Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω
). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?
ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.