα πάρει ο flesh τίποτα και γίνει του Θωρηκτού Ποτέμκιν.

Aσε ρε λεονορο.....ειναι κ μπαρμπας σε βαθια γεραματα......γαματα....δν μπορειτε να τον ξεπερασετε....απλα τα λεει.......δν τα εννοει...;););););)....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν γαμήσετε περισσότερες από μένα ανά επίσκεψη! ʼλλωστε με τον οίστρο που διακατέχει τον Φλες σήμερα, αν του κρατήσει, όλα να τα περιμένεις!!!

Studian θα γίνει της επισκέψεως. Βάλε σε φάκελο με βουλοκέρι το Ρ/Ε και παρεδωσέ το στο mclein.

Επισκέπτης
Studian θα γίνει της επισκέψεως. Βάλε σε φάκελο με βουλοκέρι το Ρ/Ε και παρεδωσέ το στο mclein.
της επισκεψεως ή της Αναστασεως...μιας κ ειναι κ κοντα ???

Αααα....κ μη με ανακατευετε στις βρωμοδουλειες σας....εγω ειμαι μικρος κ αθωος....δν ξερω τπτ....δν κανω τπτ......μονο παρακολουθω......

Ενισταμαι κυριε προεδρε.....σηκοφαντικη δυσφημιση....στο προσωπο του καλυτερου παιδιου!!!!!:):):):):):):):)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Αααα....κ μη με ανακατευετε στις βρωμοδουλειες σας....εγω ειμαι μικρος κ αθωος....δν ξερω τπτ....δν κανω τπτ......μονο παρακολουθω......

Ενισταμαι κυριε προεδρε.....σηκοφαντικη δυσφημιση....στο προσωπο του καλυτερου παιδιου!!!!!:):):):):):):):)

Την κάσα θα κρατάς εσύ ρε μικρέ και θα έχεις και την γκανιότα στο τέλος!

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Leonoro και flesh αν ο προορισμος σας ειναι η Μοσχα μπορειτε να υπολογιζετε και στην δικη μου βοηθεια, που θα ερθει να προστεθει στην ηδη προσφερθεισα απο τον φιλο studian...7 χρονια παραμονης στην Μασκβα ειναι ενα καλο manual!  
Ποιος στην χαρη σας... :grin: :grin: :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Βρωμοδουλειά η εξαγωγή συναλλάγματος; Έχουμε να δούμε κ;aτι ωραία Μουσεία με το flesh, 90- 52 - 90, 1,77 κοντά στο μετρό Αftovskaya

Leonoro και flesh αν ο προορισμος σας ειναι η Μοσχα μπορειτε να υπολογιζετε και στην δικη μου βοηθεια, που θα ερθει να προστεθει στην ηδη προσφερθεισα απο τον φιλο studian...7 χρονια παραμονης στην Μασκβα ειναι ενα καλο manual!   
Ποιος στην χαρη σας... :grin: :grin: :grin:

Tι λες τώρα

Επισκέπτης
Την κάσα θα κρατάς εσύ ρε μικρέ και θα έχεις και την γκανιότα στο τέλος!

παλι φτηνα θα τη βγαλω εγω...????? Μονο οτι περισσεψει ???
Με το πουλι στο χερι να μεινετε που δν με παιζετε κ εμενα.....παλιοκουφαλιτσες.........:):):):):):):):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αφού εσυ mclein είσαι της συζητήσεως  :cheesy:. Θα σου φέρουμε βιβλία και cart-postal

Επισκέπτης
Αφού εσυ mclein είσαι της συζητήσεως  :cheesy:. Θα σου φέρουμε βιβλία και cart-postal

γιατι ρε.....με τις γκομενες που θα κυνηγατε δν μπορω εγω να συζηταω πριν ??? Θα ελεγα κ μετα.....αλλα σκεφτομαι κ το ξυλο που θα θελουν να σας δωσουν....οποτε το αποφευγω....;):):):):):):):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οκ, συζητάς εσύ, υποκύπτουμε εμείς privaskonja malish

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έτσι, έτσι να βγάλουμε και γούστα, πχ νύφη από Λατινική Αμερική, κι αν είναι δυνατό δασκάλα τανγκό...Το είπα μια μέρα στη μητέρα μου που μου έλεγε κουλά για "την κόρη της τάδε", και η απάντηση :"να το κάνεις, αρκεί εγώ να μη ζω να το δω"  :crazy:

Απειλές ελληνίδας μάνας. Κάνε την κίνηση και θα εκπλαγείς. Τελικά η μάνα σου θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ξένης. Όταν κάποια μέρα απορήσεις και την ρωτήσεις "Μα γιατί, εγώ είμαι το παιδί σου, πως γίνεται και παίρνεις πάντα το μέρος της, ειδικά εσύ που δεν ήθελες να ακούσεις για ξένες?" θα λάβεις την αποστομοτική απάντηση "Για να την προστατεύσω από εσάς τους Έλληνες, τους οποίους αυτή (η ξένη) ούτε που φαντάζεται πόσο γουρούνια είστε"

ʼσε...δεν βγάζεις άκρη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ς αισθανοταν
Η Τζινα φταιει η το παιδοβούβαλο? Ειμαι περιεργος πως αισθανοταν ο Βαρδής οταν εμπαινε στο Island...

Μου θυμίζει ένα ρητό με την αλεπού. Ούτε η Τζίνα, ούτε το παιδοβούβαλο φταίει. Μια χαρά είναι και οι δυό τους και ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που "κερδίζει".

Σε ότι αφορά τον Βαρδή, σιγά μωρέ, δύο 2 εκ των τριών αγοριών του τα ίδια κάνουν, για το ανηψούδι θα νιώσει άσχημα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτος ειναι που τον προορίζουν για Πρωθυπουργό?Ετσι εχει πει ο Γεωργίου..Μήπως τον μπερδεψαν εμφανησιακα με τον Καραμαν αλή?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και ένα μικρό δείγμα, για τα μυαλά που κουβαλάνε οι εν λόγω "κυρίες":

Αν πάρεις μια απόφαση χωρίς να την ρωτήσεις, τότε είσαι ένας σκληρός σωβινιστής...
Αν πάρει αυτή μια απόφαση χωρίς να σε ρωτήσει, τότε είναι μια απελευθερωμένη γυναίκα...
Αν της ζητήσεις να κάνει κάτι που δεν της αρέσει, τότε αυτό είναι ανδρική κυριαρχία...
Αν σου ζητήσει εσένα να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει, τότε αυτό είναι απλά μία χάρη...
Αν ερεθίζεσαι με τις γυναικείες καμπύλες και τα εσώρουχα, τότε είσαι ανώμαλος...
Αν όχι, μάλλον είσαι gay...;;!!!
Αν θέλεις η γυναίκα να ξυρίζει τα πόδια της και να κρατάει την γραμμή της, τότε είσαι ένας σεξιστής...
Αν δεν σε νοιάζουν αυτά τα πράγματα, τότε δεν είσαι ρομαντικός και αδιαφορείς για την γυναίκα σου...
Αν προσπαθείς εσύ να κρατιέσαι σε φόρμα, είσαι ματαιόδοξος...
Αν όχι, τότε είσαι ένας τεμπελχανάς... ;;!!!
Αν της πάρεις λουλούδια, σίγουρα κάτι θέλεις και το κρύβεις...
Αν όχι, τότε δεν την σκέφτεσαι καθόλου και δεν την αγαπάς πια...
Αν θέλεις να το κάνεις πολύ συχνά, είσαι υπέρ σεξουαλικός...
Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να υπάρχει κι άλλη...

:idiot:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ετσι είναι...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Περί ελληνίδων 35-40, στελέχη, μορφωμένες, παντρεμένες. Χθεσινή εμπειρία στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης. Καθώς περιμένουμε να μπούμε στο αεροπλάνο δίπλα μου κάθεται στην αναμονή κυρία 35-40, στέλεχος. Παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του λέει:

"Αγάπη γεια σου! Πήρα ένα πορτοφόλι για τη μαμά σου. Το χρέωσα στην κάρτα ΜΑΣ" (στη κάρτα που εγώ χρεώνω και εσύ πληρώνεις!!!) "εεεεεε! δεν ακούω!" πέφτει η γραμμή και ξαναπαίρνει. "Δώσε μου τον μπαμπά, κάτι θέλω να του πω. Δεν μπορεί;  Καλά θα τα πούμε Αθήνα"

Κλείνει το τηλέφωνο και σκάει τύπος 50άρης, μάλλον συνεργάτης, προϊστάμενος της. "Έχουμε θέμα του λέει. Μύρισε σε παρακαλώ τα δείγματα και πες μου ποιό άρωμα σου αρέσει; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!" Μετά. "Θέλεις νερό;" Όχι λέει ο τύπος και της δίνει 10 ευρώ και η κυρία πάει να πάρει νερό και τσιπς. (από την τσέπη της ούτε το νερό!!!)

Τι έχουμε εδώ; Κυρία που τα τρώει από τον σύζυγο και από τον γκόμενο ταυτόχρονα. Μετριοτάτη εμφανισιακά, αλλά με τουπέ και αυτοπεποίθηση.

Ρε ουστ!!!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Περί ελληνίδων 35-40, στελέχη, μορφωμένες, παντρεμένες. Χθεσινή εμπειρία στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης. Καθώς περιμένουμε να μπούμε στο αεροπλάνο δίπλα μου κάθεται στην αναμονή κυρία 35-40, στέλεχος. Παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του λέει:

"Αγάπη γεια σου! Πήρα ένα πορτοφόλι για τη μαμά σου. Το χρέωσα στην κάρτα ΜΑΣ" (στη κάρτα που εγώ χρεώνω και εσύ πληρώνεις!!!) "εεεεεε! δεν ακούω!" πέφτει η γραμμή και ξαναπαίρνει. "Δώσε μου τον μπαμπά, κάτι θέλω να του πω. Δεν μπορεί;  Καλά θα τα πούμε Αθήνα"

Κλείνει το τηλέφωνο και σκάει τύπος 50άρης, μάλλον συνεργάτης, προϊστάμενος της. "Έχουμε θέμα του λέει. Μύρισε σε παρακαλώ τα δείγματα και πες μου ποιό άρωμα σου αρέσει; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!" Μετά. "Θέλεις νερό;" Όχι λέει ο τύπος και της δίνει 10 ευρώ και η κυρία πάει να πάρει νερό και τσιπς. (από την τσέπη της ούτε το νερό!!!)

Τι έχουμε εδώ; Κυρία που τα τρώει από τον σύζυγο και από τον γκόμενο ταυτόχρονα. Μετριοτάτη εμφανισιακά, αλλά με τουπέ και αυτοπεποίθηση.

Ρε ουστ!!!!!!

πολύ πρόχειρα τα συμπεράσματα...δεν τους ξέρεις τους ανθρώπους για να κρίνεις από ένα στιγμιότυπο στο αεροδρόμιο

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
wobasor, άμα τη μάθει μπορεί να κρίνει καλύτερα ή να του φάει και αυτουνού τρελά λεφτά???? :2funny:
Πάντως αναμφίβολα ελληνίδες 28-35 το μυαλό τους το έχουν κατά σειρά στο: τύλιγμα--->καπάρωμα--->δαχτυλίδι--->γάμο--->παιδί--->κοινωνική αποκατάσταση--->κανένα ακίνητο--->και μετά ας πάει να χωθεί στο χώμα ή ας πηδιέται (στην καλύτερη περίπτωση) με όποια θέλει ο σύζυγος. Τα κραξίματα μερικών από δαύτων ότι δήθεν τις απατήσανε είναι γιατί 1) φοβούνται ότι τελειώνει το λιλί, 2) που θα βρουν άλλο μαλάκα 3) τι θα πει ο κόσμος και 4) τι θα κάνει τα μαλακισμένα που φορτώθηκε από το γάμο-γέννα και αν είναι στέλεχος-επαγγελματίας-κτλ τα παίρνει δια του νόμου (και τι να πει στο δικαστήριο ότι δεν τα θέλει)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom