Νέα

Περί MILF...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 352
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
"εεεεεε! δεν ακούω!" πέφτει η γραμμή και ξαναπαίρνει . "Δώσε μου τον μπαμπά, κάτι θέλω να του πω. Δεν μπορεί;  Καλά θα τα πούμε Αθήνα"
αυτο δεν σου φανηκε παραξενο? η κορη της ηταν στο τηλεφωνο. και ο μπαμπας δεν μπορουσε γιατι ηταν με την φιλη της κορης της που ειναι cg και απασχολουσαν και οι δυο μαζι τον μπαμπα!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Αυτο ακριβως ειναι το ταργκετ γκρούπ μας. Εμενα ολες αυτες, δεν μου εχουν στοιχίσει δεκάρα (εκτός τα χοτελ και τον καφε γνωριμίας). Ενιοτε, τον καφε (ποτό) γνωριμίας τι πιναμε στο δωματιο στα διαλλειματα απο τα γαμησια. Σε μία μονο (πρώην)που καναμε σχεση κανονικη κερναγα ποτα φαγητά και ενίοτε κανενα ανθος γιατι απλά ετσι κανω με ολες τις κυρίες που σχετιζομαι (με την κανονικη εννοια της λέξης). Μώλις χώρισε απο τον αντρα της, με έκοψε! Βγηκε στη γυρα πάλι για τον μονιμο με την γνωστη προοπτική....
[/quote]

Οταν δε της είπα (αστιευόμενος) αντε να ξαναπαντρευτείς να ξαναρχίσουμε, παρεξηγηθηκε και δεν μου ξαναμιλησε.. :2funny:

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Δεν με ενοχλεί μια γυναίκα να έχει (και) τέτοιες απαιτήσεις από εμένα..Σε τελική ανάλυση όπως εμείς κοιτάμε τα μεγάλα βυζιά αυτές κοιτάνε την κοινωνικοεπαγγελματική επιτυχία..

Αυτό που με ενοχλεί βαθύτατα είναι η πεποίθηση που έχουν ότι αυτά που με κόπο δημιούργησα και απέκτησα θα κάτσω να τα μοιραστώ μαζί τους  :2funny:

Παρατηρήσεις επί του πρακτικού: πρώτον ότι έχουμε αποκτήσει προ γάμου δεν το μοιραζόμαστε αλλά παραμένει εφόρου ζωής στην κατοχή μας ακόμα και σε διαζύγιο ΕΚΤΟΣ και κάνουμε τη λαλακία και της το γράψουμε όλο ή μέρος της. Δεύτερον υπάρχουν και οι off shore εταιρείες (εμείς τα στελέχη οι 35άρηδες δηλαδή είμαστε λιγότερο ξύπνιοι από αυτές;) Τρίτον και κυριότερο φίλε αγαπητέ το βυζί ή το κωλομέρι το στητό ή τα χείλια τα σαρκώδη ή η γάμπα ή η κοιλιά η επίπεδη σε λίγο καιρό θα φύγουν και αυτές θα συνεχίζουν να τα μασάνε εκτός και καβαντζάρουμε ως αρχηγοί που είμαστε στις γνωστές αθλήτριες της παρα-εκπαίδευσης (βλέπε CG, CT)...Ασε που για μένα προσωπικά ένα βυζί δε μπορεί να είναι ποτέ ισάξιο με ένα ακίνητο ή με τραπεζικό λογαριασμό...γιατί με τα δεύτερα μπορείς να έχεις τα πρώτα...Αν και με το πρώτο εννίοτε μπορείς να έχεις και τα δεύτερα...Φαύλος κύκλος μου φαίνεται τέλος πάντων...!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
πολύ πρόχειρα τα συμπεράσματα...δεν τους ξέρεις τους ανθρώπους για να κρίνεις από ένα στιγμιότυπο στο αεροδρόμιο

Εσύ με ποιόν είσαι; Με την αρκούδα; που λέει και το ανέκδοτο!

Βιαστικά συμπεράσματα δεν βγάζω, αντιθέτως. Μετέφερα τον διάλογο πειστικότατα. Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω το βλέμμα της εν λόγω κυρίας. Το βλέμμα του αρπακτικού με αμοραλισμό. Επίσης έπρεπε να δείτε το πορτοφόλι που αγόρασε για την πεθερά της. Ούτε οδού Αθηνάς!

Κι όπως είπα φίλε Raven μετριότατη. Με κοιλίτσα χαμηλοκώλα. Προφανώς ο 50άρης προϊστάμενος της την γαμούσε από νεώτερη και του ξέμεινε. Ήταν δε χάρμα ειδέσθαι όταν μασουλούσε τα τσιπς και έπινε το νεράκι της. Τα παπουτσάκια και η τσάντα όμως Ferragamo. Όλα κι όλα!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παρατηρήσεις επί του πρακτικού: πρώτον ότι έχουμε αποκτήσει προ γάμου δεν το μοιραζόμαστε αλλά παραμένει εφόρου ζωής στην κατοχή μας ακόμα και σε διαζύγιο ΕΚΤΟΣ και κάνουμε τη λαλακία και της το γράψουμε όλο ή μέρος της. Δεύτερον υπάρχουν και οι off shore εταιρείες (εμείς τα στελέχη οι 35άρηδες δηλαδή είμαστε λιγότερο ξύπνιοι από αυτές;) Τρίτον και κυριότερο φίλε αγαπητέ το βυζί ή το κωλομέρι το στητό ή τα χείλια τα σαρκώδη ή η γάμπα ή η κοιλιά η επίπεδη σε λίγο καιρό θα φύγουν και αυτές θα συνεχίζουν να τα μασάνε εκτός και καβαντζάρουμε ως αρχηγοί που είμαστε στις γνωστές αθλήτριες της παρα-εκπαίδευσης (βλέπε CG, CT)...Ασε που για μένα προσωπικά ένα βυζί δε μπορεί να είναι ποτέ ισάξιο με ένα ακίνητο ή με τραπεζικό λογαριασμό...γιατί με τα δεύτερα μπορείς να έχεις τα πρώτα...Αν και με το πρώτο εννίοτε μπορείς να έχεις και τα δεύτερα...Φαύλος κύκλος μου φαίνεται τέλος πάντων...!

Πολυ σωστα τα εθεσες τα πραματα.!!!ευγε!

panos_21

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν και μολις 22 συμφωνω απολυτα με τους περισσοτερους εδω μεσα...και την εχω ψιλιαστει απο τωρα την δουλεια ωστε να ειμαι ετοιμος οταν φτασω στην ηλικια που θα με βαλουν και εμενα στοχο...
Προς το παρον μια φορα που μου την επεσε μια τετοια...της εδωσα αυτο που επρεπε....τα ηπιε οσο τα ηπιε και προσπαθω να την κραταω καβατζα για τους χαλεπους καιρους....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αν και μολις 22 συμφωνω απολυτα με τους περισσοτερους εδω μεσα...και την εχω ψιλιαστει απο τωρα την δουλεια ωστε να ειμαι ετοιμος οταν φτασω στην ηλικια που θα με βαλουν και εμενα στοχο...
Προς το παρον μια φορα που μου την επεσε μια τετοια...της εδωσα αυτο που επρεπε....τα ηπιε οσο τα ηπιε και προσπαθω να την κραταω καβατζα για τους χαλεπους καιρους....
Δινεις την βιταμινη c δηλαδη και μετα τις κρατας στην συντηρηση.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Από ότι μπορώ να συμπεράνω, οι γράφοντες στο συγκεκριμένο thread είναι συγκεκριμένης ηλικίας, κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου δηλ. μειοψηφία. Που δυστυχώς όμως αποτελούν target group των... αχαρακτηρίστων. Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πως βλέπουν το θέμα και και συνάδελφοι διαφορετικής κουλτούρας, διότι άνθρωποι με τα παραπάνω έχουν μπουχτήσει και δεν διατίθενται για περαιτέρω συμβιβασμούς.

οι συνάδελφοι διαφορετικής κουλτούρας, μια και έχω παρέες από πολλά διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, τις βλέπουν σαν κάτι ... εξωτικό, που λόγω ηλικίας ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, θεωρούν ότι κάνουν γαμώ τα σεξ, είναι "έμπειρες", "απελευθερωμένες", "επιτυχημένες", "κλασσάτες"  και άλλες μούφες που κυκλοφορούν σήμερα, ενώ είναι φτυσμένες από αυτό που ο leonoro αποκάλεσε target group αυτών...
Θυμηθείτε το ποστ του RavenM, στις διακοπές και το καμάκι με τους γυφτίλους :boobies:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
οι συνάδελφοι διαφορετικής κουλτούρας, μια και έχω παρέες από πολλά διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, τις βλέπουν σαν κάτι ... εξωτικό, που λόγω ηλικίας ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, θεωρούν ότι κάνουν γαμώ τα σεξ, είναι "έμπειρες", "απελευθερωμένες", "επιτυχημένες", "κλασσάτες"  και άλλες μούφες που κυκλοφορούν σήμερα, ενώ είναι φτυσμένες από αυτό που ο leonoro αποκάλεσε target group αυτών...
Θυμηθείτε το ποστ του RavenM, στις διακοπές και το καμάκι με τους γυφτίλους :boobies:

Νομίζω πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα....
+1

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι όπως είπα φίλε Raven μετριότατη. Με κοιλίτσα χαμηλοκώλα. Προφανώς ο 50άρης προϊστάμενο ς της την γαμούσε από νεώτερη και του ξέμεινε. Ήταν δε χάρμα ειδέσθαι όταν μασουλούσε τα τσιπς και έπινε το νεράκι της. Τα παπουτσάκια και η τσάντα όμως Ferragamo. Όλα κι όλα!!!

Aηδία. Θλιβερό φαινόμενο

Επισκέπτης
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. Και πάντα μόνη. Όταν εχει καμιά σχεσούλα εξαφανιζεται, για μηνες. Στέλνει μόνο σμς. Για να εμφανίσει το γκομενο, πρέπει να τον αρραβωνιαστεί. Αλλιώς, ντρεπεται. Ανασφάλειες, στο μεγιστο. Και έιναι κρίμα, μιλάμε για αγγελο. Κάθε φορά που με βλέπει, τα ίδια..αχ, Π, τι γιναν οι αντρες σαν και σενα? Τυχαιρή η φίλη μου (που να ήξερε τι κουμάσι είμαι και εγω :2funny:). Όποιον ομως και να της συστησουμε, της βρωμάει. Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα. Ποιός της φταίει, τελικά?

ʼλλη, Group Product σε πολυεθνική-γιγαντα. Αστερι στη δουλιά της. 80.000/Υ, Χ3 (company car) , στα 35 της. Ενα της λές, 5 καταλαβαίνει. Δεν ενθυμούμαι να εχω ξαναδει τετοιο πράγμα. Τρομάζεις. Γιαλυζει το μάτι της. Ομορφη, ας γουέλ. Τα ερωτικά της? Καθίστε πρώτα....54, χοντρός παντρεμένος εργοδηγός. Με 3 παιδιά. Την πηδάει 4-5 σε χοτελ κοντα στη δουλειά οταν αυτος έχει όρεξη. Και αυτη να παρακαλάει. Το 35αρι το πληρωνει αυτή. Της έχει δε απαγορέψει να του στελνει σμς μετα τις 7. Τετοιο πράγμα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω πλέον το διασκεδάζω. Δεν είναι βεβαια ethical αλλα δεν κρατιέμαι. Ήμουν στον αστέρα τις προάλες με μια φίλη της γυναικας μου, πραγματικά εντυπωσική. 1,78, μαλλί μοντελου, μακρύ, λεπτή, ΜΒΑ, τη ξερω χρόνια. ......Και ξαφνικά, τη βλέπουμε στο (πχ) Γκάλαξυ με ενα τριςκακόμοιρο χοντρούλη καράφλα.

Γιατί μας θίγεις ρε RavenM? Που το κακό να γαμιέται με χοντρούλη καράφλα και γιατί τρισκακόμοιρος δλδ?

Επισκέπτης
Γιατί μας θίγεις ρε RavenM? Που το κακό να γαμιέται με χοντρούλη καράφλα και γιατί τρισκακόμοιρος δλδ?

με αποκαλείς ρατσιστή? :2funny: :2funny:.

Ειναι θεμα ανασφαλειας. Αν ημουν καραφλός, θα έλεγα ''με έναν αληταρά μακρυμάλη'', χαχαχαχα :2funny:

Αν ήμουν χοντρος, θα έλεγα ''με ένα λελέκι'' :2funny:

Επισκέπτης
Απλό . Στρέφεις την ματαιοδοξία της εναντίον της .
Παράμετρος βασική είναι ο χρόνος που θα περάσει .
Αν δεν βρεί και πάλι θύμα η ματαιοδοξία , οι ορμόνες , το πολύπλοκο ψυχονευρωτικό της σύστημα θα την οδηγήσει εκεί που "ξέρει" σε εσένα .
Αν βρει θύμα . Θα χαλαρώσει και θα ξαναγίνει μια γυναίκα με "αναζητήσεις" .
Το α σκέλος το έχω ζήσει , το β σκέλος του δίνω καλές πιθανότητες

Επισκέπτης
Απλό . Στρέφεις την ματαιοδοξία της εναντίον της .
Παράμετρος βασική είναι ο χρόνος που θα περάσει .
Αν δεν βρεί και πάλι θύμα η ματαιοδοξία , οι ορμόνες , το πολύπλοκο ψυχονευρωτικό της σύστημα θα την οδηγήσει εκεί που "ξέρει" σε εσένα .
Αν βρει θύμα . Θα χαλαρώσει και θα ξαναγίνει μια γυναίκα με "αναζητήσεις" .
Το α σκέλος το έχω ζήσει , το β σκέλος του δίνω καλές πιθανότητες

εξαιρετική προσέγκιση. Αυτη βεβαια, εχει ενα ντεφώ. Βαζει τον πηχη χαμηλα. Οπότε δε βλέπω φως. Προς τα κάτω, παντα θα υπάρχει εναλλακτική. Πρός τα πανω ειναι τα δύσκολα.

Επισκέπτης
εξαιρετική προσέγκιση. Αυτη βεβαια, εχει ενα ντεφώ. Βαζει τον πηχη χαμηλα. Οπότε δε βλέπω φως. Προς τα κάτω, παντα θα υπάρχει εναλλακτική. Πρός τα πανω ειναι τα δύσκολα.
Για να "πηδήξουμε" ψηλά κάποιες φορές απο τα χαμηλά πρέπει να πάρουμε φόρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom