kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
η νοοτροπια που επικρατει στη χωρα μας αφορα και συμπεριλαμβανει και τους ελληνες και τις ελληνιδες!!
Αφού επικρατεί στη χώρα μας...
η νοοτροπια που επικρατει στη χωρα μας αφορα και συμπεριλαμβανει και τους ελληνες και τις ελληνιδες!!
Πες μου τι πίνεις να το πιώ και εγώ!!!!!!!
Μάλλον τουμποφλό πήρες και σου φάνηκε ότι είχε γεύση φασκόμηλο.
Θα δοκιμάσω και γαργάρα με αμμοχάλικο (νταμμαρίσιο ή ποταμίσιο, άραγε;)
Θα δοκιμάσω και γαργάρα με αμμοχάλικο (νταμμαρίσιο ή ποταμίσιο, άραγε;)
Flesh είμαι στο ψήσιμο για Ρωσσία το καλοκαίρι. Εμπρός της Γης οι Κολασμένοι. Η τώρα η ποτέ. Αν είναι κάτι να μας κάτσει στο λαιμό, καλύτερα δίμετρο ξανθό φωτομοντέλο
Ωραία, θα δώσουμε κατιτίς στο studian να μας γλιτώσει απ' την κακιά την ώρα και βουρ Aeroflot
έχω 2 φίλους που παντρευτηκαν ουκρανέζες...και το "όνειρο" ήταν μέχρι να κάνουν παιδιά...σε μερικά σημεία είναι χειρότερες κι από τις δικές μας.
Όσο για τις Ελληνίδες 35άρες και όχι μόνο, όντως έτσι είναι η πλειοψηφία, αλλά για κάποιον που δεν είναι ο φτιαγμένος, που δεν μπορεί να διαλέγει τόσο άνετα, όσο δείχνουν μερικοί από δω, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.
Αντίθετα, έχουν μεγάλες πιθανότητες, να παντρευτούν μια τέτοια γυναίκα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα...)
Κι αν απορίπτοντας συνεχώς φτάσεις στα 45-50 περιμένοντας ότι θα βρεις το τέλειο, αυτό ενέχει αρκετό ρίσκο.
Αν και για να είμαι ειλικρινής για ένα κομμάτι ρώσικης σάρκας δεν θα έλεγα ποτέ όχι!!
Εγώ ρε για τους συναγωνιστές τσάμπα όλα!! Επειδή ο άλλος με είπε Σάιλοκ τον πίστεψες; Αν και για να είμαι ειλικρινής για ένα κομμάτι ρώσικης σάρκας δεν θα έλεγα ποτέ όχι!!
Σε είδος η πληρωμή των πληροφοριών προς τους ναυτιλομένοςυ Λεονόρο!
Είδος ε; (ρούμπλε ρούμπλε)Το θες της εντόπιας ή της Ρωσσικής επιτόπιας;
αν θες να ζησεις σαν ανθρωπος και να πεθανεις σαν σκυλος, μην παντρευεσαι..
αν θες να ζησεις σαν σκυλος και να πεθανεις σαν ανθρωπος, παντρεψου.
Αφού με πρόγκηξε ο μικρός θα φανώ και εγώ αλτρουιστής και ανιδιοτελής και θα βοηθήσω τους συναγωνιστές με πληροφορίες σβήνοντας κάθε έννοια υλικής απολαβής από το μυαλό μου. Μόνο για την ευγνωμοσύνη των συναγωνιστών θα το κάνω. Για την ηθική αναγνώριση! Για την κοινή μας πατρίδα!
αλλά κοιτάτε μην γαμήσαετε περισσότερο από μένα σας έφαγα!!!!
Αφού με πρόγκηξε ο μικρός θα φανώ και εγώ αλτρουιστής και ανιδιοτελής και θα βοηθήσω τους συναγωνιστές με πληροφορίες σβήνοντας κάθε έννοια υλικής απολαβής από το μυαλό μου. Μόνο για την ευγνωμοσύνη των συναγωνιστών θα το κάνω. Για την ηθική αναγνώριση! Για την κοινή μας πατρίδα!
αλλά κοιτάτε μην γαμήσαετε περισσότερο από μένα σας έφαγα!!!!