Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μάλλον τουμποφλό πήρες και σου φάνηκε ότι είχε γεύση φασκόμηλο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Flesh είμαι στο ψήσιμο για Ρωσσία το καλοκαίρι. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι. Η τώρα η ποτέ. Αν είναι κάτι να μας κάτσει στο λαιμό, καλύτερα δίμετρο ξανθό φωτομοντέλο

Επισκέπτης
ειδατε ρε ο κομμουνισμος??τα καλυτερα μουνια βγαζει!!χαχαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Flesh είμαι στο ψήσιμο για Ρωσσία το καλοκαίρι. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι. Η τώρα η ποτέ. Αν είναι κάτι να μας κάτσει στο λαιμό, καλύτερα δίμετρο ξανθό φωτομοντέλο

Κι εγώ στο τσακ είμαι για Ρωσία... :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία, θα δώσουμε κατιτίς στο studian να μας γλιτώσει απ' την κακιά την ώρα και βουρ Aeroflot

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωραία, θα δώσουμε κατιτίς στο studian να μας γλιτώσει απ' την κακιά την ώρα και βουρ Aeroflot

Εγώ ρε για τους συναγωνιστές τσάμπα όλα!! Επειδή ο άλλος με είπε Σάιλοκ τον πίστεψες; Αν και για να είμαι ειλικρινής για ένα κομμάτι ρώσικης σάρκας δεν θα έλεγα ποτέ όχι!!

Σε είδος η πληρωμή των πληροφοριών προς τους ναυτιλομένοςυ Λεονόρο!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
έχω 2 φίλους που παντρευτηκαν ουκρανέζες...και το "όνειρο" ήταν μέχρι να κάνουν παιδιά...σε μερικά σημεία είναι χειρότερες κι από τις δικές μας.

Όσο για τις Ελληνίδες 35άρες και όχι μόνο, όντως έτσι είναι η πλειοψηφία, αλλά για κάποιον που δεν είναι ο φτιαγμένος, που δεν μπορεί να διαλέγει τόσο άνετα, όσο δείχνουν μερικοί από δω, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Αντίθετα, έχουν μεγάλες πιθανότητες, να παντρευτούν μια τέτοια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα...)
Κι αν απορίπτοντας συνεχώς φτάσεις στα 45-50 περιμένοντας ότι θα βρεις το τέλειο, αυτό ενέχει αρκετό ρίσκο.

καπου το εχω ακουσει, το εχω διαβασει, δε θυμαμαι :
αν θες να ζησεις σαν ανθρωπος και να πεθανεις σαν σκυλος, μην παντρευεσαι..
αν θες να ζησεις σαν σκυλος και να πεθανεις σαν ανθρωπος, παντρεψου.

κλεινω κατα 80% στην πρωτη επιλογη.. απλα, δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα αν θελω ενα παιδι στη ζωη μου. μονο τοτε θα παντρευομουνα και θα συμβιβαζομουνα ( ποτε απολυτα ) με μια γυναικα που, απο ενα χρονικο σημειο και περα, θα επιανε απλα χωρο στο κρεβατι μου,

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ ρε για τους συναγωνιστές τσάμπα όλα!! Επειδή ο άλλος με είπε Σάιλοκ τον πίστεψες; Αν και για να είμαι ειλικρινής για ένα κομμάτι ρώσικης σάρκας δεν θα έλεγα ποτέ όχι!!

Σε είδος η πληρωμή των πληροφοριών προς τους ναυτιλομένοςυ Λεονόρο!

Είδος ε; (ρούμπλε ρούμπλε)Το θες της εντόπιας ή της Ρωσσικής επιτόπιας;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Είδος ε; (ρούμπλε ρούμπλε)Το θες της εντόπιας ή της Ρωσσικής επιτόπιας;

Αφού με πρόγκηξε ο μικρός θα φανώ και εγώ αλτρουιστής και ανιδιοτελής και θα βοηθήσω τους συναγωνιστές με πληροφορίες σβήνοντας κάθε έννοια υλικής απολαβής από το μυαλό μου. Μόνο για την ευγνωμοσύνη των συναγωνιστών θα το κάνω. Για την ηθική αναγνώριση! Για την κοινή μας πατρίδα!

αλλά κοιτάτε μην γαμήσαετε περισσότερο από μένα σας έφαγα!!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
αν θες να ζησεις σαν ανθρωπος και να πεθανεις σαν σκυλος, μην παντρευεσαι..
αν θες να ζησεις σαν σκυλος και να πεθανεις σαν ανθρωπος, παντρεψου.

Παίζοντας με τις πιθανότητες, αμφιβάλω αν φτάσουμε στην ηλικία που δεν θα μπορούμε να συντηρούμε τον εαυτό μας 75+Κατά συνέπεια, αν είναι να παντρευτώ για τα γεράματα, καλύτερα να μην παντρευτώ ποτέ. Ακόμη και τρελά ερωτευμένος να ήμουνα, δεν θα παντρευόμουν εκτός αν ήθελα παιδί. Ούτως η άλλος γάμος χωρίς παιδί δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται (για ποιόν λόγο αφού μπορώ κάλλιστα να συζώ με την κοπέλα που θέλω, χωρίς να μου επιβάλλονται κοινωνικά στερεότυπα τύπου: "Παιδί νόθο", "χωρίς πατέρα", "τι θα πει ο κόσμος, οι συγγενείς, οι φίλοι", αλλά και αυτο που παίζει και σε μελό ταινίες του 60 "το κάθαρμα αστεφάνωτη την έχει την κοπέλα" κλπ)

Επισκέπτης
Αφού με πρόγκηξε ο μικρός θα φανώ και εγώ αλτρουιστής και ανιδιοτελής και θα βοηθήσω τους συναγωνιστές με πληροφορίες σβήνοντας κάθε έννοια υλικής απολαβής από το μυαλό μου. Μόνο για την ευγνωμοσύνη των συναγωνιστών θα το κάνω. Για την ηθική αναγνώριση! Για την κοινή μας πατρίδα!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
(αν κ εγω ειπα ντροπη για την διατυπωση..... :headbang: :headbang: :headbang:.. :P :P :P)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
.

Κάτσε ρε συ studian. Εσύ έχεις πει ότι έχεις πάει v φορές. Πως γίνεται να το καταφέρουμε αυτό ;)  :sunglasses:.Εκτός άμα πάρει ο flesh τίποτα και γίνει του Θωρηκτού Ποτέμκιν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom